eitaa logo
فریاد ابوذرها (۱۴ میلیون)
2.6هزار دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
6.6هزار ویدیو
65 فایل
🔈 این کانال به منظور ترویج گفتمان امامین انقلاب، دفاع از ارزشها، اتمام حجت در مقابل سکوت خواص در فتنه ها، تشویق مومنین به شکستن این سکوت باطل و واداشتن مسئولان به اطاعت از رهبری تشکیل شده است. (لطفاً کانال ما را به دیگران معرفی کنید) #فریاد_ابوذرها
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴از این پوزه بند به آن پوزه بند فقط یک قدم بود ،آن هم آزادی حیوانی جایگاه زن در غرب همین است ،فقط از پوزه بند حرف نزدن ودرشهر گردانده شدن به پوزه بند سگ بستن و در شهرچرخیدن برسد، یک انقلاب جنسی یا همان جنگ زن زندگی خودمان بر افکارش پیاده شد تا از ناراحتی و احساس انزجار پوزه بند اولی، به احساس آزادی و علاقه و حقوق بشر پوزه بند دومی برسد. 🔻اگر کسی واقعا دل سوز زن بود، به جای تبعیت از رسانه های غربی مطالبه کرامت انسانی زن غربی را از همان رسانه ها می‌کرد. ✍عالیه سادات ___________
🔴 این جنایت های جنبش فواحش علیه زنان متدین ما نباید فراموش شود اگر رسانه قوی داشتیم نمی‌گذاشتیم این جنایت بزرگ به این راحتی فراموش شود ولی مرگ اتفاقی مهسا امینی آن هم مقابل دوربین را دائما برای ما تکرار کنند
🔴 پیامرسان و شبکه اجتماعی، جزو ابزارهای راهبردی هستند ♻️ واردات این نوع فناوری ها به شرط داشتن نماینده قانونی و الزام به رعایت قوانین ما، سخنی خطرناک است 🔻برخی ابزارها هستند که واردات آنها از خارج، تهدید خاصی برای کشور و مردم ایجاد نمی کند و جزو ابزارهای معمولی محسوب می شوند. 🔻اما پیامرسان ها و شبکه های اجتماعی - با توجه به ویژگی های خاصی که دارند و عوارض قابل توجهی که وابستگی در این عرصه به همراه دارد - جزو ابزارهای محسوب می شوند که هر کشور قدرتمندی در دنیا باید خودش صاحب آن باشد. 👈 از همین رو، چین با سکوهای آمریکایی و آمریکا با سکوهای چینی مشکل دارد. مشاهده کردیم که آمریکایی ها تیک تاک را با وجود اینکه در آمریکا نماینده داشت، باز هم به صلابه کشیدند. ◀️ در هر صورت، نماینده داشتن و یا نماینده نداشتن خارجی – آمریکایی باشد یا غیر آمریکایی _ در ایران، اساساً تغییری در مساله ایجاد نمی کند و برخی تهدیدات بزرگ، حتی با وجود نماینده قانونی هم قابل رفع شدن نیست.
🔴 این تناقض چگونه حل می شود⁉️ 🔰 در جمهوری اسلامی، کسی حق ندارد مرکز ترویج فحشاء دایر کند؛ نه قانون چنین اجازه ای می دهد و نه شرع. اصلاً یکی از فلسفه های تشکیل جمهوری اسلامی، مبارزه و از بین بردن فحشاء دوران پهلوی بود. 👈 چگونه است که سال هاست فضای مجازی ما و حتی مشاهده می کنیم سکوی داخلی مانند روبیکا به صورت علنی تبدیل به می شود و برخی از خواص و مسئولین ما همچنان نظاره گر هستند؟ این تناقض را چگونه حل کنیم؟! مگر جمهوری اسلامی در فضای مجازی سقوط کرده است؟!!!
🔴وزیر ارتباطات گفته میخواهیم یوتیوب و توییتر رو رفع فیلتر کنیم ظاهرا میز وزارت ارتباطات یه چیزی داره که هرکی میره اونجا معلوم نیست چکارش میکنن، ژست اپوزیسیون میگیرن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش بینی عجیب شهید اندرزگو درمورد آینده انقلاب (از زبان همسرش): ۲سال بعد از انقلاب، سید علی نامی رئیس جمهور خواهد شد و بعداز چند سال امام زمان(عج) ظهور میکنند بمناسبت دوم شهریور، سالروز شهادت شهید سید علی اندرزگو
⁉️♻️كساني كه كار را نمي‌شناسند ولي مسئوليت قبول مي‌كنند، خائن هستند. "كساني مي توانند حكومت ديني واقعي تشكيل بدهند كه اهل مداهنه و سازشكاري و مصانعه و رياكاري نباشند؛ كساني كه با صاحبان قدرت و ثروت و با جناحهاي قوي و سرمايه‌دارها و با قدرت‌هاي داخلي و خارجي، معامله نكنند و نترسند؛ كساني كه محافظه‌كار نباشند".
⁉️♻️ شمخانی از خاتمی از سران فتنه درخواست کرد تا به مراسم عقد دخترش برود تا آنجا خطبه عقد را جاری کند جواد امام، چهره نزدیک به سید محمد خاتمی و سخنگوی جبهه اصلاحات در تازه ترین اظهارات خود به جزئیاتی درباره حواشی مراسم عقد دختر شمخانی(دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی) پرداخته است. به گزارش پایگاه عدالت خواهان ، بخش های از اظهارات جواد امام را در ادامه خواهید خواند: *چیزی که امروز، جامعه ما را تهدید می‌کند، عدم عقلانیت است. عقلانیت گم شده است. اگر این عقلانیت حاکم بود، ما شاهد چنین فضایی در کشور نبودیم. آن چیزی که مسلم است، فکر می‌کنم صدای نقد و اعتراض در جامعه شنیده نمی‌شود و برخی مسیر یکطرفه‌ای را انتخاب کرده‌اند بدون اینکه به خاستگاه مردم توجه شود. *دختر آقای شمخانی خودشان علاقه‌مند بودند و اصرار داشتند تا خطبه عقدشان توسط آقای خاتمی جاری شود. آقای شمخانی هم از ایشان درخواست کرده بودند تا به مراسم‌شان رفته و در آنجا خطبه عقد جاری شود. اما متأسفانه قبل از آن اطلاع داده بودند که به صلاح نیست و ماشینی که فرستاده بودند و قرار بود تا ایشان را از منزل به سمت مجلس عقد دختر آقای شمخانی ببرد نیز نروند. این موضوع قبلا هم در شبکه‌های خبری و فضای مجازی مورد سوال بود و مطرح شده بود که این موضوع حقیقت دارد و ممانعت صورت گرفته و ایشان هم تشریف نبردند... بعد از این ممانعت، از آقای سیدحسن خمینی خواهش کردند و ایشان پذیرفته بودند که خطبه توسط ایشان جاری شود.
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬅️ به این میگن مسول قاطع و انقلابی در رده نظام ♻️ حضور دادستان اسپانلو در دل جنگل های قرق و برخورد قاطع با غارتگران جنگل 👏 حضور فوری و به موقع دادستان انقلابی و شجاع استان گلستان در ارتفاعات جنگل گلریز قرق و دستور قاطع و ویژه در برخورد با متخلفین در پی قطع بیش از ۷۰ درخت در جنگل گلریز قرق . گفتنیست دادستان پرتلاش استان بیش از ۴ ساعت در گرمای هوا در جنگل به پیمایش پرداختند که خود از نزدیک شاهد تخلفات صورت گرفته باشند . این بازدید در پی بی توجهی مسئولان منابع طبیعی شهرستان گرگان و استان به گزارشات مردمی صورت گرفت که دادستان مرکز استان شخصا با حضور در منطقه برخورد قاطع با متخلفین صورت دادند . مردم عزیز در اقصی نقاط استان گزارش های تخلفات متخلفین و همچنین ترک فعل مسئولان را ضمن گزارش به دستگاه مربوطه ، حتما برای پیگیری فوری به دادستان ها نیز گزارش کنند
♻️ نحوه برخورد امام حسین با فسق آشکار 🔰حمید رسایی: امام حسین(ع) دربیان چرایی عدم بیعت با يزيد می‌فرماید: «من هرگز با يزيد بيعت نخواهم کرد، چون يزيد مردی است فاسق که فسق خود را آشکار کرده، شراب می‌خورد، سگ بازی می‌کند و ما خاندان رسول خداييم». حالا جالب می‌شه شما به طرف بگید بیا داخل هیأت همین امام حسین، شرابم خوردی خوردی، لهو و لعبم کردی کردی، کشف حجابم کردی کردی! عزیز جان! امام حسین (ع) برای جذب همه است اما نه برای تشویق، ترویج، تایید و ارتکاب به گناه! وقتی طرف در حالت انجام فعل حرام است و است، باید به او یادآوری کرد که امام حسین(ع) چرا به شهادت رسید والا یزید با چنین حسین و چنین مجالس حسینی، مشکلی ندارد.
⬅️ قابل توجه پیروان واقعی امام حسین ع ! نگذارید مطالبات ولی امر زمان بر روی زمین بماند!! رهبرمعظم انقلاب : » مطالبه‌گری کنید و از مسئولان بخواهید که کار جدّی بکنند؛ مسئولان را از کارهای نمایشی برحذر بدارید؛ از آنها بخواهید کارهای جدّی و واقعی انجام بدهند » میدان مبارزه‌ی با مفاسد اقتصادی، کمتر از میدان جهاد با دشمن مهاجم مسلح نیست... واقعا کارتان یک جهاد است » باید با فساد مبارزه شود. مدیران معتقد و مؤمن به این مبانی که دارای شجاعت باشند، دارای اخلاص باشند، دارای تدبیر و عزم راسخ باشند » اگر با فساد اقتصادی مبارزه نشود، هر سرمایه‌داری وسوسه و تشویق می‌شود كه به جای وارد شدن به كار پردردسر تولید و مقدمات آن و راههای طولانی دیگر، برود مشغول بند و بست و كارهای فساد انگیز شود. » از نفوذ پول و پولدار در داخل قوّه‌ی قضاییّه باید به‌شدّت برحذر باشید و پرهیز کنید. » عدالت، تندروى نیست؛ حق‌گرایى است؛ توجه به حقوق آحاد مردم است؛ جلوگیرى از ویژه‌خوارى است؛ جلوگیرى از تجاوز و تعدى به حقوق مظلومان است.