فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلا امشب سفر دارم...
صلوات هدیه کنید به روح مطهر شهدای مدافع حرم و حاج قاسم عزیز
@abjad_mahdi
@khadem_emame12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 یادمان نرود که مهمترین، بالاترین و باارزشترین عمل در این شب ،خواندن دعای فرج و توجه به حضرت بقیه الله الاعظم می باشد
🌺بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
☀️اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ وَبَرِحَ الْخَفاءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاءُوَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيان وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ؛يا مَوْلاناياصاحِبَ الزَّمانِ ؛الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ .
♦️اگرهمگی یڪدل و یڪصدا
برای ظهوردعاڪنیم🌸🍃🌺🍃
قطعاً امرشریف ظهوربه زودی محقق خواهدشد .
#اللهمعجللولیکالفرج
🌺🌺🍃🍃🌺🌺
@abjad_mahdi
@khadem_emame12
💠امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام:
💢الزُّهْدُ كُلُّهُ بَيْنَ كَلِمَتَيْنِ مِنَ الْقُرْآنِ، قَالَ اللَّهُ سُبْحَانَهُ: “لِكَيْلا تَأْسَوْا عَلى ما فاتَكُمْ وَ لا تَفْرَحُوا بِما آتاكُمْ”؛ وَ مَنْ لَمْ يَأْسَ عَلَى الْمَاضِي وَ لَمْ يَفْرَحْ بِالْآتِي، فَقَدْ أَخَذَ الزُّهْدَ بِطَرَفَيْهِ
🔷تمام زهد در دو جمله از قرآن آمده است: خداوند سبحان فرمود(آیه 23 سوره حدید): « تا بر آنچه از دستتان رفته تأسف مخوريد، و بر آنچـه به شما رسيده شـاد نگـرديد». پس آن كه بر گذشته اندوه نخورد، و بر آينده شاد نگردد هر دو جانب زهد را يافته
📚 نهج البلاغه ، حکمت ۴۳۹
✅ @abjad_mahdi
@khadem_emame12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 امیرالمومنین امام علی علیه السلام :
💢العُبوديَّةُ خَمسَةُ أشياءَ : خَلاءُ البَطنِ، وَ قِراءةُ القرآنِ، و قِيامُ اللَّيلِ، و التَّضَرُّعُ عِندَ الصُّبحِ، و البُكاءُ مِن خَشيَةِ اللّه ِ
🔷بندگى در پنج چيز است: اندرون از طعام تهى داشتن، قرآن خواندن، شب را به عبادت گذراندن ، و زارى كردن [به درگاه خداوند] هنگام صبح ، و گريستن از ترس خدا.
📚جامع الأخبار : 505/1397
🎙آیت الله مجتهدی تهرانی
@abjad_mahdi
@khadem_emame12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠امیرالمومنین امام على علیه السلام:
💢خودتان را بر خوش اخلاقى تمرین و ریاضت دهید، زیرا که بنده مسلمان با خوش اخلاقى خود به درجه روزه گیر شب زنده دار مى رسد.
📚نهج البلاغه، خطبه ۹۱
@abjad_mahdi
@khadem_emame12
💠امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام:
💢إيّاكَ أن يَنزِلَ بكَ المَوتُ و أنتَ آبِقٌ مِن ربِّكَ فی طَلَبِ الدُّنيا
🔷مبادا مرگ در حالى به سراغت آيد كه تو از پروردگارت در طلب دنيا گريخته باشى
📚غررالحكم ، حدیث ۲۳۹۸
@abjad_mahdi
@khadem_emame12
💠داستان های نهج البلاغه
💢مساوات در تقسيم بيتالمال
🔵عبدالله بن زمعه بن اسود، از شيعيان و ياران حضرت علي (ع) بود، گرچه پدر و عمويش در جنگ بدر جزء سپاه شرك بودند و كشته شدند و جدش «اسود» از كساني بود كه پيامبر (ص) را استهزاء ميكرد، ولي خودش در خط علي (ع) حركت ميكرد و از پيروان آن حضرت بود.او، در موردي بيشتر از حق خود از بيتالمال درخواست كرده و خيال ميكرد به خاطر نزديك بودنش به علي (ع)، آن حضرت او را بر ديگران مقدم ميدارد، ولي امام در پاسخ درخواست او فرمود:
🔴ان هذا المال ليس لي و لا لك و انما هي فيي للمسلمين و جلب اسيافهم فان شركتهم في حربهم، كان لك مثل حظهم و الا فجناه ايديهم لا تكون لغير افواههم:
🟠«اين ثروت، نه از آن من است و نه از آن تو، بلكه از غنائم جنگي است كه مسلمانان با شمشيرهايشان آن را به دست آوردهاند. اگر تو همراه آنها بودهاي، همانند آنها سهم داري، وگرنه دستچين آنها براي غير دهان آنها نخواهد بود».
🟡در اينجا به تناسب موضوع فوق به داستان ذيل توجه كنيد:
عاصم بن كليب از پدرش نقل ميكند كه گفت: در محضر علي (ع) بودم كه مقداري پول و چيزهاي ديگر بعنوان بيتالمال از ناحيهاي در ايران آورده بودند، حضرت برخاست و تصميم تقسيم آن را گرفت، مردم براي دريافت سهميهي خود هجوم ميآوردند حضرت براي حفظ انضباط، دستور فرمود: طنابي به عنوان حائل، اطراف اموال كشيدند و جمعيت در آن طرف طناب قرار گرفتند و خود علي (ع) داخل طناب شد و دستور فرمود: روساي هفت قبيله (كه در آن روز در كوفه سكونت داشتند) حاضر شدند. حضرت سهميه هر يك از قبائل را به نمايندهي آنها داد، تا نمايندگان آن اموال را به طور مساوي بين اعضاء قبيلهي خود تقسيم نمايند در آخر كار، يك قرص نان از داخل ظرفهاي خالي شده به دست آمد، علي (ع) فرمود: «همان نان را هفت قسمت كنيد و براي هر قبيلهاي از قبائل هفتگانه، يك قسمت آن را بگذاريد» سپس فرمود:
هذا جناي و خياره فيه اذ كل جان يده الي فيه
يعني: «اين دستچين من است و بهترينش در ميانش ميباشد، زيرا هر چيننده، دستش به دهان خودش بازميگردد».
🟢و طبق روايت ديگر، امام علي (ع) اموال مسلمين را پس از آنكه تقسيم ميكرد، محل آن را جارو كرده و آبپاشي مينمود سپس خطاب به پولهاي زرد و سفيد ميفرمود:
يا صفراء غري غيري، يا بيضاء غري غيري:
«اي دينارهاي زرد و درهمهاي سفيد، غير مرا فريب بدهيد» سپس شعر فوق را ميخواند و منظورش اين بود كه:
هر كو عمل نكرد و عنايت اميد داشت
دانه نكشت ابله و دخل انتظار كرد
نابرده رنج، گنج ميسر نميشود
مزد آن گرفت جان برادر كه كار كرد
✅ @abjad_mahdi
@khadem_emame12
23.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 💠 یک روایت خطرناک
💢 در نهج البلاغه روایتی از امیرالمومنین علیه السلام نقل شده است که ما به ظاهر متدین باید از آن بترسیم....
🎙 بخشی از سخنرانی سید هاشم الحیدری
در همایش "وافدون"
✅@abjad_mahdi
@khadem_emame12
💠داستان های نهج البلاغه
💢پيام تند علي به قلدري خودمحور
🔵سال آغاز خلافت علي (ع) بود، اشعث بن قيس كه از طرف عثمان، فرماندار آذربايجان بود، در مقام خود باقي ماند تا اينكه: امام علي (ع) كه از قلدري و خودمحوري اشعث خبر داشت به منشي خود، عبيدالله بن ابيرافع فرمود تا نامهي ذيل را براي اشعث بنويسد. او در شعبان سال 36 نامه را نوشت و آن نامه توسط «زياد بن مرحب همداني» به اشعث رسيد و مطلب آن اين بود:
🔴«نبايد پست فرمانداري، پلي براي آب و نان تو گردد، بلكه اين مقام امانتي است در گردن تو و تو بايد مطيع مقام مافوق باشي!، تو حق نداري كه نسبت به ملت، با استبداد راي رفتار كني و در مورد بيتالمال، فقط بايد در محل شايستهاش با كمال احتياط مصرف گردد. بايد اموال خدا را به سوي من بفرستي، اميد است كه من رئيس بدي براي تو نباشم».
🟤اين قسمت، فرازي از نامه است و اصل نامه بسيار بيشتر ميباشد و در كتاب شرح نهجالبلاغهي خوئي (ج 17 ص 181) نقل شده و در اين كتاب آمده: وقتي كه نامه به اشعث رسيد، آن ناپاك برخاست و در ميان جمعيت سخنراني كرد و گفت: «اي مردم، اميرمومنان عثمان مرا فرماندار آذربايجان كرد و خود از دنيا رفت و اينك مردم با علي (ع) بيعت كردهاند و پيروي ما از علي (ع) همانگونه خواهد بود كه از عثمان پيروي ميكرديم.
🟣و وقتي كه اشعث به منزلش آمد، اصحاب نزديك خود را طلبيد و به آنها گفت:
نامهي علي (ع) مرا به وحشت افكنده، او اموال آذربايجان را از من مطالبه ميكند بدانيد كه من به معاويه ميپيوندم! اصحاب، ناراحت شدند و به او گفتند:
🟠مرگ براي تو بهتر از اين تصميمگيري است، آيا شهر خود و جمعيت قبيلهي خود را رها ميكني و خود را در گناه مردم شام غوطهور ميسازي؟!
🟡اشعث، به خود آمد و از اجراي تصميم خود حيا كرد و به كوفه بازگشت و به محضر علي (ع) رسيد و خود را تسليم آن حضرت نمود.
✅ @abjad_mahdi
@khadem_emame12
💠امیرالمومنین امام علی علیه السلام:
💢بزرگوار کسی است که خود را بالاتر از این داند که برای نیکی هایش عوض نیکو انتظار داشته باشد.
📚غررالحکم حدیث ۲۰۳۳
@abjad_mahdi
@khadem_emame12
💠امیرالمومنین امام علی علیه السلام:
💢ما مِن مُؤمِنٍ يُحِبُّ الضَّيفَ، إلّا ويَقومُ مِن قَبرِهِ ووَجهُهُ كَالقَمَرِ لَيلَةَ البَدرِ ، فَيَنظُرُ أهلُ الجَمعِ فَيقولونَ : ما هذا إلَا نَبِيٌّ مُرسَلٌ ! فَيَقولُ مَلَكٌ: هذا مُؤمِنٌ يُحِبُّ الضَّيفَ ويُكرِمُ الضَّيفَ ، ولا سَبيلَ لَهُ إلّا أن يَدخُلَ الجَنَّةَ
🔷هيچ مؤمنى نيست كه مهمان را دوست بدارد، مگر آن كه چون از قبرش بر مى خيزد ، چهره اش مانند قرص ماه مى درخشد، و اهل محشر مى نگرند و مى گويند: اين، كسى جز پيامبرى مُرسل نيست! و فرشته اى مى گويد: اين، مؤمنى است كه مهمان را دوست مى دارد و او را گرامى مى شمارد و راهى جز رفتن به بهشت ندارد
📚جامع الأخبار صفحه ۳۷۸
✅ اسرارنهجالبلاغه را دنبال کنید👇
╭═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╮ @asrareenahjolbalaghe
╰═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╯
1_1672006218-AudioConverter.mp3
433.9K
⁉️تفسیر دعای "اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان" :
⭕️ پاسخ: #ابراهیم_افشاری
🌷الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْ🌷
🌸اللهم لیَّن قَلبی لِولیِ اَمرِک 🌸
@abjad_mahdi
@khadem_emame12