۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
هدایت شده از کانال "عاشقان و خادمین اهل بیت علیه السلام
4_5791935884542609352.mp3
21.06M
🌸 قرار روزانه
💬 قرائت دعای "عهــــد"
@achegan🌴
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@achegan🌴
سردار دلها همیشه در دلها زنده ای
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
•﷽•
👤| #امام_خامنه_ای(حفظهالله):
💠|به #قارون نمیگفتند که هر چه را
داری یا نداری دور بریز؛
میگفتند آنچه را داری وسیله قرار بده.
پول و ثروت دنیا وسیله برای رسیدن
به مقامات #معنوی است.
شما با پول میتوانید زندگی انسانها
را #نجات بدهید، تبعیض را برطرف
کنید، فقرا و ضعفا را از حالت فقر
و #ضعف بیرون بیاورید.
@achegan🌴
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
#حکایت_روز
✅ #حڪایت عجیب دزدى با نام امام حسين عليه السلام!!!
از مرحوم سيد احمد بهبهانى نقل شده : در ايام توقفم در كربلا حاج حسن نامى در بازار زينبيه ، دكانى داشت كه مهر و تسبيح مى ساخت و مى فروخت . معروف بود كه حاجى تربت مخصوصى دارد و مثقالى يك اشرفى مى فروشد.
روزى در حرم امام حسين عليه السلام جیب زائرى را دزدى زد و پولهايش را برد. زائر خود را به ضريح مطهر چسبانيد و گريه كنان مى گفت : يا اباعبداللّه در حرم شما پولم را بردند، در پناه شما هزينه زندگيم را بردند. به كجا شكايت ببرم ؟
حاج حسن مزبور حاضر متأ ثر شد و با همين حال تأ ثر به خانه رفت و در دل به امام حسين عليه السلام گريه مى كرد.
شب در خواب ديد كه در حضور سالار شهيدان به سر مى برد به آقا گفت : از حال زائرت كه خبر دارى ؟ دزد او را رسوا كن تا پول را برگرداند.
امام حسين فرمود: مگر من دزد گيرم ؟
اگر بنا باشد كه دزدها را نشان دهم بايد اول تو را معرفى كنم .
حاجى گفت : مگر من چه دزدى كردم ؟
حضرت فرمود: دزدى تو اين است كه خاك مرا به عنوان تربت مى فروشى و پول مى گيرى. اگر مال من است چرادر برابرش پول مى گيرى و اگر مال توست ، چرا به نام من مى دهى ؟
عرض كرد: آقا جان ! از اين كار توبه كردم و به جبران مى پردازم .
امام حسين عليه السلام فرمود:پس من هم دزد را به تو نشان مى دهم . دزد پول زائر، گدايى است كه برهنه مى شود و نزديك سقاخانه مى نشيند و با اين وضعيت گدايى مى كند، پول را دزديد و زير پايش دفن كرد و هنوز هم به مصرف نرسانده .
حاجى از خواب بيدار مى شود و سحرگاه به صحن مطهر امام حسين عليه السلام وارد مى شود، دزد را در همان محلى كه آقا آدرس داده بود شناخت كه نشسته بود.
حاجى فرياد زد: مردم بياييد تا دزد پول را به شما نشان دهم . گداى دزد هر چه فرياد مى زد مرا رها كنيد، اين مرد دروغ مى گويد، كسى حرفش را گوش نداد. مردم جمع شدند و حاجى خواب خود را تعريف كرد و زير پاى گدا را حفر كرد و كيسه پول را بيرون آورد.
بعد به مردم گفت : بياييد دزد ديگرى را نشان شما دهم ، آنان را به بازار برد و درب دكان خويش را بالا زد و گفت : اين مالها از من نيست حلال شما. بعد تربت فروشى را ترك كرد و با دست فروشى امرار معاش مى كرد.
@achegan🌴
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
🍀کلمه سلام بیش از 40(چهل) بار در قرآن کریم بکار رفته است.
در آیهای خداوند میفرماید:
«فاذا دخلتم بیوتا فسلموا علی انفسکم تحیه من عندالله مبارکه طیبه»
وارد خانه که میشوید سلام کنید
🍃 «فسلموا علی انفسکم» مفسران فرمودهاند که این آیه از مواردی است که همه مؤمنین به منزله یکدیگر حساب شدهاند. و سلام کردن به دیگران سلام کردن به خود تلقی شده است و بعضی گفتهاند که از این آیه استفاده میشود که اگر کسی هم در خانه نباشد بر خودتان سلام کنید.
🔸آنچه در این دعا بر آن تأکید شده و از خدا در خواست شده تنها توفیق سلام کردن نیست بلکه افشاء سلام یعنی بلند و آشکار سلام کردن میباشد . همچنین در روایتی از امام باقر علیهالسلام وارد شده که حضرت فرمودند : "ان الله عزوجل یحب افشاء السلام : خداوند عزوجل آشکارا سلام کردن را دوست میدارد. " (وسائل الشیعه - ج 12 ص 58)
@achegan🌴
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
🌀 چرا انسانها به ولایت نیاز دارند؟
🌀 سه موضوع کلیدی دربارۀ ولایت که عموم مردم دوست دارند دربارهاش بدانند
💠 بیتو بهسر نمیشود(ج۱)
🔹 اینکه صرفاً حقانیت ولایت را اثبات کنیم و اهمیت ولایت در دین را بیان کنیم، کافی نیست. دربارۀ کارآمدی و کارکرد ولایت در زندگی انسان هم سؤالهای فراوانی وجود دارد که مردم علاقهمند هستند بدانند، خصوصاً در سه موضوع کلیدی:
۱. ما اساساً چه نیازی به سرپرست داریم؟ نیاز ذاتی جامعه به ولیّ خدا و امام در چیست؟
۲. آثار و برکات ولایت چیست و چه کارکردی در حیات بشر و زندگی فردی و اجتماعی انسان دارد؟
۳. ولایت ولیّ خدا چگونه اِعمال میشود و مدیریت او برای جامعه، چگونه خواهد بود؟
🔹 این سؤالها که بیشتر به توصیف و تبیین آثار ولایت میپردازند، کمتر در جامعۀ علمی ما پاسخ داده شده و ما در این جلسات، میخواهیم به آنها بپردازیم.
🔹 نکتۀ دیگر اینکه، نمیشود یک امری در دین مهمتر از امور دیگر باشد (یعنی ولایت که مهمتر از نماز و روزه و... است؛ کافی/ ۲/ ۱۸) ) اما لذتش کمتر از بخشهای دیگر دین باشد؛ اصلاً امکان ندارد! شما میبینید که مردم وقتی در ارتباط با اهلبیت(ع) قرار میگیرند چه احساس خوبی و چه شور و هیجان مثبتی پیدا میکنند و این امر چه آثار خوبی برای روح انسان دارد.
🔹 ما مفطور به فطرت الهی هستیم و با دین تناسب داریم، لذا در جریان این تناسب، طبیعتاً مهمترین بخشهای دین بیشترین اثرها را بر ما خواهد گذاشت. مثلاً شما میبینید که اربعین و آنچه با امامحسین(ع) مرتبط است، چقدر انسانها را تحت تأثیر قرار میدهد.
🔹 زیباترین بخش دین ما ولایت و امامت است که یک بخش فطری است. قرآن میفرماید: «وَلَکِنَّ اللَّهَ حَبَّبَ إِلَیْکُمُ الْإِیمَانَ وَزَیَّنَهُ فِی قُلُوبِکُمْ» خدا ایمان را در دلهای شما، محبوب و زیبا قرار میدهد. این لطف خداست که ما میتوانیم از ایمان لذت ببریم؛ چون هم محبوب است، هم زیباست.
🔹 در روایت هست، اینکه قرآن میفرماید «حَبَّبَ إِلَیْکُمُ الْإِیمَان» منظور «أمیرالمؤمنین علی(ع)» است، یعنی خدا أمیرالمؤمنین(ع) را در قلب ما محبوب و زیبا قرار میدهد. لذا میبینید که مؤمنین دربارۀ محبت علیبنابیطالب(ع) چه میکنند. (تفسیر قمی/۲/۳۱۹)
@achegan🌴
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
وقتی گره های بزرگ به کارتان افتاد؛
از خانم فاطمهٔ زهرا(س)کمک بخواهید
گره های کوچک را هم از شهدا بخواهید
برایتان باز کنند...!
🌷 سردارشهیدحسین همدانی
@achegan🌴
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹