گروه سومی که #امیرالمؤمنین با آنها مواجه شد و البته بر آنها هم پیروز گردید، مارقین بودند. #مارق یعنی #گریزان، آن چنان از دین گریزان بودند که یک تیر از کمان گریزان می شود.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص ۱۱۲
@ensane250saale
دوران حکومت #امیرالمؤمنین یک حکومت #مقتدرانه و در عین حال #مظلومانه و #پیروز بود.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص ۱۱۴
@achegan🌴
⏪فرض کنید شما ظرفی پر از شیر، از مغازه ای گرفته و می خواهید به منزل ببرید. چون این ظرف پر می باشد، بسیار آهسته و با احتیاط کامل حرکت می کنید، تا چیزی از شیر بر زمین نریزد. اما اگر در این حال کسی آمد و به شما تنه زد، و نصف ظرف شیر بر زمین ریخت، در این هنگام، دیگر شما در حرکت، احتیاط نمی کنید و آهسته نمی روید؛ بلکه بدون هیچ هراسی، می توانید به سرعت حرکت کنید؛ چون دیگر خوف ریختن شیر وجود ندارد.
⏪دربارۀ کودکانِ خود نیز سعی کنید کودک شما خیال کند که ظرف حیثیت و حرمت او پر می باشد و باید با احتیاط کامل رفتار کند، و تلاش کند کسی به او تنه نزند؛ امّا اگر شما آمدید و به او تنه زدید، دیگر ظرف حرمت و شخصیت او تقلیل خواهد یافت، و طبعاً دیگر نباید توقع داشته باشید که این کودک رفتارش با شما مثل سابق باشد.
🦋پس، این نکتۀ مهم را فراموش نکنید که گاهی 🙈«تغافل» لازم است، به این معنا که شما از عیوب فرزندانتان آگاه باشید، اما کودک شما اطلاع نداشته باشد که شما از عیوب او آگاه هستید.
آگاه بودن شما از عیوب فرزندانتان خوب است، اما آگاه بودن ایشان از این که شما عیوب وی را می دانید، خوب و به صلاح نیست.
(تمثیلات آیت الله حائری شیرازی)
#حفظ_شخصیت
#احترام
@achegan🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سال گذشته عید فطر آن لبخند معروف سردار سلیمانی را یادتان هست...؟
کاش زمان به عقب برگردد
@achegan🌴
🏅 #سی_روز_خودسازی_21
🌹✨«وَلا تَجْعَلْ لِلشَّیْطانِ فیهِ عَلَیَّ سَبیلاً»✨🌹
▫️«بار خدایا در این روز راهی را برای شیطان بر من قرار مده».
❣️هنگامی که در دعاها از خدا رهایی از شیطان را می خواهیم، در حقیقت به خدا پناه می بریم و برای مقابله با وسوسه های او، که با سوارگان و پیادگانش بر ما هجوم آورده و ما را تحت فشار قرار می دهد، از خدا یاری می خواهیم.
راه مقابله با شیطان تقوا (خویشتن بانی) و وَرَع (پرهیزگاری) است.
#️⃣ #رمضان
#️⃣ #ماه_رمضان
#️⃣ #ماه_مبارک_رمضان
#️⃣ #خودسازی
🕊
#زندگی_شاد_توام_با_دینداری
ما باید از دینداری و عبادت لذت ببریم و نشاط پیدا کنیم و الا هم خودمان ضربه میخوریم، هم سوءتفاهمهای فراوانی در جامعه نسبت به دینداری پدید میآورد.
هم برای زندگی و هم برای بندگی نیاز به نشاط داریم؛ اما بندگی موتور تولید نشاط برای زندگی است.
ما نیاز به نشاط داریم، اما این نشاط را از کجا باید بگیریم؟ از هر جایی که بیشتر به ما نشاط میدهد! و آن «دین» است. علی(ع) میفرماید: «الدِّینُ حُبُورٌ»(غررالحکم/762) یعنی دین سرور است
لذت حلال و حرام داریم؟ هر لذتی که خیلی عمیق باشد حلال است، و هر لذتی که عمیق نباشد و خیلی کِیف ندهد، و مانع رسیدن ما به لذت عمیق و فراوان شود، حرام است
اهل معنویت باید چندین برابر افراد معمولی از زندگیشان لذت ببرند و برای درس و زندگی و .. نشاط و انرژی مضاعف داشته باشند.
آدم غصه میخورد برای کسی که مذهبی شده ولی از دیندایاش لذت نمیبرد! کسی که نماز میخواند ولی از نمازش لذت نمیبرد، مثل کسی است که تا لبِ چشمه رفته ولی تشنه برگشته! امام رضا(ع) میفرماید: کسی که ذکر خدا بگوید و اشتیاق به خدا در درونش نیاید، خودش را مسخره کرده
ما دنبال لذت و نشاط سطحی و موقتی که با رقص و پایکوبی تأمین میشود و افسردگی به دنبالش میآید نیستیم، ما دنبال سرور و لذتی هستیم که به ما قدرت و نشاط دائم بدهد. نشاط و شادی واقعی، آن حالتِ روحی مثبتی است که به انسان انرژی و قدرت بدهد و انسان را به اوج تعادل برساند و قدرت انسان برای انجام کارهای سخت و دقیق را زیاد کند. نشاط و قدرت واقعی یعنی انسان بتواند برای انجام کارهایش، همۀ استعدادهایش را بهکار بگیرد. دین میخواهد آدم را به جایی برساند که بتواند از ماست کره بگیرد، یعنی از سادهترین رفتارهایش بالاترین نور و انرژی را کسب کند؛ حتی کار سادهای مثل جارو کردن خانه. قناعت هم یعنی همین که بتوانی از هر چیزی و هر نعمتی-هرچند کم- بیشترین بهره را ببری و نیازت را برطرف کنی.
چه کسی حسود و بخیل میشود؟ کسی که لذت عمیق نبرده.
چه کسی متکبر میشود؟ کسی که احساس کند هیچکس دوستش ندارد و عوضش بخواهد خودش را بزرگ نشان دهد. اگر تهِ دلش لذت میبرد، دیگر لازم نبود قیافه بگیرد. لذت عمیق، آدم را از این بدیها پاک میکند و از کلاس اخلاق بینیاز میکند.
چرا انسان دچار ریا میشود؟ چون از خود عبادت لذت نمیبرد. وقتی انسان میخواهد از تشویق دیگران لذت ببرد، خدا میگوید: خُب از متن این عبادت لذت ببر؛ چرا از حاشیهاش لذت میبری؟! اگر از بندگی، قرائت قرآن، ذکر اهلبیت(ع) و... لذت عمیق ببری، پاک میشوی.