#گزارش_تصویری📸
#نماز_جمعه🌹
💥💥تصاویر سوژه ای
بخش اول
✅لینک کانال رو برای دوستان خود ارسال بفرمایید👇👇👇
https://eitaa.com/abozeidabad
#گزارش_تصویری📸
#نماز_جمعه🌹
💥💥تصاویر سوژه ای
بخش دوم
✅لینک کانال رو برای دوستان خود ارسال بفرمایید👇👇👇
https://eitaa.com/abozeidabad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گزارش_ویدیویی📹
#نماز_جمعه🌹
🌸اجرای گروه سرود دخترانه معجزه مادری مدرسه گلهای بهاری
✅لینک کانال رو برای دوستان خود ارسال بفرمایید👇👇👇
https://eitaa.com/abozeidabad
#گزارش_تصویری📸
#نماز_جمعه 🌹
🌈مهد آیینه
📌موضوع:باهم بودن مردم یک ملت
🌻با حضور پرشور کودکان
✅لینک کانال رو برای دوستان خود ارسال بفرمایید👇👇👇
https://eitaa.com/abozeidabad
خطبه اول 11-03-403.mp3
16.9M
#گزارش_صوتی🎧
#نماز_جمعه🌹
🎤 : صوت خطبه اول نماز جمعه شهر ابوزیدآباد و بخش کویرات
مورخ
۱۴۰۳/۰۳/۱۱
🔹خطیب :حجت الاسلام و المسلمین شیخ محمد عرب
🕌ستادنمازجمعه بخش کویرات وشهرابوزیدآباد
به ما بپیوندید 👇
╔══🌿═❉═🌿══╗
🔹@abozeidabad🔹
╚══🌿═❉═🌿══╝
خطبه دوم 11-03-403.mp3
29.08M
#گزارش_صوتی🎧
#نماز_جمعه🌹
🎤 : صوت خطبه دوم نماز جمعه شهر ابوزیدآباد و بخش کویرات
مورخ
۱۴۰۳/۰۳/۱۱
🔹خطیب :حجت الاسلام و المسلمین شیخ محمد عرب
🕌ستادنمازجمعه بخش کویرات وشهرابوزیدآباد
به ما بپیوندید 👇
╔══🌿═❉═🌿══╗
🔹@abozeidabad🔹
╚══🌿═❉═🌿══╝
خودم و همه شما برادران و خواهران ایمانی را توصیه و سفارش می کنم به تقوای الهی ، انجام واجبات و ترک محرمات .
فردا بیست و سوم ماه ذی القعده الحرام طبق نقلی شهادت آقا علی ابن موسی الرضا ع هست .
مرحوم علامه مجلسی در بهار الانوار از قول مرحوم ابن مطهر هلی که برادر علامه هلی هست این مطلب رو نقل کرده البته تاریخ معتبرتر برای شهادت آقا امام رضا علیه السلام همان آخر ماه صفر هست اما ۲۳ ذی القعده هم اشاره شده است.
از سوی دیگر ۲۳ ذی قعده به نام روز زیارتی ویژه آقا امام رضا علیه السلام هم معرفی شده مرحوم سید بن طاووس در کتاب اقبال الاعمال فرموده که من در برخی از کتاب ها و مستندات دیدم که بیست و سه ذی القعده را به عنوان روز زیارتی ویژه امام رضا معرفی کردند که ثواب و فضیلت بسیار زیادی دارد از راه دور یا نزدیک انسان زیارت کند
بنابراین اگر توفیق نداشته باشیم که به مشهد الرضا مشرف بشویم از راه دور فردا را دریابیم در حد یک سلام به امام رضا علیه السلام یا خواندن زیارت امین الله به هر حال یادی کنیم و عرض ارادتی داشته باشیم به آقا امام رضا علیه السلام .
با این مقدمه موضوع عرایضم در خطبه اول را اختصاص میدهم به شرح مختصری پیرامون یک روایت از آقا علی بن موسی الرضا علیه السلام در کتاب شریف تحف العقول این حدیث ذکر شده که حضرت فرمود: رفیق هر کسی عقل او و دشمنش جهل اوست.
طبق فرمایش استاد گرانقدر حضرت آیت الله جوادی آملی، این جمله و این حدیث امام رضا یک جمله خبریه هست اما معنای انشایی و معنای عمری میدهد معناش این است که امام رضا دستور میدهند سفارش می کنند امر می فرمایند که ای مردم عقل را به عنوان بین رفیق خود انتخاب کنید و از سوی دیگر سعی کنید با جهل دشمن باشید و از او دوری بکنید همه ما میدانیم یکی از نعمت های بزرگ خدا بر انسانها نعمت عقل هست اصولا انسان با موجودات دیگر ،مشترکات فراوانی دارد از لحاظ خورد و خوراک و قرائض، اشتراکات زیادی ما با بقیه موجودات داریم و آنچه که باعث امتیاز انسان بر سایر موجودات میشود نیروی عقل هست و مسئله عقل است.نکته مهمی که در زمینه عقل هست این است که باید بدانیم عقل چی هست خیلی وقت ها عقل را با علم اشتباه می گیرند خیلی وقتها برخی افراد برداشت های شخصی خودشان را با عقل اشتباه می گیرند .
شاید این مطلب به گوش شما خورده باشد بعضی وقتها به ویژه در بین جوانان یا نوجوانان این مطلب مطرح است اشکالی ندارد سوال و شبهه که خیلی خوب است اما این جمله که نشان دهنده این است که تعریف ما از عقل کامل نیست مثلا میگویند فلان مسئله شرعی با عقل جور در نمی آید! فلان واجب فلان حرام فلان مستحب با عقل جور در نمی آید !
در اینجا یک تصوری از عقل دارد در حالی که آنچه که او از آن صحبت میکند سلیقه شخصی خودش است که اسمش را عقل گذاشته!!
ما اگر بخواهیم یک معنای ساده ای از عقل را ارائه بدهیم باید بگوییم عقل نیرویی است که دو کارکرد دارد یک شناخت کامل حقایق و دو کنترل امیال و غرایض انسان.
این در واقع دو رکن شناخت و معرفت عقل هست عقل هم بینش انسان و شناخت انسان را از حقایق عالم بالا می برد و هم امیال و غرایض انسان را کنترل میکند بهترین میوه و نتیجه عقل خداشناسی است و شناخت خدا هست.
ادامه ی خطبه👇👇
از امام صادق ع سوال شد که عقل چیست حضرت فرمود: عقل چیزی است که به وسیله آن خدا پرستش می شود و بهشت به دست می آید.
بنابراین ما نتیجه می گیریم اگر فردی یا افرادی از لحاظ علمی بسیار پیشرفت کرده باشند اما نسبت به خدا و خداشناسی در واقع در نقطه مقابل قرار بگیرند؛ خدا را قبول ندارد از لحاظ علمی بسیار پیشرفت کرده اما اعتقادی به وجود خدا ندارد اینجا باید بگوییم این شخص از نعمت علم بهره مند است اما از نعمت عقل بهره مند نیست ما اگر فضای کلی جهان را بررسی کنیم امروزه می بینیم دنیا از لحاظ پیشرفت های علمی در وضعیت بسیار خوبی ست در رشته های مختلف در موضوعات مختلف چه آنچه که مربوط به خود انسان می شود و چه آنچه که مربوط به جهان میشود علم بسیار پیشرفت کرده اگرچه جای پیشرفت هم هنوز خیلی دارد اما در عین حال می بینیم نسبت به ارتباط با خدا ،شناخت خدا ،معرفت خدا و تعبد در مقابل دستورات خدا دنیا ضعیف است اینجا ما نتیجه می گیریم که دنیا دنیای علم است نه دنیای عقل؛
علم پیشرفت کرده اما متاسفانه عقل پیشرفت نکرده است علم ظرف عقل است... بله انسان با علم و با پیشرفت های علمی، این زمینه را و این ظرفیت را در خودش ایجاد می کند که بتواند از نیروی عقل بهتر و بیشتر بهره مند شود.
جهل که در این روایت آمده امام رضا فرمود با جهل دشمن باشید جهل به معنای بی سوادی نیست جهل به معنای بی عقلی است لذا خیلی وقتها امکان دارد یک فردی باسواد باشد اما جاهل ؛
باسواد جاهل ؛عالم جاهل ؛دانشمند جاهل
یعنی به نیروی علم مسلح است اما از این نیروی علمش در راه خداشناسی استفاده نکرده .
عالم های جاهل ؛
بحث عقل در مقابل جهل است.
در کتاب شریف اصول کافی باب عقل و جهل داریم ما باید از خدا بخواهیم هم ما را موفق به علم بگرداند و هم موفق به در واقع زیور عقل که اینها داشته باشیم.
روایتی از امام رضا علیه السلام هست که نشانه های عقلا را گفته من یکی دو موردش را عرض کنم .
در روایت دیگری حضرت می فرماید آدم عاقل چند تا ویژگی دارد که از او امید خیر باشد مردم از شر او در امان باشند خیر و خوبی های اندک دیگران را زیاد بداند خوبی های خودش را کم بشمارد از کسب علم و دانش خسته نشود ذلت در مقابل خدا را از عزت به دست آمده ی از دشمن را بیشتر خواهانش باشد گمنامی را از شهرت بیشتر بپسندد اینها نشانه های آدم عاقل است چون عقل، انسان را به خدا نزدیک کرده و از معارف الهی، فرد بهره مند شده و قطعا به این صفات زیبا هم آراسته میشود.
ا ن شاءلله همه ی ما توفیق عمل به این فرمایش آقا علی بن موسی الرضا را داشته باشیم.
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
اِنّ اَحسنَ الحَدیث وَ اَبلَغَ المَوعِظَة کِتابُ اللهِ الحَکِیم
🌿بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 🌿
قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ. اللَّهُ الصَّمَدُ
لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ وَلَمْ يَكُنْ لَهُ كُفُوًا أَحَدٌ💐
#خطبه
✅ معاونت فرهنگی خواهران
🕌ستادنمازجمعه بخش کویرات وشهرابوزیدآباد
به ما بپیوندید 👇
╔══🌿═❉═🌿══╗
🔹@abozeidabad🔹
╚══🌿═❉═🌿══╝
وجود مقدس امام باقر علیه السلام می فرماید خداوند عز و جل به وسیله تقوا انسان را از آنچه عقلش به آن نمی رسد حفظ می کند و کوردلی و نادانی را از او دور می نماید .
مناسبت های هفته :
1⃣در ماه خرداد به سر می بریم و کم کم به نیمه این ماه نزدیک می شویم. روزهای میانی خرداد یادآور قیام پانزده خرداد مردم ایران در سال چهل و دو
و چهارده خرداد شصت و هشت روز رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام راحل رحمه الله علیه است از سوی دیگر در روزهای ابتدایی خرداد امسال ملت ایران دچار مصیبت و حزن و اندوه بزرگی شد. فقدان و شهادت رئیس جمهور مظلوم، حضرت آیت الله رئیسی وزیر امور خارجه دانشمند و حزب اللهی آقای دکتر امیرعبداللهیان و برخی از خدمتگزاران و مسئولین این کشور و عزیزانی که همراه بودند لذا در این ساعت های نورانی و معنوی یاد می کنیم از همه شهدا به روح مطهر امام راحل بنیانگذار جمهوری اسلامی و ارواح طیبه ی شهدای ۱۵ خرداد و شهدای انقلاب اسلامی شهدای جنگ تحمیلی و بالاخص شهدای خدمت درود وصلوات می فرستیم.
در خصوص شخصیت امام راحل رحمه الله علیه و اعلی الله مقامه الشریف به طور خلاصه و فهرست وار به چند اصل از اصول حاکم بر زندگی امام و سیره رفتاری و گفتاری آن حضرت اشاره مختصری داشته باشم:
اصل اول اصل دین مداری هست؛ مهمترین اصل حاکم بر زندگی امام در همه ابعاد( ابعاد فردی اجتماعی سیاسی حکومت داری، ارتباط با مردم) اصل خدامحوری بود اصل دینداری بود امام بارها این مطلب را صریحا اشاره می کرد که آنچه که برای ما مهم است انجام وظیفه دینی و تکلیف شرعی است برای ما فقط کسب رضایت خدا و در واقع انتشار و اجرای تعالیم دین، مهم هست.
امام به عنوان یک مرجع تقلید و مجتهد تراز اول حوزه های علمیه آشنایی کامل به معارف اسلامی داشت و از سوی دیگر تعبد کامل به دستورات خدا .
تقوا ،دینداری، پرهیز از گناه و معصیت و شبهه
از سوی دیگر ارتباط با خدا
اینها از ویژگی ها و شاخصه های زندگی امام بود که در دوران مبارزه در همه حالت ها سرمشق زندگی ایشان بود در این بخش برای اینکه این مطلب بهتر روشن شود من اشاره می کنم به فرمایشی از شهید بزرگوار آیت الله سید محمد باقر صدر که این عالم فرزانه فرمود شما در امام ذوب شوید همانطور که او در اسلام ذوب شده است که به بهترین حالت این اصل را بیان کرده .
اصل دوم حاکم بر زندگی امام رحمه الله علیه اصل قانون مداری هست ؛
امام معتقد بود که تخلف از قوانین حکومت اسلامی خلاف شرع اسلام است و اگر افرادی در فعالیت های سیاسی اجتماعی، قانون را رعایت نمی کردند امام به شدت توبیخ می کرد نه تنها فقط در حد توبیخ باشد خود امام هم به شدت مقید به رعایت قوانین مملکت و قوانین جامعه بود حتی در دوران تبعید در ترکیه و در فرانسه امام مقید بود قوانین آن کشورها را رعایت کند.
خاطراتی که اطرافیان امام دارند بیانگر این هست که ایشان در این زمینه بسیار حساس بود .
برای به عنوان یک نمونه اش عرض می کنم :
در کشور فرانسه اعضای دفتر امام تصمیم گرفتند برای یک مناسبتی یا یک نذری یک گوسفندی را بگیرند و ذبح کنند و تقسیم کنند گوشتش را بین مردم که یک سنت بسیار خوبی هست قربانی کردن و نذری دادن.
تصمیم گرفتند بیاورند در همان فضایی که خانه امام بود که یک حیات بزرگی داشت فضای بزرگی بود آنجا این ذبح گوسفند را انجام بدهند به امام این خبر رسید که در این مملکت این کار خلاف قانون است ذبح حیوان در غیر از فضاهای مشخص شده و کشتارگاه ها خلاف قانون است امام به شدت جلوی این کار را گرفتند گفتند
اصل نذر را انجام میدهیم اما طبق قانون این مملکت. قانون فرانسه با این کار مخالف است ما اینجا داریم زندگی می کنیم باید قانون این کشور را رعایت بکنیم .
در عرصه مسائل اجتماعی و سیاسی برخی افراد بودند و بیان می کردند به نحوه های مختلف می خواستند قانون را زیر پا بذارند می گفتند ما قانون را قبول نداریم ما شورای نگهبان را قبول نداریم فلان بخش نظام را قبول نداریم صحبت های امام هست صوت ایشان هست به شدت برخورد می کردند که شما حق ندارید این حرف را بزنید همه باید پایبند به قانون باشند
اما اصل سوم در سیره رفتاری حضرت امام ، اصل مردم داری بود؛
برای امام راحل امت رحمه الله علیه مردم و اراده مردم و خواست مردم رکن جامعه و رکن نظام حساب میشد مراجعه به آرا عمومی مردم از دیدگاه امام یک مسئله تشریفاتی نبود بلکه یک مسئله حقیقی بود .
ادامه ی خطبه 👇👇👇
امام می فرمودند میزان رای ملت است هر چه ملت تشخیص بدهد .در جاهایی که مراجعه به رای مردم هست مردم باید حرف آخر را بزنند و از سوی دیگر عشق و علاقه و ارادتی که بین امام و مردم بود؛
این ارادت متقابل که در کمتر جایی و شاید بگوییم بی نظیر هست در کل عالم فقط میشود به عنوان مثال معصومین علیهم السلام را مثال زد این احساس ارتباط عاطفی بین امام و امت نشان دهنده این است که جایگاه مردم برای امام بسیار مهم بوده و یک جایگاه حقیقی و واقعی بوده است.
چهارده خرداد سال ۶۸ علاوه بر اینکه یادآور این مصیبت غم بار هست یعنی رحلت حضرت امام رحمه الله علیه از سوی دیگر روز تعیین جانشین برای امام راحل هست.
ساعاتی پس از رحلت امام بود که مجلس خبرگان نشستی را برپا کردند و جانشینی را برای حضرت امام تعیین کردند رای قاطع مجلس خبرگان بر این قرار گرفت که شخصیت بزرگی از شخصیت های تراز اول انقلاب به عنوان رهبر انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی تعیین شد و آنن هم شخصیت با عظمتی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای حفظه الله.
اگر منصفانه ما بررسی بکنیم می بینیم آن اصول حاکم بر زندگی امام و مبارزات و بخش های مختلف و ابعاد مختلف زندگی امام ،همه ی آنها در شخصیت ودر عملکرد و در رهبری های مقام معظم رهبری هم کاملا پیداست هم بحث خدامحوری، ایمان و تدین از سوی دیگر قانون مداری از سوی دیگر مردم داری و اهمیت به رای مردم کاملا پیداست در طول این حدود سی سال بعد از رحلت حضرت امام خیلی ها خواستند به شکل های مختلف مثل همان اوایل انقلاب مثل زمان حضرت امام به شکل های مختلف رای مردم را زیر سوال ببرند حالا خود فرد ،جناح فرد رای نیاورده تا وقتی انتخابات به نفعش باشد از انتخابات و دموکراسی تعریف و تمجید میکند اما اگر رایش کم بود رای نیاورد به شکل های مختلف قانون را زیر پا می گذارد.
مقام معظم رهبری حفظه الله به شدت با این دوگانگی ها دیدیم برخورد کردند و همیشه بحث انتخابات بحث قانون بحث رای مردم را نصب العین قرار دادن که ما باید شاکر این نعمت باشیم.
نمونه بارز جایگاه ولایت فقیه و شخصیت رهبری و رهبری های ولی فقیه را ما در این روزهای اخیر دیدیم رئیس جمهور کشور به شهادت رسیده مجلس شورای اسلامی در حال انتقال به دوره جدید هست مجلس خبرگان رهبری در حال انتقال به دوره جدید هست اما ما نگاه می کنیم می بینیم که امور کشور به اصطلاح و به شکل عامیانه ش آب از آب تکان نمیخورد و کارها روال عادی خودش را پیش میبرد کشتی انقلاب لنگرگاهی دارد به نام ولایت فقیه و ولی فقیه.
اینجا جایگاه ولی فقیه معلوم و مشخص میشود این روزها که مردم داغدار رئیس جمهور محترم و برخی از خدمتگزاران این نظام بودند به خوبی یادآور دهه شصت هست عزیزانی که در خاطرشان هست شهادت شهید مظلوم آیت الله بهشتی شهیدان رجایی با هنر دوباره تداعی شد از جهات مختلف؛هم مظلومیت این شهدا شبیه مظلومیت شهدای دهه ۶۰بود و هم آن احساس و حس قدردانی مردم و حضورشان در صحنه یادآور آن حماسه مردم در دهه ۶۰ و تشییع جنازه شهدا آن عشق و احساساتی بود که مردم برای رجایی ها و با هنرها و بهشتی ها انجام دادند ویژگی مهم شهید رجایی که به درستی ما رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی رو مقایسه می کنیم در بین روسای جمهور گذشته بیشترین شباهت و مقایسه ای که میشه انجام داد با شهید بزرگوار شهید رجایی بود که دوره ریاستش یک ماه هم نشد ۲۷ روز رئیس جمهور بود اما هنوز هم آن اخلاص و صداقت هست این مقایسه انجام شد بین این رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی و شهید رجایی.
ویژگی مهم شهید رجایی این بود و افتخار می کرد گفت من چیزی نیستم و کسی نیستم به جز اینکه مقلد امام خمینی هستم.
در مقابل بسیاری از افراد
که ادعاهایی می کردند ایشان فرمود من سرباز رهبرم من مقلد امامم همین ویژگی در شهید بزرگوار آیت الله رئیسی هم هست در کنار ویژگی های مختلفی که مرحوم آیت الله رئیسی داشت اخلاص صداقت مردم داری زحمت و کار همراه با زحمتی که برای مردم انجام می داد تلاش های شبانه روزی در کنار اینها مهمترین ویژگی ایشان این بود که می گفت من یک سرباز رهبر هستم و مهمترین دغدغه اش هم این بود که آنچه که منویات رهبری هست را پیاده کند آنچه که مورد نظر رهبری هست را پیاده کند.
مردم ایران در این ایام مصیبت رئیس جمهور شهید و شهدای خدمت در واقع در یک انتخابات شرکت کردند علاوه بر انتخاباتی که در هشتم تیر انشالله پرشور شرکت خواهند کرد در این روزهای آغازین خرداد ۱۴۰۳ هم در یک انتخابات شرکت کردند.
ادامه ی خطبه 👇👇👇
حضور میلیونی مردم در تشییع جنازه این شهدا و مجالس و محافل مختلف در همین شهر ابوزیدآباد یک حرکت بسیار حالتی که انقلابی انجام شد هیئت های مذهبی جمع شدند در همین مکان مقدس جلسه بی نظیر اجتماع بی نظیر در روستاها و محافل مختلف برگزار شد تشییع جنازه های میلیونی اینها رای مردم بود مردم رای دادند به ایمان به صداقت به مردم باوری به اخلاص به ساده زیستی مردم ثابت کردند که می توان رئیس جمهوری داشت رئیس جمهور باشد اما در کاخ زندگی نکند رئیس جمهور باشد اما اطرافیانش به فساد و ارتشا و اختلاس آلوده نباشند رئیس جمهور باشد اما هم سفره مستضعفین باشد اینها مورد رای مردم قرار گرفت فقط امیدواریم در انتخابات هشت تیر هم مردم همین ملاک ها را که با این محافل و مجالس رای دادند تایید کردند فراموش نکنند به شخصیتی رای بدهند در نهایت هرچه مردم بگویند اراده مردم رای مردم اما ملاک ها و معیارها فراموش نشود رجایی ها با هنرها رئیسی ها این ملاک ها و معیارهای اصلی را شما در نظر بگیرید که همه اینها اگر در یک کلمه بخواهیم خلاصه کنیم ولایت مداری واقعی نه با شعار
واقعا برای او و برای آن شخصیتی که ما می خواهیم رای بدهیم حرکت در مسیر ولایت مهم باشد این را ما باید در نظر بگیریم و با اراده خودمان شخصیتی را آنچه که انشاالله به صلاح مردم هست خدای متعال در رای مردم و در اراده مردم انشاالله جاری بفرماید.
ان شاءالله در این هفته پیش رو عزیزان، مساجد، هیئت ها، محافل مختلف حتما همت کنند هم برای سالگرد امام و هم برای شهدای قیام پانزده خرداد قطعا همینجوری هم خواهد بود و آنچه که وظیفشان هست مردم همیشه به بهترین نحو انجام داده اند.
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
اِنّ اَحسنَ الحَدیث وَ اَبلَغَ المَوعِظَة کِتابُ اللهِ الحَکِیم
🌿بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 🌿
قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ. اللَّهُ الصَّمَدُ
لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ وَلَمْ يَكُنْ لَهُ كُفُوًا أَحَدٌ💐
#خطبه
✅ معاونت فرهنگی خواهران
🕌ستادنمازجمعه بخش کویرات وشهرابوزیدآباد
به ما بپیوندید 👇
╔══🌿═❉═🌿══╗
🔹@abozeidabad🔹
╚══🌿═❉═🌿══╝