eitaa logo
میز خدمت آبفا استان یزد
231 دنبال‌کننده
55 عکس
2 ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
اطلاعات عمومی👈 تعریف کنتور آب : عبارت است از دستگاه و سایر متعلقات و کلیه وسایل و دستگاه های مربوطه که به منظور محدود کردن یا سنجش دبی و حجم آب، طبق قرارداد در محل تحویل نصب می گردند. این تجهیزات و لوازم متعلق به شرکت آب و فاضلاب و در اختیار می باشد و محل نصب آنها در تمامی موارد توسط شرکت تعیین می گردد.
نکته 👈کارمزد دفع فاضلاب (فاضلاب بها) کارمزد دفع فاضلاب برای مشترکین خانگی 70% و برای مشترکین غیرخانگی 100% آب بهای مصرفی است
اطلاعات عمومی👈: در ماه های گرم(خرداد ، تیر، مرداد و شهریور) جهت محاسبه اب بهاء ، برای مصارف غیر خانگی و برای مصارف خانگی طبقه مصرف بالاتر از 25 مترمکعب در ماه، 20% به نرخ آب مصرفی مشترکین مربوطه اضافه می شود.
اطلاعات عمومی 👈 مالیات بر ارزش افزوده در قبض آب: محاسبه مالیات بر ارزش افزوده و عوارض مانند هر کالا یا خدماتی در هر سال بر اساس نرخ اعلامی دولت است. براساس قانون، نرخ مالیات وعوارض برارزش افزوده به میزان 9% (6% مالیات و 3%عوارض ) می باشد. 6% × (جریمه + آب بها + کارمزد دفع فاضلاب + آبونمان آب و فاضلاب ) = مالیات 3% × (جریمه + آب بها + کارمزد دفع فاضلاب + آبونمان آب وفاضلاب) = عوارض
اطلاعات عمومی 👈 الگوی مصرف آب کاربری مصارف مسکونی در استان یزد 15 متر مکعب در ماه است
نکته 👈 قانون بودجه سال 1401 در خصوص آبرسانی به روستاها مندرج در قبض آب : طبق بند الف تبصره 6 قانون بودجه 1401، به ازای هر متر مکعب آب شرب بالاتر از الگوی مصرف تا 2 برابر بیش از الگو پانزده درصد (15%) نرخ آب بهاء و برای مشترکان مسکونی که بیش از 2 برابر الگو مصرف کرده اند به ازای هر متر مکعب مازاد، سی و پنج درصد (35%) نرخ را افزایش و از آنان دریافت و به خزانه داری کل کشور واریز می شود. وجوه فوق مشمول مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده نخواهد بود. تمامی مبلغ دریافتی جهت آب رسانی شرب روستایی و عشایری و اصلاح شبکه و تکمیل فاضلاب روستایی اختصاص می یابد.⬅️ توضیح : الگوی مصرف برای مصارف خانگی ۱۵ متر مکعب در ماه و برای سایر مصارف معادل ظرفیت قراردادی مشترک می باشد.
ضربه قوچ در لوله ها : پدیده ضربه قوچ (چکش آبی) همان موج های فشاری است. زمانی که آب درحرکت، توسط عامل بیرونی از حرکت باز ایستد و یا ناگهان جهت حرکت خود را تغییر دهد، پدیده ضربه قوچ در لوله ها رخ می­ دهد. به بیان دیگر ضربه قوچ بر اثر بسته شدن ناگهانی بستر جریان سیال و یا تغییر جهت سیال همراه با صدا اتفاق می ­افتد. ضربه قوچ معمولا در زمان بسته شدن شیر آلات در انتهای خطوط لوله کشی رخ می دهد. موج های فشاری ایجاد شده توسط ضربه قوچ می­ توانند اثرات مخرب بسیاری را به دنبال داشته باشند. در بسیاری از موارد صدا و ارتعاش ایجاد شده توسط این پدیده باعث تغییر شکل لوله­ ها و یا حتی ترکیدگی در آن می­ گردد. در اثر بسته شدن شیری در مسیر جریان، دبی کاهش یافته و در نتیجه شدت جریان کاهش می­ یابد، که این امر باعث کاهش ناگهانی انرژی جنبشی سیال می­ گردد. این کاهش انرژی به صورت افزایش فشار در خطوط لوله ظاهر می شود که برای سیستم اثرات مخربی به همراه خواهد داشت. در اثر ایجاد این پدیده موج­ های فشاری سینوسی در طول لوله با سرعت صوت به حرکت در می ­آیند. خط لوله­ ای با فشار۵۰ PSIG را در نظر بگیرید در اثر پدیده ضربه قوچ فشار خط به ۲۵۰ تا ۴۵۰ PSIG خواهد رسید. این تغییر در فشار نه تنها روی شیر بلکه در برگشت روی لوله نیز تاثیر میی گذارد و باعث تشدید ضریه و لرزش می ­گردد. اگر اقدامات لازم برای کنترل وجود نداشته باشد این ضربه به شیرها، سوپاپ­ ها، شلنگ اتصالات و … آسیب وارد خواهد کرد. هر شیری که در سیستم به سرعت بسته شود می ­تواند باعث ایجاد پدیده ضربه قوچ گردد.
darya.apk
5.7M
اپلیکیشن دریا آبفا استان یزد
اطلاعیه: امکان ثبت خدمت به صورت هوشمند از طریق شماره تلفن ۱۲۲ برای متقاضیان دریافت خدمت میسر گردید. لذا با شماره گیری ۱۲۲ ابتدا گزینه ۴ و سپس گزینه ۱ را انتخاب و بصورت مکانیزه، خدمت مدنظر را ثبت نمایید. این فرآیند برای اولین بار در سطح کشور توسط آبفا استان یزد راه اندازی گردیده است.
اطلاعات عمومی 👈 تعداد کل اشتراک آب استان یزد تا این هفته 584000