eitaa logo
🇮🇷 ابوحسین / AbuHossein
45.4هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
24 فایل
کانال رسمی #سردار_رحیم_نوعی_اقدم تحلیلی، فرهنگی، سیاسی، خبری
مشاهده در ایتا
دانلود
تصویر (نقل قولی از مادر ترامپ): دونالد ابله و درک مشترک پایینی داره و مهارت‌های ارتباطی هم بلد نیست. ولی خب پسرمه و دوست ندارم وارد سیاست بشه چون یک فاجعه میشه.
جنبش مقاومت «سرایا اولیاء الدم» عراق: طی ۲۴ ساعت؛ ۶ عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا در عراق انجام دادیم
احساس میکنم امشب ایران به نیروگاه هسته ایی دیمونا یک موشک هشدار شلیک کرده که به محوطه نیروگاه اصابت کرده ؛ یه خبرهای گنگی از اون منطقه منتشر شد که در اخبار حمله موشکی به شهر دیمونا و آراد گم شد. پیام فک کنم دریافت شد.
چرا هدف قرار گرفتن عراد اهمیت دارد؟ المیادین: 🔹 پایگاه‌های نظامی نزدیک عراد؛ پایگاه هوایی نواتیم، که محل استقرار اسکادران‌های جنگنده‌های اف-۳۵ و هواپیماهای سوخت‌رسانی و ترابری است. 🔹 تأسیسات رامات بقاع، که شامل تأسیسات هوافضا و صنایع نظامی و یک میدان آزمایش بزرگ است در این منطقه است. 🔹 پایگاه آموزشی تیپ ۹۳۳ پیاده نظام منظم ناحل هستند و کمی دورتر از عراد، دیمونا و رآکتور هسته‌ای آن قرار دارند.
البته علت اصلی رو بالاتر گفتم
اون از شهردار آراد، اینم از شهردار دیمونا: تخلیه ۴۸۵ نفر از شهر پس از اصابت موشک ایرانی
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعد از اینکه از روی نقشه محو شدیم، یدونه شکار پهپاد MQ9 آمریکایی در بوشهر داشتیم.
حمله مجدد به مقر لجستیک ارتش آمریکا (ویکتوریا) در بغداد
کلا انگار عراق تخلیه شده ؛ هر‌چی میزنی، میخوره
حزب‌الله: ما تجمع سربازان و خودروهای دشمن اسرائیلی را با موشک در تپه خزان در شهر عدیسه، جنوب لبنان هدف قرار دادیم
یه تحلیل کوتاه کنیم ؛ چرا ایران امشب به آراد حمله کرد؟
ترامپ : در صورتی که ایران در ۴۸ ساعت آینده بدون تهدید تنگه هرمز را به طور کامل باز نکند صنایع برق آن را مورد هدف قرار خواهد داد و با بزرگترین آن شروع خواهد کرد.