❌ ترامپ چه یادداشتی علیه ایران امضا کرد؟
🔹ترامپ در ۹ فوریه (۱۶ بهمن) یادداشتی علیه ایران امضا کرد که عملاً هرگونه امکان توافق هستهای با ایران را از بین ببرد. او در این دو یادداشت خواهان خلع سلاح همه جانبه ایران شده است. آیا با چنین کسي میتوان مذاکره کرد؟
خلاصه این یادداشت را در اینفوگرافی بالا مشاهده میکنید.
🆔@abhas313
📢 ایران، کهنترین کشور جهان
◀️ وبسایت «دنیای آمار» با بررسی دادههای آماری و تاریخی، ۸ کشور قدیمی جهان را بر اساس تاریخ تشکیل نخستین حکومت سازمانیافته و همچنین تاریخ استقلال و حاکمیت ملی اعلام کرد که در هر دو فهرست، ایران کهنترین کشور جهان است.
◀️ بنابر آمار این وبسایت، نخستین حکومت سازمانیافته در ایران در ۳۲۰۰ سال پیش از میلاد مسیح تشکیل شده است.
◀️ در این فهرست مصر در جایگاه دوم، ویتنام سوم، ارمنستان چهارم، کره شمالی پنجم، چین ششم، هند هفتم و گرجستان هشتم هستند./ ایسنا
🆔@abhas313
🔹گزارش_تصویری
راهپیمایی ۲۲ بهمن در شهرستان فارسان استان چهارمحال وبختیاری
🆔@abhas313
24.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز وقتی داشتیم از راهپیمایی بر می گشتیم از فروشگاه جناب اقای ریاحی که از بختیاری های اصیل فارسان هستند ولباس های محلی بختیاری ها رو می فروشند دیدن کردیم .
گفت وگوی خیلی صمیمی وگرمی الحمدلله شکل گرفت وایشون هم در همون گفت وگوی کوتاه بخشی از ادبیات وهویت اصیل بختیاری رو معرفی کردند .
در کلیپ بالا بخشی از شعری که ایشون پیرامون بختیاری ها سرودند رو به نمایش گذاشتیم .
#هویت_ملی
#هویت_اصیل_بختیاری
#چهارمحال_بختیاری
#فارسان
🆔@abhas313
❤️الحمدلله توفیق داشتیم در گلزار شهدای اصفهان نایب الزیاره همه شما دوستان باشیم .
🆔@abhas313
🔻درباره این عکس و راه پیمائی امسال
راه پیمائی تماشایی امسال چشم ها را کشید و خیره کرد. اما این مردم مگر دلار 90 هزار تومانی را ندیدند؟ گلایه از گرانی ها نداشتند؟
خیلی ها با اظهار لطف و محبت به مردم ایران نوشتند: مردم علیرغم اعتراض به وضعیت اقتصادی بازهم به خیابان آمدند و از نظام و انقلاب حمایت کردند. حرف درستی است. ذهن من هم درگیر همین حرف ها بود. اینکه مردم آنقدر بصیرت دارند و هوشیارند که میان نظام و انقلاب با عملکرد مسئولین فرق و تفاوت قائلند.
اما عکسی از یک پیرمرد اصفهانی در راه پیمائی دیدم که یک متن ساده در دست داشت و رشته افکارم را بهم ریخت. نوشته بود: "قیمت ارزاق عوض شده، رزاق که عوض نشده"
جمله پیرمرد یک تکانه عارفانه بود. پیرمرد با معرفت به امری فراتر از هوشیاری ذهنی و اندیشه ای توجه داشت.
بله مردم ما بین نظام و انقلاب با مسئولین و عملکردشان تفاوت قائلند. اصل، انقلاب است و نقص و ضعف اقتصادی فرع ماجرا. یک نظام اسلامی داریم که غیر از دولت است و صیانت از آن فراتر از کم و کسری هاست. اما پیرمرد به امری فراتر از همه اینها توجه دادند و آنهم ایمان است.
ایمان غیر از اندیشه و ذهنیات است. فراتر از خردورزی است. ایمان توجه توحیدی به دنیا است؛ فهم و درک امتداد توحید در متن زندگی است. ایمان نشاندن نظام های اندیشه ای و اعتقادی در قلب است. رسوب ایمانی در قلب، تنها زمانی میسر است که باورهای معرفتی و اندیشه ای بکار بسته شود؛ به عمل بستن و تکرار و تکرار آنها.... اینجاست که وقتی به قیمت ارزاق می رسد توجهش از رزاق برنمی گردد.
مردم ما اندیشه توحیدی انقلاب را نزدیک نیم قرن در عمل بکار بستند و امروز از میوه ایمانی آن بهره می برند. مردم ما بصیرت و هوشیاری دارند اما بالاتر از آن ایمان دارند. دقیقتر اینکه بصیرت شان نیز از سر ایمان شان است. عصر، عصر ایمان است. عصر دانائی گذشته است. هرکس داناست و علم و هوش دارد، معلوم نیست تا پایان این راه همراه باشد.
مردم غزه را ببینیم و هیچگاه این افسانه تاریخی را فراموش نکنیم. آنچه این افسانه رویایی را روی زمین محقق ساخت ایمان مردم بود.
عکس دستنوشته پیرمرد را که دیدم احساس کردم اساسا این تعبیر که مردم علیرغم گرانی دلار به راه پیمائی آمدند، کافی نیست و حق مطلب را ادا نمی کند. اساسا مقایسه ایندو کسر شان مردم است. مردم آمدند چون مومن اند. چون ایمانی اند. چون رزاق را می بینند نه ارزاق...
قدر این مردم را بدانیم و کم نگذاریم.
همشهری
@mahdian_mohsen