🔸 گروسی: دیپلماسی ناگزیر است/ ایران ۲۰۱۵، ایران سال ۲۰۲۴ نیست
مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی:
🔹آژانس در ایران حضور دارد و در حال نظارت است اما در سطح و عمقی که متناسب با ماهیت این مسئله است، نظارت نداریم.
🔹من به همکاران ایرانیام میگویم که میخواهیم این روند از سرگرفته شود. دیپلماسی ناگزیر است.
🔹توافق برجام در اصل رها شده است، اگرچه پایان آن اعلام نشده اما در حال حاضر، توخالی شده است.
🔹هیچ کسی مقررات برجام را رعایت نمیکند. هیچ دیپلماسی و گفتوگویی در کار نیست.
🔹واقعیت این است که ایران سال ۲۰۱۵ ایران سال ۲۰۲۴ نیست.
کشتی های جنگی روسیه وارد دریای سرخ می شوند و تا 5 آوریل در نزدیکی اریتره خواهند بود و با نیروی دریایی اریتره تمرین خواهند کرد.
رئیس جمهور اریتره در حال حاضر به مسکو می رود و با پوتین دیدار می کند.
از سوی دیگر آمریکا نگران استقرار پایگاه دریایی روسیه در اریتره و ورود روسیه به منطقه است.
خب همانطور که انتظار داشتیم پوتین عاقلانه رفتار میکند و در حال حاضر باید دید تا چقدر حاضر به پشتیبانی عملیاتی ایران در باب المندب خواهد بود.
البته بازی زیادی برای روسیه باقی نمی ماند.
روسیه امروز کوچکتر از آن است که از اتفاقات باب المندب برای خودش بدون رضایت ایران امتیاز بگیرد یا شاید درستش این است که ایران خیلی بزرگتر از آنی شده که اجازه دهد دیگر کشورها به مانند گذشته از خون فرزندان ایران و محور مقاومت برای سر خود کلاهی سرهم کنند.
یادآور می شوم در ابتدای بحران باب المندب و پیش از این چین سعی کرده بود تا با حضور نظامی در باب المندب حداقل نظمی که یمن به نیابت از ایران در منطقه برپا کرده بود را به چالش بکشد که با شلیک مستقیم یمنی ها دمش را روی کولش گذاشت و فرار کرد.
تازه اولشه...
🌷 یکی از دلایل درخواست محاکمه روحانی برای خسارتی که قابل محاسبه نیست
در سال ۱۳۸۱ که آقای زنگنه وزیر نفت بود قراردادی با شرکت کرسنت پترولیوم منعقد کرد که قرار شد گاز خام ایران از طریق این شرکت به مدت ۲۵ سال به امارات صادر بشه، اما در ادامه حکومت ایران به ۲ دلیل مانع اجرای این قرارداد شد.
دلیل اول:
تحویل گاز در جزیره ابوموسی:
امضای این قرارداد با قرار تحویل گاز در جزیره بوموسی به امارات در واقع به نوعی تایید ادعای امارات بر مالکیت جزایر سه گانه تلقی میشد، چرا که طبق قاعده، تحویل باید در مرز آبی دو کشور ایران و امارات انجام میشد و بعدها امارات میتونست همینو دستاویز خودش برای ادعای مالکیتش به این جزایر قرار بده و بگه اونجا متعلق به امارات بود که من گاز رو تحویل میگرفتم.( این نکته با اهمیت هست اما موضوع امروز من نیست)
دلیل دوم:
کشف فساد گسترده در این قرارداد
۱_وجود دو شرکت دلال توی این قرارداد نشان از فساد داشت در حالی که دولت مستقیم میتونست خودش اقدام به عقد قرارداد با امارات داشته باشه!
۲_در کمال تعجب این قرارداد طوری نوشته شده بود که با افزایش قیمت نفت ضرر ایران بیشتر میشد و این در حالی بود که همه میدونستن قیمت نفت در حال افزایشه و این مسئله اتفاقی نبود و بعضیها مدعی شدن که رد پای فساد و رشوه و تبانی افرادی مثل زنگنه و مهدی هاشمی و فردی به نام یزدانپناه در این قرارداد مشاهده شد.
(اینکه چطور یزدانپناه سربه نیست شد و مابقی مسئله هم به کنار و موضوع بحث ما نیست!)
قسمت مهم از اینجا شروع میشه!
به هر حال این قرارداد عملی نشد و
امارات بدلیل انجام ندادن تعهدات از طرف ایران به دادگاه لاهه شکایت کرد.
طبق قاعده اگه ثابت بشه که در قراردادی فساد و تبانی اتفاق افتاده باشه اساسا اون قرارداد باطل اعلام میشه و همینطور هم شد و قرارداد در آستانه ابطال بود که ناگهان مردم ایران به روحانی رای دادن!
بعضی نمایندگان مجلس وقت به روحانی و زنگنه تذکر دادن که اگه زنگنه وزیر نفت بشه امارات میتونه به همین موضوع استناد کنه و وجود فساد در پرونده کرسنت رو در دادگاه لاهه رد کنه ولی روحانی بدون توجه به این تذکرات زنگنه رو به مجلس معرفی کرد و توی مجلس هم علی رغم تذکرات مجدد با حمایت علی لاریجانی رئیس مجلس وقت، زنگنه رای اعتماد گرفت و وزیر نفت شد!
حالا دیگه همه چی عوض شد و به ضرر ایران ورق خورد!
همین اتفاق باعث شد امارات به دادگاه لاهه اعلام کنه که فسادی در این قرارداد وجود نداره چون زنگنه به عنوان متهم فساد نه تنها در ایران محاکمه نشد بلکه وزیر هم شد!
دادگاه هم این دلیل رو پذیرفت و ایران در نهایت یه پرونده برده رو باخت.
با همین استدلال و به خاطر لجاجت یا تبانی یا خیانت روحانی ایران به مبلغ حدود ۱۴/۵ میلیارد دلار غرامت به امارات محکوم شد.
ضمن اینکه به دلیل اینکه در طول مدت پیگیری پرونده ایران اجازه استحصال گاز رو از این میدان نداشته برآورد شد که حدود ۳۸ میلیارد دلار هم به همین شکل خسارت دیدیم و مجموعا ۵۲/۵ میلیارد دلار ضرر ما بابت کرسنت رقم خورد که علتش اصرار روحانی به وزارت زنگنه علیرغم همه تذکرات بود!
حالا شما ماشین حساب بردارید و ۵۲/۵ میلیارد دلار رو در دلاری ۵۲۰۰۰ تومنی ضرب کن ببین ضرر ایران از این اقدام روحانی چقدر بوده! ماشین حساب من نتونست حساب کنه...
✍مکتب شهید سلیمانی
🔷از چنتا تارمو رسید به بوس و بغل..!
آقای وزیر ارشاد، آقایان مسئولین کلاهتون رو بالاتر بگیرید.
هر چند که این رفتارها براتون عادی شده ولی مطمئن باشید به همین جا ختم نخواهد شد.
جناب آقای شهاب حسینی راحت باشید هر غلطی دلتون میخواد انجام بدید. مسئول غیرتمندی که بتونه با شما برخورد در خور شانت انجام بده در جمهوری اسلامی وجود نداره. از نگاه جماعت مذهبی صورتی هم که یه بوس یه بغل ساده بلا اشکال هست. پس راحت به کثافت کاری خودت ادامه بده.
کاش حداقل حرمت نقش هایی که بازی کردید رونگه میداشتید.
به #ویژه_ترین کانال خبری در ایتا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207C866e6a4b74
به ملت عزیز ایران توصیه می کنم که نعمتی که با جهاد عظیم خودتان و خون جوانان برومندتان به دست آوردید، همچون عزیزترین امور قدرش را بدانید و از آن حفاظت و پاسداری نمایید و در راه آن که نعمتی عظیم، الهی و امانت بزرگ خداوندی است کوشش کنید و از مشکلاتی که در این صراط مستقیم پیش می آید، نهراسید که (ان تنصرواالله ینصرکم و یثبت اقدامکم) .
۱۲فروردین ۱۳۵۸ روزجمهوری اسلامی ایران گرامی باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رحیمپور ازغدی:
«شیعیان علی علیهالسلام مثل یمن و لبنان ایستادگی کردند...
اما همه آن حکومتهایی که ولایت علی علیهالسلام ندارند به فلسطین خیانت کردند.»
✍ نکته بسیار مهمی است.
🔹دلاور مردان و محبان حضرت علی علیه السلام در ایران، عراق، یمن، لبنان و سوریه پای ملت فلسطین ایستادند،...
🔺اما سردمداران وهابیمسلک تمام کشورهای اهل سنت که با عشق امیرالمومنین بیگانه بودند،...
🔺بخصوص در عربستان، مصر، قطر، امارات و اردن به ملت و آرمان فلسطین خیانت کردند...
🔺و بدتر از این، در جنایات رژیم صهیونیستی بر علیه مردم غزه، همراه و همدل بودند.
شایان
✳️خودروها استاندارد شوند ۵۰ میلیون لیتر بنزین مازاد برای صادرات خواهیم داشت
🔹جلیل سالاری، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی: مصرف ۱۲۰ میلیون لیتر بنزین در روز برای ۲۹ میلیون وسیله نقلیه اعم از خودروهای شخصی، عمومی و موتورسیکلت، با هیچ استانداردی در جهان تطبیق ندارد.
🔹۱۹ میلیون خودروی شخصی در کشور داریم که اگر با استاندارد هر ۱۰۰ کیلومتر پیمایش ۴ لیتر و یا ۶ لیتر، مصرف بنزین داشته باشند، در همین وضعیت فعلی تولید بنزین میتوانیم ۴۰ تا ۵۰ میلیون لیتر بنزین در روز مازاد بر نیاز مصرف داشته باشیم و به صادرات اختصاص دهیم.»
✍کاش آقای سالاری میگفت: آیا مصرف ۱۲۰ میلیون لیتر در روز از دستگاههای پمپ بنزینهای کشور استخراج شده؟
🔺و یا اینکه از شرکت پخش و پالایش خارج شده و بخش قابل توجهی از آن خارج از پمپ بنزینها، بصورت قاچاق از مرزهای شرقی و جنوبی خارج شده است!!!!
🔸درسته که خودروهای ایران از استانداردها فاصله دارند،...
🔺اما مشکل اصلی در سیستم توزیع پخش و پالایش وزارت نفت است
شایان