eitaa logo
ابوابراهیم۵٧
51 دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
2.6هزار ویدیو
9 فایل
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ 🌐 گاه نوشت #ابوابراهیم 🆘 eitaa.com/aboebrahim57 📳 hoorsa.com/aboebrahim57 💻 http://aboebrahim57.blog.ir 💠 ما را به دوستان معرفی کنید. ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
مشاهده در ایتا
دانلود
✖️عید فطر واقعا چند شنبه است?! سعودیها غروب دوشنبه در حجاز اعلام کرده اند که هلال دیده اند! دوشنبه به افق مکه مکرمه هنگام غروب آفتاب، سن ماه 6 ساعت و درخشندگی کمتر از 0.2% بوده و این یعنی چنین چیزی امکان پذیر نیست! ◀️ روز چهارشنبه 15 خرداد 1398 در همه کشورهای دنیا عید فطر است. غروب دوشنبه 13 خرداد به دلیل ضعیف بودن شاخص ها یا زودتر غروب کردن ماه از خورشید؛ امکان رویت هلال در هیچ نقطه ای از دنیا وجود ندارد. 👈 در تصویر نقاط قرمز یا سفید بخش هایی هستند که غروب دوشنبه هلال یا زودتر و یا تقریبا همزمان با خورشید غروب می کند. بخش بسیار کوچکی در غربی ترین خشکی دنیا (رنگ آبی) با تلسکوپ های بسیار قوی احتمال رویت داده شده که با توجه به تجارب گذشته نیز آنجا نیز قابل رؤیت نیست. ⭕️ به همین دلیل روز سه شنبه 14 خرداد برای همه کشورهای دنیا چه آنها که دوشنبه و چه آنها که سه شنبه ماه رمضان را آغاز کرده اند؛ روز آخر ماه مبارک رمضان است. 🌙 ان شاء الله قطعا چهارشنبه 15 خرداد 1398 عید فطر است. ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ 🔻اگر تحلیلگر و نخبه سیاسی هستید 🔸اگر تحلیل های راهبردی می خوانید 🔹اگر دنبال اخباربرجسته روزانه هستید 🔸اگر کیفیت مطالب برایتان مهم است 🔹اگر از پست های تبادلی خسته شده اید 🔹اگر شخصیتی خوشه چین دارید ⬅️ با زمانه زمانه‌ات را بشناس 🌐 زمانه 📳 ایتا https://eitaa.com/zmaneh 💬 واتس‌اپ https://chat.whatsapp.com/2423SiIKr48A3Z5UMC5A5e 💠 ما را به دوستان معرفی کنید.
💢 یک کار نیک پنهانی برابر هفتاد کار نیک علنی #فتوحدیث #بصیرت ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ 🔻اگر تحلیلگر و نخبه سیاسی هستید 🔸اگر تحلیل های راهبردی می خوانید 🔹اگر دنبال اخباربرجسته روزانه هستید 🔸اگر کیفیت مطالب برایتان مهم است 🔹اگر از پست های تبادلی خسته شده اید 🔹اگر شخصیتی خوشه چین دارید ⬅️ با زمانه زمانه‌ات را بشناس 🌐 زمانه 📳 ایتا https://eitaa.com/zmaneh 💬 واتس‌اپ https://chat.whatsapp.com/2423SiIKr48A3Z5UMC5A5e 💠 ما را به دوستان معرفی کنید.
ابوابراهیم۵٧
✖️عید فطر واقعا چند شنبه است?! سعودیها غروب دوشنبه در حجاز اعلام کرده اند که هلال دیده اند! دوشنبه
*🌙عضو ستاد استهلال:تغییر زمان ماه رمضان سخنی متوهمانه است* 🔹مطمئن باشید فقها و مراجع روزه‌داری و عید مردم را به موضوعات توهمی وابسته نمی‌کنند. 🔹در ستاد استهلال هیچ ملاحظه‌ای وجود ندارد. 🔹عیدفطر براساس تقویم است و تنها تغییر این است که ماه از ۳۰ روز به ۲۹ روز کاهش یافت. /فارس ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ 🔻اگر تحلیلگر و نخبه سیاسی هستید 🔸اگر تحلیل های راهبردی می خوانید 🔹اگر دنبال اخباربرجسته روزانه هستید 🔸اگر کیفیت مطالب برایتان مهم است 🔹اگر از پست های تبادلی خسته شده اید 🔹اگر شخصیتی خوشه چین دارید ⬅️ با زمانه زمانه‌ات را بشناس 🌐 زمانه 📳 ایتا https://eitaa.com/zmaneh 💬 واتس‌اپ https://chat.whatsapp.com/2423SiIKr48A3Z5UMC5A5e 💠 ما را به دوستان معرفی کنید.
ابوابراهیم۵٧
🔻شبهه قدیمی و فیلم جدید 🔹امروز فیلم 6 دقیقه‌ای دیده‌نشده‌ای از جلسه انتخاب آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان رهبر در مجلس خبرگان سال 68 درفضای مجازی منتشر شد.پایان فیلم، لحظات رای گیری درباره رهبری آیت‌الله خامنه‌ای است که مرحوم هاشمی رفسنجانی می‌گوید «آقایانی که با رهبری جناب آقای خامنه‌ای- تا رفراندوم البته؛ این موقته،دائمی نیست- تا اون موقع موافق هستند قیام بفرمایند.» 🔹با انتشار این فیلم، شبهه‌ها بر موج بی‌اطلاعی نسل جوان سوار شد. اینکه ماجرای این فیلم دیده نشده چیست؟ ماجرای رهبری موقت و رفراندوم چیست؟ و اینکه آیا این فیلم، ناگفته‌ای را بر ملا کرده یا نه؟ 🔹ماجرا خیلی ساده است. امام‌خمینی اردیبهشت 68 در نامه‌ای به آیت‌الله خامنه‌ای، رئیس‌جمهور وقت، دستور بازنگری برخی اصول قانون اساسی درباره 8 موضوع از جمله «رهبری» را صادر می‌کند. طبق قانون، اصول جدیدی تصویب‌شده در این شورا، باید به رفراندوم عمومی گذاشته شده و پس از آن به تایید رهبری برسد. شورای بازنگری قانون اساسی فعالیت خود را شروع می‌کند، اما یک‌ماه بعد امام فوت می‌کند. 🔹مجلس خبرگان برای تعیین رهبر جدید تشکیل می‌شود. یکی از بحثهای مطرح شده در این جلسه، این است که طبق قانون اساسی مصوب سال 58، «مرجعیت» یکی از شروط رهبری است. اما تعدادی از اعضای خبرگان که عضو شورای بازنگری هستند اعلام می‌کنند که در جریان بررسی مساله «رهبری» در بازنگری قانون اساسی، این مساله مورد بحث قرار گرفته و امام طی نامه‌ای اعلام کرده‌اند مرجعیت را لازمه و شرط رهبری ندانسته و «اجتهاد» را کافی می‌دانند. متن دونامه پرسش و پاسخ مذکور توسط آیت‌الله امینی در مجلس خبرگان قرائت می‌شود. بر اساس همین نظر امام، نام آیت‌الله خامنه‌ای که از سال 62 با توجه به مجتهدبودن عضو خبرگان است به عنوان گزینه رهبری مطرح می‌شود. اما چون هنوز بازنگری قانون اساسی به پایان نرسیده، تصمیم می‌گیرند تا رفراندوم اصول بازنگری‌شده قانون اساسی، آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان رهبرموقت تعیین شود. و پس از رفراندوم، رای‌گیری مجدد با توجه به قانون جدید انجام شود. این، همان مساله‌ای است که در فیلم تازه منتشرشده توسط مرحوم هاشمی مطرح می‌شود. 🔹برخلاف شبهات این روزها، این مساله آن زمان به هیچ‌وجه مخفی نبوده و اعلام می‌شود. ابتدای مردادماه، هم‌زمان با انتخابات ریاست‌جمهوری، اصلاح قانون اساسی نیز به رفراندوم گذاشته می‌شود و با بیش از 97درصد آراء توسط مردم تایید می‌شود. چند روز پس از انتخابات و رسمیت یافتن قانون جدید و حذف «مرجعیت» از شروط رهبری، خبرگان مجددا تشکیل جلسه می‌دهند و در رای‌گیری مجدد، رهبری آیت‌الله خامنه‌ای با اکثریت قریب به اتفاق آراء به تصویب می‌رسد. صحبتهای آیت الله مشکینی در این باره 16 مردادماه تیتر روزنامه‌های کشور می‌شود. ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ 🔻اگر تحلیلگر و نخبه سیاسی هستید 🔸اگر تحلیل های راهبردی می خوانید 🔹اگر دنبال اخباربرجسته روزانه هستید 🔸اگر کیفیت مطالب برایتان مهم است 🔹اگر از پست های تبادلی خسته شده اید 🔹اگر شخصیتی خوشه چین دارید ⬅️ با زمانه زمانه‌ات را بشناس 🌐 زمانه 📳 ایتا https://eitaa.com/zmaneh 💬 واتس‌اپ https://chat.whatsapp.com/2423SiIKr48A3Z5UMC5A5e 💠 ما را به دوستان معرفی کنید.
💢 جرم سنگین نجفی 🔹 جرم نجفی سنگین است این را از دو وجهه ماجرا می توان فهمید... ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ 🔻اگر تحلیلگر و نخبه سیاسی هستید 🔸اگر تحلیل های راهبردی می خوانید 🔹اگر دنبال اخباربرجسته روزانه هستید 🔸اگر کیفیت مطالب برایتان مهم است 🔹اگر از پست های تبادلی خسته شده اید 🔹اگر شخصیتی خوشه چین دارید ⬅️ با زمانه زمانه‌ات را بشناس 🌐 زمانه 📳 ایتا https://eitaa.com/zmaneh 💬 واتس‌اپ https://chat.whatsapp.com/2423SiIKr48A3Z5UMC5A5e 💠 ما را به دوستان معرفی کنید.
💐🌷🌹🌺💐🌷🌹🌺💐🌷🌹🌺 حلول عید سعید فطر بر همه شما عزیزان و همراهان محترم مبارک باد 🌷🌹🌺🌷🌹🌺🌷🌹🌺🌷🌹🌺
❌ سخن پایانی شیطان در روز قیامت ❌ بسم الله الرحمن الرحیم وَقَالَ الشَّيْطَانُ لَمَّا قُضِيَ الْأَمْرُ إِنَّ اللَّهَ وَعَدَكُمْ وَعْدَ الْحَقِّ وَوَعَدْتُكُمْ فَأَخْلَفْتُكُمْ ۖ وَمَا كَانَ لِيَ عَلَيْكُمْ مِنْ سُلْطَانٍ إِلَّا أَنْ دَعَوْتُكُمْ فَاسْتَجَبْتُمْ لِي ۖ فَلَا تَلُومُونِي وَلُومُوا أَنْفُسَكُمْ ۖ مَا أَنَا بِمُصْرِخِكُمْ وَمَا أَنْتُمْ بِمُصْرِخِيَّ ۖ إِنِّي كَفَرْتُ بِمَا أَشْرَكْتُمُونِ مِنْ قَبْلُ ۗ إِنَّ الظَّالِمِينَ لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ** *و شیطان، هنگامی که کار تمام می‌شود، می‌گوید: «خداوند به شما وعده حق داد؛ و من به شما وعده (باطل) دادم، و تخلّف کردم! من بر شما تسلّطی نداشتم، جز اینکه دعوتتان کردم و شما دعوت مرا پذیرفتید! بنابر این، مرا سرزنش نکنید؛ خود را سرزنش کنید! نه من فریادرس شما هستم، و نه شما فریادرس من! من نسبت به شرک شما درباره خود، که از قبل داشتید، (و اطاعت مرا همردیف اطاعت خدا قرار دادید) بیزار و کافرم!» مسلّماً ستمکاران عذاب دردناکی دارند! سوره ابراهیم ، آیه ۲۲ .......🌷🍀🌹🌸🌺🌷🍀🌹🌸🌺............ تفسیر کوتاه: هنگامیکه دنیا به پایان میرسد و حساب و کتاب روز قیامت شروع میشود و همه خلایق در صحرای محشر جمع هستند ، شیطان ملعون سخن پایانی خود را میگوید ، در آنجا اعتراف می کند که تمام وعده ها و وسوسه هایی که کرده باطل بوده و انسان را فریب داده است!! در آنجا افرادی که گمراه شده و جهنمی هستند شیطان را لعن و سرزنش کرده و او را ملامت می کنند. و شیطان ، خطاب به انسانهای گمراهی که از او تبعیت کرده اند میکند و میگوید من شما را دعوت به گناه کردم ، شما چرا فریب خوردی و دعوت مرا پذیرفتی ؟!!!! بعد میگوید مرا سرزنش نکنید ، بلکه خودتان را سرزنش کنید که کورکورانه از من پیروی کردید و سخنان پیامبران الهی را نادیده گرفتید!! بعد خطاب به انسانهای جهنمی میکند و میگوید همه ما را وارد جهنم می کنند ، نه شما فریادرس من میشوید و نه من فریادرس شما میشوم ، من از کار شما بیزارم !!!!! و اینگونه انسانهای گمراه که در دنیا پیروی از شیطان کردند ، خوار و ذلیل و با ناامیدی وارد جهنم میشوند در حالیکه سرزنش شیطان را هم شنیده اند!!!! ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ 🔻اگر تحلیلگر و نخبه سیاسی هستید 🔸اگر تحلیل های راهبردی می خوانید 🔹اگر دنبال اخباربرجسته روزانه هستید 🔸اگر کیفیت مطالب برایتان مهم است 🔹اگر از پست های تبادلی خسته شده اید 🔹اگر شخصیتی خوشه چین دارید ⬅️ با زمانه زمانه‌ات را بشناس 🌐 زمانه 📳 ایتا https://eitaa.com/zmaneh 💬 واتس‌اپ https://chat.whatsapp.com/2423SiIKr48A3Z5UMC5A5e 💠 ما را به دوستان معرفی کنید.
⛔ از کشتن مردم خسته شده ام !!! ⛔ ⚠ حقایقی درباره کشتار مردم ایران توسط ساواک و بفرمان شاه!! ⚡ منصور رفیع زاده مینویسد: در سال ۱۳۵۶ به تهران سفر کردم و برای دیدن تیمسار نصیری رییس ساواک ، به دفترش رفتم. چون قرار بود تیمسار همان موقع به دیدن شاه برود ، از من دعوت کرد برای صرف ناهار ساعت ۲ به خانه اش بروم. ساعت ۲ به خانه تیمسار رفتم او هنوز نیامده بود ، مدتی با همسرش صحبت کردم ، همسر نصیری ناهار را درست کرد و رفت چرتی بزند ، من هم در اتاق نشیمن منتظر تیمسار ماندم ، ساعت سه و نیم تیمسار نصیری در حالیکه چندین پرونده آبی رنگ زیر بغلش بود و بسیار خسته و کوفته وارد خانه شد!! بدون اینکه حرفی بزند کفشهایش را درآورد و پرت کرد ، پرونده ها را روی کاناپه ریخت و خودش را روی مبل انداخت و گفت: خدایا خیلی خسته ام ، شما ناهار خوردی؟! گفتم : نه تیمسار ، منتظر بودم شما برسید و با هم ناهار بخوریم. _ من گرسنه نیستم تو بخور . گفتم : نکند شما ناهار خورده ای ؟! _ ناهار ، کدوم ناهار ؟! زهر مار خورده ام !!! گفتم تیمسار چی شده ؟!! از چی حرف میزنید؟! _ هیچ ، شاه بیمار است ، دیگه خسته شده ام ، لعنتی !!! من هم زن و بچه دارم ، من از کشتن مردم خسته شدم ، دیگه نمیخوام به این کار ادامه بدهم ، میدونی هفته گذشته چند تا ماشین را آتش زدیم ؟! میدونی در منطقه تجاری تهران چند تا آتش سوزی راه انداختیم تا گردن انقلابیها و کمونیستها بندازیم ؟!!! من دیگه خسته شدم ، میدونی چه تعداد جوان را کشتیم ؟!!! اما شاه هنوز سیر نشده ، میگوید بیشتر آتش بزنید ، بیشتر بکشید !!!! من هم وجدان دارم ، من هم زن و بچه دارم ، من نمیتونم ...... سپس صورتش را با دستانش پوشاند !!!! 🌀 منبع: خاطرات منصور رفیع زاده ، ترجمه اصغر گرشاسبی ، نشر اهل قلم ، صص ۳۲۰_۳۲۱ ⚠ حقایقی از خاندان پهلوی ⚠ ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ 🔻اگر تحلیلگر و نخبه سیاسی هستید 🔸اگر تحلیل های راهبردی می خوانید 🔹اگر دنبال اخباربرجسته روزانه هستید 🔸اگر کیفیت مطالب برایتان مهم است 🔹اگر از پست های تبادلی خسته شده اید 🔹اگر شخصیتی خوشه چین دارید ⬅️ با زمانه زمانه‌ات را بشناس 🌐 زمانه 📳 ایتا https://eitaa.com/zmaneh 💬 واتس‌اپ https://chat.whatsapp.com/2423SiIKr48A3Z5UMC5A5e 💠 ما را به دوستان معرفی کنید.
⚡ و توبوا الی الله جمیعا ....... و همگی به پیشگاه خداوند توبه کنید....... ⛔ رییس جمهوری انتخاب کرده ایم که در یک سخنرانی آشکار و مقابل دوربین ادعا میکند اگر امام زمان ( عج) هم بیاید قابل نقد است!!! ⚠ این کلام انحرافی حسن روحانی یعنی اینکه امام زمان ( عج) هم معصوم نیست و ممکن است اشتباهاتی کند و بهمین خاطر قابل نقد است!!!!! ⚡ شورای نگهبان از تایید صلاحیت چنین شخصی توبه کند!! ⚠ کسانیکه به چنین تفکری رأی دادند هم توبه کنند!! ❌ شاید خداوند از سر تقصیرات ما بگذرد و در روز قیامت شرمنده امام خمینی و شهدای انقلاب و جنگ نشویم.......😔😔 الهی العفو ......🙏🙏 الهی العفو ........🙏🙏 🌑🌑🌑🌑 ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ 🔻اگر تحلیلگر و نخبه سیاسی هستید 🔸اگر تحلیل های راهبردی می خوانید 🔹اگر دنبال اخباربرجسته روزانه هستید 🔸اگر کیفیت مطالب برایتان مهم است 🔹اگر از پست های تبادلی خسته شده اید 🔹اگر شخصیتی خوشه چین دارید ⬅️ با زمانه زمانه‌ات را بشناس 🌐 زمانه 📳 ایتا https://eitaa.com/zmaneh 💬 واتس‌اپ https://chat.whatsapp.com/2423SiIKr48A3Z5UMC5A5e 💠 ما را به دوستان معرفی کنید.
حرفهای ماندگار امام خمینی ( ره): ❌ مملكت به خاطر اين ريخت و پاش ها و اختلاس ها محتاج شده است؛ و گر نه نفت ما كم است؟ يا ذخاير و معادن نداريم؟ همه چيز داريم، لكن اين مفتخوری ها و اختلاس ها و گشادبازی هايى كه به حساب مردم و از خزانه عمومى می‌شود مملكت را بيچاره كرده است. ❌ اگر اينها نبود، احتياج پيدا نمی‌كرد كه از اينجا راه بيفتد برود آمريكا، در برابر ميز آن مردك (رئيس جمهور آمريكا) گردن كج كند كه مثلا به ما كمك كنيد! کتاب حکومت اسلامی، صفحه ۴۷ پی نوشت : این سخنرانی در زمان شاه و قبل از انقلاب صورت گرفته است. اما با دولت غربگرای روحانی و شرایطی که امروز بر کشور حاکم کرده اند ، این سخنان به وضعیت امروز هم شبیه است!!! ⛔ انقلاب اسلامی در دست نامحرمان و نااهلان !!! ⛔😔 ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ 🔻اگر تحلیلگر و نخبه سیاسی هستید 🔸اگر تحلیل های راهبردی می خوانید 🔹اگر دنبال اخباربرجسته روزانه هستید 🔸اگر کیفیت مطالب برایتان مهم است 🔹اگر از پست های تبادلی خسته شده اید 🔹اگر شخصیتی خوشه چین دارید ⬅️ با زمانه زمانه‌ات را بشناس 🌐 زمانه 📳 ایتا https://eitaa.com/zmaneh 💬 واتس‌اپ https://chat.whatsapp.com/2423SiIKr48A3Z5UMC5A5e 💠 ما را به دوستان معرفی کنید.