eitaa logo
آیت الله سید ابوالحسن مهدوی
946 دنبال‌کننده
341 عکس
82 ویدیو
13 فایل
فرمایشات حضرت آیت الله مهدوی حفظه الله @rezanik110
مشاهده در ایتا
دانلود
در اصطلاح فقهي ما وقتي گفته مي‌شود مؤمن يعني شيعه. مثل اينكه گاهي در رساله مي‌گویند مثلا ذابح حيوان بايد مؤمن باشد و مسلمان كافي نيست ،اين اصطلاح است،این را باید توجه بكنيم اونجايي كه می گویند بايد مؤمن باشد یعنی بايد شيعه باشد و غير شيعه را اصطلاح مؤمن بهشون گفته نمي‌شود چون آنها ايمان به دوازده امام ندارند.
🔻می‌گویند گوهرشاد زنی زیبا بود و جوانی که موقعیت مناسبی برای ازدواج با او نداشت، عاشق او شد و مرتب درخواست ازدواج می‌کرد. 🔹گوهرشاد نیز نقشه‌ی جالبی کشید: به او گفت که باید چهل شب به درگاه الهی مناجات کنی تا بعد از آن با تو ازدواج کنم. آن جوان هم قبول کرد و چهل شب با خدا مناجات کرد و لذت آن را درک کرد. 🔸بعد از چهل روز که گوهرشاد به دنبال او فرستاد، دیگر آن جوان حاضر نشد با او ازدواج کند. جوان گفت که تازه گم شده‌ام را پیدا کرده‌ام. تا خدا را نشناخته بودم، محبوبم تو بودی؛ اما حال که با خدا اُنس گرفتم، فهمیدم که باید دل به جایی دیگر بست. 🔗کانال رسمی آیت الله مهدوی (بیانات و اخبار): @ayatollahmahdavi_ir
رئيس دانشگاه آمده بود پيش من كتاب زيباتر از گل را به من مي‌گفت اين كتابي كه شما نوشتيد تو كل دنيا هيچكس نمي‌تواند جواب بدهد و از نظر علمي خيلي دقيق نوشتيد .این را رئيس دانشگاه به من می گفت و خيلي دقيق است و از نظر علمي مستدل است و هيچكس هم نمی تواند جواب بدهد.
نماز شب.mp3
2.42M
آیه ۱۶ و ۱۷ سوره سجده داستان از آیت الله ناصری رحمه الله علیه قُرَه اَعیُن(روشنی چشم) خداوند می فرماید پاداشی که برای نماز شب خوان قرار می دهیم فوق آن چیزی است که تصورش را شما می ‌کنید. @abolhasanmahdavi110
‍ ▪️امام‌مجتبی(علیه‌السلام) فرمودند: کسی‌که مرتب رفت‌وشد به مسجد بکند، یکی از هشت ویژگی را پیدا می‌کند و شاید هم همۀ این‌ها را پیدا بکند: 1⃣شناخت دین اولش را فرمودند: «آیَةً مُحْکَمَةً»؛ یعنی نشانه‌های بزرگ توحید، خداشناسی، قیامت‌شناسی، پیامبرشناسی، امام‌شناسی، شناخت دین و خلاصه این چیز‌ها در مسجد برای انسان واضح و معلوم می‌شود؛ یعنی معارف دین عمدتاً در مساجد گفته می‌شود. 2⃣پیداکردن برادر دینی در مسجد؛ یک برادر دینی را که در سیر الی‌الله از او استفاده می‌کند، می‌تواند در مسجد پیدا بکند؛ چون در مسجد است که افراد را می‌شناسد و شناسایی می‌کند. چون هر دو این اشتراک را دارند که در مسجد حضور پیدا می‌کنند، می‌بیند که آن رفیقش هم عنایت به مسجد دارد و حضور پیدا می‌کند و درآن‌صورت، آن رفیق خوب را پیدا می‌کند. 3⃣ فراگیری علوم جدید؛ علم «مستطرف» که در حدیث آمده، یعنی علمی که جالب توجه است. علم‌های جدید، از این‌ها پیدا می‌کند. 4⃣ انتظار رحمت ازجانب پروردگار؛ «رَحْمَةً مُنْتَظَرَةً»؛ یعنی رحمت‌هایی که انتظار داشت از پروردگار برسد، مرکز فرودش معلوم است که مساجد است؛ چون خانۀ خدا است. 5⃣ هدایت‌شدن؛ گفتاری را در مسجد می‌شنود که «تَدُلُّهُ عَلَى الْهُدَى» (او را به هدایت می‌رساند)؛ یعنی راهنمایی‌اش می‌کند که به صراط مستقیم برود. 6⃣ دوری از ضلالت و پستی؛ سخنانی را در مسجد می‌شنود که «تَرُدُّهُ عَنْ رَدًى»؛ یعنی از پستی و ضلالت او را دور می‌کند. 7⃣ترک گناه؛ حیایی پیدا می‌کند که آن حیا باعث ترک گناه او بشود. 8⃣ترس از خدا؛ خشیت الهی و ترسی از خدا پیدا می‌کند که باز، آن ترس سبب می‌شود فرمان الهی را اِمتثال بکند، گناه را ترک بکند و دستورات خدای عزّوجل را انجام بدهد.
▪️چگونه خدا ما را به‌واسطۀ امام‌حسین(علیه‌السلام) اکرام کرده است؟ (۱) 🔻یکی از اکرام‌هایی که خدا به ما کرده است، امام‌حسین (علیه‌السلام) است که در آن قرار داده است. الان در بیماری‌های سخت، البته اگر تقدیر قطعی الهی نباشد، با ، بلافاصله تأثیر شفا را در آن می‌بینید. عجیب شفا می‌دهد. این اکرامی است که خدا به‌واسطۀ و اباعبدالله‌الحسین(علیه‌السلام) به ما کرده است.