.
🚨 پزشکیان و روابط تهران و باکو
✍ جلال محمدی، تحلیلگر حوزه قفقاز
🔻 برخی از جوانان «قفقازشناس» یا «کارشناس قفقاز»، و کسانیکه علایق تجاری- سیاسی- فکری خاص با باکو دارند، به شکلهای مختلف این فکر را تبلیغ میکنند که گویا با انتخاب پزشکیان به ریاستجمهوری، روابط تهران- باکو توسعه خواهد یافت و دورهای نوین از روابط میان ایران و جمهوری آذربایجان (همسایۀ پاره تن جدا شده با گلستان و ترکمانچای) را در پیش خواهیمداشت.
🔸 مهمترین استدلال این عزیزان، آذری بودن پزشکیان، ابراز تمایلات قومیتگرایانه توسط وی در انتخابات و کوشش تبلیغاتی برخی قومگرایان برای پزشکیان و... است.
البته قطعاً میتوان گفت که روابط تهران- باکو همانند ۳۰ سال گذشته خواهدبود. چرا؟
۱- آذری و غیرآذری بودن رئیسجمهور نمیتواند در نگرش دولت باکو نسبت به ایران تغییر ایجاد کند. همچنان که آذری بودن رهبر معظم انقلاب و دیدارهای چندبارۀ حیدر و الهام علیاف با ایشان تغییری در مناسبات ایجاد نکرد.
۲- رؤسای جمهور یا دولتهای گذشتۀ ایران از هاشمی رفسنجانی تا رئیسی عزیز از ابتدای تشکیل دولت آذربایجان در ۱۳۷۰ تا ۱۴۰۳ همواره در پی گسترش روابط با این کشور بودهاند اما نتوانستهاند، چون که باکو نمیخواهد!
۳- ایدئولوژی دولتی باکو، پانآذریسم یا آذربایجانچیلیق است. فرجام این فکر، تشکیل آذربایجان بزرگ با تجزیۀ آذربایجان ایران است. این ایده در کتابهای درسی باکو و در سخنان رئیسجمهور ترسیم میشود.
۴-باکو به دلایل تاریخی (تعلق در گذشته به ایران)، مذهبی (تشیع آذریها) و هراس از تأثیرگذاری آذریهای ایران، هویت ضددینی خود، محاسبات مادی و همبستگی با قدرتهای مادی جهان، با ایران مخالف است.
۵- امنترین، کوتاهترین و ایدئولوژیکترین مسیر خط لولۀ باکو- جیهان، مسیر آذربایجان ایران بود. باکو، دورترین و ناامنترین مسیر را برگزید تا مجبور به نزدیکی با ایران و آذریهایش نشود!
۶- سفر رفسنجانی، خاتمی، احمدینژاد، روحانی به باکو و دیدارهای رئیسی عزیز با علیاف، تأثیری بر روابط طرفین نداشت. خاتمی در ۱۳۸۳ در باکو دربارۀ قراباغ به صراحت به نفع باکو موضع گرفت.
۷- ایران، اخذ روادید برای اهالی جمهوری آذربایجان را لغو کرده و دولت باکو مرزهای زمینی با ایران را بسته است.
۸- روابط مرزنشینان نیز توسط باکو منع شده است.
۹- وقتی رئیس دولتی (ویکیلیکس)، گزارش دیدار با سفیر ایران را شخصاً به آمریکاییها میدهد، آیا در روابط با تهران تصمیمگیر است؟
۱۰- مسلحسازی جمهوری آذربایجان، فراتر از موضوع ارمنستان است. مناقشۀ قراباغ تمام شده است.
۱۱- ناتو به تدریج در حال گسترش روابط با آذربایجان و ارمنستان است!
♨️ مفاد متن توافق آتش بس در غزه: عقب نشینی کامل به سمت مرز از تمامی مناطق نوار غزه و سفر مجروحان برای مداوا به خارج از کشور
🔹- ورود روزانه 600 کامیون کمک رسانی در چارچوب یک پروتکل بشردوستانه تحت حمایت دولت قطر.
🔹- معرفی 200000 چادر و 60000 کاروان برای سرپناه فوری
🔹- تبادل زندانیان و آزادی 1000 زندانی از نوار غزه و صدها زندانی محکوم به حبس ابد و احکام سنگین.
🔹تخلیه زندانهای اشغالی از تمامی زنان و کودکان زیر ۱۹ سال
🔹- بازگشت همه آوارگان به مناطق سکونت خود و آزادی رفت و آمد در سراسر نوار غزه.
🔹- عدم حضور هوانوردی از حریم هوایی نوار غزه بین 8 تا 10 ساعت در روز
🔹- بازسازی کلیه بیمارستان ها، معرفی بیمارستان های صحرایی و تیم های پزشکی و جراحی به بخش.
12.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘معجزه تکاندهنده از مولا امیرالمؤمنین علی علیهالسلام
✍"خاطرهای عجیب از شهید اندرزگو که باعث شد یک روستا شیعه مولا علی شود"
هر چه بنویسم از زیبایی این داستان کم میشود
تا آخر گوش کن ضرر نمیکنی.
اشکت سرازیر شد، اگه حال کردی صدقه جاریه نشر بده به عشق مولا علی علیه السلام
برای ظهور آقا امام زمان علیهالسلام حتماََ دعا کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😡متقاضیان مذاکره با شیطان الفبای سیاست را بلد نیستند🔴
امام خامنه ای سیاستمدار کهنه کار که هم در مجلس هم در ریاست جمهوری و هم در مقام رهبری تجربه دارد و در خیلی از گردنه ها و پیچ های خطرناک کشور را از پرتگاه نجات داد.
او چنین می گوید: این کسانی که دم از مذاکره با آمریکا میزنند، یا الفبای سیاست را بلد نیستند یا از الفبای غیرت بی بهره اند.
اما طرف مقابل که شیطان اکبر است و خوی استکباری دارد، که قاتل شهید حاج قاسم و مسبب اصلی کشت و کشتار در خاورمیانه بلکه جهان است، فرد کثیفی چون ترامپ گفت: تا زمانی که ایران موشک های خود را بطور کامل کنار نگذارد، با آنها هیچ مذاکره ای نخواهم کرد.
اونا هوار می کشند، خلع سلاح بشید بعد بیائید صحبت کنیم
ولی اینا چهار دست و پا میرن که بیا قبول مون کن.
ذلت پذیری خوی ابلهان است.
خاک بر سر بی غیرت تون😡😡😡
۱۴۰۳/۱۰/۲۶
🔴🔥🔴🔥🔴🔥
🔴کیهان: پزشکیان الفبای مصاحبه با شبکه آمریکایی را هم نمیداند/ چه کسانی برای او دام پهن میکنند؟/ حق و عدالت درباره ترور حج قاسم کجا رفت؟
🔹آقای پزشکیان بارها گفته کارشناس نیست. درست است که قرار نیست رئیس جمهور کارشناس همه چیز باشد اما نمی تواند مجتهد یا دست کم، اهل تشخیص خوب و بد قطعی از یکدیگر نباشد. "رجل سیاسی - مذهبی و مدیر و مدبّر" بودن شرط حضور در این جایگاه است.
🔻او به شبکه ان بیسی نیوز آمریکا گفته که آماده گفت و گو با ترامپ هستیم. سپس در پاسخ این سوالات که «شما میگوئید هرگز نقشهای ایرانی برای کشتن ترامپ نبوده؟» و «قول میدهید که اقدامی برای کشتن دونالد ترامپ صورت نگیرد؟»، می گوید: به هیچ وجه! از ابتدا هم چنین قصدی نداشتیم و نخواهیم داشت.
🔹این سخنان نشان می دهد که آقای پزشکیان، الفبای گفت و گو با یک رسانه آمریکایی را نمی داند و فاقد مهارت مصاحبه است. و گرنه چرا باید خبرنگار آمریکایی بتواند حرف در دهان ایشان بگذارد و در موضع انفعال بیندازد؟!
🔻چرا کسی که دائما کلید واژه "حق و عدالت" را تکرار می کند، نمی تواند به خبرنگار آمریکایی یادآوری کند کسی که نقشه کشیده و دستور ترور را داده و مرتکب جنایت شده، دونالد ترامپ بوده و نه ایران؟!
🔹چرا نمی تواند بگوید فرمانده شجاعی را که بزدلانه در فرودگاه بغداد ترور کردید، مهمان رسمی دولت عراق و فرمانده جبهه ضد تروریسم در منطقه بود و شرّ داعش را کم کرد؟!
🔹اگر آقای پزشکیان آمادگی گفت و گوی رسانه ای با طرف آمریکایی را ندارد، چه کسانی در میان اطرافیان نزدیک، چنین تور و تله ای را پهن می کنند؟ نقش امثال آقای ظریف در این بازی خودزنی چیست؟!
🔻چرا مشاوران و شبه کارشناسان، به رئیس جمهور یادآور نشدند و او به خبرنگار آمریکایی نگفت: نفری که پریروز به نشست یک گروه تروریستی بدنام (با سابقه کشتار و ترور ۱۷ هزار نفر) در پاریس رفت، نماینده دولت ترامپ بود و نه نماینده دولت ایران؟!
🔹آقای ظریف اگر چیزی در طول ده ها سال فعالیت در وزارت خارجه نیاموخته باشد، عبرت های برجام و کاری را که ترامپ با این توافق کرد، می شناسد؛ بلکه خود، مجسمه هر نوع توافق نامتوازن و منتهی به مالباختگی است.
🔻اما چرا همین عبرت ها را به عنوان مشورت به رئیس جمهور نمی گوید تا حتی اگر هم خیال مذاکره داشت، لااقل طلبکارانه حرف بزند، نه اینکه اجازه دهد طرف آمریکایی او را بدهکار بکند؟!
🔹موضوع اساسی تر این است که دولت، از فقدان فرمانده و تیم و برنامه اقتصادی منسجم رنج می برد. در این چهار ماه هم جز گران سازی و شلختگی، هیچ اقدامی که معلوم کند دولت بناست در حوزه های گوناگون اقتصادی چه برنامه را اجرا کند، دیده نشده است.
🔻تیم اقتصادی دولت، در زمینه رویکرد برنامه ای و مسئله محور، تقریبا هیچ اقدام قابل توجهی که معلوم کند مشغول تدبیر و تلاش است انجام نداده، تا سپس نوبت دیپلماسی و استفاده از ظرفیت های خارجی برسد.
🔹تالی فاسد این رویکرد در کنار تکرار ملال آور و یکسویه واژه مذاکره، موجب شده تا طلبکاری ایران در برجام هم تبدیل به موضع بدهکاری شود.
🔻کدام مذاکره را در طول تاریخ سراغ دارید که طرف ذیحق، خود را -در اثر مشورت ها و ادبیات غلط- در جایگاه ضعف و بدهکاری نشانده باشد و در عین حال قدرت چانه زنی خود را حفظ کرده و توانسته باشد از حریف امتیاز بگیرد؟!
🔹چه کسانی در دولت و اطراف رئیس جمهور اصرار دارند دست او را در مقابل آمریکای متخاصم و کلاهبردار ببندند؟ با کدام انگیزه و ماموریت؟!
📚📝📚📝📚
📝 زندگی نامه حضرت زینب (س) از تولد تا شهادت :
ولادت حضرت زینب(س) نوه گرانقدر پیامبر اکرم (ص)، دختر امام علی(ع) و خواهر امام حسین(ع) است که در پنجم جمادی الاول سال ششم هجری قمری به دنیا آمدند.
حضرت زینب (س) یکی از زنان مقدس برای شیعیان است. ایشان در واقعه کربلا در کنار برادرش حسین بن علی (ع) حاضر بود. حضرت زینب (س) بعد از واقعه عاشورا به همراه دیگر بازماندگان کاروان امام حسین (ع) به اسارت درآمدند و به کوفه و از آنجا به شام برده شدند. ایشان در اسارت نیز به همراه امام سجاد (ع) به دفاع از حقانیت امام حسین (ع) سخنرانی کرد
💡زندگی نامه حضرت زینب (س)
حضرت زینب کبری (س) سومین فرزند حضرت فاطمه (س) و امام علی (ع) است که دو سال بعد از ولادت امام حسین (ع)، در روز ۵ جمادیالاول سال ششم هجری قمری در در محلّه بنیهاشم شهر مدینه به دنیا آمد. در برخی منابع سال تولد ایشان پنجم هجری قمری ذکر شده است. بر اساس روایات متعدد، نام حضرت زینب (س) توسط پیامبر اسلام (ص) انتخاب شده است. البته گفته شده است که جبرئیل از سوی خداوند متعال این نام را به پیامبر (ص) رسانده است. زینب به معنای «درخت نیکو منظر و خوشبو» یا «افتخار و زینت پدر» است.
♦️نام برادران حضرت زینب
امام حسن (ع) و امام حسین (ع) برادران حضرت زینب (س) هستند که بعد از وفات مادرشان حضرت فاطمه زهرا (س) و ازدواج حضرت علی (ع) با امالبنین، حضرت ابوالفضل العباس (ع)، عثمان، جعفر و عبداله نیز برادران ایشان میشوند.
🔹️همسر حضرت زینب (س)
ایشان با پسر عموی خود، عبداللَّه بن جعفر ازدواج کرد که بنا بر روایات تاریخ ایشان در سال هفدهم هجری قمری ازدواج کردند.
🌺حضرت زینب (س) به چه معروف بود؟
حضرت زینب (س) که زینب کبری نیز نامیده میشوند در زندگی خود شهادت پدربزرگش حضرت محمد (ص)، بیماری و به شهادت رسیدن مادرش فاطمه زهرا (س)، شهادت پدرش امام علی (ع)، شهادت برادرش امام حسن مجتبی (ع)، واقعه کربلا و شهادت امام حسین (ع) و بسیاری از بستگانش، همچنین به اسارت رفتن در کوفه و شام را تجربه کرد که به دلیل تحمل این سختیهای بسیار به ام المصائب معروف است. ایشان همچنین به دلیل فداکاری و قهرمانی در واقعه کربلا، در بین شیعیان به لقب قهرمان کربلا نیز شناخته میشود.
💥نام اعضای خانواده حضرت زینب (س)
در برخی منابع ذکر شده است حضرت زینب (س) و همسرش عبدالله صاحب یک دختر به نام امکلثوم و چهار پسر به نامهای علی، عون، عباس و محمد بودند که عون و محمد در واقعه کربلا به شهادت رسیدند.
⚘️القاب حضرت زینب (س)
برای ایشان القاب فراوانی همانند عقیله بنیهاشم، عارفه، فاضله، عابده آل علی، امینةاللّه، نائبةالحسین، شریکة الشهدا، شریکةالحسین، عالِمه غیر معلَّمه، موثّقه، کامله، معصومه صغری، نائبةالزهرا، عقیلة النساء، بلیغه و فصیحه نقل شده است. همچنین کنیه ایشان، ام الحسن و امکلثوم است.
🔥حضرت زینب (س) در عاشورا
حضرت زینب (س) در واقعه کربلا به همراه برادران، فرزندان و یاران امام حسین (ع) حضور داشت و پس از شهادت امام حسین (ع) و یارانش، به همراه دیگر بازماندگان اسیر شد و به شام رفت. در طول واقعه عاشورا نقش فداکاریهای عظیم حضرت زینب (س) بسیار مؤثر بود. ایشان در واقعه عاشورا غم از دست دادن برادران و بستگانش را تحمل کرد. حضرت زینب (س) پس از عاشورا و در اسارت از امام سجاد (ع) مراقبت کرد و به دلیل مریضی ایشان، ریاست قافله اسرا را برعهده داشت و در کاخ یزید با خطبهای از خود و امام حسین (ع) دفاع کرد.
🎤 خطبه حضرت زینب (س)
پس از عاشورا و ورود اسیران به کوفه حضرت زینب (س) در حضور یزید برای حاضران خطبهای خواند به طوری که همه حضار را شگفت زده کرد. ایشان خطبه خود را با حمد خدا و درود بر پیامبر (ص) و آیهای از قرآن درباره بدکاران شروع کرد و با استناد به آیهای درباره سنت الهی مهلت دادن به ستمکاران، به سرزنش یزید در ستم بر اهل بیت امام حسین (ع) و گرداندن آنها در شهرها پرداخت و علت این برخورد زشت یزید را کینه او از جنگ بدر دانست. ایشان در ادامه فرجام بد یزید را یادآور شد و قاتلان و ستمکاران واقعه کربلا را نفرین کرد و در پایان با اشاره به اختصاص یافتن اهل بیت به وحی و نبوت، تلاش یزید برای محو یاد آنان را بی نتیجه دانست. این سخنرانی یکی از مهمترین و مؤثرترین خطبهها در دفاع از حقانیت حسین بن علی (ع) است.
👇ویژگیهای حضرت زینب (س)
عبادت
صبر و استقامت
علم و سخنوری
تعلیم و تفسیر قرآن
مقام وصایت و نیابت
📲سن حضرت زینب (س)
در منابع مختلف سن حضرت زینب (س) در هنگام شهادت ایشان، ۵۶ سال گفته شده است.
شیعه دارد آبرو زیرا دلش با زینب(س) است.
آبرو دار حقیقی در دو دنیا زینب(س) است.
راه ما راه حسین(ع) و مقصد ما کربلاست.
افتخار و اعتبار مکتب ما زینب(س) است.
شهادت حضرت زینب عمه سادات سلام الله علیها را محضر امام عصر(عج) و همه شیعیان و مخاطبین کانال تسلیت عرض مینماییم.