کسب رتبه چهارم امور ایثارگران شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی در ثبت برنامه های حوزه دفاع مقدس
در جلسه ستاد گرامیداشت مناسبت های ملی و دفاع مقدس و مقاومت استان که در استانداری مرکزی با حضور نظری معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار ، سرهنگ پاسدار کریمی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان برگزار گردید ، از پنج دستگاه فعال و برتر ، بین دستگاه های اجرایی استان در ثبت برنامه های دفاع مقدس ( سامانه سادم ) قدردانی به عمل آمد.
در این جلسه شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی به عنوان چهارمین دستگاه برتر در این حوزه در سال 1402 معرفی شد و بدین وسیله از فاطمه قاسمی مسول امور ایثارگران این شرکت ، با اهداء لوح سپاسی، قدردانی شد.
گفتنی است رتبه های اول تا پنجم به ترتیب به فرماندهی انتظامی (فراجا ) ، سازمان تبلیغات اسلامی ، جهاد کشاورزی ، شرکت آب و فاضلاب و اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی ، تعلق گرفت.
مدیر عامل ابفای استان مرکزی :
از جمله مهمترین عوامل تاثیر گذار در روند کنونی مصرف آب با همکاری ویژه شهروندان محقق می شود/لزوم مدیریت ۱۰ درصدی مصرف آب
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی گفت: با توجه به کاهش بارندگی در سالهای اخیر، برای عبور بدون تنش آبی در فصل تابستان امسال، لازم است که مردم صرفهجویی ۱۰ درصدی در زمینه مصرف آب داشته باشند.
حشمت اله عباسی در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه اراک در مصلای قدس این شهر، به افزایش دمای هوا به ویژه در روزهای پیش رو و افزایش مصرف آب و برق اشاره و بیان داشت: امیدوار هستیم با همکاری و صرفه جویی همه مردم از تابستان گرم امسال که منجر به افزایش مصرف در حوزه آب و برق شده است، با موفقیت عبور کنیم.
وی تصریح کرد: کاهش بارندگی در سالهای اخیر شرایط را محدود و مدیریت آب استان را با مشکلات مهمی در توزیع آب شرب روبرو کرده و ضروری است تا همه مردم با مدیریت صحیح در مصرف، ما را در ارایه خدمات پایدار در بخش تامین آب و توزیع عادلانه آب یاری نمایند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی در ادامه افزود: بهار امسال بارندگیهای خوبی داشتیم، اما به دلیل خشکسالیهای اخیر نیاز آبی استان کامل برآورده نمیشود و سدها و منابع آبی همچنان وضعیت مناسبی ندارند.
عباسی بر تعامل و همکاری ویژه شهروندان در اصلاح رویه کنونی مصرف آب را از جمله مهمترین عوامل تأثیر گذار در جامعه دانست و تصریح کرد: حفاظت از منابع آب و فرهنگ استفاده بهینه از آن سالهاست آغاز شده که تحقق این مهم تبیین استراتژی و تعیین خط مشی است و لازمه دستیابی به این مهم حرکتی حساب شده و عمیق از سوی دستگاههای متولی و نگاه فراسازمانی به این امر است.
عباسی بر مقوله مدیریت عرضه و تقاضا به عنوان یک اصل مهم در مدیریت منابع آب شرب و بهره گیری از ظرفیت پساب در صنایع تاکید کرد و گفت: شرایط بارندگی و منابع موجود آب در استان مرکزی ایجاب میکند که به منظور تداوم ارائه خدمات مطلوبتر در امر آب رسانی به شهروندان در این استان، مدیریت مصرف و نهادینه کردن فرهنگ مصرف صحیح آب را در دستور کار خود قرار دهند.
وی تاکید کرد: انتظار است با بهره گیری از ظرفیتهای موجود در امر آموزش و اطلاع رسانی، بتوانیم گامهای مؤثر در حوزه ارتقای فرهنگ صرفه جویی در مصرف آب برداریم.
221 لیتر بر ثانیه به منابع تامین آب شرب شهر ساوه افزوده شد /تامین آب مورد نیاز آب شهر ساوه با جدیت در دست اقدام است
حشمت اله عباسی با بیان اینکه با حفر چاه های جدید آب شرب در شهر ساوه ، وضعیت تامین آب این شهر را در حال حاضر در مرز پایداری قرار داده است گفت: همچنان نگرانی برای تامین آب شرب این شهر در نیمه دوم سال و سال آینده وجود دارد
وی با بیان اینکه علی رغم اینکه حفر چاه های جدید و افزایش میزان آب تولیدی شهرساوه انجام گردیده است ولی تغذیه منابع آبی شهر ساوه خصوصا سد الغدیر بستگی به میزان بارش ها دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی از مردم شهر ساوه درخواست کرد با توجه به شدت گرما و به تبع آن افزایش مصرف بالای آب مدیریت مصرف آب را همچنان مهم تلقی نموده و الگوی مصرف را رعایت نمایند.
وی با بیان اینکه از آذر ماه سال گذشته و به دنبال عدم بارش های منظم و موثر ،ظرفیت تولیدی آب سد الغدیر ساوه که 60 درصد آب شرب این شهر را تامین میکند ، کاهش یافت و شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی حفر ۱۹ حلقه چاه را برای تامین آب شرب ساوه در دستور کار خود قرار دارد.
عباسی افزود : هم اکنون حفاری 12 حلقه از ۱۹ حلقه چاه به اتمام رسیده و در حال حاضر ۴ حلقه چاه تجهیز و وارد مدار بهره برداری قرار گرفتند و مابقی در حال تجهیز می باشند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با بیان اینکه در آذرماه سال گذشته سهم تولید آب ساوه از چاه های این شهر ۳۵۷ لیتر بوده است با ورود چاه های مذکور در مدار بهره برداری این رقم به ۵۷۸ لیتر بر ثانیه افزایش یافت و امیدواریم با تجهیز چاه های جدید این رقم به 700 لیتر در ثانیه ارتقا یابد
وی تاکید کرد : برای تامین آب مورد نیاز مردم ساوه هم اکنون علاوه بر ۵۷۸ لیتر بر ثانیه از منابع زیر زمینی ، ۴۵۰ لیتر آب هم از سد الغدیر ساوه برداشت میشود
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی در ادامه به برخی از اقدامات مهم برای بهبود وضعیت آب شرب ساوه اشاره نمود و گفت : احیای 5 حلقه چاه موجود ، اجاره چاه کشاورزی در محدوده تصفیه خانه واجرای خط انتقال و بهره برداری از آن ، بهره برداری از چاه قدیمی موجود در محوطه سد الغدیر ، تجهیز و سه راه گیری از یک حلقه چاه خارج از مدار محوطه انبار شرکت ، تجهیز موقت و بهره برداری از چاه دهانه گشاد و .... از دیگر اقدامات شرکت آب و فاضلاب برای تامین آب شهر ساوه بوده است.
از تلاش های مدیر آبفا فراهان برای تامین آب مورد نیاز مراسم عزاداری ایام محرم قدردانی شد
در حاشیه جلسه شورای مسکن شهرستان فراهان که با حضور اسدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی و آقازیارتی فرماندار شهرستان فراهان برگزار شد ، از زحمات و تلاش های محمد رضاقلی ، مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان فراهان و همکاران ایشان به جهت تامین آب مورد نیاز مراسم های عزاداری درسطح شهرستان ، خصوصا شهر تلخاب با اهداء لوح سپاسی قدردانی شد.
اعزام 200 سرویس تانکر آبرسان برای تامین آب مراسم عزاداری محرم در استان مرکزی / نظارت بر کیفیت آب در این ایام افزایش بیشتری یافت
همزمان با ايام سوگواري سرور و سالار شهيدان حضرت ابا عبدالله الحسين (ع) به منظور تامین آب مورد نیاز مراسم عزاداری در مساجد ، حسینه ها و همچنین موکب ها در شهرها و خصوصا روستاهای استان ، 200 سرویس تانکر آبرسان اعزام شد. حشمت اله عباسی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با اعلام این خبر گفت : مجموعا 2 میلیون لیتر آب شرب و مورد نیاز برای برپایی مراسمات عزاداری توسط 200 سرویس تانکر آبرسان ، توزیع شد. وی همچنین از برخی از نهاد ها و دستگاه های اجرایی برای در اختیار گذاشتن تانکرهای خود به این شرکت برای انجام عملیات آبرسانی سیار ، قدردانی نمود. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی ادامه داد : به منظور حفظ سلامت آب و خدمت رساني به عزاداران حسيني، پايش مستمر و شبانه روزي آب شرب در شبكه هاي آبرساني ، هيئات مذهبي ، مساجد و موكب ها در شهرها و روستاهاي استان مركزي به ويژه در روزهاي تاسوعا و عاشورا ، به تعداد بيشتر از استاندارد ملي در روز هاي عادي ، توسط تيم هاي حوزه كنترل كيفيت در 12 شهرستان انجام پذيرفت. تنظیم فشار شبكه از طريق آبرساني به مخازن ذخيره روستايي ، سركشي و رفع نقص سيستم هاي گندزدايي ، تامين مواد گندزدا و بازديد از مخازن نيز از ديگر اقدامات شركت آب و فاضلاب استان مرکزی بود که عباسی به آن اشاره نمود.
اخبار شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی
پیام تبریک مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی به مناسبت ١٧ مرداد ماه روز خبرنگار
خبرنگاران به راستی تجسم امانت ، مسئولیت ، تعهد ، دلسوزی و وظیفه اند .خبرنگاران وجدان بیدار جهان و تصویرگر زمان خویش هستند ، زیرا همواره در عمق جامعه زندگی می کنند و سلامت فرهنگی و فکری هر جامعه ای ، مرهون تلاش های شبانه روزی آنهاست.
امروز روز شما و روز تقدیر از همکاران توانا و اندیشمند من است و مطمئنا مبارک است روزی که به نام شما خبرنگاران است.
🔵 روز خبـرنگـار مغتنم فرصتی است تا در روز پاسداشت قلم به شایستگی از زحمات ارزشمند و همراهی صادقانه حضرتعالی و همه خبرنگاران، روزنامه نگاران،نویسندگان، صاحبان اندیشه و قلم در عرصه خطیر اطلاع رسانی که موجبات دلگرمی و پشتیبانی در این مجموعه را فراهم نموده اید صمیمانه تقدیر و تشکر نمایم.
فرا رسیدین هفدهم مردادماه ، این روز ارزشمند اجتماعی گرامی باد.
کرمی . مدیر دفتر روابط عمومی شرکت آبفا استان مرکزی
تقدیر وزیر نیرو از مدیر دفتر فناوری اطلاعات و توسعه الکترونیک شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی
علی اکبر محرابیان وزیر نیرو ، با ارسال لوح سپاسی از حامد حیدری ، مدیر دفتر فناوری اطلاعات و توسعه دولت الکترونیک شرکت آبفا استان مرکزی و کارکنان این دفتر، بواسطه ایفای نقش موثر در استقرار شبکه اختصاصی صنعت آب و برق با هدف تحقق دولت الکترونیک ، هوشمند سازی و حفظ و ارتقاء امنیت سایبری ، قدردانی نمود.
رئیس شورای اسلامی شهر خشکرود از مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان زرندیه قدردانی نمود
حسین شجاعیان ، رئیس شورای اسلامی شهر خشکرود ، با ارسال نامه ای به سید حجت شاهرخ ، مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان زرندیه ، از تلاش های وی و همکاران آبفا زرندیه برای پیگیری میدانی و حل مشکل چاه آب این شهردر کمترین زمان ممکن ، قدردانی نمود.
استاندارد ملی ایزو 17025 برای آزمایشگاه مرکزی ،شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی تمدید شد
آزمایشگاه مرکزی شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی در بخشهای فیزیکی و شیمیایی و باکتریولوژی در ممیزی مراقبتی ، موفق به تمدید گواهینامه استاندارد ملی ایزو ۱۷۰۲۵شد.
در راستاي بررسي ميزان انطباق عملكرد آزمايشگاه مركزي با الزامات استاندارد ISO / IEC 17025 و شناسايي فرصت هاي بهبود به منظور افزايش اثربخشي و كارايي سيستم مديريت كيفيت ، ارزيابي مجدد آزمايشگاه مركزي شركت آب و فاضلاب استان مركزي در مرداد ماه سال جاري صورت پذیرفت و این آزمایشگاه موفق گردید این استاندارد را مجددا دریافت نماید.
این استاندارد صلاحیت آزمایشگاهها را در آزمون و کالیبراسیون به رسمیت می شناسد و آزمایشگاه بایستی الزاماتی را برآورده نماید تا بتواند اثبات کند که سیستم کیفیت را بکار گرفته و از نظر فنی صلاحیت داشته و قادر به فراهم آوردن نتایج معتبر می باشد
از مزایای این استاندارد میتوان به ارتقا سطح آزمایشگاه و کسب اعتبار، افزایش اطمینان از صحت نتایج ارایه شده توسط آزمایشگاه، استاندارد کردن روشهای اجرایی و مدیریتی آزمایشگاه، ارتقا سطح مشتری مداری، امکان پذیرش آزمایشگاه به عنوان آزمایشگاه مرجع و موارد دیگر اشاره نمود.
200 نقطه بحرانی شبکه جمع آوری فاضلاب اراک شناسایی و در حال اصلاح می باشد
با استفاده از دستگاه ویدئومتری در بیش 34 کیلومتر از شبکه جمع آوری فاضلاب در شهر اراک ، 200 نقطه بحرانی شناسایی شده که طبق برنامه زمانبندی مدون در حال اصلاح می باشد.
حشمت اله عباسی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با اعلام این خبر گفت : به منظور پایش و بررسی وضعیت شبکه جمع آوری فاضلاب کلانشهر اراک از ابتدای سال تاکنون بیش از 34 کیلومتر از شبکه جمع آوری فاضلاب توسط دوربین های بازرسی شبکه مورد پایش قرار گرفته است که این مهم منجر به شناسایی 200 نقطه بحرانی گردید.
وی با تاکید بر رعایت نکات نگهداری از شبکه جمع آوری فاضلاب و نقش آن درسلامت و بهداشت جامعه ، افزود : در پنج ماهه نخست امسال بیش از 260 کیلومتر از شبکه جمع آوری فاضلاب در شهر اراک توسط دستگاه های جنتکس شستشو گردیده است و همچنین 15 هزار منهول فاضلاب سم پاشی شده است.
عباسی ادامه داد : 378 مورد منهول فاضلاب که به دلیل اختلاف سطح با روکش آسفالت معابر و خیابانها ، در این مدت همسطح سازی شده است.
وی با اشاره به حل مشکل فاضلاب در شهر معلم اراک ، توضیح داد: در شهرک معلم نیز با توسعه و اجرای 210 متر شبکه اختصاصی فاضلاب از جنس کاروگیت برای کوچه هدایت 2 مشکل دفع فاضلاب بیش از یکصد منزل مسکونی مرتفع گردید.
214 فقره انشعاب غیرمجاز آب در استان مرکزی شناسایی و به مجاز تبدیل شد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی گفت: از ابتدای سال تاکنون 214 فقره انشعاب غیرمجاز آب تبدیل به انشعاب مجاز شده است. حشمت اله عباسی اظهار کرد: بیشترین تعداد انشعاب غیرمجاز مربوط به روستاهای استان بوده است. به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مرکزی رصد، شناسایی و جمعآوری انشعابهای غیرمجاز آب که در بخشهای مختلف کشاورزی، صنعت و خانگی مورد سوءاستفاده قرار میگیرد، ازجمله برنامههای مصوب و اقدامهای ضروری شرکتهای آب و فاضلاب به شمار می رود. عباسی گفت: جمعآوری انشعابهای غیرمجاز باهدف تأمین پایدار آب شرب، کاهش آب بدون درآمد، جلوگیری از هدررفت آب، پیشگیری از آلودگی میکروبی و افت کیفیت آب شرب بهصورت مستمر توسط اکیپهای شناسایی تخلفات اجرا میشود. وی در پایان ضمن اشاره به برخورد قانونی با تمامی مصارف غیرمجاز آب گفت: از تمامی مردم درخواست داریم در صورت مشاهده هرگونه استفاده غیرمجاز از آب با تماس با سامانه 122 مارا در امر تامین آب استان همراهی کنند.
اتمام عملیات ساخت مخزن روستای چنارستان شازند
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی : در راستای اجرای پروژه های جهاد آبرسانی به روستاهای استان ، ساخت مخزن 100 متر مکعبی روستای چنارستان مجتمع آبرسانی کمال صالح شازند به پایان رسید. عباسی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی گفت: با وارد مدار شدن این مخزن در آینده نزدیک حجم ظرفیت آب روستای چنارستان افزایش مییابد و 187 مشترک از آب شرب سالم و پایدار بهرمند خواهند شد. وی از پیشرفت فیزیکی 65 درصدی مجتمع آبرسانی کمال صالح خبر داد و افزود: این پروژه 6 هزار و 152 خانوار با جمعیتی بالغ بر 18 هزار و 12 نفر در 55 روستا و دو شهر تحت پوشش قرار میدهد.
برگزاری کارگاه آموزشی بانوی آب در شهرستان خمین
آزاده کرمی مدیر دفتر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با اعلام این خبر گفت : بانوان به عنوان مدیران خانواده و افرادی تأثیرگذار در جامعه، بهترین مروج فرهنگ مدیریت مصرف آب هستند و می توانند در راستای آموزش مدیریت مصرف آب در بین خانواده نقش بسزایی داشته باشند.
وی تاکید نمود: با آموزش و مشارکت بانوان در ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب، یقیناً شاهد مدیریت صحیح مصرف آب شرب در خانواده ها و جلب مشارکت سایر مردم در این راستا خواهیم بود.
کرمی مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی بانوان را یکی از بازوان توانمند شرکت آب و فاضلاب در امر آموزش و اطلاع رسانی دانست و بیان کرد: در همین راستا در شهرستانهای مختلف، کارگاه آموزشی بانوی آب برای اقشار مختلف با هدف آموزش روش ها و راهکارهای مدیریت مصرف آب در خانه به بانوان استان برگزار می شود.
نشست خبری.pdf
203.6K
با سلام و عرض ادب . نشست خبری مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با اصحاب رسانه
اخبار شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی
با سلام و عرض ادب
به اطلاع می رساند نشست مطبوعاتی مدیرعامل محترم شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی راس ساعت ۸ الی ۹ صبح فردا سه شنبه ۱۴۰۳/۰۵/۳۰ برگزار میگردد.
با توجه به اینکه مدیرعامل محترم بعد از نشست خبری ، جلسه دیگری دارند لذا خواهشمند است راس ساعت مقرر در نشست خبری حضور یابید که جلسه بدون تاخیر آغاز گردد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی در نشست خبری عنوان کرد:
11 پروژه آب و فاضلاب در استان آماده بهره برداری میباشد/ سدهای استان در وضعیت خوبی قرار ندارند و بهترین راهکاری صرفه جویی در مصرف آب هست
حشمت اله عباسی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی در آستانه هفته دولت در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این شرکت ، به تشریح پروژه های قابل بهره برداری در هفته دولت پرداخت.
در این نشست خبری که در روز سه شنبه 30 مردادماه برگزار گردید ، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با بیان اینکه در هفته دولت 11 پروژه آب و فاضلاب در سطح شهرها و روستاهای استان به بهره بردار خواهد رسید ، اظهار داشت : این 11 پروژه شامل آبرسانی به 5 پروژه تک روستایی و یک مجتمع 2 روستایی در شهرستانهای اراک ، خنداب و ساوه ، 2 پروژه آبرسانی به شهرهای کارچان و نوبران و 3 پروژه فاضلاب در شهرهای ساوه ، اراک و مهاجران میباشد.
وی اعتبار هزینه شده در این پروژه های را بالغ بر 413 میلیارد ریال عنوان نمود و جمعیت برخودار از این پروژه ها را 14 هزار و 600 نفر عنوان نمود.
عباسی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت کنونی تامین آب شرب در استان پرداخت و اظهار داشت : شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی ضمن ارائه خدمات آبرسانی به همه شهرهای استان ، از ۱۱۱۱ روستای استان مرکزی ۸۷۶ روستا تحت پوشش خدمات خود دارد و مابقی روستاها به صورت خودگردان تامین آب میشوند که امیدواریم اهالی این روستاها جهت دریافت خدمات شرکت آبفا اعلام آمادگی کنند تا خدمات بهتری را دریافت نمایند.
حشمت اله عباسی درصد جمعیت تحت پوشش تاسیسات آب در شهرها و روستاهای استان را 98.1 درصد و جمعیت برخودار از شبکه جمع آوری فاضلاب در شهر های استان را 56.35درصد عنوان نمود.
وی به کار خوب دولت سیزدهم به آبرسانی به روستاهای کشور تحت عنوان جهاد آبرسانی با کمک قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اشاره نمود و گفت : مجموعا 20 هزار روستا جهت تامین آب پایدار در کشور هدف گذاری شد که سهم استان مرکزی در فاز اول 67 روستا با اعتباری بالغ بر ۲۳۵میلیارد تومان و با پیشرفت ۷۵درصدی انجام شده است .
مدیرعامل شرکت آبفای استان مرکزی ادامه داد : این در حالی است که در فاز دوم بالغ بر ۱۳۵۰میلیارد تومان مشتمل بر ۱۳۲روستا در دستور کار قرار دارد که با اجرایی شدن این پروژه سطح برخورداری روستاها به بالا ترین سطح خواهد رسید .
عباسی درادامه به مضرات انشعابات غیر مجاز اشاره نمود و افزود: انشعابات غیر مجاز منابع بسیاری از آب شرب را هدر می دهد و بهداشت عمومی را به خطر می اندازد این در حالی است که اکثر انشعابات غیرمجاز برای پرکردن استخرها و یا آبیاری درختان استفاده می شود که انصاف نیست آبی که با زحمات بسیار تصفیه می شود به راحتی در این حوزه صرف شود
وی اعلام کرد :از ابتدای سال جاری ۲۱۴ انشعاب غیر مجاز شناسایی شده و به انشعابات مجاز تبدیل شده اند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با بیان اینکه ناترازی آب، ارتباط مستقیم با شرایط جوی داردگفت : بعد از کرونا سرانه ی مصرف به مراتب افزلیش یافت به طوری که از ۱۵۰ لیتر در شبانه روز به ۲۲۰ لیتر در شبانه روز رسیده که از میانگین کشوری بسیار بالاتر است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص وضعیت فرسودگی شبکه های آبرسانی گفت : لوله های استفاده شده در شبکه توزیع آب استان از جنس های مختلف می باشدو در گذشته حدود ۵۰ درصد شبکه از لوله های آزبست یا لوله های سیمانی است که منسوخ شده و به مرور در حال اصلاح است
ایشان با بیان اینکه برخی از اقدامات اعتبار محور است گفت : هزینه های تعمیر و آسفالت بسیار زیاد شده و کمی سرعت و روند اصلاح شبکه ها را کم میکند.
عباسی اضافه کرد: برنامه هوشمندسازی شبکه در دست اقدام است تا بتوانیم آب را مدیریت کنیم، ضمن اینکه با همه کمبودها نگذاشته ایم مردم در امورات زندگی دچار نگرانی قحطی آب بشوند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی یادآور شد: سدهای استان شرایط بسیار سختی را دارند و مردم باید مدیریت مصرف آب را واقعا جدی بگیرند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با تاکید بر مصرف درست مصرف کردن آب گفت: متوسط بارندگی دنیا بین ۷۵۰تا ۸۰۰ میلی متر در سال می باشد اما همین میزان بارندگی در کشور ما بین ۲۶۰تا ۲۷۰میلی متر است که نشان می دهد یک سوم میزان بارندگی در کشور ما وجوددارد اگرچه سرانه مصرف در کشور ایران از نرم جهانی بسیار بالا می باشد که می طلبد مردم عزیز در مصرف بهینه آب دقت بیشتری داشته باشند.
وی از مصرف ۹درصدی منابع آب در بخش شرب و صنعت و ۹۱درصد در بخش کشاورزی خبرداد و تاکید کرد: استفاده از آب های نامتعارف در بخش صنعت که پساب تصفیه خانه ها و آب دریا است یکی از راههای عبور از تنش آبی و بحران کم آبی می باشد
عباسی با اشاره به مشکل کم آبی در