هدایت شده از شفا و حاجات
#جعفری
🌱 جعفری از بیماری های
گوارشی از قبیل:
سوء هاضمه،
گرفتگی معده،
نفخ،
سوزش
و ترش کردن معده، تهوع
❗️ جلوگیری کرده
و در تقویت سیستم ایمنی بدن
نقش موثری دارد.
💠 @shefavahajat
محمد جواد ظریف متولد ۱۳۳۸ در شهر تهران و وزیر امور خارجه ایران در دولتهای یازدهم و دوازدهم است. او دانش آموخته دبستان و دبیرستان علوی تهران است.
دوران تحصیل
ظریف که در سال ۱۳۵۵ و با ویزای دانشجویی راهی آمریکا شد، در سال ۱۳۶۷ دکترای مطالعات بین الملل خود را از دانشگاه دنور ایالت کلرادو گرفت. ظریف مقطع کارشناسی ارشد خود را نیز در حوزه روابط بین الملل و در دانشگاه ایالتی سانفراسیسکو به پایان برد.
وزیر امورخاجه ایران در دولتهای یازدهم و دوازدهم در سالهای ۵۷ تا ۵۹ مشاور سرکنسولگری ایران در سانفرانسیسکو بود. او پس از آن تا سال۶۱ مشاور سیاسی، رایزنی و کارداری نمایندگی ایران در سازمان ملل را تجربه کرد. ظریف همچنین سالهای ۶۷ و ۶۸ مشاور علی اکبر ولایتی، وزیر خارجه وقت بود.
ظریف در دوران دفاع مقدس
در سال ۱۳۶۶ که جنگ ایران و عراق ماههای پایانی خود را سپری میکرد و فشارهای بینالمللی بر ایران، به منظور پذیرفتن متن اولیه قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت به اوج رسیده بود، تیم مذاکرهکننده ایرانی، سعی داشت به جای درج مفادی که انتظارات ایران را برآورده نمیکرد، بندهایی از طرح اجرایی دبیرکل سازمان ملل متحد (خاویر پرز دکوئیار) را جایگزین نماید. نوشتن نامه این درخواست رسمی به محمدجواد ظریف، تنها دیپلمات ایرانی وقت مسلط به زبان انگلیسی در نمایندگی ایران، در سازمان ملل متحد گماشته شد، تا بتواند مفهوم مورد نظر ایران را به شفافی بیان کند. ظریف نیز با انتخاب کلمات مناسب، توانست نامهٔ مورد نظر ایران را تنظیم و در بین کشورهای عضو، منتشر کند. این درخواست که با افزودن آن به قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت موافقت شد، در وزارت امور خارجه ایران به «Tantamount Letter» مشهور شد.
حضور در سازمان ملل
محمد جواد ظریف در سال ۶۸ تا ۷۱ سفیر و معاون نماینده دایم نمایندگی در سازمان ملل شد و با پایان ماموریتش در سازمان ملل، ۱۰ سال معاونت حقوقی و بینالمللی وزارت امور خارجه را برعهده داشت.
از ۸۱ تا ۸۶ برای بار دوم به عنوان سفیر ایران مسوولیت نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل را پذیرفت و به نیویورک اعزام شد.
ظریف پس از بازگشت تا سال ۸۹ دستیار ارشد وزیر امور خارجه بود. پس از آن به دانشگاه آزاد رفت و معاون بینالملل دانشگاه آزاد اسلامی را مدیریت کرد.
ظریف در مجامع بین المللی مسوولیتهایی را نیز برعهده داشته است. برای مثال او سال ۷۱ رییس کمیته حقوقی مجمع عمومی چهل و هفتم سازمان ملل متحد در نیویورک بود و سال ۷۲ ریاست کمیته نگارش اجلاس آسیایی حقوق بشر را در بانکوک برعهده داشت. در اجلاس افتتاحیه کنگره حقوق بین الملل ملل متحد در نیویورک رییس بود.
#فضایمجازیپایگاهابوذرغفاری
هدایت شده از بصیر نجف
🔴 #بودجه سند ۲۰۳۰!!!!!!
🔹 دولت در بودجه ۱۴۰۰ ، رسماً برای مشارکت فعال در اجرای برنامهها و پیادهسازی اهداف توسعه پایدار و آموزش سند ۲۰۳۰!! درخواست بودجه!! کرده است.
🔹تا این حد صراحت و بیپروایی، نشان از عمق #نفوذ_فرهنگی در دستگاههای فرهنگی و آموزشی و برنامهریزی کشور دارد.
🇮🇷بصیر3.ثامن نجف
🇮🇷@basir3najaf
📣نشست سیاسی مجازی 📣
🔷موضوع : چالشها و فرصت های فضای مجازی در انتخابات 1400
🎙سخنران : علیرضا آل داود ( دبیر نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی در کشور)
⏰زمان :دوشنبه(99/10/01) ساعت19:30
📎لینک ورود:https://www.skyroom.online/ch/ab.y/s.shahinshahr.meyme
ملک زاده جواد:
ویژگیهای کرونای جهش یافته در انگلیس !(☝🏻)
+ مردانی، عضو ستاد کرونا: ویروس جدید هنوز به ایران نرسیده است
#کرونا
#ویروس_انگلیسی
#کرونای_انگلیسی
#کرونای_جهش_یافته
#کرونا_خطرناک_تر_از_تصور
╔💛🌼═══════ೋೋ
@hafezane_salamat
ೋೋ═══════🔔📲╝