ابوقاسم
صفحه آخر کتاب بعد از ظهر سوزان به ناپدید شدن پرونده ماجرای قتل عبدالمجید خویی در دادگاه فدرال عراق اشاره می کند
قبل از توضیحات تکمیلی این نکته رو بگم که پروند مقتدی صدر و نقش او در قتل آقای خویی همچنان در دادگاه فدرال موجود است و ابعاد آن همچنان مشخص نشده است.
درباره ناپدید شدن پرونده خویی این نکته رو اشاره کنم که آقای ابراهیم جعفری عمدتا برای بازی سیاسی و جلب نظر مقتدی صدر و پایگاه اجتماعی که در اختیار داشته برای رویدادهای سیاسی اقدام به بایکوت پرونده خویی در دادگاه فدرال کرد
این پرونده چون جایگاه ملی و سیاسی برجسته ای پیدا کرده بود همواره در رفت و برگشت بازی های سیاسی پاس کاری می شد
ابوقاسم
ابوقاسم
📌اخیرا یک رسانه ای تحت عنوان تحولات جهان اسلام با انتشار نقشه ای مدعی شده است رژیم صهیونیستی به صورت گسترده از جبهه شمالی غزه عقب نشینی کرده است
♨️ادعای این رسانه درباره عقب نشینی اسرائيل که از حداقلهای تحلیل نظامی و جنگ شهری بی بهره هستند از آن منظر مورد تعجب است که از حمایت های ویژه برخی سازمان ها نیز برخوردار هستند.
⚠️در جنگ شهری در محور شمالی غزه وقتی نیروی پیاده هژمونی و حضور خود در مناطق مسکونی را ثابت کرد و همچنین زمانی که حلقه محاصره و قطع ارتباط محور شمال از جنوب را تثبیت کرده نیازی به تداوم انباشت نیرو در منطقه ندارند.
به این عزیران باید گفت معیار و تعریف شما از عقب نشینی چیست؟خروج چند صد نظامی می شود عقب نشینی،این کدام عقب نشینی است که تا الان معادله را به نفع حماس تغییر نداده است ؟با وجود عقب نشینی نسبی اما وقتی ابتکار عمل جبهه شمالی غزه در دست صهیونیست ها است و منطقه را به صورت کامل در محاصره خود دارند به آن عقب نشینی می گویید؟؟
🔺تحلیل های نظامی درباره عقب نشینی چه می گوید؟بر فرض که قبول کنیم اصطلاحا به آن عقب نشینی می گویند از کجا معلوم که عقب نشینی ساختگی و نمایشی نباشد؟آن هم زمانی که هیچ نشانه ای از عقب نشینی واقعی وجود ندارد ،چراکه اولا حلقه محاصره محور شمال از جنوب همچنان باقی است ثانیا اگر صهیونیست ها عقب نشینی کرده اند چرا هیچ نشانه ای و تصویری از بازگشت آوارگان وجود ندارد؟
🔺سوما اگر عقب نشینی صهیونیست ها صحت میدانی دارد چرا سطح حملات موشکی حماس از مناطق شمالی غزه نسبت به دو هفته پیش تغییری نکرده و تشدید نشده است ؟؟
ایرادات متعددی به ادعای این سایت وجود دارد که نشان می دهد برخلاف گرافیست های قوی که دارند و نقشه ها را طراحی می کنند از کارشناسان نظامی بسیار ضعیفی بهره می گیرند.
🔺خروج بخشی از نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی از شمال غزه بدون اینکه تغییری در وضعیت محاصره و تسلط صهیونیست ها در این منطقه داشته باشد عقب نشینی نیست
ابوقاسم
📌از فلادلفیا تا دریای سرخ
حملات ایالات متحده آمریکا و انگلیس به زیرساخت های نظامی و پایگاه های راهبردی انصارالله یمن ادامه دارد
🔺بعد از حملات موشکی انصارالله یمن جنگنده های آمریکایی و انگلیسی مواضع ارتش یمن در منطقه راس الکثیب در نزدیکی بندرالحدیده را به شدت بمباران کردند.
🔺علی رغم اینکه آمریکا و انگلیس می توانستند صرفا از یگان های دریایی خود برای حملات به یمن استفاده کنند اما با استفاده از حریم هوایی کشورهای عربی و فعال کردن پایگاه های خود در این کشورها بدنبال توزیع تنش در کل منطقه هستند.
🔺بنظر می رسد ائتلاف آمریکا و انگلیس بدنبال این هستند که تمرکز یمنی ها را از توقیف کشتی های مرتبط با اسرائیل از بین ببرند
🔺بنابراین برای این راهبرد ،جنگ پراکنده را انتخاب کردند و در مقابل حملات انصارالله، سریعا واکنش نشان می دهند.دقیقا همان راهبردی که در عراق دنبال می کنند و مواضع مقاومت را می زنند تا سطح معادله را در مرزهای خارج از فلسطین مهار کنند و اسرائیل آزادانه در نوار غزه عملیات نظامی خود را بگستراند.
⚠️این جنگ کاملا واقعی است و محور مقاومت و ایران در بطن این ماجرا قرار دارند، راهبرد، عدم گسترش تنش توسط ایران و محور مقاومت است و زد و خوردها میان محور مقاومت و آمریکا و اسرائیل در مقیاس محدود ادامه خواهد داشت. تا زمانی که این راهبرد تغییر نکند این زد و خوردها ها در این مقیاس محدود ، برای صهیونیست ها کم خطر خواهد بود.
🔺در جبهه داخلی فلسطین، صهیونیست ها بدنبال این هستند که در فلادلفیا منطقه حائل میان مصر و فلسطین اشغالی عملیات نظامی انجام دهند و عملا مرز مشترک میان غزه و مصر را به صورت کامل در اختیار بگیرند.
🔺به گزارش وال استریت ژورنال ، مقامات اسرائیلی ، مصر را از عملیات نظامی که قرار است به زودی در منطقه فیلادلفیا انجام شود مطلع کرده اند.
🔺این عملیات شامل استقرار نیروها در مناطق مجاور مرز فلسطین اشغالی و مصر خواهد بود. یک منبع روسی هم در این باره نوشت : اسرائیل چراغ سبز آمریکا را برای تصرف این محور را دریافت کرده است.
🔺محور فیلادلفیا کریدوری باریک که حدود 14کیلومتر طول دارد و در امتداد مرز بین نوار غزه و مصر است. این گذرگاه از دریای مدیترانه تا گذرگاه تجاری «کرم ابوسالم» که تحت کنترل اسرائیل است، امتداد دارد. بر اساس پیمان صلحی که سال 1979 میان مصر و اسرائیل امضا شد، محور فیلادلفیا به عنوان یک منطقه حائل در نظر گرفته شد.
ابوقاسم
📌آیا ایران وارد جنگ خواهد شد؟
بگذارید این نکته را شفاف بگویم بر اساس شناختی که از خطوط قرمز طراحی شده جمهوری اسلامی ایران دارم و همچنین تعریفی که از منافع ملی و امنیت عمومی که ایران برای خود تعریف کرده است ایران هرگز برای مساله فلسطین و سایر بازیگران محور مقاومت وارد درگیری مستقیم با آمریکا و اسرائیل وکشور دیگری نخواهد شد.
اساسا یکی از مهم ترین اهداف شکل گیری محور مقاومت در منطقه شبکه بازدارنده در مقابل تهدید های واقعی در مرزهای غربی بود،تا از جنگ مستقیم احتمالی ایران و آمریکا و اسرائیل جلوگیری کند.
ایران به هیچ عنوان برای هیچکدام از شاخه های محور مقاومت وارد درگیری نخواهد شد. حتی اگر بر فرضیه نابودی حماس اذعان کنیم بازهم نباید منتظر ورود مستقیم ایران ماند.
این یکی از متغیرهای اساسی است که بزرگان کشور آن را تنظیم کرده اند، البته این سیاست ناگزیر، ذهنیت سازی های دقیقی برای دشمن ایجاد کرده است و معتقدند ایران سقف محدودی از تنش را هدایت و رهبری می کند بنابراین خطر جدی را از سوی ایران پیش بینی نمی کنند .
به راحتی می توان آثار این کلان راهبردی که ایران برای خود تعریف کرده است را در رفتار محور مقاومت کد زنی کرد، جسارتی که آمریکا و صهیونیست ها در ترورهای هدفمند و عملیات تروریستی کرمان بدست آوردند آبشخور از خوانش آن ها از محدودیت سقف تنش در محور مقاومت و ایران هست ،یعنی دقیقا جنگ، یک جنگ ادراکی است که سابقا عرض کردم.
اینکه کشور شرایط جنگ را دارد یا نه زمانی متصور و قابل بحث هست که ایران نیروی مهاجم باشد،اما وقتی در عمل انجام شده قرار بگیرد تنها گزینه دفاع نظامی است.البته در این فرضیه نیز مقامات شرایط را به گونه ای تنظیم خواهند کرد که از گزینه نظامی فاصله بگیرد و آن را مهار کنند.
حال چه زمانی ایران وارد دفاع نظامی یا جنگ مستقیم خواهد شد؟می خواهم دقیقا نقطه اساسی فرضیه را دقت کنید؟زمانی است که تمامیت ارضی ایران به صورت مستقیم مورد حمله نظامی متخاصم قرار بگیرد،محدوده ورود ایران به جنگ مستقیم نیز بستگی به میزان حملات محدود یا نامحدود متخاصم دارد.
هرچند ایران ،محور مقاومت در منطقه را بخشی از امنیت ملی خود می داند ،اما در شرایطی که مورد حمله نظامی قرار بگیرند(مثل این روزها) با توجه به اینکه امکانات پاسخ را به آن ها داده است خودشان باید از منافع مقاومت دفاع کنند.
ابوقاسم
🔴تحلیل انتخابات مجلس
مهم ترین چالشی که پیش روی انتخابات مجلس شورای اسلامی است میزان مشارکت مردم در انتخابات است.
پیش بینی می شود مشارکت در تهران کم تر از ۲۳ درصد و در برخی شهرهای بزرگ مثل شیراز و اصفهان و اهواز این میزان کم تر از ۳۰ درصد خواهد بود.
جریان شناسی ائتلاف ها نشان می دهد رقابت درون گفتمانی بسیار بالایی در بدنه انقلابی در حال شکل گیری است
ائتلاف شانا یا همان شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی(همان مبنا،مجمع بیداری نیروهای انقلاب) که شخصیت هایی نظیر حداد عادل،قالیباف،محسن رضایی مهندس باهنر، مهدی چمران، شریعتی و... آن را هدایت می کنند برجسته ترین قدرت سیاسی مجلس شورای اسلامی است که با انشقاقات متعددی روبه رو شده است و به راحتی می توان اذعان کرد که اگر شرایط به همین شکل جلو برود منجر به تضعیف بلوک قالیباف در مجلس خواهد شد.
مهم ترین جریان انشقاق یافته از شانا ائتلاف جار هست،جار مخفف احزاب جانبازان ،ایثارگران و رهپویان انقلاب اسلامی است جار تحت عنوان جبهه تحول خواهان انقلاب اسلامی نیز شهرت یافته است.
جبهه تحول خواهان انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۰ اعلام موجودیت کرد،دو حزب ایثارگران(حسین فدایی و رهپویان انقلاب(زاکانی) از اجزای محوری جبهه تحول خواهان هستند.
تعداد محدودی در مجلس شورای اسلامی با این جریان همراه هستند این جریان مورد حمایت شهردار تهران قرار دارد.برگزاری جلسه مجزا از شانا نشان می دهد اختلافات عمیقی بین قالیباف و زاکانی در تقسیم صندلی های مجلس وجود دارد،باید دید به توافق خواهند رسید یا خیر
رهپویان انقلاب اسلامی و ایثارگران همواره نقش مهمی در جریان اصولگرا داشته اند
رقابت درونی در شانا و شکل گیری جار با ابتکار و میانجی حداد عادل در حال مدیریت است.
هرچند رئیس جمهور محترم فرمودند دولت برای مجلس برنامه ندارد اما سومین جریان مهم و تاثیر گذار در انتخابات پیش رو را می توان دو ضلع شریان و پایداری دانست.
شریان به رهبری وزیر راه دولت و برخی مقامات این وزارت و رئیس بنیاد شهید یا همان معاون رئیس جمهور و صالح اسکندری و حضور رسایی و برخی شخصیت های منشق شده از پایداری(جراره،سید مهدی هاشمی،و...) وهمچنین افراد منشق شده از موتلفه یا نزدیک به ولایتی و برخی شخصیت های دیگر در دولت عزم بالایی برای ائتلاف با پایداری در انتخابات پیش رو دارد.
پایداری یکی از پرنفوذ ترین جریان های سیاسی مجلس و دولت و بسیاری از بخش های حاکمیتی است،آن ها در هر نقطه ای از کشور حضور دارند ،مهم ترین ابزار آن ها مبنای فکری مشخص و ثابت و همچنین حضور پررنگ در رسانه های اجتماعی و تویتری برای مدیریت افکار عمومی و نفوذ بالای آن ها در جامعه نخبگانی جریان انقلاب اسلامی است.
با توجه به فضای سردی که در اردوگاه اصلاحات حاکم است و اینکه سبد رای قابل توجهی نخواهند داشت، شریان و پایداری رقیب اساسی مبنا خواهند بود،چنانچه اختلافات درونی جار با مبنا ادامه پیدا کند پایداری و شریان نقش پررنگ تری در مجلس آینده خواهد داشت.
ابوقاسم
هدایت شده از ابوقاسم
درختان بهترین ها هستند،ثمر دارند،خشک شده شان هیزم است،شاخ و برگ شان اگر دارو نباشد سایه بان است،مسکن پرندگان هستند ،طراوت وشادابی طبیعت اند و...
درخت برای این کمالات به حرس ،نگهداری و از همه مهم تر تکیه گاه نیاز دارد.
نهال ، چوب نگهدار می خواهد،چوب نگهدار کنار نهال میایستد تا نهال ریشه بدواند و رشد کند و بزرگ شود و به کمالات برسد،چراکه نهال احساس ضعف دارد و به طبیعت اعتماد ندارد.
چوب نگهدار گاهی از انحراف و کج رشدی نهال جلوگیری می کند
و نطفه بیراهه را از ریشه نهال مهار می کند تا به شاخ و برگ های درخت سرایت نکند.
چوب نگهدار مربی است،میخواهد به نهال چگونه زیستن را بیاموزد،وقتی نهال بزرگ شد دیگر چوب نگهدار، تکیه گاه نیست و باید از درخت فاصله بگیرد و سراغ نهال دیگر برود
ما در تحلیل ها ،چوب نگهدار شما هستیم،قرار نیست بجای کسی ثمر بدهیم یا ریشه بدوانیم
همان طور که در این نوشته ،چوب نگهدار داستان بودیم
ابوقاسم
ابوقاسم
درختان بهترین ها هستند،ثمر دارند،خشک شده شان هیزم است،شاخ و برگ شان اگر دارو نباشد سایه بان است،مسکن
در واکنش به تخریب بعضی از عزیزان که از تبیین و روشنگری فقط تخریب را یدک می کشند.
شب و روز همدیگه رو تخریب میکنند و به اختلافات خودشان ضریب می دهند.
هرکسی مثل آن ها ننویسد و قلم نزند او را اذیت می کنند.
خجالت بکشید
ابوقاسم
ابوقاسم
🔴تحلیل انتخابات مجلس مهم ترین چالشی که پیش روی انتخابات مجلس شورای اسلامی است میزان مشارکت مردم در
یکی از دلایلی که در مسائل داخلی یاداشت نمی نویسم همین هجمه های برنامه ریزی شده است.
می گویند چرا ابوقاسم در انتخابات ریاست جمهوری از آقای جلیلی حمایت کرد
اولا بنده هم مثل هر انسانی حق انتخاب دارم و انتخاب بنده در سال ۱۴۰۰ ایشان بوده است،ایراد این مساله را متوجه نیستم ،خوی انحصارگرایی و نفی دگر اندیشان درون گفتمانی یکی از عوامل مهم در کاهش محبوبیت حاکمیت در جامعه است.
هرچند اگر بار دیگر شرایط ۱۴۰۰ تکرار شود بازهم همان موضعگیری را خواهم داشت.
درمورد آقای سعید محمد نیز به شدت مخالف بودم که وارد بحث انتخابات ریاست جمهوری شوند،رپرتاژ رسانه ای گسترده ای برای ایشان شد اما چون حلقه و شبکه قوی در ساختار و حتی سپاه پاسداران نداشتند و اینکه به هیچیک از شبکه های قدرت وصل نشد به راحتی کنار گذاشته شد و شرایط سابق را نیز از دست داده است.
ما قلبا و مخلصا لوجه الله و از روی دلسوزی مخالف حضور آقای محمد بودیم و آثار صحبت های آن روز الان درحال نمایان شدن هست.اما برخی فقط به خاطر منافع کوتاه مدت مادی خود به این بنده خدا مشاوره غلط می دادند و بنده خدا را کلا منزوی کردند،این همان نیروسوزی هایی است که در کشور قابل مشاهده است.
درمورد آقای رئیسی هم معتقد بودم وعده های کارشناسی نشده و تصویر سازی های غلو آمیز که معلوم نبود از سوی چه کسی به این بنده خدا منتقل می شد باعث شد امروز مردم دلسرد شوند. چون هیچکدام از آن وعده ها فعلا محقق نشده است
ابوقاسم