مهدی میرزائی
نمایش گروهی از هنرمندان تراجنسیتی از نقاشی داوینچی «شام آخر» در افتتاحیه بازیهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس
📌پیام ابراز انزجار از" توهین به ساحت قدسی حضرت عیسی کلیم الله ع در افتتاحیه المپیک ۲۰۲۴"
حجت الاسلام مهدی میرزائی
👇👇👇👇👇
آمَنَ الرَّسُولُ بِمَا أُنْزِلَ إِلَيْهِ مِنْ رَبِّهِ وَالْمُؤْمِنُونَ ۚ كُلٌّ آمَنَ بِاللَّهِ وَمَلَائِكَتِهِ وَكُتُبِهِ وَرُسُلِهِ لَا نُفَرِّقُ بَيْنَ أَحَدٍ مِنْ رُسُلِهِ ۚ وَقَالُوا سَمِعْنَا وَأَطَعْنَا ۖ غُفْرَانَكَ رَبَّنَا وَإِلَيْكَ الْمَصِيرُ
آئین اسلام همه انبیای الهی را مورد تکریم قرار می دهد وکوچکترین بی احترامی را به هیچ یک از انبیاء بزرگوار روا نمی دارد .
در میان پیامبران رحمت وهدایت حضرت عیسی کلیم الله ع از جایگاهی بسیار بلند بالا برخوردار است وآیات متعددی از قرآن به شرح زندگانی هدایتگرانه این مرد بزرگ پرداخته است.مسلمین معتقدند حضرت عیسی ع یکی از فرماندهان سپاه حضرت مهدی موعود عج خواهد بود ودر رکاب ایشان به پیکار با لشکریان تاریکی خواهد پرداخت .
زندگانی حضرت کلیم الله ع سرشار از عبودیت وعشق به پروردگار عالم بود ودر پرتو محبت به یگانه خالق جهان سرتاسر اطراف خود را مملو از محبت وعشق می نمود؛به خصوص در آن جا که به شستن پاهای حواریون اقدام کرد حواریون گفتند ما سزاوار تریم تا پای شما را بشوییم در این لحظه حضرت عیسی ع در پاسخ فرمودند
سزاوارترین مردم به خدمت کردن، عالم است. این کار را کردم که تواضع کرده باشم، شما هم تواضع را فراگیرید و بعد از من در بین مردم فروتنی کنید،ان طور که من کردم و بعد فرمود: به تواضع حکمت رشد می کند نه با تکبر، چنان که در زمین نرم گیاه می روید نه در زمین سخت کوهستانی.
متاسفانه در افتتاحیه المپیک 2024فرانسه شاهد جسارت وتوهینی بی شرمانه وبسیار سخیف وغیر قابل تحمل به ساحت قدسی حضرت عیسی مسیح ع از سوی کسانی بودیم که رفتار های شنیع آن ها را از انسانیت وفطرت خارج ساخته است وارزش های زیبای انسانیت با رفتار های زننده آن ها دریده شده است. .عده ای دگر باش با ظاهری زننده چنان ساحت ملکوتی حضرت عیسی ع وحواریون را مورد تمسخر قرار دادند که انسان مومن از این ابتذال وتمسخر اگر بمیرد شایسته است .
جا دارد تمام دغدغه مندان ارزش های انسانی واخلاقی به خصوص کلیساهای مسیحیت دنیا وجوامع مسیحی نسبت به این اقدام شنیع وزشت اعلام موضع کند وبا فشار بر جوامع جهانی مانع تکرار این دسته از رفتار های زشت گردند.
مهدی میرزائی
حوزه علمیه قم دوشنبه7مرداد ماه1403
عذرخواهی کمیتۀ برگزاری بازیهای پاریس از تمسخر مسیحیت
🔹بعد از برگزاری مراسم افتتاحیه المپیک پاریس هیئتهای مذهبی در سراسر جهان بخش «شام آخر» را محکوم کردند.
🔹اسقفهای کلیسای کاتولیک فرانسه این صحنهها را که به گفته آنها مسیحیت را به سخره میگرفت، محکوم کردند.
🔹برگزارکنندگان المپیک پاریس بابت نمایشی در مراسم افتتاحیه که بخشی از آن تداعی کننده نقاشی «شام آخر» اثر داوینچی بود عذرخواهی کردند.
@Farsna - Link
@abhas313
مهدی میرزائی
پاسخ به پرسش های مخاطبین
🔰شاخصه هایی برای یک سیر مطالعاتی مطلوب
در قدم اول باید نیاز شناسی کنیم وببینیم به مطالعه چه کتاب هایی نیاز داریم .البته قسمت عمده ای از نیاز شناسی مطالعاتی مبتنی بر علاقه مندی های ما در حوزه های مطالعاتی است .
بعد از اینکه حوزه مطالعاتی خود را شناختیم در قدم بعدی باید به تهیه کتاب های مورد نظر خود بپردازیم.کتاب هایی که در حوزه مطالعاتی ماست به گروه های مختلفی تقسیم می شود وانتخاب هر یک از گروه ها بستگی به میزان آگاهی واندوخته های علمی ما دارد .گاهی برخی مبتدی هستند وباید کتاب های مقدماتی در عرصه حوزه مطالعاتی خود مطالعه کنند وگاهی به مطالعات تخصصی روی می آورند.وقتی خود را سطح بندی کردیم باید به تهیه کتاب مورد نیاز خود بپردازیم.البته خود کتاب های مقدماتی وتخصصی نیز می توانند متعدد باشند ولی باید کتابی را انتخاب کنیم که در وهله اول مورد اتفاق بسیاری از کتاب خوانان ومتخصصین رشته باشد .چرا که کتاب اول فونداسیون ذهنی شما را می سازد واگر کتاب متقن وخوبی باشد می تواند زمینه ساز مطالعاتی بعدی شما باشد .
چند نوع سیر مطالعاتی در حوزه های مختلف مطالعاتی داریم ؛برخی موضوع محورند،برخی شخص محورند .هر یک از این دو سیر مطالعاتی مزایایی را برخوردارند ولی باید بر اساس نیاز سنجی به هر یک از این دو نوع سیر مطالعاتی روی اوریم .
برخی از معیار ها در سیر های مطالعاتی
1- از آسان به سخت (از مباحث ومفاهیم ساده تا مفاهیم پیشرفته )سه دوره مقدماتی ،متوسطه وپیشرفته
2- بر اساس تاریخ علم وروند پیشرفت علمی
3- هدفمند بودن ورابطه منطقی میان کتاب ها درسیر مطالعاتی :یعنی اگر از کدام کتاب شروع کنیم وبه کدام کتاب مطالعه خود را پایان دهیم به هدف اساسی که همان پاسخ به نیاز علمی ما بود خواهیم رسید ؟در این مورد قطعا افرادی می توانند ما را راهنمایی کنند که خود متخصص آن رشته علمی باشند وبا جامعیت بر کتب وآثار موجود پیشنهادهایی را مطرح کنند .
🆔@abhas313
مهدی میرزائی
#لذت_مطالعه 💡"لذت مطالعه با فنون مطالعاتی" 🔰راهبردهایی در عمق یابی مطالعاتی https://eitaa.com/abha
💡"لذت مطالعه با فنون مطالعاتی"
👆👆حتما مراجعه کنید 😁😁