هدایت شده از غرب آسیا
همه چیز درباره شبکه حقّانی (طالبان)
✍ افغانستان همواره محل رشد و توسعه بنیادهای فکری و اعتقادی سازماندهی شده برای شکل دهی فرهنگ افراطی گری و تروریسم در کشورهای اسلامی بوده است. برای همین افغانستان از دیر باز محل تاسیس پایگاه های پرورش تروریست و جریان های افراطی برای استفاده ابزاری از آن ها در تنش های منطقه ای و جهانی کشورها بود. در این میان پاکستان و عربستان سعودی نقش بسیار مهمی در حفظ بحران در افغانستان و خلاء قدرت مقتدر در کابل داشته اند، آن ها برای تاثیرگذاری بر توده ی قبیله های پشتون در شرق و جنوب شرق افغانستان در نوار مرز دیورند و تقویت بنیاد گرایی افراطی و نژادی در آن ها پول های هنگفتی را هزینه کردند.
ادامه مطلب:
🔗 westanews.com/?p=2287
✅ وستانیوز
🆔 @westanews
🌐 westanews.com
هدایت شده از غرب آسیا
🔴چارلز پادشاه جدید انگلیس و ماجرای سفر مخفیانه وی به ایران+فیلم
ادامه مطلب:
🔗 westanews.com/?p=2338
✅ وستانیوز
🆔 @westanews
🌐 westanews.com
هدایت شده از غرب آسیا
#تحلیل
🔴اهمیت شکل گیری پژوهشگاه های اقتصادی برای ترسیم نقشه راه اقتصادی کشور👇👇
ادامه مطلب:
🔗 westanews.com/?p=2342
✅ وستانیوز
🆔 @westanews
🌐 westanews.com
هدایت شده از غرب آسیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 گزارش کامل خبرگزاری وستانیوز درباره اوضاع وخیم در پایانه های مرزی ایران با عراق /جان هزاران زائر حسینی به خاطر گرمازدگی در خطر است👇👇👇👇
ادامه مطلب:
🔗 westanews.com/?p=2345
✅ وستانیوز
🆔 @westanews
🌐 westanews.com
🔸نکات مهم درباره تحولات افغانستان
♦️طالبان همچنان از ورود دختران افغانستانی به مدارس این کشور جلوگیری می کند، اعتراضات مدنی بانوان افغانستانی به این موضوع ادامه دارد.
نکته جالب این است که یکی از مقامات طالبان گفته مردم نمی خواهند دخترانشان به مکاتب بروند، این اظهارات اشاره به برخی اقوام پشتون دارد که نسل اندر نسل آن ها در مکاتب سلفی و تکفیری خط دیروند تربیت شده اند و اساسا به غیر از رویکرد تکفیری چیزی به آن ها آموزش داده نشده است ، این مقام طالب این مساله را به همه مردم این کشور نسبت داده است.
♦️داعش خراسان روز به روز درحال قدرت گیری، جذب نیرو و طراحی عملیات در نقاط مختلف افغانستان است، این یعنی داعش توسط غربی ها (انگلیس و ایرلند و آمریکا) به جامعه افغانستان تحميل شده است
♦️با مهاجرت بخش زیادی از مردم افغانستان خطر تغییرات قومی و بافت جمعیتی این کشور جدی شده است
اکثر مهاجرین افغانستانی از اقدام هزاره، ازبک و تاجیک هستند این مساله در آینده افغانستان را با تعصبات قومی و دولت قوم سالارانه آن هم با رویکرد تکفیری روبه رو خواهد کرد
♦️ بازی از راه دور، راهبرد آمریکا است، فهم این راهبرد قدیمی برای طراحان سیاست های منطقه ای و جهانی و پژوهشگران بین الملل کار سختی نیست، باید بپذیریم که آمریکا همچنان بر اوضاع افغانستان مسلط است و بخوبی مهره های خود را در بازی چندگانه جابه جا می کند.
♦️هرچند ایران بدنبال تامین منافع خود در افغانستان است، اما باید پذیرفت که این منافع در زمانبندی کوتاه مدت تعریف می شود، و چالش آینده ایران در مرزهای شرقی، خود را نشان خواهد داد
♦️بر هم زدگی امنیت در مرزهای شرقی، احیای باند های تروریستی خفته در شرق کشور می تواند کریدور تجاری شمال_جنوب را با چالش روبه رو کند، آمریکایی ها میخواهند از حذف کریدور کانال سوئز جلوگیری کنند، کریدور شمال_ جنوب و تغییر مسیر تجاری به غرب آن هم توسط قدرت های بلوک شرق مساله ای نیست که آمریکایی ها به راحتی با آن کنار بیایند
ادامه دار
ابوقاسم
هدایت شده از غرب آسیا
🔸در صفحه اصلی سایت، قسمتی را به نام تحلیل مخاطب طراحی کردیم
هر هفته، موضوع متناسب با حوادث و تحولات منطقه و جهان را در همان قسمت تعیین می کنیم و این فرصت را به مخاطب می دهیم که دیدگاه های تحلیلی دقیق و علمی خود را به اشتراک بگذارد و یجورایی داده های جدید و معتبری را بارگذاری کنند تا همگی با ابعاد مختلف موضوع آشنا شوند.
بارگذاری مطالب و تحلیل های تحلیلگران و پژوهشگران داخلی و خارجی نیز بلامانع خواهد بود
بدیهی است که مشخصا دیدگاه های علمی و پژوهشی منتشر خواهد شد.
و بعد از پایان هفته همه این دیتاها در صورتیکه از نمره قابل قبولی برخوردار بودند به یک مقاله کامل تبدیل می شود.
هر دو هفته یک بار به تحلیل های برتر جوایزی اهدا می شود.
موضوع این هفته بارگذاری شد👇👇
http://westanews.com/?p=2391
http://westanews.com/?p=2391
http://westanews.com/?p=2391
هدایت شده از قرارگاه سازندگی
دوستانی که برای تامین مخارج بیمار سرطانی می توانند کمک مالی و یا قرض بدهند حتما اطلاع دهند
این بیمار و خانواده وی از مؤمنین استمداد طلبیدند👇
@heydaarii
ابوقاسم
🔸ترکیه و قدرت نوظهور در ائتلاف سازی در آسیای مرکزی
تنش های نظامی پیش آمده میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان، بهانه ای شد تا توضیحاتی را درباره تحولات ژئوپلیتیکی و ژئو استراتژیک منطقه آسیای مرکزی و قفقاز جنوبی ارائه دهم.
چین و روسیه دو بازیگر اصلی حوزه سیاسی و اقتصادی وصنعتی در حوزه آسیای مرکزی و قفقاز جنوبی هستند.
روسیه بخاطر حس مالکیت بر کشورهای شوروی سابق و منابع بی نظیر انرژی در این کشورها و چین نیز بخاطر تامین نیازهای تجاری و اقتصادی این کشورها از نفوذ بسیار مهمی در میان این کشورها برخوردار هستند.
ترکیه کشور ثالثی است که بر اساس راهبرد همگرایی میان کشور های ترک زبان در آسیای مرکزی و قفقاز جنوبی در این جغرافیا فعال شده تا حدود زیادی به اتصال زمینی با جمهوری باکو، آن هم از طریق استان سیونیک ارمنستان محتاج است تا آسیای مرکزی را به سواحل مدیترانه متصل کند و موقعیت سیاسی و تجاری خود در این جغرافیا را تحکیم و تثبیت کند، این موضوع یقینا یک تهدید بالقوه برای موقعیت تجاری روسیه در حوزه انرژی خواهد بود.
اینکه روس ها به چه میزان از این رقیب جدید استقبال خواهند کرد و یا اینکه تا چه اندازه اجازه ایجاد کریدور زنگزور در خاک سیونیک ارمنستان را می دهند مساله بسیار مهم و اساسی است.
ترکیه برای افزایش تعامل و همگرایی میان کشورهای ترک زبان و ایجاد ائتلاف کشورهای ترک در آسیای مرکزی و قفقاز جنوبی به این کریدور نیاز دارد.
مشخصا این سه کشور بر اساس راهبرد مشخص در آسیای مرکزی و قفقاز جنوبی سیاست ورزی می کنند و به دنبال تامین منافع خود هستند.
تنش های قره باغ همواره باید شعله ور باشد تا سیگنالی از خواسته های ترکیه را به روس ها منعکس کند.
ابوقاسم