🔸چند نکته درباره اتفاقات اخیر کشور
بعيد می دونم کسی از اتفاقی که برای یک بانوی کرد (مهسا امینی) افتاد آشفته و ناراحت نشده باشه اما باید به چند نکته مهم اشاره کرد.
شواهدی که پلیس تهران بزرگ به همراه اسناد پزشکی و سی تی اسکن منتشر کرده نشان می دهد ضرب و شتمی صورت نگرفته اما استرس وارد شده به یه شهروند شهرستانی که برای خرید یا هرکار دیگه ای وارد پایتخت شده و تازه تومور مغزی داشته برای شرمساری همه جامعه کافی است
این روایت را شنیدهاید که وقتی خلخال از پای دختر یهودی در آوردند، امیرالمؤمنین(ع) فرمودند که اگر مردی در اینجا آرزوی مرگ کند، حقّ دارد.
نکته اساسی اینه که فرد فرد مردم قراره سال های سال نسل به نسلشون کنار هم زندگی کنند، تقابل سازی های بی مورد، ایجاد دوقطبی و رفتارهای زننده و خارج از آموزه های دینی وعرفی به نفع هیچ کس نیست.
اتفاقی که برای مهسا امینی رخ داد بسیار تلخ بود اما کشیدن چادر از سر یک بانو و آتش زدن مامور پلیس و پرچم ایران بسیار تاسف برانگیز بود و نشان از لایه های پنهان شده پشت قضیه مهسا امینی و سوء استفاده از آن دارد و بدتر از همه چیز اینکه اینا به فکر ارزش و کرامت زن نبودن بلکه بیشتر بدنبال خالی کردن عقده های شخصیتی خودشون در جامعه بودن.
در مناطق کرد کشور به صورت آشکار حزب تروریستی کوموله و پژاک وارد شدن تا بیش از پیش ماجرای مهسا امینی را با شائبه ی توطئه روبه رو کند
از همه مهم تر این که چرا بخش زیادی از جامعه اطلاعات منتشر شده پلیس تهران بزرگ مبنی بر عدم ضرب و شتم را باور نمی کنند، چرا باور پذیری مردم دچار یک بحران شده؟ خطر بی اعتمادی مردم خیلی زیان بار تر از آتش زدن خیابان ها و و اموال عمومی است که باید به صورت جدی اسیب شناسی شود و الا بلغ ما بلغ
دشمن از مهسا و اعتراضات مدنی مردم سوء استفاده می کند
بسیاری از سلبریتی ها نیز در این داستان همراهی می کنند اما بنظر می رسد این همراهی ها بدون آگاهی از لایه های پنهان این حادثه انجام می شود و صرفا به احساسات مردم دستبرد می زنند
ابوقاسم
شب گذشته فرصتی شد برای ساعاتی در خیابان و میدان ولیعصر تهران حضور یافتم
میدانی که در کنار میدان انقلاب تهران قلب تپنده این کشور محسوب می شوند.
باید اقرار کرد که نیروهای بسیجی بسیار اخلاق مدارانه و مخلصانه با معترضین برخورد می کردند و سعی کردند لیدرهای آشوب گر را از لابه لای جمعیت جداسازی و دستگیر کنند.
البته برخی اشتباهات فردی در یگان های نیروی انتظامی و همچنین بسیج را نباید نادیده گرفت اما عمده رویکرد این دوستان بخصوص بسیجیان حل و فصل مشکل به صورت مسالمت آمیز بوده است.
سیگار نکشیدیم که اون را هم بخاطر گاز اشک آور به سوابق خود اضافه کردیم 😁
ابوقاسم
🔸فقط چهل کیلومتر از کریدور ناتو در قفقاز باقي مانده
اتفاقاتی که در قفقاز جنوبی رقم می خورد مشخصا خروجی یک پروسه تحقیقاتی بلند مدت از سوی سازمان های امنیتی و نظامی آمریکا و اسرائیل برای تصاحب انرژی و معادن و ثروت های بی نظیر منطقه و جغرافیای حساس قفقاز جنوبی و آسیای مرکزی بوده است
البته مهار سه ضلع قدرت بلوک شرق یعنی ایران روسیه و چین نیز از دیگر دستاورد های این نقشه است.
آمریکا برای حفظ جایگاه رهبری خود بر اروپا و دیگر نقاط جهان باید مانع افزایش قدرت فزاینده بلوک شرق شود،
توسعه و پیشرفت بلوک شرق در موضوعات مختلف از جمله ترانزیت کالا از مسیر جدید تعریف شده یعنی کریدور شمال جنوب جامعه جهانی را با ادبیات نظام چند قطبی آشنا می کند و این نکته را به همگان گوشزد می کند که اداره دنیا توسط یک کشور نمی تواند نتیجه درستی داشته باشد.
آمریکا در سه محور با ایران، روسیه و چین در تقابل است، این تقابل برای حفظ جایگاه خود در نظام بین الملل است، آمریکایی ها باید نیاز های مورد انتظار کشورهای اروپایی را تامین کنند، این از حداقل های یک قدرت جهانی است که انتظار مالکیت و رهبری مطلق بر جهان را دارد.
بنابر این آمریکا هایی بخوبی می دانند که در چه موقعیتی از تقابل با بلوک شرق رسیدند و دقیقا در حال تقلا برای اثبات صلاحیت های خود به جامعه جهانی برای اداره جهان بین الملل هستند.
شکست انحصار انرژی یکی از موضوعاتی است که آمریکایی ها باید آن را دنبال کنند، یه عالمه منطقه و کشور در اروپا به گاز و انرژی نیاز اساسی دارند، از طرف دیگه وابستگی اروپا به انرژی روسیه با چالش جنگ اوکراین روبه رو شده است و الان این آمریکا است که به عنوان قيم و زعيم کشورهای اروپایی باید برای حل این مسئله تدبیری بیاندیشد
چه تدبیری بهتر از انتقال انرژی دریای خزر و کشورهایی نظیر ترکمنستان، آذربایجان به ترکیه و از آن طرف به اروپا، پروژه ای که تنها یک مساحت چهل کیلومتری یعنی استان سیونیک ارمنستان مانع آن هست، ترکیه و آذربایجان با حمایت هایی محکمی که از سوی اسرائیل و آمریکا دارند به گمان خود می توانند قفقاز را برای خود کنند و ضربه اساسی آمريکا و اسرائیل به مثلث ایران، چین و روسیه را تکمیل کنند
در طرح تجزیه ارمنستان، ایران و روسیه بیش از چین متحمل ضربه می شوند، ایران ارتباطش با اوراسیا قطع می شود و ناتو را در مرزهای شمالی خود خواهد دید و روس ها نیز علاوه بر نفوذ آمریکا در حیات خلوت خود در قفقاز انحصار انرژی اروپا را از دست خواهد داد و درنهایت در یک تقابل بزرگ میان دو قطب از قدرت بلوک غرب پیروز خواهد شد.
ابوقاسم
از یک منبع بسیار معتبر دریافتیم که بزودی دادگاه سید حسن العماد، روحانی پرنفوذ شیعه یمن که دبیر جنبش تنظیم مستقبل العداله يمن نیز هست
توسط دولت منصورهادی وابسته به ائتلاف سعودی برگزار می شود.
گفته شده احتمال اعدام این سید پرنفوذ در یمن بسیار محتمل است.
متولیان مقاومت در یمن نمی خواهند فکری به حال این سید بزرگوار کنند؟
مگر این اسیر با سایر اسرا تفاوتی دارد؟ یا مگر مسائل دیگری است که بیخیال ایشان شده اید؟ بنظرم الان وقت اختلاف نیست، باید جلوی اعدام ایشان گرفته شود
ابوقاسم
به علت قطعی اینترت فعلا قادر به پوشش اخبار منطقه نیستیم
به محض اتصال اخبار را پوشش خواهیم داد
قفقاز جنوبی میدان جدیدی برای تقابل اسرائیل و آمریکا با ایران شده است.
تنش ها در مرزهایی جنوبی کشور و در حاشیه خلیج فارس به مرحله سکون رسیده و قدرت ها جهت تنش ها را از جنوب کشور به قفقاز جنوبی تغییر دادند.
باید منتظر اتفاقات مهمی در قفقاز باشیم، این میدان همان میدان تنش ها با عربستان سعودی، امارات و بحرین است اما بازیگران آن تغییر کرده اند، بازیگران جدید از این بازی منافع زیادی به دست خواهند آورد
صحبت از تريليون ها دلار ارزش ترانزیت کالا از یک مسیر مهم و استراتژیک به نام کریدور شمال جنوب و راه اندازی مسیر جدید برای ارتباط با اوراسیا است
صحبت از پروژه انتقال گاز دریای خزر و آذربایجان و ترکمنستان به اروپا از طریق کریدور ادعایی زنگزور است، پروژه ای که اسرائیل سال ها پیش موفق به راه اندازی آن نشد.
اگر جوانان انقلابی و مردم و دلسوزان ایران به خیابان ها بیایند و مساله قفقاز را به مساله مهم و همگانی در کشور تبدیل کنند و برای آن جامه بدرند روا است.
ابوقاسم
ارتباط ما که با همه جا قطع است و نمی دانیم در پیرامون قفقاز جنوبی چه اتفاقاتی در حال رخ دادن است.
اما شنیده شده وزیر دفاع آذربایجان دستور حمله به استان سیونیک ارمنستان را صادر کرده است
هیچ کس فکر نمی کرد که روزی یک باریکه کوچکی مثل این قسمت که رضا خان به آتاتورک داد به این میزان اهمیت پیدا کند.
اگر این قسمت از خاک از پیکره ایران جدا نمیشد سناریوی کریدور زنگزور مطرح نمیشد چراکه ترکیه ارتباطی با نخجوان نداشت و اساسا آن ها برای رسیدن به باکو دو مشکل بزرگ پیش روی خود احساس می کردند.
اول اتصال به نخجوان، دوم سناریوی تصرف استان سیونیک، که در هردو مورد ایران را مقابل خود می دیدند.
اما انگار همه چیز براساس یک نقشه حساب شده طراح شده و فقط ایران از این همه اتفاق و حادثه بی اطلاع بود.
شاید آتاتورک هم گمان نمی کرد یه روزی این باریکه گلوگاهی برای تنفس و ارتباط آن ها با آسیای مرکزی و دریای خزر شود، اما شد و الان مقامات ایران باید جور ترک فعل ها و خیانت های گذشتگان این کشور را بکشند.
آن قدر مساله قفقاز مرا بهم ریخت که هرجا می نشینم و با کسی صحبت می کنم این موضوع را بازگو می کنم تا سبک شوم
ابوقاسم
📌من تاریخ را جستجو کردم و دنبال کریدور زنگزور یا زنگه_زور گشتم تا بدانم جزء آذربایجان هست یا نیست، اما کشور مستقل آذربایجان را در تاریخ پیدا نکردم🤷♂
ابوقاسم
چه خوب نردبانی است، هرکس از آن بالا رفته به نقطه ای رسیده که بر میگردد و به صاحب نردبان لگدی می زند
صدا و سیما را می گویم
دروغ پردازی عده ای بازیگر بی سواد امنیت و آسایش مردم را سلب کرده است.
این موضوع در هیچ جای دنیا بی پاسخ نمی ماند، ساختارهای سیاسی کشورهای دنیا با کسانی که امنیت مردم و جامعه را بهم بزنند مماشات نمی کنند.
روشنگری يا اعتراض مسالمت آمیز یک مساله است، تشویق به آشوب و درگیری بین مردم مساله دیگر.
برخی از این بازیگران که لگد می زنند اگر در رسانه ملی چهره نمی شدند مطمئنا جای بهتری از آپاراتی یا فروش بلال پیدا نمی کردند.
بازیگران، تهیه کنندگان، کارگردانان، نویسندگان، مجریان و همه اصحاب رسانه باید اصول حرفه ای رسانه را رعایت کنند و به شکل سنجیده موضع گیری کنند.
این ها که بوی آروغ روشنفکری شان از فاضلاب زننده تر است پشت چند جمله کلیشه ای و هنرمندانه خودشان مخفی می شوند و فراتر از آن اگر وارد شوند مثلا در یک برنامه زنده تلویزیونی حاضر شوند و مورد سوال قرار بگیرند یقینا بازنده خواهند بود.
سلبریتی ها ابزار منافع خودشان هستند و برای حفظ این منافع از مردم و احساسات آن ها سواری می گیرند
ابوقاسم
بنده نسبت به تحولات قفقاز شدیدا هشدار می دهم.
جامعه انقلابی کشور باید بداند دقیقا چه اتفاقات و حوادثی در قفقاز درحال وقوع هست و این حوادث دقیقا بدنبال رقم زدن چه اتفاقاتی هست؟
ما درحال مشاهده ردپای ناتو در بغل گوش خود در جمهوری باکو هستیم، این یعنی قدرت مانور دشمن نزدیک و نزدیک تر شده است.
از جامعه انقلابی می خواهم توجه مقامات کشور به مساله قفقاز را به یک مطالبه ملی تبدیل کنند.
بحث قفقاز و قطع دسترسی زمینی ایران به اوراسیا یک توطئه بسیار خطرناک است و انفعال و سکوت در مقابل آن خطای نابخشودنی است.
موضوع برسر منافع استراتژیک چند صد ساله ایران برای ارتباط با روسیه و اروپا و کنترل بازار تجارت و انرژی از طریق کریدور شمال جنوب است.
موضوع اصلا شوخی بردار نیست، ترکیه و آذربایجان دو مهره جدید آمریکا و اسرائیل برای هدایت بازی و رقابت در قفقاز و آسیای مرکزی هستند، مراقب این توطئه باشید.
ابوقاسم
دانشجویان، اساتید دانشگاه، طلاب، معلمین، پژوهشگران، اهل رسانه و قلم توجه کنید.
اکنون وظیفه همه ما و شما هدایت افکار عمومی به سمت اولویت های واقعی کشور است.
اولویت هایی که ادامه حیات کشور به آن ها بستگی دارد، روشنگری بهترین راه برای درگیر کردن مردم نسبت به مسائل ملی و بین المللی است.
انتظار نداشته باشید سلبریتی ها یا فوتبالیست ها از دغدغه های قفقاز یا کریدور شمال جنوب بگویند، این ها سواد و دغدغه این موضوعات را ندارند.
می خواهند ایران را از راهبردی ترین مسیر ترانزیت آینده دنیا یعنی کریدور شمال جنوب حذف کنند. و مسیر اصلی را از طریق باکو و ترکیه به اروپا برسانند تا این کریدور نیز در نفوذ آمریکا باقي بماند.
موضوع برای دشمن خیلی خیلی حياتي است، چراکه ترانزیت شمال جنوب، قدرت هژمونی آمریکا در دنیا را تهدید خواهد کرد، کریدور کانال سوئز را به حاشیه خواهد برد، قدرت بلوک شرق در دنیا را افزایش خواهد داد، استقلال آمریکا در اروپا را با خطر مواجهه خواهد کرد،
پس چرا این موضوع تا به الآن برای ما حياتي نشده؟
چه جریان هایی در کشور پرونده قفقاز را از کانون توجهات مقامات خارج می کنند؟
مگه میشه این همه انفعال اتفاقی باشه!!
ابوقاسم
کشور که درگیر بحران داخلی شود تمرکز لازم برای توجه به اتفاقات منطقه ای و بین المللی را از دست می دهد.
شرایطی که الان در ایران حاکم است به این موضوع شباهت دارد.
گفته شده بسیاری از هشتگ ها درباره موضوع مهسا امینی از حساب هایی در ترکیه و جمهوری آذربایجان راه اندازی شده.
این وسط ترکیه و آذربایجان بدنبال منافع خود هستند و از فضای داخلی ایران نیز نهایت استفاده را می برند.
نکته مهم این است چگونه می شود ایران در بحران های منطقه ای دور از جغرافیای خود، مثل سوریه، یمن و... برای امنیت و موقعیت سیاسی خود حضور پیدا می کند اما نسبت به مساله قفقاز جنوبی که شائبه طرح های تجزیه طلبانه پان ترکیسم را به همراه دارد و چسبیده به ایران است به موضع گیری های سیاسی بسنده می کند؟؟
آیا خبری هست که مردم بی اطلاع اند.؟؟
ابوقاسم
ابوقاسم
می توان سال 2010 را آغاز سیاست های نئوعثمانی نظام سیاسی ترکیه دانست
مرد کهنه کار حزب عدالت و توسعه توجه ویژهای به سرزمین های حکومت عثمانی دارد، سرزمین هایی که امروز در قالب کشور های مستقل در مناطقی نظیر غرب آسیا، قفقاز، بالکان و شمال آفریقا قرار دارند.
مناطقی که از ویژگی های متنوع و متناسب با شرایط جدید خود برخوردار هستند.
ترک ها برای فهم اهمیت راهبردی و ژئوپلیتیکی هریک از این مناطق کار مطالعاتی انجام دادند و براساس این مطالعات در حال طراحی اقدامات حساب شده و هدفمند خود هستند.
ترکیه برای بازیابی نفوذ خود در این مناطق از دو عنصر اسلام و ملی گرایی یا همان پان ترکیسم استفاده می کند و با حمایت از اقلیت های نژادی سعی در ایجاد پل ارتباطی و فشار بر کشورهای مختلف دارد.
تزریق تعصبات قومی و ناسیونالیسم ترکی به سرزمین های مختلف واکنش های منفی بسیار زیادی را به همراه داشته است.
ایران، روسیه، یونان و گستره ای به نام آسیای مرکزی و برخی کشورهای حوزه بالکان از سیاست های قبیله گرایانه ترکیه متضرر شدند به شکلی که وحدت و امنیت این کشورها را با تهدید روبه رو کرده است، اما مساله این است که این موضوع از نگاه ترکیه یک فرصت تلقی شده و با آن قدرت چانه زنی خود در اختلافات سیاسی منطقه را افزایش داده است.
همچنین برای تحت فشار قرار دادن دولت ها و گرفتن امتیاز از این حربه استفاده می کند.
ارزیابی ها نشان می دهد ترکیه بدنبال احیای فرهنگ پان ترکیسم در کشورهایی است که سابقا عضو حکومت عثمانی بودند این سیاست همان قدر که می تواند برای ترکیه فرصت ساز باشد برای تک تک این کشورها یک تهدید فرهنگی، امنیتی و سیاسی محسوب می شود.
البته این سیاست می توانند طناب داری برای پایان حیات سیاسی اردوغان در ترکیه باشد.
اردوغان در کتاب رویا پردازی های نئوعثمانی خود خیلی زود به صفحه قفقاز جنوبی و ایران رسید.
اینجا درگیری و تقابل بین دو اراده و ادبیات است، ادبیات نئوعثمانیسم و گفتمان انقلاب اسلامی.
عقب رفت ترکیه، به عبارت دیگر یک قدم عقب نشینی ترکیه به معنای شکست پروژه بزرگ آن ها در اولین مرحله از اجرای آن است و این برای آن ها تجربه بسیار تلخی را خواهد ساخت
عقب نشینی ایران از مساله قفقاز نیز برای ایران بسیار تلخ و هزینه ساز خواهد بود
ابوقاسم
قفقاز جنوبی و تلاقي قدرت ها بر سر انرژی
منطقه قفقاز جنوبی يعني ارمنستان، گرجستان و جمهوری آذربایجان از اهمیت ژئوپلیتیکی و ژئو استراتژیکی بالایی برخوردار است.
این جمله مثل کلمات کلیشه ای متعارف که کارشناسان و صاحب نظران سیاسی می گویند نیست
وقتی صحبت از اهمیت این جغرافیا می شود منظور شاخص هایی نظیر جغرافیا، امنیت، منابع و انرژی و همسویی یا عدم آن با قدرت های بلوک شرق و غرب است.
قفقاز جنوبی حلقه اتصال میان غرب آسیا با اوراسیا، کشورهای حاشیه دریای سیاه و جنوب شرق اروپا به غرب آسیا و آسیای مرکزی و بالعکس است.
این جغرافیا در اختیار هرکه باشد پیروز جنگ اقتصادی و تجاری است.
جنگ 2020 قره باغ که با پیروزی جمهوری آذربایجان همراه شد محور جدیدی از قدرت یعنی ترکیه، باکو و اسرائیل را به منطقه قفقاز تحميل کرد
و منجر به شکل گیری فصل جدیدی از موازنه قدرت در این منطقه شد.
افزایش قدرت نرم و نفوذ محور باکو_ترکیه به منطقه قفقاز خلاصه نمی شود، آن ها توانستند با راه ندازی تشکیلات کشورهای ترک زبان در آسیای مرکزی موقعیت خود را تحکیم ببخشند تا بتوانند از منافع این نفوذ و راهبرد جدید استفاده کنند.
ابوقاسم
این جنگ واقعی است
اهمیت و امتیازات کریدور شمال جنوب آنقدر بی نظیر است که بدون تردید مسیر ترانزیتی کانال سوئز ( آبی رنگ) را از اولویت حمل و نقل تجاری خارج می کند.
مسیر کریدور شمال جنوب هم از لحاظ هزینه، مسافت و امنیت قابل مقایسه با کانال سوئز نیست.
آمریکا و اسرائیل با نقشه های جدید در محور قفقاز جنوبی و آسیای مرکزی امنیت این مسیر راهبردی را با تنش و چالش روبه رو کرده اند.
این بخشی از نقشه برای انحراف مسیر اصلی و جایگزین کردن ترکیه برای اتصال به اروپا است تا همچنان نبض موازنه قدرت را در دست داشته باشد.
کانال سوئز در یکی از پر تنش ترین مناطق دنیا قرار دارد با مسیر جدید شمال جنوب بسیاری از کشورها این راه را برای ارتباط با اروپا انتخاب خواهند کرد.
ابوقاسم
کلامی خطاب به سیستانی های مظلوم
اول اینکه حادثه تلخ ترویستی در مسجد جامع مکی زاهدان که توسط ترویست های جيش العدل و گروه جدایی طلب مزاران بلوچ که منجر به شهادت تعدادی از هم وطنانمان شد را تسلیت عرض می کنیم
دوم اینکه ترویست های جيش العدل و مزاران بلوچ و صد البته گروه تروریستی طالبان که استان های مرزی افغانستان نظیر ولایت نیمروز را به محلی برای آموزش، تسلیح و نیروسازی جدایی طلبان تروریست تبدیل کرده اند باید بدانند عاقبت سنگ اندازی های ترویست های کومله و پژاک را ببینید، ببینید که دلاوران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی چگونه پایگاه ترویست های جدایی طلب در اقلیم شمالی عراق را شخم زده اند
این یقینا سرنوشت شما نیز خواهد بود و جمهوری اسلامی برسر امنیت خود با شما که هیچ با اربابان تان هم شوخی نخواهد داشت
سوم اینکه همان طور که مقامات امنیتی میدانند ریشه این شیطنت ها از کشورهای همسایه طرح ریزی و هدایت می شود لازم است تمرکز مقامات امنیتی بر جمع کردن سفره تروریست ها در برخی استان های مرزی و پایان بخشی به این ناامنی ها و سپس پاسخ لازم به کشورهای هدایت کننده باشد
ابوقاسم
🔴کانال شخصی آقای ابوقاسم 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1215824043Cf932654acb
نقشه فارسی ارمنستان
در روزهای اوج گیری تحولات داخلی و خارجی روز گذشته در شهر کاپان استان سیونیک ارمنستان در مجاورت مرز ایران رویداد بسیار مهمی رخ داد
کنسولگری ایران در این منطقه راه اندازی شد تا ایران سیگنال مهمی به رقبای محور قفقاز جنوبی انتقال دهد.
سیگنال رصد دقیق تحولات قفقاز و اهتمام و جدیت ایران برای هرگونه تغییرات ژئوپلیتیکی در منطقه قفقاز جنوبی
نفوذ تجاری و اقتصادی و فرهنگی ایران در استان بسیار مهم سیونیک از مسائلی است که سال ها قبل بایست آغاز می شد تا برجستگی حضور ایران در این منطقه جرات تخیل پردازی به علی اف و اردوغان را ندهد
ابوقاسم
پایان آتش بس یمن
همان طور که پیش بینی می شد آتش بس میان ائتلاف سعودی اماراتی دولت و نجات ملی یمن (وابسته به انصارالله) از بین رفت.
واقعیت این است همه چیزِ آتش بس نمادین وصرفا برای یک تسویه حساب و یکپارچه سازی صف نیروهای مقابل انصار الله (دولت اصلاح و شورای انتقالی) بود.
در ایام آتش بس، جنگ میان نیروهای دولت اصلاح به رهبری منصور هادي و شورای انتقالی جنوب درجریان بود
ائتلاف سعودی اماراتی به دنبال حذف قدرت دولت اصلاح به عنوان نیروی محورِ مقابل انصارالله و جایگزین سازی شورای انتقالی جنوب بود.
همین امر نیز محقق شد و شورای انتقالی توانست سه استان را از دست دولت اصلاح خارج کند و بدنبال تدارک یک حمله برای تصرف شهر مارب هستند.
این موضوع برای انصارالله مشخص بود که این آتش بس یک برنامه برای ادامه جنگ است و ائتلاف سعودی به مرحله ای رسیدند که به آتش بس نیازی ندارند
ابوقاسم