📌تحلیلی بر نظم نوین جهانی
قسمت اول
همگی به میزان اطلاعاتی که از اتفاقات جهان در دست دارند می دانند که جنس تحولات جهانی بسیار تغییر کرده است و قدرت ها درحال جنگ ترکیبی در ابعاد امنیتی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگ و حوزه انرژی هستند.
گویا کشورهای توسعه یافته از منظر خود به سمت نقطه ای حرکت می کنند که شرایط جدیدی را به نظام سلطه تحمیل کنند.
اکنون فرهنگ سازی استقلال طلبی و حذف استعمار که سال های سال در جوامع مختلفِ بلوک شرق بر روی آن کار شده به نتیجه رسیده است.
این فرهنگ به نقطه ای رسیده که در حال پیاده سازی برنامه های عملی خود برای تثبیت و تحمیل آن فرهنگ به نظام سلطه است.
همه اتفاقات و تنش ها بر سر امنیت، انرژی و فرهنگ و شکل گیری ائتلاف های اقتصادی، سیاسی و امنیتی در بلوک شرق در این مقیاس تعریف می شود.
برخی از عوامل شکل گیری قدرت های نوظهور در دنیا فرسوده شدن ساختار های بین المللی و رویکرد انحصار در فرهنگ حکمرانی در نظام سلطه است.
ناکار آمدی سازمان های بین المللی و تاثیر پذیری آن ها از قدرت های بزرگ برای سرکوب رقبا و قدرتهای متوسط از عوامل دیگری است که منجر به اتفاقات مختلفی برای خلق بازیگران جدید در عرصه بین الملل شده است.
نظم جهانیِ ایده آل غرب دست به تاسیس ساختارهایی نظیر سازمان ملل زد
سازمانی که متولی حل معضلات جهانی و کنترل تنش ها شد اما با گذشت بیش از 70 سال از حیات این سازمان ناتوانی آن برای اداره جهان برای همگان محرز و حتی عاملی برای استعمار و استبداد سازمان یافته برای قدرت های غربی شد.
ابوقاسم
ابوقاسم
📌تحلیلی بر نظم نوین جهانی قسمت اول همگی به میزان اطلاعاتی که از اتفاقات جهان در دست دارند می دانند
📌تحلیلی بر نظم نوین جهانی
قسمت دوم
غير متمرکز شدن قدرت در دنیا خواسته بسیاری از کشورها است، همه کشور ها متناسب با ظرفیت های فرهنگی و تاریخی و اقتصادی خود این حق را دارند که به صورت مستقلانه تصمیم گیری و آینده خود را تعیین کنند و بر همه منابع اقتصادی خود مسلط باشند.
این ادبیات که در فرهنگ بسیاری از کشورها نظیر ایران اسلامی و... ریشه دوانده استعمار و سلطه نظام تک قطبی را بر نمی تابد. غربی ها نیز استقلال طلبی قدرت های نوظهور منطقه ای را بر نمی تابند و با نقشه های مختلف در صدد حذف آن ها هستند.
حوادث رخ داده در دنیا نشان می دهد آمریکا وغرب به صورت یک جانبه نمی توانند مشکلات و معضلات را حل کنند و روز به روز ابعاد این ناتوانی در حال روشن شدن است.
سبک مدیریت تک قطبی در جهان رو به پایان است و بسیاری از ملت ها و دولت ها نمی خواهند برده آمریکا و غرب باشند.
نقش آمریکا در تنش های مختلف منطقه ای و جهانی تغییر کرده است
این روزها آمریکایی ها در تنش های مختلف منطقه ای و جهانی یک طرف ماجرا هستند
معنای این گزاره این است که آمریکا به مرحله ای رسیده که قدرت های نوظهور احساس ترس در برابر آمریکا و قدرت نظامی آن ها ندارند و آمریکا برای حفظ موجودیت و موقعیت خود به میدان آمده است.
این بزرگ ترین تهاجم نرم قدرت هایی نظیر چین، روسیه و ایران به هژمونی آمریکا در جهان است.
ابوقاسم
ابوقاسم
📌تحلیلی بر نظم نوین جهانی قسمت دوم غير متمرکز شدن قدرت در دنیا خواسته بسیاری از کشورها است، همه کشو
📌تحلیلی بر نظم نوین جهانی
قسمت سوم
بنابر این ما باید تحلیل درستی از اتفاقات منطقه و جهان داشته باشیم
نگاه راهبردی به حوادث به معنای این است که عقبه تحرکات بازیگران منطقه ای و بین المللی و ائتلاف های متنوع و تقسیم بندی های قدرت های همسو را عمیقا درک کنیم
اتفاقاتی که این روزها در قفقاز يا اوکراین درجریان است بسیار تعیین کننده است.
ایجاد موازنه قدرت دربرابر غرب مقدمه بسیار مهم برای حرکت به سمت نظم نوین جهانی است.
این موازنه در ساحت های مختلف درجریان است،
تنش در اوکراین يا جنگ انرژی در قفقاز و آسیای مرکزی برای چیست؟و بازیگران واقعی آن چه جریان هایی هستند؟
اوکراین و قفقاز محل تلاقي اراده های دوقدرت بلوک غرب و شرق است، نتیجه این تقابل ها در آینده جهان تاثیر گذار است.
چرا می گوییم نتیجه این بازی در دنیا تاثیرگذار است؟
چرا که بازیگران این میدان رقبای فکری یکدیگر اند و بخش زیادی از منابع انرژی جهان را در اختیار دارند یا بر آن مناطق مسلط اند.
در نگاه راهبردی که عرض شد شکست روسیه هیچ تفاوتی با شکست ایران یا. چین نخواهد داشت.
شکست روسیه در اوکراین برای ما و کشورهای همسو(چین، ونزوئلا، بلاروس و...) معنای خوبی ندارد
ما باید این را درک کنیم که آمریکا دقیقا در چه موقعیتی قرار دارد و درحال جنگیدن برای چیست؟ اگر این را درک کنیم می فهمیم که در اوکراین باید در کنار روسیه باشیم.
ابوقاسم
ورود باکو به لیست تهدیدات امنیتی ایران
در بیانیه منتشر شده وزارت اطلاعات به مساله بسیار مهمی تصریح شد. مساله ای که امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران را به خطر انداخت و این مساله مورد توجه مقامات نظامی سپاه و ارتش نیز قرار گرفت و نسبت به طراحان آن هشدار های شدیدی دادند.
براساس بیانیه وزارت اطلاعات، تبعه جمهوری آذربایجان گرداننده و طراح اصلی عملیات تروریستی در شاهچراغ شیراز بوده و به صورت علنی از فرودگاه بین المللی حیدر علی اف باکو وارد ایران شد.
این بیانیه ابعاد تازه ای از رویکرد خصومتی باکو نسبت به جمهوری اسلامی ایران را روشن می کند و یقینا برای آن ها گران تمام خواهد شد.
پیامدهای پیدایش طالبان در افغانستان نیز در حال روشن شدن است.شبکه سازی داعش در افغانستان مساله ای نیست که بدون تسلط سرویس های امنیتی آمریکا بر طالبان و بخش های مختلف افغانستان اتفاق بیافتد
مساله مهم درک جنگ امنیتی بر علیه ایران است این جنگ بازیگران جدیدی دارد که از سال ها قبل برای آن برنامه ریزی کردند و آثار آن را در افغانستان، جمهوری آذربایجان، تاجیکستان و ترکیه می بینیم
این مسیر توسط اسرائیل، ترکیه و آمریکا برای بازیگران جدید تعریف شده است.
اگر بخواهیم از تکرار پدیده جدیدی به نام عربستان در شمال غرب جلوگیری کنیم باید پاسخ متناسبی به رژیم باکو داده شود.
ابوقاسم
مشو، مشو، ز من خستهدل جدا ای دوست
مکن، مکن، به کفاند هم رها ای دوست
برس، که بیتو مرا جان به لب رسید، برس
بیا که بر تو فشانم روان، بیا ای دوست
بیا، که بیتو مرا برگ زندگانی نیست
بیا، که بیتو ندارم سر بقا ای دوست
چه کردهام که مرا مبتلای غم کردی؟
چه اوفتاد که گشتی ز من جدا ای دوست؟
کدام دشمن بدگو میان ما افتاد؟
که اوفتاد جدایی میان ما ای دوست.
😭😭🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
خیلی ممنون از دوستانی که به بنده و دوستانمان در مجموعه فراهوش و وستانیوز تسلیت گفتند
ان شاء الله در لحظات خوش برای شما جبران کنیم 🙏
دیالوگ ماندگار جامعه انقلابی با مردم: صف خود را از اغتشاش گران جدا کنید
اینکه بخش قابل توجهی از مردم به چه علل و عواملی از انقلاب اسلامی و آرمان های آن فاصله گرفته اند نیاز به آسیب شناسی ندارد
چراکه همه علل و عوامل دخیل در این مساله شمارش شده و پرداختن به آن ها فایده چندانی ندارد
قبلا هم این هشدار داده شد که شاید ساختاری به نام جمهوری اسلامی وجود داشته باشد و هنوز دشمنان و البته دوستان ناآگاه نتوانستند آن را سرنگون کنند
اما خطر اساسی سرنگونی نظام سیاسی از ذهن مردم هست و مردم این حکومت و باور های آن را در ذهن خود سرنگون کرده باشند و چندان تمایلی برای دفاع یا حفظ آن نداشته باشند
این خطر دوم خیلی کشنده تر است و باید فکری بحال آن کرد.
استحکام بلند مدت نظام اسلامی به مقبولیت میان نسل کنونی و آیندگان کشور گره خورده است و این امر مهم باید تامین شود
اما مساله مهم پرداختن به چگونگی درمان این فاصله و شکاف است، از این دریچه است که می توان به تحقیق و پژوهش و داده های مفید دست پیدا کرد
مردم باید احساس کنند که جامعه انقلابی درکنار آن ها است اما متاسفانه به علل و عوامل مختلفی بخش زیادی از مردم این احساس را ندارند و گمان می کنند جامعه انقلابی به آن ها نگاه ابزاری دارد
این تصور مردم تا حدودی درست است و جامعه انقلابی در مسائل مختلف کشور نسبت به حقوق مردم بی تفاوت عبور کرده است.
از نگاه مردم لذتی که در مبارزه بافساد و ریشه کن کردن جلادان اقتصادی، دلالان و احتکار کنندگان و مسئولین فاسد و بی لیاقت در کشور است در بهبودی وضع معیشتی و پرداخت یارانه نیست.
اما چرا این مساله در رفتارها و سیاست های حاکمیت متناسب با وضع اسف باری که در کشور هست مشاهده نمی شود.
ابوقاسم
همیشه معتقدم بودم و هستم که انحصار گرایی در هر زمینه ای منجر به تنش، فساد و سوء تفاهم می شود.
این یک واقعیت عینی در زندگی است و باید آن را پذیرفت که انحصار با وحدت و انسجام همخوانی ندارد.
در انحصار، انعطاف و تغییر نیست، اما باید فرهنگ انعطاف پذیری و تغییر را در محیط پیرامونی خود و جامعه پذیریم.
از تغییر افراد پیرامون خود تا انعطاف در اندیشه و فهم همگی در واقع گرایی شما در مواجهه با چالش ها تاثیر گذار است.
انحصار گرایی یعنی محدودیت، یعنی رکود و عدم رشد.
باید بت انحصار را شکست و باصلابت به تاثیر گذاری در محیط پیرامون و حتی جهان قدم برداشت.
این فرهنگ باید پذیرفته شود که ما با واقع گرایی (در مقابل انحصار گرایی) می توانیم رشد کنیم و به تکامل برسیم
ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸با دروغ کسی به جایی نمی رسد
فیلمی که با عنوان تظاهرات مردم قطیف عربستان برعلیه آل سعود در حال انتشار است صحت ندارد
این فیلم برای تشییع جنازه شهدای شیعه عربستانی که چند سال پیش به شهادت رسیدند است و هیچ ارتباطی با اتفاقات اخیر ایران و اقدام متقابل ما در عربستان ندارد.
نهایت دروغ سازی دادن سیگنال ضعیف به افکار عمومی خودمان برای راضی نگه داشتن آن ها است که کار صحیحی نیست
ابوقاسم
نارنجک رهاشده در افغانستان و باکو
حقیقت ماجرا این است که دشمن صهیونیسم و ایالات متحده آمریکا حوزه ی جغرافیایی جدیدی را برای تنش و بحران انتخاب کردند و با رهاسازی افغانستان برای طالبان، یک نارنجک را در حوزه ی آسیای میانه رها کرده اند.
نارنجک هوشمندی که قرار است با امنیت زدایی،طرح های بزرگ تجاری و اقتصادی کشورهای رقیب غرب و صهیونیسم و از آن بالاتر با جنگ نرم، ارزش های تمدنی ایران اسلامی را تضعیف کند.
آنچه مهم است این است که ضامن این نارنجک یعنی طالبان در دستان هرکه باشد در دست ما نیست کسانی که آن را رها کردند برای دوران بعدِ رهاسازی نیز برنامه ریزی های زیادی کردند.
حوادث افغانستان و جنوب قفقاز یک سناریوی ترکیبی هدفمند از طرف صهیونیسم و آمریکا است که برای طراحی برنامه های تخریبی جدید بر علیه ایران اسلامی تنظيم شده است، به خاطر تغییر حوزه ی جغرافیایی نقشه ی دشمن ، بازیگران آن از عربستان، امارات و بحرین به جمهوری باکو، ترکیه و طالبان تغییر کرده است و الا دشمن همان دشمن است و سال ها آن را در قامت عربستان و جوجه های منطقه ای دیدیم و سالها در سوریه و عراق با آن ها جنگیدیم.
کریدور شمال_جنوب یکی از همان طرح ها است که دشمن از طریق برهم زدن قواعد میدان، می خواهد این طرح بزرگ را به تاخیر بیندازد، یا ایران را از این مسیر حذف کند یا اینکه اصلا اجازه ی راه اندازی این کریدور موازی با کانال سوئز را ندهند.
از دریچه ی پاکستان اگر به کریدور شمال جنوب نگاه کنیم این کریدور بسیار معقول و متصور است و دقیقا همان ویژگی ها و امتیازات کریدور شمال_جنوب از طریق ایران را دارد (از حیث کاهش زمان برای رسیدن به اروپا وکاهش هزینه ها که در این دو ویژگی از کانال سوئز به صرفه تر است).
پاکستانی ها این کریدور را می توانند از طریق افغانستان _ترکمنستان_دریای خزر_باکو_تفلیس_ترکیه _اروپا راه اندازی کنند و بندر گوادر که توسط چینی ها درحال توسعه هست و اتفاقا این مسیر به خاطر کریدور سین کیانگ_کشمیر_ بندر گوادر برای چینی ها بسیار مقرون به صرفه است نیز در مسیر احتمالی پاکستان نقش بسیار مهمی خواهد داشت.
اساس صحبت بنده این است که بیایید به حوادث مرزهای شرق و شمال غرب کشور با همان حساسیت هایی که در سایر چالش های منطقه ای داشتیم نگاه کنیم.
این منطقه رقبای دیگری هم دارد که آن ها بیکار ننشستند، آن ها دوشادوش ما و در حوزه های مختلف پیشرفت های زیادی در حوزه های امنیتی و دفاعی واقتصادی و فرهنگی داشتند و الان از رقبای جدی ما در حوزه های مذکور هستند.
ترکیه رقیب بلامنازع ما درمنطقه هستند و در حوزه هایی نظیر فرهنگ و تجارت از ما سبقت گرفته اند.
جای سوال است که ما چه کم کاری هایی داشته ایم که الان در پرونده ی افغانستان دستمان خالی مانده است و به غیر از گفتار درمانی، اهرم های فشار خود و از همه بالاتر پایگاه مردمی این کشور را از دست داده یا درحال نزدیک شدن به این بحران هستیم؟
در شمال غرب کشور، چه جریان هایی نسبت به طرح های مختلف امنیتی و اطلاعاتی در خاک جمهوری باکو برای مقابله با رژیم صهیونیستی مخالفت کردند که امروزه پایگاه اجتماعی ما در جمهوری باکو دچار جنگ نرم گسترده ی صهیونیسم و تیم الهام علی اف شده است؟ و فراتر از آن خاک این کشور، منشاء خطرات امنیتی رژیم صهیونیستی و افزایش خیره کننده ی پان ترکیسم در استان های آذری شده است؟
این ها گره هایی است که ممکن است سوال بسیاری از دغدغه مندان انقلاب اسلامی باشد.
این روزها افغانستان با صحنه های دهشتناکی روبه رو است، از کوچ اجباری گرفته تا جنایت جنگی برعلیه شیعیان و مهاجرت میلیون ها نفر از این کشور که در درحال وقوع است.
هرچه گزاره های تمدن نوین انقلاب اسلامی را مرور می کنم می بینم ما در مساله ی افغانستان در کنار پایگاه تمدنی خود قرار نگرفتیم ، یعنی آن ها این احساس را دارند که ایران اسلامی با آن آرمان های ارزشمندی که دارد در کنارشان نیست.
خلاصه ی کلام این است که نارنجکی به نام طالبان و باکو تنها برای کسانی که ضامن آن را دراختیار دارند امن خواهد بود، تروریسم محصول جدید آمریکا در افغانستان است که نتیجه آن را در عملیات داعش در شاهچراغ شیراز دیدیم
ابوقاسم
🥀🍂پیش از خداحافظی ات چتری به دستت میدهم
آهی به راهت میکشم شاید که برگردی
به جای هر حرفی فقط خطی
ز چشم خیس خود تاب نگاهت میکشم
شاید که برگردی ، باران ببارد می روی
باران نبارد می روی ، این بغض بی صاحب چرا
از تو ندارد پیروی😭 ، بی من شدی راهی چرا😭
از من نمیخواهی چرا
کاری کنم پیدا کند پایان خوش این جوان
قطار می رود ، تو می روی
تمام ایستگاه می رود ، و من چقدر ساده ام
که سال های سال ، در انتظار تو
کنار این قطار رفته ، ایستاده ام
و همچنان و همچنان
به نرده های ایستگاه رفته ، تکیه دادم
گفتم خداحافظ ولی درد چه آهی دارم ای عشق😭😭
غیر از تماشای تو در باران چه راهی دارم ای عشق
بعد از تو این باران تو را هربار به یادم خواهد آورد😭😭
چیزی نمیماند از این عاشق که در عشقت فدا است
باران ببارد می روی ، باران نبارد می روی
این بغض بی صاحب چرا از تو ندارد پیروی😭
بی من شدی راهی چرا ، از من نمیخواهی چرا
کاری کنم پیدا کند پایان خوش این نوجوان
#برادر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌تعبیر سردار بلالی از موشک قائم 100 به موشک قاره پیما
سردار علی بلالی مشاور عالی فرمانده هوافضای سپاه امشب گفت و گویی زنده در برنامه جریان شبکه 1 داشتند و به شکل کلی از دست آورد ها، توانایی ها و تاریخ موشکی ایران صحبت کردند که در بخشی از این گفت و گو به موشک قائم 100 اشاره کردند.
نکته جالب صحبت های سردار بلالی در جایی است که هنگام نام بردن از ماهواره بر قائم 100، از کلمه موشک قاره پیما استفاده کرد که بلافاصله آن را اصلاح کرد.
سردار بلالی با این تعبیر سیگنال مد نظر خود را منتقل کرد و آمریکا بخوبی این پیام واضح را دریافت کرده است.
سخنان سردار بلالی :این یکی از پروژه هایی بود که ما از زمان شهید [تهرانی]مقدم دنبال می کردیم و الحمدلله به نتیجه رسید، که دیگه این سه مرحله ای که موشک قاره... ماهوارهبر ما طی میکنه، این سوخت جامد شد
ابوقاسم
ابوقاسم
🥀🍂پیش از خداحافظی ات چتری به دستت میدهم آهی به راهت میکشم شاید که برگردی به جای هر حرفی فقط خطی ز چش
Hojat Ashrafzadeh Ft Reza Rashidpoor - Baran Bebarad (320).mp3
7.82M
عزیز دلم چرا اینقده غریبانه رفتی😭😭
پیش از خداحافظی ات چتری بدستت می دهم
آهی به راحت می کشم شاید که برگردی 😭😭
باران ببارد می روی😭
باران نبارد می روی😭
این بغض بی صاحب چرا از توندارد پیروی.😭
روحت با رقية خاتون😭 محشور بشه
📌در شهر قونیه ترکیه شخصی که سگ پیت بول ش رو در پارکی رها کرده و متواری شده بود به ۴۰ هزار و ۸۶۰ لیر (بیش از ۷۶ میلیون تومان) جریمه محکوم شد.
سگ گردانی فقط مساله ما نیست، کشورهای دیگر هم درگیر این چالش هستند.
وقتی صحبت از خطر آفرینی و مساله بهداشت اجتماعی باشد تفاوتی میان سگ های ولگرد و سگ گردانی که امروزه نمادی برای قشر خودمتمدن پندار شده نیست.
ابوقاسم
📌سونامی موشک در اقلیم شمالی عراق
استخبارات حشد الشعبی در کنار سپاه
وقتی موضوع امنیت ملی باشد و گروهک های تروریستی و تجزیه طلب به صورت آزادانه در کشورهای همسایه برای برهم زدن امنیت و آرامش ایران برنامه ریزی و اقدام می کنند نقض تمامیت ارضی مساله ما نیست چراکه سال ها است تمامیت ارضی ما با اقدامات تجزیه طلبان در اقلیم شمالی عراق نقض می شود و سپاه پاسداران در حال پاسخ به نقض مکرر تمامیت ارضی و امنیت ملی ایران توسط تروریست هاست.
سپاه پاسداران با إشراف اطلاعاتی جامعی که در اقلیم شمالی عراق دارد و البته با همکاری استخبارات حشد الشعبی و حزب اتحاد میهنی کردستان در سلیمانیه در حال حذف پایگاه های ترویست های خرابکار در عراق است.
دقت کنید سپاه در حال حذف تروریست ها است تا از این به بعد کسی به خود اجازه ندهد تا با برنامه ریزی آشوب در ایران بخواهد بر سر امنیت ایران قمار کند
ابوقاسم
📌هرجا تیر اصابت کرد سیبل را آنجا بگذارید
تیر را رها کنید هرجا مرمی فرود آمد سیبل را همانجا بگذارید. دقیقا همان نقطه هدف مورد نظر ما بود و برای آن برنامه ریزی کردیم.
به عبارت دیگر برای تیر شلیک شده به هدف خيالي، تئوری سازی می شود،تا گفته شود ما اینگونه به این نقطه رسیدیم و دقیقا به خواسته خود رسیدیم
از این روش بهتر کجا می توان پیداکرد که با فریب، پیشرفت را تئوری سازی کنیم؟
این آسان ترین مسیر برای فریب افکار عمومی یک جامعه است.
تهی بودن جامعه از راهبرد علمی برای طراحی مسیر پیشرفت و توسعه و عدم برنامه ریزی برای رسیدن به آرمان های ایده آل و عدم نیرو سازی و البته تصمیم گیری های جزیره ای در ساختار تصمیم ساز، باعث شده به همراه سیبل بدنبال محل اصابت تیر باشیم تا آن را در نقطه اصابت قرار بدیم.
این مساله خلأ فرهنگ مطالعاتی و پژوهشی در مسیر حکمرانی را نشان می دهد.
فرهنگ سازی های ناقص آن هم بدون اصول و روش های درست و نبود زمان شناسی برای آغاز برنامه ریزی کلان جهت تربیت و آموزش جامعه تا به امروز ادامه دار بوده است و این خود ما بودیم که برای مسیر انقلاب مانع تراشی کردیم و مسیر های غلط و ناقص را انتخاب و برای توجیه آن، سیبل را در همان نقطه گذاشتیم و ادعا می کنیم به هدف زدیم.
اینکه در صنعت موشکی یا پهپادی و یا در عرصه نانو و شرکت های دانش بنیان پیشرفت کردیم اما در بسیاری از شاخص ها نتوانستیم پیشرفت کنیم نشان دهنده همان برنامه ریزی ها و تصمیم گیری های جزیره ای در ساختار قدرت در کشور است و نشان میدهد آن پیشرفت برآمده از خلاقیت فردی یا گروه خاصی است که یک شخصی مثل شهید طهرانی مقدم وامثال آن ها آغازگر آن بودند هست نه بر گرفته از فرهنگ پیشرفت و توسعه.
چرا که ما در حاکمیت رفتار و رویکردِ برآمده از مسیر فرهنگ محور را شاهد نیستیم و هرکس دارد کار خودش را می کند.
علت این است که صحبت های امام خمینی و امام خامنه ای حفظه الله(گام دوم انقلاب) که سرشار از داده های مفید برای پیشرفت و توسعه انقلاب اسلامی است در رفتار نظام اسلامی مشاهده نمی شود.
یعنی ما باید با جمهوری اسلامی بجنگیم که از مسیر انقلاب اسلامی فاصله نگیرد یا اینکه خود را در مسیر مشخص و ایده آل قرار دهد که خب تا الآن این اتفاق نیفتاده است و روز به روز ما با عدالت اجتماعی، تربیت و آموزش، فرهنگ، برنامه ریزی، نیرو سازی و... درحال فاصله گرفتن هستیم.
وضعیت کنونی کشور نتیجه فوت میلیون ها ساعت در این کشور است که می شد کارهای بزرگی انجام داد اما نشد یا شاید بلد نبویدم
ابوقاسم
ابوقاسم
📌هرجا تیر اصابت کرد سیبل را آنجا بگذارید تیر را رها کنید هرجا مرمی فرود آمد سیبل را همانجا بگذارید.
علی رغم اینکه پیام های بنده همیشه توسط رسانه ها و کانال های بزرگ در بستر پیام رسان ایتا منعکس می شود
اما این جنس از پیام های انتقادی پوشش داده نمی شود.
من برای اسم و رسم نمی گویم، (اگر قرار بر شهرت بود اسم و فامیل را بر تابلوی وستانیوز می زدم) مشکل نگرش ناقص جامعه انقلابی است
ایراد چیست؟ ایراد این است که مرز انتقاد با تخریب يا تبیین با تحریف برای جامعه انقلابی روشن نشده و هر انتقادی را با تخریب و تحریف مساوی می دانند.
درد من آنجاست که چرا ادبیات انتقاد در جامعه انقلابی و تئوریسین های خودی نیست؟چرا بستر انتقاد و اپوزیسیون را به خارج نشین ها واگذار کردیم؟ آیا واقعا حاکمیت اسلامی بی ایراد است؟ آیا همه چیز بر محور عدالت انجام می شود؟
انقلابی هرگز نباید به راحتی از کم کاری، فساد، رانت و... به اسم دفاع از انقلاب اسلامی عبور کند.
من که نمی فهمم چرا به اینجا رسیدیم 🤷♂
ابوقاسم
هدایت شده از غرب آسیا
🔸اطلاعیه مهم درباره فراخوان حضور مردم در مقابل سفارت باکو در تهران
در واکنش به لجن پراکنی های الهام علی اف رئیس جمهور جمهوری جعلی باکو بر علیه تمامیت ارضی ایران، تجمع دانشجویان و مردم تهران در مقابل سفارت این کشور برگزار می شود
زمان :پنجشنبه(فردا) ساعت 10 صبح
مکان :خیابان پاسداران خیابان نیستان سوم کوچه راستوان سفارت جمهوری باکو
خبرگزاری وستانیوز از کلیه دانشجویان، طلاب و اساتید و دغده مندان تمامیت ارصی کشور می خواهد در این تجمع شرکت کنند
وستانیوز
@westanews
انتشار اثر بزودی
بعدازظهر روز بعد، بعد از اینکه ناهار را در سوئیت هتل خوردیم، دوباره از من پرسید که مایلم او را تا عراق همراهی کنم یا خیر؟ به او گفتم: "دیروز جوابت را دادم، همراهت می آیم." گفت: "خوب فکرهایت را بکن، نظر خانوادهات را بپرس، قشنگ به این موضوع فکر کن چون این یک سفر معمولی نیست و ممکن است به قیمت جان ما تمام شود.جواب دادم: "به هر حال من با تو هستم." خوب میدانست که به او میگویم «بله، من با تو هستم» میخواست با او باشم.
من آنجا بودم.. دستانم را از پشت بستند، بار اول ما را پشت دیوار نگه داشتند تا اعداممان کنند، هنوز صدای آماده کردن خشاب کلاشینکف را میشنوم، فقط کم مانده بود که ماشه را با خونسردی فشار دهند، در حالی که یکی صدا میزد: "بکشید.. بکشید. منتظر چه هستید؟ بکشید قبل از اینکه برنامههایشان را تغییر دهند." هیچ وقت چهره کسی را که برای اولین بار با تحریک دیگران صدا زد تا ما را بکشند، فراموش نمیکنم، دشداشه مشکی پوشیده بود که قسمت جلویی آن تا کمربند چرمی بلند شده بود، چشمانش مملو از شرارت و عزم ناموجه برای کشتن بود، بی آنکه بداند کسانی که آنها را به کشتن فرا میخواند چه کسانی هستند.
بزودی....این کتاب... جزئیات وحشتناکی را افشا خواهد کرد...
حتی اگر به قیمت جان تمام شود
ابوقاسم
هدایت شده از ابوقاسم
🔴سوریه سازی ایران
حوادث این روز های ایران تداعی کننده سناریوی اجرا شده در سوریه است.
🔺نقش پر رنگ جریان های تجزیه طلب در اتفاقات اخیر،
🔺هدایت رسانه ای و سایبری از سوی کشورهای غربی و رقبای منطقه ای
🔺فعال شدن توده های منافقین به شکل شبکه ای در کشور
🔺فرسایشی کردن اعتراضات و اختلال در کسب و کار مردم برای ادامه دار کردن آن
🔺اجرای عملیات های مسلحانه و عادی سازی ترور نیروهای بسیجی و انتظامی در اعتراضات
این موارد در سوریه بخوبی پیاده سازی شد و دشمن این کشور را وارد یک جنگ شهری خانمان سوز کرد
امنیت نباید بازیچه منافقین داخل قرار گیرد
حامیان منطقه ای اتفاقات اخیر صرفا اقلیم شمالی عراق نبوده،
اگر قرار بر تنبیه باشد باید عقبه تروریست ها و تجزیه طلب ها یعنی ترکیه، جمهوری بی ریشه باکو، عربستان سعودی(که خب قرار است در روز های آینده توسط یمن تنبیه شود) و پاکستان که ملجائی برای ترویست های سیستان و بلوچستان شده باید تنبیه شوند.
مسئولین قرار بود بر سر امنیت این مردم با کسی شوخی نداشته باشند اما ما شاهد اتفاقات دیگری هستیم
ابوقاسم
بحران اعتراضات برای کشور زمانی آغاز شد که حاکمیت نسبت به اعتراضات فرهنگ درستی را تعریف نکرد.
الان در اعتراضات اخیر در کشور، مطالبه واقعی مردم در کنار مداخلات خارجی و اراذل پروژه بگیر(پول می گیرن و نا امنی ایجاد می کنن) قرار گرفته است.
همان طور که مداخلات خارجی در اعتراضات و تبدیل آن به اغتشاش را نمی شود انکار کرد، مطالبات واقعی مردم هم قابل انکار نیست
مشکل نان، بیکاری و نبود شغل مسائلی نیست که بدون پاسخ رها شود.
ریشه اعتراضات اخیر خلاء عدالت اجتماعی است. انتطار است مقامات کشور به این مساله بيانديشند که این اعتراضات باید عمیقا درک شود
مداخلات خارجی یک پاسخ می خواهد اعتراضات مدنی و خواسته های آن ها نیز پاسخ دیگری را می طلبد و باید داده شود.
اگر دنیا توسط اینترنشنال و من و تو صدای اغتشاشگر را می شنود حاکمیت نیز باید صدای معترضین واقعی را به دیدیده منت بشنود.
اگر مشکل معترض حل شود مداخلات خارجی بدون سوژه خواهد بود.
ابوقاسم
نسبت به تحلیل ها حاشیه سازی نشه لطفا
من افتخارم اینه که مقلد حضرت آقا هستم
با تو از مرگ نداریم بخدا واهمه ای جانمان پیشکش سیدنا خامنه ای
ابوقاسم
ابوقاسم
انتشار اثر بزودی بعدازظهر روز بعد، بعد از اینکه ناهار را در سوئیت هتل خوردیم، دوباره از من پرسید که
فقط او می دانست...
چشمانش خیره شده بود، انگار در نقطهای ناشناخته مشغول استراحت بودند، نقطهای که فقط او میدانست. نگاههایی که حاکی از آن است که صاحب آنها لحظاتی بعد به طرز غم انگیزی زیر تابش آفتاب داغ، مرگ خود را احساس خواهد کرد.
هنوز هم تمام جزئیات آن اتفاقات را به خاطر دارم. چطور میتوانستم آنها را فراموش کنم؟ و "چه کسی میتواند جلوی خون ریزی را در خاطره محکومان اعدام قبل از مرگ شان را بگیرد؟
آن چهرههای تیزبین با نگاههای منحرف، صداهای جیغی که مرگ ما را فرا میخواند، درخشش چاقوها و شمشیرها در آفتاب را به یاد میآورم. آن صداها هنوز در گوشم طنینانداز میشوند و تقریباً بوی اجسادی که از نفس نفس زدن و همچنین از ترس عرق کرده بودند را حس میکنم. آن تصاویر یا صحنههایی که میترسم در خاطرم بمانند، مثل کابوس در زندگی من جریان دارند. کسی که آخرین لحظات قبل از اعدامش را زندگی کرده و اتفاقی زنده ماند، مجبور نیست آن جزئیات فیلم را فراموش کند، صحنههایی که بعداً برای جا افتادن در خاطرهها تجسم مییابد.
این اثر خواندنی است
🔸ترکیه و روسیه وتعيين اولویت ها
مساله اساسی در سیاست گذاری های یک کشور تعیین اولویت ها و حرکت به سمت تحقق این اولویت ها است.
طبیعتا این اولویت ها بخشی از منافع ملی این کشور را شامل می شوند و نباید از آن کوتاه آمد.
روسیه یا ترکیه هرکدام از منظر منافع خود به تحولات قفقاز می نگرند ودرحال دنبال کردن اولویت های استراتژیک خود در منطقه هستند.
اما مساله مهم این است که روس ها ممکن است با کریدور زنگزور در سیونیک ارمنستان کنار بیایند این کنار آمدن از منظر همان اولویت های راهبردی است که عرض کردم.
روس ها ممکن است با انگیزه های مختلف در مساله قفقاز دخالت نکنند تا روابط دوجانبه با ترکیه برای آن ها حفظ شود، اما این به معنای این نیست که موافق راه اندازی این کریدور باشند و الان بخاطر اولویت دیگری سعی در محول کردن این موضوع به دیگر قدرت های منطقه ای از جمله ایران است.
ترکیه و روسیه همواره از روابط توام با درگیری و همکاری برخوردار بودند، علی رغم اختلافات شدید ترک ها با روسیه در پرونده تحولات شرق مدیترانه يعني سوریه و لیبی و همچنین اختلاف ها در مساله قفقاز و شبه جزیره کریمه و دریای سیاه و جنگ اوکراین اما از روابط اقتصادی بی نظیری برخوردار هستند.
روسیه و ترکیه در زمینه صنعت کشاورزی، گردشگری، هسته ای، انرژی باهم همکاری های زیادی دارند. این تجارت عمدتا به نفع روسیه در جریان است.
تنش ها درحوزه سیاسی و امنیتی و همکاری های وسیع در زمینه اقتصادی نشان از این دارد که هردو کشور با یک نگاه منطقی اولویت های خود را دنبال می کنند.
ترک ها در زمینه تحریم های اروپا بر علیه روسیه مشارکت نکردند، اما در عین حال پهپاد های بیرقدار خود را در اختیار ارتش اوکراین قرار داده اند این مساله نیز نشان از رویکرد های جزیره ای این دوکشور در مسائل مختلف سیاسی، امنیتی و اقتصادی دارد و بخوبی تا به الآن فراز و فرود آن را کنترل کردند.
ترکیه در مسائل مختلفی نظیر سوریه، قفقاز، لیبی و تنش ها با یونان بر سر جزایر و تقسیم ذخایر گازی و جزایر مشغول شده است، حتی برخی تحلیل گران معتقدند که غربی ها به واسطه یونان در صدد گوشمالی ترکیه در سرپیچی از سیاست های ناتو در مساله اوکراین و عدم مشارکت در تحریمها برعلیه روسیه هستند،ایران باید از عدم تمرکز ترکیه در جبهه قفقاز جنوبی استفاده کند و همچنین خلاء حضور روسیه در این جبهه را نیز باید پوشش دهد
ابوقاسم