#غرب_شناسی
📚بسته مطالعات آمریکا
🔸سید هاشم میرلوحی
👇👇👇👇👇
https://nashremaaref.ir/product-tag/%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%A7%D8%B4%D9%85-%D9%85%DB%8C%D8%B1%D9%84%D9%88%D8%AD%DB%8C/
🕌 تحلیل ٤٩ سال پیش رهبر معظم انقلاب درباره زیارت اربعین
شیعه یک جمع متفرقی بود. یک جامعهای بود که در یک جا، در یک مکان زندگی نمیکردند. در مدینه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند، اطراف و اکناف بلاد. اما یک روح در این کالبد متفرق و در این اجزاء متشتت در جریان بود.
مثل دانههای تسبیح یک رشته و یک نخ همه اینها را به هم وصل میکرد. چه بود آن رشته؟ رشته اطاعت و فرمانبری از مرکزیت تشیع، از رهبری عالی تشیع یعنی امام. همه این رشتهها به آنجا متصل میشد. قلبی بود که به همه اعضاء فرمان میداد. و به این ترتیب تشیع یک سازمان و یک تشکیلاتی بود. ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند اما بودند کسانی که از حال همه با خبر بودند. اطاعت و فرمانبری آنها به حساب بود، فریاد زدنشان از روی دستور بود، سکوتشان بر طبق نقشه بود.
همه چیزشان با حساب بود. فقط یک عیبی کار آنها داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر، شیعیان یک منطقه البته یکدیگر را میدیدند. اما یک کنگره جهانی لازم بود برای شیعیان روزگار ائمه(ع).
این کنگره جهانی را معین کردند. وقتش را هم معین کردند. گفتند در این موعد معین در آن کنگره هر کس بتواند شرکت کند. آن موعد روز اربعین است و جای شرکت، سرزمین کربلا است. چون روح شیعه روح کربلایی است، روح عاشورایی است. در کالبد شیعه تپش روز عاشورا مشهود است. شیعه هر جا که هست دنبالهروی عاشورای حسین است. این هم که میبینی همه جا این تپشهایی که در شیعه مشهود شده، از آن مرقدِ پاک ناشی شده. این شعلههایی بوده که از آن روح مقدس و پاک و از آن تربت عالی مقدار سرکشیده. به جانها و روحها رسیده. انسانها را به گلولههای داغی تبدیل کرده و آنها را به قلب دشمن فرو برده.
بنابراین مسئله اربعین یک مسئله مهمی است، اربعین یعنی میعاد شیعیان در یک کنگره بینالمللی و جهانی برای سرزمینی که خودش خاطرهانگیز است آن سرزمین. سرزمین خاطرهها است، خاطرههای باشکوه، خاطرههای عزیز، سرزمین شهدا، مزار کشتهشدگان راه خدا، اینجا جمع بشوند تشیع، پیروان تشیع و دست برادری و پیمان وفاداری هر چه بیشتر بدهند.
اگر امروز هم بتوانند شیعیان آن سرزمین پاک و مقدس را یک چنین میعادی قرار بدهند. البته بسیار کار بجا و جالبی خواهد بود و همین دنبالهگیری از راهی است که از ائمه هدی(ع) به ما ارائه دادند.
📚 سخنرانی در مسجد امام حسن مجتبی(ع)/ مشهد ۲۴ اسفند ۱۳۵۲
مهدی میرزائی
📍 در آستانه اربعین حسینی، بسیاری راهی سفر زیارتی عتبات عالیات هستند و در این میان به دنبال بستههای
👌توجه توجه
🔸مبلغین ونخبگان کانال حتما مجموعه مقالات تخصصی آشنایی با فرهنگ ،اقتصاد وسیاست عراق را مورد مطالعه وتدقیق قرار دهند
10.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 زیارت #اربعین
🔹️ چگونه زیارت اربعین از علامت های مومنین است؟
🔹️بخشی از سخنرانی
سید هاشم الحیدری
دبیرکل جنبش اسلامی عهدالله
در شب عاشورا سال ۱۴۰۰
#امام_حسین
👇👇👇👇👇
ریشه های توسعه فرهنگ عفاف وبرون رفت از حصار بسترهای سلبی
#حجاب
#گشت_ارشاد
👇👇👇👇👇👇
http://mahdimirzaei1997.andishvaran.ir/fa/ShowNote.html?ItemId=20132
حجت الاسلام مهدی میرزایی
مهدی میرزائی
♦️#وزن دهی به دانش صرف یکی از مقوله هایی که در یک دانش باید مورد توجه قرار گیرد وزن دهی وتعیین بخش
👇👇👇👇👇👇
#وزن_دهی_به_دانش_صرف
یکی از مقوله هایی که در یک دانش باید مورد توجه قرار گیرد وزن دهی وتعیین بخش های مهم تر وپر اولویت ان است .
در این قسمت،صرف اموزان می توانند با نقاط مهم این دانش اشنا شده وطبق ان برنامه ریزی کنند.
وزن دهی به مباحث :
♦️تمرکز بیش تر
♦️استفاده بهتر از زمان
♦️تسلط بیش تر بر مباحث
♦️موفقیت های بعدی
را به ارمغان می اورد
مهدی میرزائی
👇👇👇👇👇 ریشه های توسعه فرهنگ عفاف وبرون رفت از حصار بسترهای سلبی #حجاب #گشت_ارشاد 👇👇👇👇👇👇 http://mahdi
🔸ریشه های توسعه فرهنگ عفاف وبرون رفت از حصار بسترهای سلبی🔸
در طول تاریخ تشویق وتنبیه همواره دو روش ومنهج اساسی در تربیت انسان ها بوده است .
البته تنبیه صرف وعدم لحاظ جنبه تربیتی در آن نقض غرض از اهداف تربیتی است ؛بنابر این تنبیهی که خود از محبت سرچشمه بگیرد واهداف تربیتی در آن لحاظ شود مطلوب خواهد بود وبا کوچکترین نوع آن متربی متاثر شده وبه مسیر اصلی باز می گردد .
در روایات وقتی دوره های تربیتی انسان را یاد آور می شوند به سه دوره حکومت،بندگی ووزرات اشاره می کنند ؛یعنی در 7سال اول کودک مانند حاکم وپادشاه است واوامر او برای پدر ومادر مطاع می باشد ودر 7سالگی دوم کودک باید از دستورات والدین اطاعت کند ودر 7سال سوم در نقش وزرات ومشاوره به پدر ومادر وارد گردد .
اطاعات از پدر ومادر در 7سال دوم مبتنی بر محبت والدین در 7سال اول است ؛یعنی هر چه این محبت به درستی به کودک منتقل گردد زمینه ای بسیار مطلوب را برای اطاعت از فرامین والدین در 7سال دوم فراهم می آورد.
بنابر این در مقوله تربیت با دو جنبه ایجابی وسلبی مواجهیم وهریک در جایگاه خود اهمیت خاص خود را دارد ونمی توان از اهمیت هر دو کاست ؛هر چند می توان گفت جنبه سلبی از جنبه ایجابی مایه می گیرد .
با توجه به تمهیدات ومقدماتی که در بالا مطرح گردید در مساله حجاب نیز که یکی از مسائل همیشه به روز این 40سال بعد انقلاب بوده است با وجود این که نهادی باید برای مقابله با انحرافات پوشش وجود داشته باشد تا مانع گسترش فساد وانحرافات در این زمینه باشد ،باید بسترهای مناسب ولازم نیز برای توسعه حجاب اسلامی وفرهنگ عفاف فراهم گردد .یعنی اقدامات سلبی در صورتی پاسخ مثبت خواهد داد که بسترهای فرهنگی مناسب با آن شکل گیرد وفرهنگ عفاف درونی سازی گردد .
در ادامه به ذکر ریشه ای ترین عوامل عفاف زدا ودر مقابل مهم ترین عوامل در جهت توسعه فرهنگ عفاف می پردازیم
1-نظام واردات وصادرات پوشاک :یکی از نقطه ضعف های موجود در ترویج فرهنگ عفاف زدا نبود نظام واردات وصادرات پوشاک است .یعنی لباس هایی با فرهنگ مهاجم به صورت گسترده در خارج از کشور تولید وبه کشور صادر می گردد
2-تقویت تولید داخل پوشاک ایرانی اسلامی:نظام اسلامی باید به طراح وتولید کننده پوشاک ایرانی اسلامی بودجه هایی را تخصیص دهد تا لباس هایی با فرهنگ بومی برای بانوان طراحی وتولید گردد.
یکی از مشکلات جدی خانم ها در این چند سال هزینه بالای چادرهای اسلامی بوده است در حالیکه لباس های غیر بومی ومتناسب با فرهنگ مهاجم با قیمت هایی نازل در بازار در حال فروش است
3-طراحی درسنامه های جذاب وپر محتوا پیرامون مساله حجاب دردوران ابتدایی
4-مدیریت فضای مجازی:تا زمانی که نتوانیم در عرصه مجازی ،حکمرانی مطلوبی داشته باشیم در توسعه فرهنگ بومی پیشرفتی نخواهیم داشت وهمیشه در حال عقبگرد خواهیم بود .
5-اصلاح الگوهای کودکان ونوجوانان با تولید هزاران فیلم وسریال وانیمیشن پیرامون بانوان تراز فرهنگ بومی مان :یکی از اساسی ترین علل کم حجابی وبی حجابی در میان بانوان ایرانی الگوگیری از سلبریتی ها داخلی وخارجی است وتا زمانیکه الگوهای جایگزین معرفی نگردند وهمین شیوه ادامه یابد با هیچ حرکت سلبی نخواهیم توانست مقوله عفاف را درونی سازی کنیم .
در دوره معاصر بسیاری از دختران ما از ستاره های سینما ویا تلویزیونی الگو می گیرند که فاقد حجاب مطلوب می باشند.
امروز بسیاری از نوجوانان ما به سبب عدم تولید سریال ها وبرنامه های متناسب با آنها سریال هایی را دنبال می کنند که دارای صحنه هایی غیر قابل مشاهده است ورفتار بازیگران آنها در فیلم الگوهایی را برای دختران وپسران ما می سازند که هیچ سنخیتی با فرهنگ بومی ما ندارد .
6- ورود نهاد حاکمیتی :نظام تشویق برای زنان محجبه وعدم تشویق برای زنان غیر محجبه
و........
حجت الاسلام مهدی میرزایی
#حجاب
#گشت_ارشاد
🔰 نسل جدید را با #دفاع_مقدس آشنا کنید
🔻 رهبر انقلاب: نسل جدید خیلی از مسائل دفاع مقدّس را نمیدانند... آن طوری که شما قضایا را میدانید، ما باید کاری کنیم نسل امروز همین جور آن حادثه را بشناسد و ببیند و بداند. این آن توقّعی است که بنده از خودم و از دیگران در این زمینه دارم.
🏷 #سخن_نگاشت
💻 Farsi.Khamenei.ir