eitaa logo
شرکت آبفا استان ایلام
506 دنبال‌کننده
4هزار عکس
300 ویدیو
27 فایل
کانال خبری شرکت آب و فاضلاب استان ایلام
مشاهده در ایتا
دانلود
شرکت آب و فاضلاب استان ایلام با توجه به افزایش دما، استقرار هوای گرم و به دنبال آن افزایش مصرف آب، از عموم شهروندان محترم شهر ایلام مخصوصا در مناطق جانبازان و رزمندگان تقاضامندیم با توجه به پیشی گرفتن میزان مصرف از توان انتقال و تصفیه، نسبت به ذخیره سازی مناسب آب اقدام و با صرفه جویی در مصرف، شرکت آب و فاضلاب استان را در تامین آب شرب پایدار و توزیع عادلانه آن برای همگان یاری رسانند. روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان ایلام
با اصلاح شبکه توزیع آب شرب در خیابان آزادی ۹ شهر ایلام؛ مشکل افت فشار شبکه در چند خیابان مرتفع شد مدیر آبفای شهرستان ایلام گفت: با اصلاح شبکه توزیع آب شرب در خیابان آزادی ۹ شهر ایلام، مشکل افت فشار شبکه خیابان های آزادی ۹ ،بشارتی و شهید کرم پور مرتفع شد. به گزارش روابط عمومی شرکت آبفا ایلام؛ حسین فرخ وصال گفت: با تلاش شبانه‌روزی روزی همکاران حوادث و اتفاقات شهرستان ایلام و با توجه به بروز کم آبی و افت محسوس فشار آب در شبکه های آب شرب خیابان آزادی ۹ شهر ایلام، امور آبفای ایلام اقدام به عارضه یابی و تشخیص محل حادثه نمود. وی افزود: با پایش خطوط و تعویض رابط شبکه توزیع آب خیابان آزادی ۹ ، مشکل کم آبی خیابانهای آزادی۹، بشارتی و کرم پور برطرف و ساکنین این مناطق هم اکنون از آب پایدار برخور دارند. مدیر آبفای ایلام ادامه داد: این اقدام علاوه بر مدیریت فشار و افزایش کمی آب شبکه ، افزایش رضایتمندی عمومی را نیز در پی داشته است. مدیر امور آبفای شهرستان ایلام در پایان  از شهروندان ایلامی درخواست نمود با توجه به افزایش دما، استقرار هوای گرم و به دنبال آن افزایش مصرف آب، نسبت به صرفه جویی در مصرف آب اقدام و شرکت آب و فاضلاب استان را در تامین آب شرب پایدار و توزیع عادلانه آن برای همگان یاری رسانند. گفتنی است امور آبفا شهرستان ایلام در ماه‌های اخیر اقدامات مطلوبی را در حوزه رفع اتفاقات، اصلاح و بهسازی شبکه های آبرسانی، همچنین خطوط انتقال شهر و روستاهای تحت پوشش انجام داده است.
🗓 شنبه ۲۳ تیر ماه ۱۴۰۳ ◾️ مراسم زیارت عاشورا و عزاداری سرور و سالار شهیدان کربلا حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در هفتمین روز از ماه محرم با حضور مدیران و همکاران شرکت آب و فاضلاب استان ایلام در محل نمازخانه ستاد شرکت برگزار گردید. روابط عمومی و امور فرهنگی و دینی شرکت آب و فاضلاب استان ایلام.
نقد غیر منصفانه و کتمان عملکرد مثبت دور از انصاف و عقلانیت است ✍ایلام-سیداسداله موسوی خبرنگارپایگاه خبری اکورسانه: چند روزی هست به دلیل هوای گرم و فصل تابستان تقاضا برای مصرف آب شرب بیش از حد انتظار فراتر رفته است وقطعا در این ایام مردم نسبت به ماهای گذشته مصرف آب بیشتری دارند وبا توجه به زیر ساخت های استان درحوزه آبرسانی متاسفانه زیرساخت های آبرسانی فرسوده شده و احتیاج به ترمیم و بودجه عمرانی خاصی دارد و چون درحال حاضر کشور از لحاظ اقتصادی در وضعیت مطلوبی نیست این اعتبارات کارساز نمی باشند و در بعضی از نقاط استان و شهرستانها آفت فشار آب و یا قطعی مقطعی وجود دارد که با اقدام به موقع شرکت آب و فاضلاب استان این مشکلات مرتفع می گردند اما تعدادی از خبرنگاران و مدیران بعضی از ادارات وظیفه خود را رها کرده و مدیر عامل آب و فاضلاب را به باد انتقاد غیرمنصفانه گرفته اند و در صورتی اگر به کارنامه خودشان رجوع کنید هیچگونه عملکرد خاصی برای استان به ارمغان نداشته اند بدون شک امروز جامعه ما با برخی اقدامات پوپولیستی، بستر نقد های احساسی و غیر حرفه ای مواجه است و متأسفانه این آفت بزرگ در جامعه گسترش یافته است. همان طور که مقام معظم رهبری نیز تاکید داشتند نقد باید منصفانه مطرح شود تا واقعیت‌ها را به تصویر بکشد. نقد باید به گونه‌ای باشد که یک سوزن به مخاطب بزند و او را آگاه کند و از سوی دیگر هدف نقد کننده نیز باید اصلاح باشد و به دنبال شهرت و اهداف پوپولیستی و تخریب و تضعیف دگران نباشد. حقیقتاً آنچه امروز معیار و ملاک کیفیت عملکرد یک مدیر اجرایی در هر شهری قرار میگیرد بازخورد رضایت بخش اقداماتی است که به شکل میدانی و طی دیدارهای چهره به چهره با مردم و نشست های پی درپی با استاندار و دیگر مدیران استان در قبال مطالبات آنها محقق می شود. در نگاهی بیطرفانه و منصفانه، به گواه مستندات و در مواجهه با تراز عملکردی کیفی و مردم پسند مدیریت اجرایی مدیرعامل آب و فاضلاب استان را علی رغم چالش های اعتباری و تخصیصی و تنگناهای مالی حاصل از تحریم و شرایط بد اقتصادی فراگیر مثبت ارزیابی میکنیم امروز شاهدیم با پیگیری های مدیرعامل بسیاری اقدامات که در راس هرم مطالب گری بسیاری از اهالی مناطق محروم و در گستره ای دیگر در راستای آبرسانی و چشم انداز توسعه قرار دارد اقدامات شایسته و امیدوار کننده است که نشان از تحرک و پویایی مدیریتی دارد. وظیفه یک رسانه اعلام بیطرفانه و منصفانه بدور از غلو و اغراق است ولی . به مصداق "صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لاَ يَرْجِعُونَ"بی انصافی و بلکه کوته فکری مغرضانه است اگر کسی فارغ از پایه های عقلانی نخواهد این سطح از خدمت و پیگیری های موثر در مسیر تعالی خدمت گزاری به مردم عزیز را از سوی مدیری که هیچ تعلق خاطری به تکیه و تملک پست مدیریتی ندارد، را نادیده بگیرد. حسب انصاف و تمکین رسالت صداقت مداری در انتشار اخبار، ضروری میدانیم گوشه ای از عملکرد 6 ماهه مدیرعامل آب فاضلاب را در همین پایگاه درگزارش های بعدی منتشرکنیم
دعوت به صرفه‌جویی همگانی در مصرف بهینه آب برای گذر از گرم‌ترین روزهای سال مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام گفت: با توجه به تداوم گرمای شدید و دمای بالای ۴۰ درجه، از هم استانی گرامی خواهشمندیم برای جلوگیری از افت فشار در بعضی از نقاط، بیش از پیش خدمتگزاران خود را در شرکت آبفای استان در زمینه تامین آب پايدار یاری نمایند. به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان ایلام؛ محمد محمدی افزود: با توجه به استقرار توده هوای گرم تا دوشنبه، از هم استانی های ارجمند می خواهیم که به هشدارهای روزهای اخیر توجه نموده و با کاهش مصارف غیرضروری آب از جمله شستشوی حیاط و اتومبیل با آب شرب، کاهش مدت زمان استحمام، عدم آبیاری باغچه منازل با آب آشامیدنی، نصب سایبان برای کولرهای آبی، استفاده از تجهیزات کاهنده برای جلوگیری از هدررفت آب، استفاده از پمپ آب همراه با مخزن ذخیره به صورت استاندارد و ... شرایط پایداری شبکه را فراهم نمایند. وی با تاکید بر اینکه با شروع فصل گرما و روشن شدن کولرهای آبی، بالغ بر ۲۰ درصد آب شرب مصرف کولرها می‌شود، خاطرنشان ساخت: اگر هر نفر در استان، روزانه 15 لیتر از مصارف غیر ضروری خود را کاهش دهد از تابستان گرم با موفقیت عبور خواهیم کرد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام گفت:کیفیت آب شرب و پساب خروجی تصفیه خانه های فاضلاب در ۱۱ واحد آزمایشگاهی این استان به صورت مستمر مورد پایش قرار می گیرد بی منت، افتخار ماست   📅 یکشنبه ۲۴تیرماه ۱۴۰۳ 💧مشاهده آخرین اخبار شرکت آب و فاضلاب استان ایلام 👇 💻سایت شرکت https://www.abfa-ilam.ir/ ایتا ⬅️ https://eitaa.com/abfailam  بله ⬅️https://ble.ir/abfailam
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام گفت:کیفیت آب شرب و پساب خروجی تصفیه خانه های فاضلاب در ۱۱ واحد آزمایشگاهی این استان به صورت مستمر مورد پایش قرار می گیرد به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان ایلام؛ محمد محمدی افزود: یکی از مهم ترین زیرساخت های کنترل کیفیت و بهداشت آب شرب، آزمایشگاه های شرکت آب و فاضلاب می باشند. وی افزود: آب؛ برای آن که قابلیت شرب داشته باشد باید ویژگی های آن با استاندارد های ملی فیزیکی و شیمیایی (1053)و همچنین میکروبی(1011) مقایسه شود تا اطمینان حاصل شود خطری از این بابت سلامت مصرف کنندگان را تهدید نمی کند. مدیر عامل آبفای استان ایلام خاطرنشان ساخت: این وظیفه مهم یعنی شناسایی و تعیین مقدار عامل های فیریکی و شیمیایی و همچنین باکتریولوژی آب از طریق آزمایشگاه های آب انجام می شود. محمدی گفت: واحد آزمایشگاه آب؛ شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از بخش های مختلفی تشکیل شده است که شامل آزمایشگاه های باکتریولوژی، بیولوژی، فیزیکی و شیمیایی، ریزآلاینده آلی و ریزآلاینده معدنی می باشند. مدیر عامل آبفای استان یاداور شد: در حال حاضر در شرکت آب و فاضلاب استان ایلام آزمایشگاه آب در بخش های مختلف وظیفه کنترل کیفیت و بهداشت آب را بر عهده دارند و همکاران ما با پست سازمانی کارشناس و کارشناس مسئول در آزمایشگاه های آب و فاضلاب در رشته های میکروبیولوژی، بهداشت محیط و شیمی در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حال خدمت هستند. در سال های اخیر توجه بسیار خوبی به مقوله انجام آزمون ها بر اساس استاندارد بین المللی مدیریت کیفیت آزمایشگاه ها (ایزو 17025) نموده است و نتایج آزمون های انجام شده در این آزمایشگاه ها از دقت و صحت بسیار خوبی برخوردار است. که آزمایشگاه مرکزی شرکت گواهی نامه استاندارد 2017ISO 17025- از شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور وگواهی نامه آزمایشگاه معتمد را از سازمان حفاظت محیط زیست کشور دریافت نموده است. در حال حاضر آزمایشگاه مرکزی شرکت، اصول استاندارد 2017ISO 17025- را پیاده سازی کرده است که از جمله مزایای پیاده‌ سازی استاندارد ایزو 17025 اثبات صلاحیت فنی آزمایشگاه، الزام به استفاده از روش‌های استاندارد، قابلیت کسب اعتماد بین مشتریان در سطح ملی و بین‌المللی، پذیرش نتایج آزمایشگاه در سطح بین‌المللی، افزایش انگیزه و رضایت کارکنان آزمایشگاه و کاهش هزینه‌های مرتبط با شکایات مشترکان و تکرار تست‌ها برشمرد. نکته قابل توجه آن که شرکت آب و فاضلاب استان ایلام در سال 1371 تشکیل شده است که در سال تاسیس، شرکت های آب و فاضلاب فاقد آزمایشگاه بوده و آزمایشگاه آب از سال 1379 تاسیس و فعالیت خود را آغاز نمود و طی این مدت و تا پایان سال 1402 تعداد آزمایشگاههای شرکت به ۱۱ مورد افزایش و این موفقیت حاصل شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام یک حلقه چاه آب شرب در شهر آسمان آباد وارد مدار می شود یک حلقه چاه جدید در شهر آسمان آباد به جهت تامین پایدار آب مشترکین آسمان آبادی وارد مدار می شود بی منت، افتخار ماست   📅 یکشنبه ۲۴تیرماه ۱۴۰۳ 💧مشاهده آخرین اخبار شرکت آب و فاضلاب استان ایلام 👇 💻سایت شرکت https://www.abfa-ilam.ir/ ایتا ⬅️ https://eitaa.com/abfailam  بله ⬅️https://ble.ir/abfailam
یک حلقه چاه آب شرب در شهر آسمان آباد وارد مدار می شود یک حلقه چاه جدید در شهر آسمان آباد به جهت تامین پایدار آب مشترکین آسمان آبادی وارد مدار می شود به گزارش روابط عمومی آب و فاضلاب استان ایلام؛ محمد محمدی مدیرعامل آبفا ایلام با تاکید بر رفع مشکل افت فشار، قطعی و تامین آب شرب شهر آسمان آباد در شهرستان چرداول گفت: با توجه به افت منابع تامین آب شهر آسمان آباد، افزایش بی سابقه دمای هوا که منجر به بالارفتن مصرف آب شده و همچنین نوسانات برقی که باعث خاموشی چاه و تاسیسات آبفا در آسمان آباد می شود باعث شده تا تامین و توزیع آب در سطح این شهر دچار نوسان شده و مردم را با مشکلاتی مواجه کند و به همین دلیل شرکت آبفا استان با اتخاذ تمهیدات لازم در صدد رفع این مشکلات بر آمده. محمدی در ادامه گفت: شرکت آبفا جهت تسریع در رفع این مشکل اقدام به اجاره یک حلقه چاه خصوصی نموده که اکنون در مرحله آزمایش کیفی آن هستیم و پس از حصول نتیجه، آب آن را در مدار انتقال برای توزیع و مصرف مشترکین قرار خواهیم داد‌. لازم به ذکر است که مجوز حفر ۱ حلقه چاه در محله گدمه شهر آسمان آباد از امور آب منطقه ای استان نیز اخذ شده که پس از اقدامات لازم، حفاری و اتصال آن به خط انتقال شهر آسمان آباد انجام می شود که باعث تامین آب شرب مشترکین این شهر بصورت پایدار خواهد شد.
تقدیر اهالی روستای قاضی خان از آبفای سیروان در پی رفع مشکل افت فشار آب روستای قاضی خان شهرستان سیروان، مردم این روستا از خدمات آب و فاضلاب سیروان تقدیر نمودند. به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان ایلام؛ با توجه به مطالبات ساکنین روستا مبنی بر افت فشار آب، رفع این مشکل در دستور کار قرار گرفت که در روستای قاضی خان سفلی با بررسی دبی خروجی مخزن، گرفتگی ها رفع و همچنین شیرهای هوا سرویس شدند و مشترکین این روستا از نعمت آب شرب پایدار بهره مند شدند. روابط‌عمومی شرکت آب و فاضلاب استان ایلام