🟥 حزبالله: ادعای روزنامه «فیگارو» درباره عملیات طوفانالاقصی کذب محض است
♦️حزبالله لبنان در بیانیهای ادعاهای موهوم یک رسانه فرانسوی درباره جزئیات عملیات طوفانالاقصی در ۷ اکتبر را قاطعانه تکذیب کرد و انتشار چنین دروغهایی را نشانه غیرحرفهای بودن و سقوط اخلاقی رسانههای غربی دانست.
♦️در ادامه این بیانیه آمده است، سید حسن نصرالله، دبیر کل حزبالله در سخنرانی رسمی تاکید کرد که حزبالله از قبل هیچ اطلاعی درباره عملیات طوفانالاقصی نداشته است.
♦️روزنامه فرانسوی فیگارو چند روز قبل با انتشار مقالهای در ادعاهایی موهوم اعلام کرد که نیم ساعت قبل از آغاز نبرد طوفانالاقصی حماس نقشه خود را برای انجام این عملیات به سید حسن نصرالله ابلاغ کرده بود.
@abuhossein
نیکی هیلی: ساکنان غزه باید به مصر بروند
♦️نامزد احتمالی جمهوریخواهان برای ریاستجمهوری آمریکا، به این بهانه که شهروندان غزه از حامیان جنبش حماس هستند، پیشنهاد اسکان ساکنان غزه در کشورهای دیگر را داد.
♦️وی با بیان اینکه ساکنان غزه باید به مصر بروند، مدعی شد که جهان باید به جای انتقاد از اسرائیل برای حمله به غزه از ترکیه، ایران و قطر بخاطر کمک به فلسطینیها انتقاد کند.
@abuhossein
🟥 یحیی سریع سخنگوی ارتش یمن: به کشورهایی که بخشی از ائتلاف آمریکا هستند و با آنها همکاری می کنند هشدار می دهیم. ما در پاسخ به کسانی که سعی در مداخله در یمن دارند دریغ نخواهیم کرد."
@abuhossein
🔻کشف اتفاقی قوچ ۴ هزار ساله توسط یک گلپایگانی
رئیس اداره میراث فرهنگی گلپایگان: در روزهای گذشته یک قوچ سنگی به صورت اتفاقی در بیابانهای گلپایگان توسط یکی از شهروندان کشف و به اداره میراث فرهنگی گلپایگان تحویل شد.
ابعاد این قوچ سنگی ۱۰ در ۲۰ سانتیمتر است و قدمت آن به حدود ۴ هزار سال پیش برمیگردد.
#کارهای_خوب_را_منتشر_کنیم
@abuhossein
🟥 آموس هارل، تحلیلگر نظامی اسرائیل:
حقیقت را باید گفت: پس از حمله 7 اکتبر، اسرائیل در یک تله استراتژیک دشوار قرار گرفت. هنوز مشخص نیست که چگونه باید از آن خارج شویم.
@abuhossein
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 چرا #حاج_قاسم اجازه نداد دخترش او را بغل کند؟!
🟥 مردِ میدان از چه چیزی میترسید؟
💠 4روز دیگر تا سالگرد شهادت #شهید_سلیمانی
@abuhossein
🟥 در فتنه ۸۸ نتانیاهو( #جلاد_غزه)و خانم کلینتون(#مادر_داعش)از جریان اصلاحات و سبز رسما حمایت کردند و موسوی و کروبی هیچگاه و در هیچ بیانیه ای ارتباطشان را تکذیب نکردند بلکه شعار نه غزه نه لبنان را ترویج کردند.هر کس حرف شهیدان دیالمه و آیت را باور نداشت امروز به فلسطین نگاه کند تا حقیقت موسوی را بشناسد
@abuhossein
نصرالله: کاش آیتالله مصباح پیروزی مقاومت را میدید
♦️پیام دبیرکل حزب الله لبنان برای بزرگداشت سومین ارتحال آیتالله مصباح یزدی: ایکاش آیت الله مصباح اکنون در میان ما حاضر بود، تا با چشم خود پیروزیها و قهرمانیهای کمنظیر مقاومت در فلسطین را میدید و با مشاهده شکست و خواری آشکاری که صهیونیستها در غزه نستوه به آن تن دادند، جان پاکش آرامش مییافت.
@abuhossein
🟥 هیئت رزمندگان اسلام و جوانان عاشورایی شهر کشکسرای بمناسبت بزرگداشت سالروز حماسه مردمی نهم دی ماه(دهه بصیرت) و سالروز شهادت سردار سلیمانی ، با مشارکت و همکاری حوزه مقاومت قدر و پایگاه مقاومت شهدا برگزار می نماید.
سخنران : سردار نوعی اقدم از فرماندهان جبهه مقاومت و یار دیرین سردار حاج قاسم سلیمانی
زمان : دوشنبه ۱۸ دی ماه ۱۴۰۲ ساعت ۸/۳۰ شب
مکان مسجد جامع شهر کشکسرای
@abuhossein
🟥 فرمانده تیپ گولانی در گفتگو با سایت والا:
ما بعد از این جنگ گریه خواهیم کرد
@abuhossein
📍ائتلاف آمریکایی در دریای سرخ شکست خورد
♦️رسانه های غربی هم مجبور شدند سانسور شکست امریکا در تشکیل ائتلاف بر علیه یمن را بشکنند.
@abuhossein
🟥 هلاکت و زخمی شدن ۲۰ نظامی اسرائیلی
♦️گردانعزالدین القسام: رزمندگان مقاومت امروز در منطقه شیخ رضوان در غرب غزه با نظامیان رژیم صهیونیستی درگیر شدند که در نتیجه ۲۰ نفر از نظامیان اسرائیل در این درگیری کشته و زخمی شدند.
@abuhossein