کارزار درخواست از رئیس محترم جمهور برای انتصاب دکتر رسول جعفریان بهعنوان رئیس کتابخانه و سازمان اسناد ملی ایران
https://www.karzar.net/136091
#آگاهی، سرآغاز خردمندی است.
https://t.me/abolfazlabbasibani
پزشکیان همزه وصل یا پل پیوند
دکترسید عطاءالله مهاجرانی-۲۹ تیر ۱۴۰۳
سالها پیش در ضیافتی در حاشیه کنفرانسی در نیویورک با پطرس غالی (۱۹۲۲-۲۰۱۶) دبیر کل پیشین سازمان ملل متحد و اخضر ابراهیمی صحبت بود. پطرس غالي یک دوره از سال ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۶ دبیر کل سازمان ملل بود.برای دوره دوم با دخالت آمریکا انتخاب نشد. از خود عزت نفس و استقلال رآی نشان داد و امریکایی ها نپسندیدند و جلو انتخاب مجدد او را گرفتند. پطرس غالی گفت: « من از جوانی علاقه داشتم دبیر کل سازمان ملل بشوم. دیدم من دو امتياز دارم، مسیحی هستم و افریقایی! زبان فرانسه و انگلیسی را هم خیلی خوب یاد گرفتم. دیدم اگر بخواهم وارد این ماجرا شوم بایست زن یهودی بگیرم! با همسرم لیا نادلر ازدواج کردم. کامم شیرین شد! پدر لیا بزرگترین مراکز شیرینی سازی مصر را داشت. به هدف رسیدم! شدم همزه وصل بین افریقایی و دنیا، بین مسیحی و مسلمان، بین سیاه و سفید، شکلاتی هم هستم، نه سفیدم نه سیاه، خلاصه همزه وصلم!»
برخی چنین مقتضیاتی در زندگی پیدا می کنند که حلقه وصل یا پل پیوند باشند. مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب به شکل طبیعی و یا از حُسن تقدیر چنین موقعیتی دارد.
۱- در یک خانواده از مادر کرد و پدر آذری در مهاباد متولد شده است. زبان مادری او کردی و زبان پدری او آذری است. تا همین جا او حلقه وصل بین کرد و ترک است. به هر دو زبان صحبت می کند. اگر یادتان باشد در سال های ابتدای انقلاب رابطه کرد و ترک در ارومیه و نقده ماجرا شده بود.
۲- پزشکیان که هم کرد است و هم ترک، بیش از این نسبت قومیتی ، هویت ایرانی و ملی دارد. قومگرا ها که به قوم خود رجحان می دهند، گاه می گویند من اول کرد یا ترک هستم و بعدا ایرانی. پزشکیان اول ایرانی است.
در انتخابات شاهد بودیم که مخالفان می کوشیدند او را در حصار قومیت قرار دهند و یا بگویند او گرایش پان تورکی دارد. این قضیه بعد از انتخاب ایشان جناح رقيب با تکیه بر رای پزشکیان در استان های آذربایجان شرقى و غربی و اردبيل و زنجان، توسط اتاق فکر رسانه وابسته ایران- اینترنشنال، که دستور العمل براندازی نظام جمهوری اسلامی را داشته است، دامن زده شده است که رآی پزشکیان و پیروزی او قومی است و نه ملی. توجه ندارند که اصلاح طلبان همیشه در همین استان ها دست برتر را داشته اند. تبريز همیشه یک شهر پیشتاز و کانون اصلاح طلبان بوده است. حسن روحانی درسال ۱۳۹۶ هم همین نسبت رای پزشکیان را دارد. فراتر از این آذربایجان و تبریز همواره نقشی تعیین کننده در حفظ ایران داشته است.
۳-پیوند بین ارکان نظام
پزشکیان با تاکید بر اجرای سیاست های کلی نظام و تصریح به تبعیت از ولایت فقیه و ولی فقیه، در واقع رئیس جمهوری است، که در صدد همدلی و همراهی با ارکان نطام است و نمی خواهد آهنگ دو گانگی ساز کند. او با این صراحت خط روشن تمایزی با ساختار شکنان ترسیم کرده است.
۴-پیوند مذهبی متعبد و مدرنیسم
حالا دیگر همه مردم ایران از سلوک و گرایش مذهبی-سنتی پزشکیان با خبرند. دهه محرم و شرکت ایشان در هیات های مختلف، در میدان و خیابان، سینه زدن و نوحه خواندن، نشان داد او رئیس جمهوری دقیقا از جنس مردم است. از سوی دیگر او جراح فوق تخصص قلب است و استاد تمام دانشگاه. عالیترین درجه علمی و عالیترین موقعیت دانشگاهی. با چنین موقعیتی مثل کارگری ساده یا معلمی در روستا، در مسجد و حسینیه، در خیابان و بازار با مردم حرف می زند و غباری از تصنع بر چهره او و نشانی از غرور در چشمان او نیست.
۵- پزشکیان از تعبیر« اصولگرای اصلاحطلب» برای معرفی خود استفاده کرد. این تلفیق که ممکن است برخی آن را متضاد یا متقابل تلقی کنند، همان اکسیری است که امروزه بدان نیازمندیم. با همین رویکرد می توان دولت فراگیر تشکیل داد. دولتی که در قلمرو یک گرایش و یا حتی یک جبهه محصور نماند. چنین تجربه ای را در دولت اول و یا حتی دولت دوم آیتالله هاشمی رفسنجانی داشتهایم. چهرههای شاخص هر دو گرایش اصولگرا و اصلاحطلب در دولتهای ایشان حضور داشتند. افراطیها و ماجراجویان را برای اینگه به کناری برانيم تا در شیوه و خط مشی خود تجدیدنظر کنند؛ راهش مجال دادن به افراد عاقل و کاردان و متعادل از هر دو جبهه اصولگرایان و اصلاح طلبان و مستقلان در دولت است!
#آگاهی، سرآغاز خردمندی است.
https://t.me/abolfazlabbasibani
مطالبه موثر
ابوالفضلعباسیبانی-۳۱ تیر ۱۴۰۳
کمتر از ۴ روز از مطلبی که باعنوان #تناسبشغلی منتشر کردم گذشته که موضوع آن در بیمارستان ولیعصر اراک رخ داده بود خرسندم اعلام کنم که مطلب مورد توجه مسئول عالی درمان استان قرار گرفت که لازم است از جناب دکتر امانی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی که در این مورد خاص اهتمام ورزیدند بصورت ویژه قدردانی شود.
#دانشگاه_علومپزشکی
#بیمارستان_ولیعصر
#آگاهی، سرآغاز خردمندی است.
https://t.me/abolfazlabbasibani
ایرنا:بایدن رسماً از شرکت در رقابتهای انتخاباتی آمریکا کنارهگیری کرد
#آگاهی، سرآغاز خردمندی است.
https://t.me/abolfazlabbasibani
روستای بان تیرماه ۱۴۰۳ مصادف با محرم.
#آگاهی، سرآغاز خردمندی است.
https://t.me/abolfazlabbasibani
زینو برق
ابوالفضل عباسیبانی- ۱ امرداد ۱۴۰۳
ترکیه با افتخار اعلام میکند مصرف برقش رکورد شکسته و ایران با تعطیلی یک روز در هفته صنایع و با مصرف ۷۷هزار مگاوات همچنان با بحران انرژی روبروست! و شرکت توزیع نیروی برق مدام از مردم درخواست میکند در مصرف برق صرفهجویی کند.
ما در کمباینسازی با اینکه پنجشنبهها بخاطر همراهی با شرکت برق تعطیل هستیم امروز دوشنبه هم دستور دادند تعطیل کنیم!
اگه دوباره بخوام از نظر فنیاقتصادی و هزینهفایده براتون حسابکتاب کنم خسته میشید!
#زینوبرق
#زینویراق
#جادهواسب
#آگاهی، سرآغاز خردمندی است.
https://t.me/abolfazlabbasibani
پنجپنجشصتپنج
ابوالفضلعباسیبانی-۵ امرداد ۱۴۰۳
آن روز دوماهی بود که وارد ۱۵ سالگی شده بودم و مدتی را در یک کارگاه خیاطی واقع در انتهای خیابان شریعتی که تصور میکنم وابسته به بهزیستی بود کار کرده بودم و چون دستمزدی ندادند آنجا را ترک و جهت یافتن کاری دیگر به پاساژ اسلامی رفتم و در راهپله دوم یا سوم بودم که صدای انفجار شدیدی شنیدم و بلافاصله از پاساژ خارج شدم و بسمت بازار رفتم چون مردم زیادی بههمان مقصد میرفتند.
بزودی متوجه شدم کارخانجات اراک مورد حمله دشمن قرار گرفته و آمبولانسها با سرعتی بسیار بالا، آژیرکشان و از میان ستونی بهم پیوسته انسانی! بسمت بیمارستان قدس در حرکت بودند و من نیز منقلب وگریان مانند دیگران تماشاچی این صحنه دردناک بودم.
اتفاقا در همین لحظه فردی بدون درک شرایط، قصد عبور از جمعیت سمت باغملی بسمت بازار را داشت که با شدت بسیار زیاد با یکی از همان آمبولانسها برخورد کرد که تصور میکنم بیش از ۳-۴ متر به بالا پرتاب شد و محکم بر زمین خورد که اگر دیگرانی هم که این متن را میخوانند از سرنوشت وی خبر دارند اطلاع دهند ممنون میشوم.
به هر روی آن اتفاق البته موجب نشد آمبولانس مربوطه توقف کند چرا که چنین امری عقلانی و منطقی هم نبود چرا که قطار خودروهای امدادی پشت سر هم در حرکت بودند..
بعدها متوجه شدم که در آن واقعه تلخ ۸۷ شهید و ۲۹۰ جانباز برجای ماند که سند افتخار دیگری است بر استانی که پس از پایتخت، دومین مقصد بمباران دشمن بعثی بود چون کارخانجات ما در کنار لشگر مهندسی ۴۲ قدر اراک یکی از پشتیبانان اصلی جنگ بودند که امیدوارم روزی بتوانم این بخش از تاریخ افتخارآمیز استان را در قالب کتابی منتشر کنم بویژه اینکه پدافند هوایی اراک هم شکارچی پرافتخاری بوده که اگر مردم از ریز ماجرا آگاهی یابند بیش از پیش به شجاعت و دلاوری رزمندگان خویش افتخار خواهند نمود.
بههر روی آن اتفاق تلخ هرگز باعث نشد که سنگر تولید حتی یکساعت تعطیل شود و از فردای آن روز چونان همیشه، دستان قدرتمند و کارآفرین کارگران این مولدان و ثروتآفرینان غیور اراک ساختند و ساختند و ساختند و افتخار آفریدند.
امروز اما چه شده که بعد از حدود ۴ دهه در کشوری سرشار از ثروت و نعمت هر روز یک کارخانه و شرکت تولیدی طبق برنامهای که آقای #برق برایمان تدارک دیده باید تعطیل کند تا آقای #سیاست پز بدهد که برق خانهها قطع نمیشود! نخیر برادر در #تولید، در #انتقال و در #توزیع همه انواع انرژی از آب و برق و گاز و... نه مساله، نه مشکل بلکه #بحران داریم! پس استدعا میکنم اجازه دهید در دولت مردمی دکتر #پزشکیان کار را به کاردان بسپاریم و از تحریمهای خودساخته داخلی و بایکوت و حذف کارآمدن و کارشناسان دانشآموخته و دانشمند دست برداریم.
#آگاهی، سرآغاز خردمندی است.
https://t.me/abolfazlabbasibani
معاون اول
ابوالفضلعباسیبانی-۷ امرداد ۱۴۰۳
سوم خرداد ۷۶ وقتی سیدمحمد خاتمی، دکتر حسن حبیبی را بعنوان معاون اول معرفی کرد من هم مانند طیف وسیعی از اصلاحطلبان خیلی عصبانی شدم و برای چندروزی بحث گعدههای سیاسیمان ناامیدی از این انتخاب بود و بعدها متوجه شدیم که خاتمی چقدر هوشمندانه عمل کرده و این را نه من بلکه دانش و دادههای آماری میگوید که بهترین دوره اقتصادی، فرهنگی،اجتماعی و سیاسی پس از انقلاب همان دو کابینه اصلاحات بوده و امیدوارم دولت چهاردم نیز روزگار خوبی مانند دولت اصلاحات برای مردم بیافریند.
امروز هم با معرفی دکتر عارف برخی از دوستان همان واکنش ۲۸ سال پیش من را از خود بروز دادند و حال آنکه من با این انتخاب خوشحال شدم چرا که معتقدم با خردمندی و خردورزی است که میتوان جامعه بحرانزده امروز را چند قدم از بحران دور کرد. من هرگز معتقد نیستم که بشود چالشهای بزرگ کشور را حل کرد بلکه بر این باورم که دولت سوم خاتمی با سکانداری دکتر پزشکیان میتواند از خرابتر شدن اوضاع جلوگیری کند همین.
و اما در مورد دکتر عارف نوشته دوست عزیز جناب هادی سلطاناحمدی(از اصلاحطلبان شاخص محلات) را عینا در اینجا میآورم:
هر کسی معاون اول میشد قطعا معایب و مزایایی داشت و هیچوقت صددرصد مورد اقبال عمومی واقع نمیشد اما عارف به چند دلیل گزینه خوبی است:
۱. اصلاحطلب است و در کابینه خاتمی حضور داشته است.
۲. با شعار دعوا نکنیم پزشکیان سازگار است و میتواند این شعار و استراتژی دکتر پزشکیان را مدیریت کند.
۳.مورد وثوق حاکمیت، رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت است.
۴. میتواند ارتباط سهگانه فیمابین حاکمیت- دولت - اصلاحطلبان را بهبود بخشد.
۵. بسیار باتجربه است و تجربه دولت و مجلس را دارد.
۶. شخصیتی کاریزماتیک و قابل قبول و مورد احترام برای اعضای هیات دولت دارد.
۷. باسواد است و استاد تمام دانشگاه و دانشآموخته دانشگاه استنفورد آمریکاست.
#آگاهی، سرآغاز خردمندی است.
https://t.me/abolfazlabbasibani
🔸 چرا صلاحیت پزشکیان تایید شد؟
🔹 عماد بهاور- امرداد ۱۴۰۳
📌گام دوم انقلاب آغاز شده است؛ شرایط برای معرفی جانشین رهبر فراهم است: هم مجلس خبرگان یکدستی شکل گرفته و هم «عرصه رسمی» سیاسی به اندازه کافی متکثر هست تا گروههای مختلف خود را ذینفع تداوم نظام بدانند و لذا پذیرای رهبر جدید باشند. ارادهای (هرچند پنهان و غیرعلنی) برای حل دو معضل تاریخی نظام پدید آمده است: ارتباط با آمریکا و گشایش فضای اجتماعی. مذاکرات با آمریکا از مسیر دوم و به صورت غیرعلنی تداوم دارد و شاید به احیای برجام بیانجامد. ایدئولوژیزدایی از عرصه اجتماعی نیز با فشار جامعه و البته با هزینه مردم در حال انجام است. (الگوی چین همیشه کارگشا بوده است.) در این میان، سقوط سخت بالگرد ابراهیم رئیسی و تایید صلاحیت سهل مسعود پزشکیان، اتفاقاً، به تداوم و تثبیت این روند کمک کرده است.
📌پس از ثبت نام کاندیداها و یک هفته قبل از اعلام صلاحیتها، در مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران و در دفتر سیاسی نهضت آزادی ایران، به طرح هشت اتفاق پرداختم که به واسطه رخ دادن آنها در سه سال اخیر، حکومت میبایست در سیاستهای داخلی و خارجیاش تغییر مسیر میداد و قاعدتاً با دست فرمان دیگری ماشین نظام را میراند. البته به هیچوجه پیشبینی نمیشد که فردی مانند پزشکیان که نسبتی با جناح اصلاحطلب دارد، تایید صلاحیت شود، بلکه در بهترین حالت، تایید صلاحیت و انتخاب لاریجانی قابل پیشبینی بود.
📌اکنون که دکتر پزشکیان، به عنوان منتخب مردم بر کرسی ریاستجمهوری نشسته است و در آستانه برگزاری مراسمهای تنفیذ و تحلیف، در این یادداشت به طور خلاصه به طرح آن هشت اتفاق میپردازم. در واقع، بین سالهای ١۴٠٠ تا ١۴٠٣، حداقل هشت اتفاق رخ داده که به واسطه آنها میشد پیشبینی کرد که چرخشی در رویکرد حاکمیت در سیاست داخلی و خارجی اتفاق خواهد افتاد.
@Nehzatazadiiran
📎 متن کامل گفتوگو را در لینک زیر مطالعه فرمایید:
https://telegra.ph/NAI-07-29-2
#آگاهی، سرآغاز خردمندی است.
https://t.me/abolfazlabbasibani
۲۰ ویژگی یک #عضومفید شورای شهر
#ابوالفضلعباسیبانی-۲۰ اسفند ۱۳۹۹
۱.از اصالت خانوادگی برخوردار است.
۲.خوشچهره، خوشلباس و آراسته است.
۳. از یک نظام فکری منسجم مبتنی بر اخلاق شهروندی برخوردار است .
۴.شناخت کافی از شهر دارد و معنی و مفهوم شهر، شهرداری ،شهرنشین، شهروند و حقوق شهروندی را بخوبی میداند.
۵.بدنبال کسب تجربه از شورای شهر نیست بلکه طرحهای تجربه شدهی موفقی را با خود به پارلمان شهری میآورد، چرا که شورای شهر، محل آزمون و خطا نیست، بلکه نهادی است تصمیمساز برای کارهای بزرگ که نخستین پیامدش تغییر نگاه شهروندانی است که منتظر آبادانی و پیشرفت شهرشان هستند .
۶.از چنان اصالت و بلوغی برخوردار است که نخست خود را نامزد شهرداری نمیکند و نیز پس از انتخاب یک شهردار کارآمد، هرگز در وظایف اجرایی شهردار، مدیران و کارکنان شهرداری دخالت نمیکند .
۷.از رسانه و شبکههای اجتماعی صرفا برای گفتمانسازی بهره می برد نه برای خودنمایی و شانتاژ و تظاهر و ریا(آقای دوربینی نیست!)
۸.نهاد مدیریت شهری تبلور عینی مدیریت مشارکتی برای اهدافی است عالی و در راستای توسعه شهری و نه مطالبات فردی و حزبی، انحصارگرائی، تکروی، سوژهسازی، اختلافافکنی، باندبازی، گروکشی و...
۹. به لابیگری، دخالت های حزبی و جناحی و پدرخواندگی و فرمانبری بیتوجه است، ولی در پیشبرد اهداف و مسئولیتهای قانونی خویش، از مشاوره افرادی خوش پفکر، بادانش و دلسوز بهره میبرد.
۱۰. به خردجمعی و روحيه كار تشكيلاتي باورمند است و در اجرای وظیفهی نمایندگیاش، درایت و تدبیر نقشآفرین است نه تصمیمات حزبی و جناحی و محفلی!
۱۱.نماینده مردم در پارلمان شهری است و نه مجلس شورای اسلامی و مجمع تشخیص و هیئت وزیران، لذا برای دیده شدن، جوگیر نشده و وارد مسائل فرامحلی و جهانی نمی شود!
۱۲.به مولفه ارزشمند #مسووليتاجتماعي باور دارد و توسعه شهری را از وظایف اخلاقیِ خویش دانسته و در راه آبادانی آن از هیچ کوششی فروگذار نخواهد بود.
۱۳.علاوه بر تحصیلات دانشگاهی، از سواد اجتماعی کافی (دانش٫درک٫آگاهی٫تجربه٫مهارت و اندیشه مترقی) برخوردار است .
۱۴. شناخت کافی از شرایط اقلیمی، فرهنگی، تاریخی، جمعیتی و سیاسی شهر دارد و حافظه تاریخی شهر اعم از دیرینگی،مفاخرومشاهیر (
بویژه بزرگان زندهی شهر)، بناهای تاریخی، آداب و رسوم، منابع طبیعی و از همه مهمتر حقوق شهروندی برایش از اهمیت فوقالعادهای برخوردار است .
۱۵.تواناییِ اقتداربخشی به شهر و شهرداری دارد، به صندلی شورا اعتبار میدهد و نه برعکس و در دورهی عضویتش شهر را یک سطح به بالا حرکت میدهد.
۱۶.چشم و دل سیر بوده و جایگاه مدیریت شهری را وسیلهای برای راهاندازی تورهای مسافرتی خارجی و داخلی و حق جلسه وکسب درآمد نمیداند.
۱۷.قائل به تعامل و گفتگوی چهره به چهره با شهروندان بوده و گزارش ماهیانهی شفاف به مردم میدهد (بررسی نامههای واصله و شنیدن گزارش فلان مسئول و یا بازدید صدباره از فلان سازمان و فلان مرکز! نشانهای است از خالی نبودن عریضه و نه رویکرد و برنامه راهبردی و نه حتی یک کارمفید کوچک!)
۱۸. درپی ایجاد بستری قانونی خواهد بود که بجای دریافت حقوق ثابت و ساعتی و... دریافتی خود، شهردار و مدیران شهرداری را مشروط به اجرای مصوبات و پروژهها بداند آنهم با نظربلندی و وسعت نگاه!
۱۹.باحضور پیوسته در شبکههای اجتماعی، پاسخگویی و مشارکتپذیری و بویژه در دسترس و مردمی بودن را اثبات مینماید.
۲۰.قدرت ناشی از حضور در شورای شهر را محترم شمرده و حقوق شهروندان را بمثابه ناموس حرفهای، در درجه نخست اهداف و برنامههایش تلقی می کند.
#آگاهی، سرآغاز خردمندی است.
https://t.me/abolfazlabbasibani
آخرین فرصت
ابوالفضلعباسیبانی- ۲۰ امرداد ۱۴۰۳
انتخابات مجلس انگلیس یک روز پیش از انتخابات ریاستجمهوری در ایران برگزار شد و چند ساعت بعد، نخست وزیر جدید در محل کارش مستقر و وزرای کلیدیاش را انتخاب کرد.
در ایران اما با دندانی بر جگر و دلخور از اینهمه تاخیر زجرآور در معرفی کابینه، منتظر خط بطلانی هستیم بر شایعاتی که از ترکیب وزیران احتمالی شنیده میشود.
مسعودخان پزشکیان ما برای انتخاب شما #برای_ایران آبرو گذاشتیم.
#پزشکیان
#شجاعت
#صداقت
#آگاهی، سرآغاز خردمندی است.
https://t.me/abolfazlabbasibani