💢 درگیری ارتش سوریه با تروریستها در حومه حلب/ درخواست گذرگاههای امن برای خروج غیرنظامیان
منابع خبری گزارش دادند که درگیری بین ارتش سوریه و گروههای تروریستی در حومه حلب در اطراف شهرک خناصر و مسیر خناصر- اثریا متمرکز است.
بر اساس این گزارش، هم اکنون درخواست هایی از حلب مطرح است که خواستار آن شدند تا تروریستها را به منظور بازگشایی گذرگاههای امن برای خروج غیرنظامیان و مردم عادی از این مناطق تحت فشار قرار دهند.
المیادین گزارش داد که تروریستها حدود 3 هزار غیرنظامی را در حلب به اسارت گرفتهاند.
@Abuhossein
💢 در 424مین روز تجاوز زمینی ارتش اشغالگر به باریکه غزه رزمندگان به مقاومت ادامه میدهند و همچنان در حال گرفتن تلفات از نیروهای متجاوز هستند.
@Abuhossein
💢 یگان های ارتش عربی سوریه به طور کامل حومه شهر حماه را ایمن می کنند و هیچ تروریستی در این منطقه وجود ندارد.
@Abuhossein
هوالحکیم
رابطه بین وضعیت اقتصادی مردم ، با تقوا ، انصاف،عدالت ، حقوق شهروندی و رشد و تعالی انسانی.
در تبیین این مساله و در مقایسه بین دو قشر فقیر و برخوردار ، براساس شاخص هایی مانند؛
- اهل بذل و بخشش،
- داشتن انصاف در معامله ،
- پرهیز از دروغگویی ،
- پرهیز از کم فروشی.
- رعایت حلال و حرام.
- نوع دوستی ،
- علم گرایی،
و...
می توان علاوه بر ارائه مستندات جاری به نمونه های تاریخی هم رجوع کرد و حقیقت را اشکار نمود و به این سوالها پاسخ متقن داد؛
ایا مردم فقیر بیشتر پیرو حق و انصاف و اخلاق و عدالت و نوع دوستی هستند یا قشر برخوردار؟
ایا عموم اقوام گذشته که بواسطه عدم پذیرش راهنمایی ها و هدایت های پیامبران الهی و عدم رعایت اصول اولیه انسانی و الهی ، مورد خشم خدای مهریان قرار گرفتند و از صغحه روزگار محو شدند، دارای مشکلات اقتصادی و در فقر و فلاکت بسر می بردند، یا بر عکس، جز اقوام برخوردار تاریخ بودند.؟
شرح مساله؛
با مشاهده احوالات مردم معاصر (شمال شهری ها نسبت به جنوب شهری ها ، کشورهای متمول نسبت به کشورهای ضعیف) و هم با بررسی اقوام متعدد در تاریخ (که مجازات و محو شدند، یا همچنان حیات دارند) میتوان اینگونه جمع بندی نمود؛
میزان برخورداری جوامع و مردم از مواهب طبیعی، تاثیر محسوسی در تمکین انها از فرامین الهی و اصول اولیه انسانی دارد.
میزان یاغیگری و غرور جوامع و اقشار و افراد برخوردار تر از مواهب طبیعی ، از احکام الهی و بی انصافی و بی رحمی انها نسبت به حقوق سایر همنوعان نسبت به افراد کم برخوردار بسیار بیشتر است.
این مساله به ان معنا نیست که خدواند سبحان و به طبعه ان، پیامبران الهی جهت رام کردن مردم، انها را در فقر و فلاکت قرار می دادند،
خیر.
اتغاقا خداوند سبحان به اینکه به گمراهان بیشتر میدهیم تا بیشتر در قعر جهنم فرو بروند هم اشاره دارند .
علی ایحال؛
فقر ، بیماری ،جنگ ، نا امنی و سایر مشکلات مادی و در آن سو ؛ سلامت ، امنیت ، ثروت ، فرزند و تمکن فراوان، همه اسباب آزمایش بشرند.
تا جوهر ذاتی انسانها مشخص شود ،
تا بر اساس انها مقام و جایگاه انسانها در دنیای اخرت مشخص شود ،
البته اینگونه خواهد شد ؛
انگاه که همه انسانها از اولین تا اخرین نفر ، در مقابل پروردگار خود ظاهر میشوند و کارنامه اعمال و جایگاه خودرا دریافت میکنند، هیچکس خدای مهربان را بی عدالتی متهم نمی کند ،
بلکه همه انسانها ؛ چه آنانکه غرق در ناز و نعمت و در خوش اب و هوا ترین نقطه روی زمین متولد شدند و تا اخر عمر حتی گزند بشه ای را تجربه نکرده اند،
چه آنانکه در شعب ابی طالب بدنیا آمده ، در همان شرایط بزرگ شده و در همان شرایط مرده اند،
چه انانکه در بالاترین مرتبه و در جوار پیامبر خدا محمد مصطفی (ص) جای می گیرند،
چه آنانکه در قعر جهنم فرو می روند ،
همگی نفس ضعیف و خودسر خودرا ملامت میکنند که در پیروی از هوا و هوس و یا از شیطان رجیم، آنان را از رسیدن به مقام اعلی علیین باز داشته است ،
علیرضا تنهای کیسمی
۱۴ آذر ۱۴۰۳
@Abuhossein
پیشروی یکشبه ماندگار نیست
یکشبه هم از دست میرود..
@Abuhossein
💢 نکات مثبت قانون عفاف و حجاب چیست؟
بالأخره پس از کش و قوس های فراوان و با توجه به آنچه که رئیس مجلس شورای اسلامی گفته است، قانون عفاف و حجاب، 23 آذرماه، ابلاغ می گردد. اما در این مدت، همان گونه که انتظار می رفت، برخی افراد و جریان های سیاسی که یا با اصل حجاب و یا با اصل قانونی بودن آن مشکل دارند، به صورت غیر طبیعی در حال حمله به این قانون هستند. البته همین جا باید گفت که مشکل اصلی این افراد، این قانون یا قانون دیگر در مورد حجاب نیست و اساساً هر قانونی که در مورد حجاب نوشته شود، به آن حمله می کنند.
در حقیقت، مسأله این است که عده ای به دنبال این هستند که هنجارشکنی و بی بند و باری در کشور، عادی و رسمی شود که چنین چیزی به هیچ وجه قابل پذیرش نخواهد بود. فارغ از نقدهایی که در گذشته به برخی نسخه های پیشنهادی قانون عفاف و حجاب داشتیم، در اینجا به صورت اجمالی به برخی نکات مثبت قانونی که هم اکنون تصویب شده است، اشاره می کنیم:
🔸یک: رویکرد این قانون به گونه ای است که از همان ابتدا، دستگاه ها و مسئولین – و نه مردم - را مخاطب خود دانسته و برای آنها وظایفی تعیین کرده است. بدون شک، مقابله با کسانی که قانون حجاب را رعایت نمی کنند، ضروری است، اما اگر دستگاه ها و مسئولین به وظایف خود عمل کنند، قطعاً میزان بی قانونی و نوع آن متفاوت خواهد بود.
🔸دو: این قانون، یک فصل در مورد وظایف عمومی دستگاه های اجرائی دارد و علاوه بر آن، یک فصل جداگانه در مورد تکالیف اختصاصی دستگاه های اجرائی دارد.
🔸سه: در این قانون، برای وزارتخانه ها و نهادهای گوناگون، تکالیفی ذکر شده است و اینگونه نیست که همه چیز را به نیروی انتظامی و دستگاه قضایی بسپارد.
🔸چهار: برای نهادهای فرهنگی و علمی، به صورت جداگانه وظایفی آورده شده است. مثلاً تکالیف صدا و سیما 12 مورد، وزارت آموزش و پرورش 6 مورد، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی 4 مورد، وزارت علوم 9 مورد، سازمان تبلیغات اسلامی 5 مورد، وزارت بهداشت 7 مورد، معاونت علمی و فناوری 7 مورد - فارغ از سایر بخش های این قانون - ذکر شده است.
🔸پنج: «جرائم و تخلفات»، مربوط به بخش آخر این قانون است. یعنی از همان ابتدا، با رویکرد ایجابی وارد شده است و در نهایت، از آنجا که مدیریت امور جامعه، فقط با امور ایجابی امکان پذیر نیست، از همین رو، نیاز ضروری بود که بخش آخر هم در آن وجود داشته باشد.
🔸شش: در این قانون، برای رفاه بانوان نیز قدم هایی برداشته شده است. برای مثال، تخصیص حداقل 20 درصد از بوستان ها برای بانوان، اگر با همه ملاحظات آن صورت بگیرد، اقدام مناسبی خواهد بود. همچنین، افزایش وسائل حمل و نقل عمومی شهری ویژه بانوان، ایجاد یا تخصیص مراکز تفریحی و ورزشی مخصوص بانوان با طراحی مناسب جهت آزادی عمل بانوان در محیط های شهری و روستایی، از جمله این موارد است.
🔸هفت: ممکن است برخی اشکال کنند که برخی جریمه های ذکر شده در قانون، سنگین است و مجلس کاری کرده که حاکمیت با این جریمه ها درآمدزایی کند و... ؛ اما واقعیت این است که اگر قرار بود نگاه به مبالغ جریمه ها باشد ، اتفاقاً باید میزان جریمه ها کمتر میشد! توضیح اینکه، هر چقدر که مبلغ جریمه بالاتر باشد، ارتکاب جرم و تخلف، کمتر میشود و طبیعی است که پرداخت جریمه هم کمتر صورت می گیرد. بنابراین، هدف اصلی، بازدارندگی هنجارشکنان و جلوگیری از پرده دری آنهاست. هدف اصلی تلاش برای حفظ امنیت اخلاقی و روانی جامعه و حفظ بنیان خانواده - به عنوان کانون اصلی رشد، تعالی و آرامش - است.
@Abuhossein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 حاج قاسم سلیمانی در این ویدیو این ذکر را به رزمندگان میگوید: «اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی فِی دِرْعِکَ الْحَصِینَةِ الَّتِی تَجْعَلُ فِیهَا مَنْ تُرِیدُ»
حاج قاسم دلمان تنگت است
@Abuhossein
فالح الفیاض، رئیس نيروهای حشد الشعبی عراق از آمادگی نیروهای حشدالشعبی و نیروهای امنیتی برای مقابله با گروه های تروریستی را اعلام كرد و گفت ما به مردم قول می دهیم که عراق ما امن و با ثبات خواهد ماند و ما در مبارزه با گروه های تروریستی آماده و متحد هستيم.
@Abuhossein
29.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹ببینید؛ وقتی ذکر یا زهرا یک عملیات را نجات داد
💢خاطره ای جذاب از #سردار_رحیم_نوعی_اقدم درباره مرحله شناسایی عملیات والفجر۴
💢انتشار به مناسبت شب شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها
♦️سر دو راهی وقتی کار خیلی سخت شد دستور رسید که ذکر را به یا زهرا تغییر بدهیم...
💢 به کانال ابوحسین در ایتا بپیوندید
@abuhossein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مادر که نباشد🖤
.
.
.
خانه بهم میریزد😔
@Abuhossein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاجتمندی بنویس #یافاطمه
حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود
خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود
ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه
گردنت را می شکست آنجا اگر عباس
@Abuhossein