🔴 #مهم
🔺روسیه دیروز، جمعه حمله زمینی غافلگیرکنندهای را به منطقه خارکیف در شمال شرق اوکراین انجام داد.
https://eitaa.com/aboammar1371
✍ مطلوب اسرائیل
☑️ اهداف مطلوب رژیم صهیونیستی از نقطه پایانی جنگ:
▪️نابودی حماس
▪️تغییر محاسبات مردم
▪️آزادی اسرای جنگی
▪️عادی سازی روابط با اعراب
▪️پیمانهای امنیتی با اعراب(عربستان، مصر و اردن)
▪️پیمانهای امنیتی جدید با آمریکا و اروپاییها
https://eitaa.com/aboammar1371
🔴 #مهم
🔺دیوان دادگستری بینالمللی در لاهه اعلام کرد که #لیبی هم خواستار پیوستن به پرونده شکایت #آفریقای_جنوبی از رژیم صهیونیستی به اتهام نسلکشی ملت فلسطین در نوار غزه شده است.
🇱🇾+🇿🇦
https://eitaa.com/aboammar1371
✍هوای سیاسی استان در آستانه سفر رئیسجمهور...
🔺پس از انتخابات مجلس دوازدهم و تغییر ترکیب نمایندگان استان، موج سنگین تخریبها از سوی افراد، گروهها و رسانههای همفکر ایشان(خصوصاً اصلاحطلبان)، نسبت به رقبای سیاسی این افراد در مجلس و دولت آغاز شده است. البته طبیعی است که تازگی مسئولیت میتواند منجر به عقدهگشایی سیاسی شود.
🔺بدیهی است که منظور ما از تخریب، نقد و بررسی عملکرد مسئولان نیست! اما وقتی روی مسائل فرعی و حاشیهای دست گذاشته میشود، آن هم همراه با جنجال سیاسی و گزارههای غلط در فضای مجازی، نمیتوان به اهداف نقدکننده خوشبین بود. ضمن اینکه خروجی مثبتی هم ندارد. در این وضعیت بنظر میرسد این افراد حرف خاصی برای پیشرفت استان ندارند!!!
🔺از طرفی در جبهه نیروهای اصولگرای استان(از جبهه پایداری تا ائتلافهای سیاسی پیش از انتخابات مجلس) انفعال شدیدی احساس میشود. احتمالاً برخی از آقایون در پستوها و محافل سیاسی در فکر انتخابات شورای شهر آینده بوده و برخی نیز مشغول امورات جاری زندگی یا برخی فعالیتهای مختصر فرهنگی و...هستند.
🔺 نامزدهای انتخابات اخیر مجلس هم که ادعای حلالمسائل بودن داشتند، ظاهراً سهم و نقشی جز احساس تکلیف و کاندیدا شدن در انتخابات برای خود تعریف نکردهاند.
🔺برخی از گروههای مطالبهگر نیز که به واسطه فعالیتهای انتخاباتی سهمشان از مسئولیتهای دولت مردمی را دریافت کردهاند، قلمشان را قلاف کرده و نسبت به مسائل جاری استان سکوت پیشه میکنند.
🔺جریان دانشجویی نیز که بعضاً در ادوار گذشته بخشی از کنش و واکنشهای سیاسی استان را به خود اختصاص داده بود، در حال حاضر تقریباً در رکود قرار گرفته و نسبتی بین خود و نقدوبررسی یا مطالبه مسائل استان برقرار نکرده(جز در موارد محدود و معدود)
🔺بخشی از نیروهای فعال حزباللهی هم که تنها مسئله و دغدغهی همیشگیشان، حجاب بوده و به مسایل دیگر ورود کنشگرانه و سیاسی ندارند.
🔺تقریباً هیچ محفل علمی و مسئله محوری هم در دانشگاههای استان برای نقدوبررسی و ارائه پیشنهاد ناظر به حل مسائل استان نداریم یا حداقل فعالیت چشمگیر ندارند.
⚠️در چنین شرایطی بنظر میرسد اینبار رئیسجمهور در سفر به خراسانشمالی حرفهای کلی و تکراری دریافت کند.
https://eitaa.com/aboammar1371
May 11
ابوعمّار | دیدهبان
🔴 #مهم 🔺دیوان دادگستری بینالمللی در لاهه اعلام کرد که #لیبی هم خواستار پیوستن به پرونده شکایت #آفر
🇪🇬 وزارت خارجه #مصر: مصر قصد خود را برای مداخله در حمایت از شکایت آفریقای جنوبی علیه اسرائیل در دادگاه بینالمللی دادگستری اعلام کرد.
🇿🇦+🇱🇾+🇪🇬
https://eitaa.com/aboammar1371
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇩🇰فردریک دهم، پادشاه #دانمارک با حضور در بالکن محل اقامتش و به اهتزاز در آوردن پرچم #فلسطین با حامیان مردم غزه همراهی کرد.
https://eitaa.com/aboammar1371
✍ کار در منطق اسلامی
🔺نظام اقتصادی اسلام مبتنی بر #کار_مولد طراحی و عجیبن شده است. کار در نظام فکری اسلام و بهطور خاص در #نظام_اقتصادی آن، از جایگاهی بیبدیل و اهمیتی کمنظیر برخوردار است.
🔺کار:
✅یگانه عامل حقوق مکتسبه
✅انسانی، ریشه اصلی مالکیت
✅و عامل اصلی خلق ارزش است
و بدینجهت، در نظام سهمبری نهادههای تولید که سهم هر یک از عوامل تولید، مشخص و معین میگردد، بالاترین مزیتها و امتیازها، برای عنصر «کار» تعریف و معین گردیده است.
https://eitaa.com/aboammar1371
🔴 سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان در مراسم سالگرد شهادت سید مصطفی بدرالدین: رژیم صهیونیستی درباره رفح دو گزینه دارد:
🔺یکی آنکه جنگ را متوقف کند و به عقب برگردد این یعنی طرح حماس را باید بپذیرد که یک شکست برای این رژیم است.
🔺گزینه دوم این است که رژیم صهیونیستی جنگ #رفح را ادامه دهد، در این صورت جنگ طولانی شده و خسارات جدی به آنها وارد خواهد شد.
https://eitaa.com/aboammar1371
🔺روز گذشته خبرگزاری رویترز در مقالهای با اشاره به تصمیم مقتدی صدر، رهبر #جریان_صدر نوشت: مرد قدرتمند شیعه، قصد دارد به عرصه سیاسی عراق بازگردد!
🔺رویترز مدعی شد که بازگشت مقتدی صدر میتواند به زیان گروههای نزدیک به #ایران تمام شود.
پ.ن: مطالبی در رابطه با این شخصیت برای کسانی که علاقهمند هستند در کانال خواهم نوشت و میتونید مطالعه کنید.
https://eitaa.com/aboammar1371
ابوعمّار | دیدهبان
🔺روز گذشته خبرگزاری رویترز در مقالهای با اشاره به تصمیم مقتدی صدر، رهبر #جریان_صدر نوشت: مرد قدرتمن
✍ آیا رهبر جریان صدر به عرصه سیاست عراق باز میگردد؟!
🔺جریان صدر در سال ۲۰۲۱ (مهر۱۴۰۰) در انتخابات پارلمانی حائز بیشترین تعداد کرسی پارلمان عراق شد، اما مقتدی صدر علیرغم اتحاد با نمایندگان کرد و اهل تسنن، در رقابت با «هیئت هماهنگی شیعیان» نتوانست دولت تشکیل دهد و در نهایت صدر به نمایندگان این جریان گفت که استعفا کنند.
🔺پس از آن جریان صدر طرفدارانش را به خیابانها فراخواند و درگیریهای داخلی در عراق افزایش پیدا کرد. این درگیریها در تابستان ۱۴۰۱ به اوج خود رسید. آنها با اشغال ساختمان پارلمان روند سیاسی کشور را تعطیل و تشکیل دولت جدید را به تاخیر انداختند. همزمان حامیان صدر در محوطه شورای عالی قضایی عراق به عنوان مهمترین نهاد قضایی این کشور نیز تحصن کرده و موجب تعطیلی تمامی نهادهای قضایی در عراق شدند.
🔺پس از این اتفاقات و عدم توجه مقتدی صدر و حامیانش به تذکرات مرجعیت نجف(آیتالله سیستانی) برای عدم ایجاد تفرقه و آشوب در کشور، آیتالله سیدکاظم حسینی حائری که به عنوان مرجع تقلید بسیاری از حامیان جریان صدر و شخص مقتدی صدر شناخته میشود، در حرکتی کمسابقه و تاریخی در روز ۷شهریور۱۴۰۱ با اعلام کنارهگیری خود از مرجعیت به دلیل بیماری و کهولت سن، به طور غیرمستقیم مقتدی صدر را خطاب قرار داد و از تفرقهافکنی او میان مردم عراق به نام شهیدین صدر به شدت انتقاد کرد و از همه مقلدانش خواست که از آیتالله خامنهای(مدظله العالی) رهبر انقلاب اسلامی به عنوان رهبری امت، اطاعت کنند.
لازم به ذکر است شهید آیتالله سید محمدصادق صدر (پدر مقتدی صدر) قبل از شهادتش مقلدینش را پیروی از آیتالله سیدکاظم حائری فراخوانده بود.
🔺سرانجام مقتدی صدر پس از یکسال تلاش در فضای سیاسی عراق، در تاریخ ۷ شهریور ۱۴۰۱ در اقدامی غافلگیرانه ضمن انتقاد از بیانیه آیتالله حائری، با صدور بیانیهای کنارهگیری قطعی خود و جریان صدر را از فعالیتهای سیاسی اعلام کرد و پس از آن اوضاع عراق به نسبت گذشته آرام گرفت.
🔺۱۰ آوریل(فروردین)، صالح محمد العراقی، چهرهای که به واسطه بازنشر نظرات صدر شهره است، دست نوشتهای با امضای مقتدا صدر منتشر کرد که در بخش نخست آن نام «جنبش ملی شیعه» آمده بود و در 22 آوریل، همان حساب کاربری تصویری را به اشتراک گذاشت که به نظر میرسد لوگوی جنبش در حال تغییر است.لذا خبرگزاری رویترز مدعی است که اخباری مبنی بر ورود این جریان با نام جدید در انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق دارد.
قسمت اول
ادامه دارد...
https://eitaa.com/aboammar1371
ابوعمّار | دیدهبان
✍ آیا رهبر جریان صدر به عرصه سیاست عراق باز میگردد؟! 🔺جریان صدر در سال ۲۰۲۱ (مهر۱۴۰۰) در انتخابات
✍ سید مقتدی صدر کیست؟!
🔺او یک روحانی ۵۰ ساله شیعه عراقی، زاده ۱۹۷۴(۱۳۵۳) در شهر کوفه است که نیمی از عمر خود را صرف مبارزه نظامی و فعالیت سیاسی کرده است.
🔺صدر یکی از خاندانهای مشهور شیعی عراق است. پدر مقتدی، يعني آيتالله #سيد_محمدصادق_صدر از جمله مراجع و شخصيتهاي مبارز و بسيار مورد احترام در عراق است که در سال ۱۳۷۷ به دليل مبارزه با صدام، همراه با دو پسرش ترور شده و به شهادت رسیدند. همچنین قبل از آن پدرخانم مقتدی و پسرعمويش پدرش، #سيد_محمدباقر_صدر از نوابغ علمای شیعه نيز در سال ۱۳۵۹ توسط رژيم صدام به شهادت رسیده بود.
🔺اصالت خاندان صدر به جبل عامل در لبنان بر میگردد و #امام_موسی_صدر، بنیانگذار جنبش امل لبنان، نیز از خاندان صدر است.
🔺مقتدی صدر طلبه حوزه علمیه #نجف بوده، البته وی از حدود سالهای ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۰ به مدت ۴سال در حوزه علمیه #قم تحت نظر #آیتالله_سیدکاظم_حائری(نماینده پدرش) مشغول به تحصیل شد. او در نجف اشرف زندگی میکند و خطیب جمعه مسجد کوفه نیز میباشد.
🔺 مقتدی پس از سقوط صدام به عنوان یکی از مهمترین رهبران جریانهای سیاسی شیعه در عراق ظهور کرد. نفوذ صدر بهعنوان یک شخصیت سیاسی، نظامی و مذهبی، همزمان با اشغال عراق از سوی آمریکا، افزایش یافت و او بهعنوان یک قهرمان وطنپرست مطرح شد.
🔺مقتدی صدر از منتقدان اشغال عراق توسط آمریکا بود و #سپاه_المهدی(عج) شاخه نظامی جریان صدر در سالهای ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۵ به جنگ و مبارزه مسلحانه با نیروهای آمریکایی و در مواردی با دولت نوری المالکی در عراق پرداخت.
🔺مقتدی صدر با افزایش تنش در روابطش با #آمریکا از سال ۱۳۸۵ به ایران سفر کرد و در ۱۳۹۰ و در پی خروج نیروهای آمریکایی از عراق به نجف بازگشت.
🔺صدر در ۱۳۸۶ پس از حمایت آیتالله حائری(مرجع تقلید جریان صدر) از #نوری_المالکی(نخست وزیر وقت عراق) فعالیت سپاه مهدی را بهخاطر حمایت از حکومت نوری المالکی به حالت تعلیق درآورد.
🔺صدر در سال ۱۳۹۱ از گروه پارلمانی شیعه عراق جدا و با حزب دموکرات کردستان بهرهبری #مسعود_بارزانی ائتلاف کرد. تلاشهای مقتدی صدر منجر بهنخستوزیری #حیدرالعبادی بهجای نوری المالکی در ۱۳۹۴ گردید.
🔺صدر در سال ۱۳۹۴ اسم سپاه مهدی را به #سرایا_السلام تغییر داد. «عَصائب اهل حق» به رهبری شیخقَیْس خَزعَلی، سخنگوی سابق صدر و «جنبش نُجَباء» به رهبری اکرمکَعبی به عنوان شاخههای انشعابی سپاه مهدی معرفی شدهاند.
🔺جریان صدر در انتخابات پارلمانی ۱۳۹۷ در قالب #سائرون، با وعده مبارزه با فساد و دخالت خارجی، به موفقیت بزرگی دست یافت و ۵۴ کرسی پارلمان را به دست آورد و سهم چندین وزیر و معاون وزیر در دولت عراق را از آن خود کرد.
🔺مقتدی صدر پیروز بزرگ انتخابات ۱۴۰۰ پارلمان عراق محسوب میشود. جریان صدر در این انتخابات، ۷۳ کرسی از مجموع ۳۲۹ کرسی پارلمان عراق را به دست آورده و بهعنوان بزرگترین جریان سیاسی شناخته شد. اما مقتدی صدر علیرغم اتحاد با نمایندگان کرد و اهل تسنن، در رقابت با «هیئت هماهنگی شیعیان» نتوانست دولت تشکیل دهد و در نهایت صدر به نمایندگان این جریان گفت که استعفا کنند.
هواداران صدر در روز ۳۱ ژوئیه ۲۰۲۲م و در پی ۱۰ ماه بحران سیاسی در عراق، پارلمان عراق را در اعتراض به ناکامی پارلمان برای تشکیل کابینه اشغال کردند.
🔺مقتدی صدر در ۲۵ فروردین ۱۴۰۲ اعلام کرد که فعالیت جریان صدر را به مدت یک سال به تعلیق در آورده است. پیش از آن در شهریور ۱۴۰۱ و در واکنش به کنارهگیری سیدکاظم حائری از مقام مرجعیت نیز اعلام کرد که از فعالیتهای سیاسی کنارهگیری میکند.آیت الله حائری در بیانیه خود با انتقاد از صدر او را فاقد اجتهاد و صلاحیت رهبری دینی دانسته بود.
قسمت دوم
ادامه دارد...
https://eitaa.com/aboammar1371