فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢برخی پایگاههای خبری تصاویری از حمله پهپادی به دمشق را منتشر کرده اند که می گویند متعلق به اسرائیل بوده است...
@Abuhossein
📹 پزشکیان: اروپا تحریمها را بیشتر کرد؛ میخواهیم به آنها ثابت کنیم دنبال صلح هستیم
🔸با ترورهایی که انجام گرفت؛ [اروپاییها] مسئله را به هم ریختند. یعنی بین ما و اروپاییها با مشکل مواجه شد.
🔸چون مجبور شدیم واکنش نشان بدهیم، به اختلافات دامن زده شد.
🔸مجددا گفتگوهایی داشتیم؛ البته روی دیگر سکه خودشان را نشان دادند؛ تحریمها را بیشتر کردند.
🔸هواپیمایی ما را تحریم کردند؛ کشتیهای ما را تحریم کردند به تبعیت از آمریکا.
🔸با تمام این اوضاع ما به دنبال این هستیم که به آنها ثابت کنیم که ما به دنبال صلح هستیم.
✍ نکته مهم ماجرا همین جاست. آنها هزاران تن بمب و موشک بر سر انسان های بیگناه میریزند و ده ها هزار نفر را قتل عام میکنند. تحریم میکنند ،ترور میکنند ،اما این جمهوری اسلامی است که باید اثبات کند جنگ طلب نیست و دنبال صلح هستیم. تا این نگاه منفعلانه بر مسئولان مملکت آنهم در وسط جنگ حکمفرما باشد دشمن محکم به شرارت خود ادامه میدهد و میتازد...
@Abuhossein
💢 تحلیلی بر حوادث سوریه
سکوت چند روزه نیروهای ایران و گرفتن تضمینهای سخت برای ورود به نبرد و نهایتا ارائه یک طرح بینظیر عملیاتی توسط جمهوری اسلامی!
در حالی که ۷۲از سقوط سریع حلب و اطراف آن میگذشت اما بجز در بستر مجازی،در واقعیت خبری از نیروهای مقاومت تحت رهبری ایران در مهلکه سوریه نبود؛شاید تمرکز اندک نیروهای باقیمانده مقاومت بر محور جولان،خروج حزب الله از سوریه بخاطر شرایط جنوب لبنان و البته فشار مشترک روسها به عنوان رقیب و اماراتیهای به نمایندگی از اعراب برای اخراج مقاومت از سوریه در عوض بازگشت سوریه به اتحادیه عرب و سایر مزایا از جمله عدم ترور اسد و خانوادهاش توسط اسراییل، از دلایل آشکار چنین فقدانی باشد؛
اما عدم موافقت سوریها با استقرار ۱۵۰هزار نیروی مقاومت متشکل از قریب به ۵۰هزار نیروی یمنی،لشکرهای فاطمیون و زینبوین ،مقاومت عراق و متخصصین نیروهای مسلح ایران از همه ردههای ارتش و سپاه پس از اتفاقات بعد از طوفانالاقصی،عدم پایبندی سوریها به برخی توافقات گذشته خصوصا در حوزه اقتصاد، معاملهگریهای سیاسی و دست داشتن دستگاه اطلاعاتی سوریه(با تغییر ساختاری پس از داعش و دوری از مقاومت و نزدیکی به امارات) در شناسایی و شهادت مسئولین مقاومت نظیر سید رضی توسط اسراییل و سکوت تایید کننده دولت سوریه در قالب معاملهی اخراج مقاومت از سوریه برای در امان ماندن از سقوط و ضربه از جانب اسراییل و مسائل دیگری از این قبیل دلیل سکون ایران تا دیروز بود؛سکونی که سبب شد تا نظام سوریه بیش از پیش به خیانت منصوبان و حامیان جدید عربش پی برده و عملا خود را در معرض سقوط قطعی آنهم بدون درگیری مستقیم با اسراییل ببیند؛
علی رغم چهار بار درخواست رسمی دولت سوریه از ایران برای حضور فوری و کمک نظامی،مادامی که دولت سوریه اقدام به انتشار رسمی این درخواست از تلویزیون و در جریان قرار گرفتن ملت سوریه و خروج چنین درخواستی با پیوست پذیرش تمامی شرایط طرف پذیرنده(ایران)،جمهوری اسلامی به نوعی کمتحرکی اختیاری مبادرت نمود و پس از اعلام رسمی آن،و البته اعلام رسمی گفت و گوی تند بشار اسد با مقامات اماراتی مبنی بر کنترل قطعی اوضاع به کمک «متحدان واقعی» و انتشار اخباری مبنی بر پاکسازی بخشی از دستگاه اطلاعتی سوریه از عناصر نزدیک به امارات و بروز برخی درگیریهای مسلحانه در این مورد در پایتخت سوریه،دکتر عراقچی ضمن حضور در دمشق و ملاقات با بشار اسد از «رسیدن به تفاهم محکم با اسد» و حمایت قاطع ایران از دولت سوریه در مبارزه با تروریسم و ارائه طرح ابتکاری پاکسازی«ادلب» بجای آزادسازی «حلب»اقدام نمود؛
طرحی که بنظر میرسد ایرانیها از مدتها پیش روی آن فکر کرده و آن را کاملا عملیاتی به میدان ارائه کردهاند؛
براساس این طرح ابتکاری،ضمن حفظ شهر حماه به هر قیمت و جلوگیری از پیشروی به سمت دمشق و نیز شمال لبنان،عملیات انتقامی نیروهای متحد،بجای حلب بر استان ادلب با جمعیت حدودا ۲ میلیونی از تروریستها و خانوادههای آنان متمرکز و ضمن پاکسازی این نقطه و کانون تولید نسل تروریستهای چند ملیتی،با فراری دادن آنها به سمت ترکیه،با ایجاد موجی عظیم از مهاجران تروریست چند ملیتی،فشار سنگینی به ترکیه بعنوان مغز متفکر و حامی عملیات حلب وارد و خانواده تروریستها بجای حرکت به سمت حلب و قرار گرفتن در محاصره پس از فتح ادلب،ناچار به حضور در خاک ترکیه خواهند شد؛
چنین مسئلهای با توجه به درگیریهای چند ماه اخیر مردم ترکیه و مهاجرانی از این دست و زدوخورد مسلحانه و کشتار دو طرف،فشار بیسابقهای علیه اردوغان ایجاد خواهد نمود! که میتواند منجر به عقبمشینی او از برخی طرحها شود؛
لذا حضور سریع بخشی از نیروهای فاطمیون و حزبالله در حماه را ظرف ۱۲ ساعت گذشته،میتوان ذیل همین توافق محاسبه نمود؛
ناگفته نماند سوریه در مدت اخیر در بحث اسکان آوارگان لبنانی سنگ تمام گذاشت اما اتفاقاتی که در حوزه اقتصادی و ایجاد جبهه پشتیبان و جلوگیری از زیر ضربه رفتن برخی داراییهای مقاومت در سوریه رخ میداد عملا بحث اعتماد و آینده فعالیت مقاومت در سوریه بعنوان ستون فقرات مقاومت و ثقل کوریدور شرق به غرب را با چالشهای جدی روبهرو کرده که انشاالله پس از فائق آمدن بر بحران فعلی سوریه که حقیقتا بسیار دشوارتر از گذشته بنظر میرسد،به سرانجام مطلوب خواهد رسید
✍حسین کمیل
@Abuhossein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻میدونی شیطان چجوری یکیو بی نماز میکنه؟
@Abuhossein
نيروهاى مسلح يمن اعلام كردند در يك عمليات مشترك با مقاومت اسلامى عراق چند هدف حياتى را در شمال و جنوب سرزمين هاى اشغالى مورد هدف قرار دادند .
@Abuhossein
💢 عراقچی در گفتوگو با العربی الجدید: فعلا قصد گفتوگو با آمریکا را نداریم
🔸وزیر امور خارجه درباره پرونده مذاکرات هستهای ایران گفت: دلایل زیادی برای بدبین بودن به مذاکرات با اروپا در خصوص پرونده هستهای داریم. در حال حاضر قصد گفتوگو با واشنگتن را نداریم؛ چراکه هیچ مبنایی برای چنین گفتوگویی وجود ندارد.
🔸 ما منتظریم تا ببینیم دولت جدید آمریکا چه سیاستهای را در پیش خواهد گرفت و سپس سیاست خود را ترسیم خواهیم کرد.
🔸 اگر دولت سوریه از ایران بخواهد به این کشور نیرو بفرستد، این درخواست را بررسی خواهیم کرد؛ ایران نه فرماندهی گروههای مقاومت در کشورهای عربی را بر عهده دارد و نه روابط تشکیلاتی با آنها دارد، بلکه از آرمان آنها، حمایت و در صورت نیاز، کمک میکند.
@Abuhossein
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران با وزیر دفاع روسیه، رئیس ستاد ارتش عراق و رئیس ستاد ارتش سوریه به صورت جداگانه تلفنی گفتگو کرد
🔸سرلشکر باقری: تهاجم گروههای تروریستی تکفیری در سوریه گام اول یک سناریوی خطرناک برای منطقه است.
🔸 همزمان بودن این تهاجم با آتشبس شکننده رژیم صهیونیستی با لبنان، بیانگر یک توطئه هماهنگ آمریکایی-عبری برای تضعیف محور مقاومت است.
🔸کشورهای همسایهی سوریه برای جلوگیری از پشتیبانی تروریستهای تکفیری، اقدامات لازم را انجام دهند.
@Abuhossein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹وقتی پسر از مادر میگوید
@Abuhossein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناجات با حضرت زهرا سلام الله علیها
@Abuhossein
۱۰ نکته درباره دومین گفتگوی تلویزیونی رئیس جمهور
♦️گفتگوی تلویزیونی شب گذشته رئیس جمهور با مردم دارای نکات و حواشی متعددی بود که می توان از زوایای مختلف به آن پرداخت. به صورت اجمالی و برای نمونه، چند نکته در مورد گفتگوی تلویزیونی دیشب می توان مطرح کرد:
🔸یک: بیشتر از چهار ماه است که از روی کار آمدن دولت چهاردهم میگذرد. متأسفانه بعضاً مشاهده میشود که رئیس جمهور مانند یک کاندیدای ریاست جمهوری و در فضای رقابتهای انتخاباتی سخن میگوید. «کلی گویی»، «این باید بشود»، «باید جلسه بگذاریم»، «کارشناسان نظر بدهند» و ... بیشتر برای ایام انتخابات مناسب است! انتظار مردم برنامه و اقدام است.
🔸دو: نداشتن برنامه و سردرگمی دولت در برخی زمینه ها کاملاً مشهود به نظر می رسد. چنین چیزی یعنی اینکه در آن زمینهها در حال روزمرگی هستیم و هنوز نمیدانیم تکلیف ما چیست؟!
🔸سه: برجسته کردن مسائل قومیت و مذهب، خلاف مصلحت ملی است و این چندمین بار است که رئیس جمهور بر این مسأله حساس، به عنوان دستاورد میدمد. در کشور باید قانون، شایسته سالاری و مصالح ملی حکمفرما باشد.
🔸چهار: در بخشی از این گفتگو، رئیس جمهور اشاره کرد: «ما دانشجو را درست آموزش ندادیم، محصّل را در مدرسه، درست آموزش ندادیم، بعد آمده است بیرون، در خیابان می خواهیم بگیریم با او برخورد کنیم. خب، او که دست تو بود. آموزش می دادی؛ چرا آموزش ندادی ...» . باید گفت که در هیچ کجای دنیا، آموزش حتی در بهترین شکل ممکن هم باشد به هیچ وجه موجب بی نیازی از قانون و اجرای قانون نمی شود. همیشه عده ای هستند که فقط به وسیله قانون باید جلوی آنها را گرفت.
🔸پنج: در جایی از گفتگو، رئیس جمهور، ناخواسته و به صورت ضمنی، ترس از حضور دوباره ترامپ در جایگاه ریاست جمهوری آمریکا و اینکه او می تواند برای ما مشکل ایجاد کند و ... را به مخاطب انتقال داد. حال اینکه ادبیات رهبر انقلاب نسبت به ترامپ، ادبیات تحقیر، با حس اعتماد بنفس و در شأن جمهوری اسلامی است.
🔸شش: سخنان رئیس جمهور در موضوع مسکن و عدم ارائه یک برنامه مشخص در این زمینه، برای متقاضیان مسکن، حس ناامیدی، نگرانی و جهش قیمت نظیر آنچه در دولت دوم روحانی اتفاق افتاد را به ذهن آورد.
🔸هفت: قرائن نشان می دهد که قیمت بنزین دغدغه جدی دولت است اما این را صراحتاً نمی گوید؛ چرا که شرایط به گونه ای نیست که این کار را انجام دهد. با این حال به تعبیر نایب رئیس مجلس، دولت در حال بازی با اعصاب مردم است.
🔸هشت: رئیس جمهور در مورد قانون عفاف و حجاب گفت: «از نظر اجرایی، حداقل من که قرار است اجرا کنم، برایم خیلی سوالها و ابهامها وجود دارد که به این سادگی امکان ندارد». اما باید گفت که این قانون در هر صورت – چه موافق باشیم و چه مخالف -، حاصل جلسات متعدد کارشناسان، مسئولین و نمایندگان مجلس است. در یک مدت طولانی و با همکاری هر سه قوه تدوین شده است. ضمن اینکه، چندین بار میان مجلس و شورای نگهبان، رفت و برگشت داشته است و نظر مجمع تشخیص مصلحت نظام هم مورد لحاظ قرار گرفته است. بنابراین، همان طور که رئیس قوه قضائیه گفت این قانون باید ابلاغ و اجرایی شود. اگر قرار باشد که دولت، با سلیقه خود، قوانین را بپذیرد یا کنار بگذارد، اساساً سنگ روی سنگ بند نخواهد شد!
🔸نه: متأسفانه رئیس جمهور اشتباه گذشته را تکرار کردند و دوباره از نام رهبرانقلاب برای مسائل دولت استفاده کردند. آقای پزشکیان این بار برای ماجرای فیلترینگ از رهبر انقلاب اصطلاحا هزینه کردند در حالی که نگاه رهبر انقلاب، حکمرانی و قانونمندی در فضای مجازی است. در همه جای دنیا نیز إعمال فیلترینگ – در کنار سایر اقدامات ایجابی و سلبی - یک بخشی از این حکمرانی محسوب می شود؛ تفاوتی میان کشورهای اسلامی و غیر اسلامی هم در اصل این موضوع نیست.
🔸ده: اهتمام رئیس جمهور به گفتگو با مردم قطعا قابل تقدیر است به شرطی که خروجی این برنامه برای افکار عمومی بیان دستاوردها یا تصمیمات دولت باشد
@Abuhossein
💢مصادیق مورد استفاده رسانه ها برای سلب امنیت و آرامش روانی جامعه در فضای مجازی
🔸 ارائه خدمات عمومی به مردم
1. یارانه های نقدی و سبد کالا
2. قیمت و نحوه تخصیص سهمیه بنزین و گازوئیل
3. طرح های مسکن و ساخت خانه ارزان قیمت
4. تعیین هزینه های حامل های انرژِی(برق و گاز) و آب
5. عدم پرداخت و سنگ اندازی در مسیر وام ازدواج و فرزند آوری
6. نحوه حمایت از تولید کنندگان و سرمایه گذاران اقتصادی در کشور
🔸نگرانی ها در حوزه امنیت مردم
1. افزایش سرقت مسلحانه و زورگیری در کشور
2. احتمال وقوع جنگ خونین و گسترده میان ایران و رژیم صهیونیستی
3. ناآرامی ها در منطقه سیستان و بلوچستان وحضور اشرار و تروریست ها
4. امنیت بهداشت و سلامت مردم به طور خاص کمبود داروی بیماران خاص
5. شیوع بیماری های خطرناک و صعب العلاج همچون ایدز
6. امنیت تجارت و سرمایه گذاری در بخش صنعت و تولید کشور
7. ناامنی درمنطقه و قدرت یابی مجدد تکفیری ها در سوریه
8. ترامپ هراسی و القای سلب امنیت اقتصادی و معیشت مردم
🔸بحران های اجتماعی و معیشتی
1. بحران کمبود آب و انرژی در کشور
2. افزایش خودکشی ها به طور خاص خودکشی تقلیدی در میان جوانان
3. گسترش فقر و بیکاری به طور خاص در نسل جوان
4. کاهش قدرت خرید خانواده ها و بالا رفتن ریسک قبول مسئولیت ازدواج
5. گسترش مصرف مواد مخدر در میان جوانان
6. تهدیدات و آسیب های حضور گسترده اتباع افغان در ایران
7. افزایش قیمت بی ضابطه و نبود کیفیت در خودروهای تولید داخل
8. روند افزایشی قیمت مسکن و اجاره بها و نگرانی از ناتوانی در تهیه مسکن
9. افزایش قتل و همسر آزاری در میان خانواده ها
10. افزایش روز افزون و نبود نظارت بر قیمت مایحتاج زندگی مردم
11. قانون حجاب و میزان جریمه و نحوه اخذ آن از افراد بی حجاب
12. افزایش هزینه های درمانی و کاهش توان رسیدگی به سلامت و بهداشت
13. فیلترینگ و تداوم محدودیت های اینترنتی
14. آلودگی هوا و بحران های زیست محیطی
15. جولان دلالان در بازارهای مختلف کشور
16. حقوق پایین و فقر شدید بازنشستگان تامین اجتماعی و کارگران
@Abuhossein
💢 السودانی به اردوغان: در قبال تحولات سوریه، نظارهگر نخواهیم ماند
🔸«رجب طیب اردوغان» رئیسجمهور ترکیه امروز سهشنبه با «محمد شیاع السودانی» نخستوزیر عراق به صورت تلفنی گفتگو کردند.
🔸رجب طیب اردوغان: دمشق نیازمند ورود به عملیات سیاسی واقعی است نه افزایش تنش.
🔸ترکیه تدابیر لازم برای جلوگیری از فرصتطلبی پ.ک.ک از حوادث سوریه را اجرا میکند.
🔸محمد شیاع السودانی: عراق به هیچ عنوان نسبت به پیامدهای خطرناک رخدادهای سوریه نظارهگر نخواهد بود.
🔸عراق پیش از این از تروریسم آسیب دیده و نتیجه تسلط گروههای افراطی بر مناطقی در سوریه را مشاهده کرده و به هیچ عنوان اجازه تکرار این مسئله را نخواهد داد.
🔸عراق تمام تلاش خود را به کار خواهد گرفت تا امنیت خود و سوریه را حفظ کند.
@Abuhossein