💠 #مصونیت_پیامبر_خدا_در_گردنه_هرشا
🗓 ۲۲ ذی الحجه سال دهم هجری
✍ پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم سه روز پس از غدیر به سمت مدینه حرکت کردند و منافقان که وجود پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم را در مدینه مضر می دانستند تصمیم گرفتند پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم را قبل از رسیدن به مدینه به قتل برسانند تا به خیال خود، امامت و خلافت را از مسیر خود منحرف سازند. به همین علت در کوههای هرشا پنهان شده و در مسیری که باید شتر پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم از آنجا حرکت می کرد و مشرف به یک پرتگاه بود، ترور را برنامه ریزی کردند. حضرت جبرئیل نازل شد و به پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم عرض کرد: چهارده نفر در گردنه هرشا کمین کرده اند تا شتر شما را رم دهند. عمار و حذیفه شمشیرهای خود را کشیده و دنبال آن ها می روند و منافقین فرار می کنند؛ رعد و برقی زده می شود و حذیفه، منافقین را می بیند و از آن پس، حذیفه را منافق شناس می دانستند ولی پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم حذیفه را از نام بردن و افشای آنها منع کرد.
📚تفسیر قمی ج۱،ص۱۷۴
#غدیر
#عید_غدیر
#دفع_توطئه_هرشا
#نشر_حداکثری_در_عشق_مولی_امیرالمومنین_علی_علیه_السلام
May 11
💠 امیرالمومنین امام علی (علیه السلام): پاداش رزمنده شهید در راه خداوند، بالاتر از پاداش انسان پاکدامنی نیست که توان انجام گناه را دارد ولی خود را آلوده نمیسازد. انسان پاکدامن، نزدیک است که فرشتهای از فرشتگان الهی گردد.
📚نهجالبلاغه، حکمت ۴۷۴
#عفاف_حجاب
#پاکدامنی
#نشر_دهید
💐💐#تبریک_عید_مباهله
فَمَنْ حَاجَّكَ فِیهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَ أَبْنَاءَكُمْ وَ نِسَاءَنَا وَ نِسَاءَكُمْ وَ أَنفُسَنَا وَ أَنفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَللَّعْنَتَ اللَّـهِ عَلَی الْكَاذِبِینَ ﴿آل عمران:۶۱﴾
بنابراین، پس از فرارسیدن علم [وحی] به تو، هر کس درباره او [حضرت عیسی(علیه السلام)]، با تو به چالش برخیزد، به او بگو: بیایید تا فرزندانمان و فرزندانتان، و زنانمان و زنانتان، و جانهایمان و جانهایتان را فراخوانیم، آنگاه (به درگاه خداوند) زاری [تضرّع] کنیم تا لعنت خداوند را بر دروغگویان نهیم.
🌹 ۲۴ ذی الحجه روز عید مباهله، روز پیروزی اسلام بر مسیحیت، و غدیر بر سقیفه مبارک باد...🌹
#مباهله
#علی_جان_پیامبر_صلی_الله_علیه_و_آله
May 11
#اعمال روز و شب #مباهله عبارتند از :
۱-غسل
۲-دورکعت نماز مثل نماز عید فطر
۳-خواندن دعای مباهله
۴-هفتاد بار استغفار
۵-صدقه دادن
۶-زیارت امیرالمومنین
۷-زیارت جامعه کبیره که از همه مناسب تر است…
روز مباهله را به محضر شما شیعیان و دوستداران اهل بیت علیهم السلام و سراسر جهان تبریک و تهنیت عرض می کنیم 🌺
#پای_درس_امیرالمومنین
🟢 امان از آتش دوزخ است...
🟢 زیارت امام حسین علیه السلام...
💠 امام مهدی علیه السلام فرمودند:
زِیارَةُ الحُسَینِ (علیه السلام) فی لَیلَةِ الجُمُعَةِ أمانٌ مِنَ النّارِ یومَ القِیامَةِ.
(زیارت حسین (علیه السلام) در شب جمعه، ایمنی بخش از آتش، در روز قیامت است.)
📚بحار الانوار ، جلد ۵۳ ، صفحه ۳۱۵
🚩 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمت الله و برکاته 🚩
#سلام_مهدی_جان🌹
#سلام_آقای_مهربانم❤️
🌷چه خوش است من بمیرم به ره ولای مهدی
🌺 سر و جان بها ندارد که کنم فدای مهدی
🌷همه نقد هستی خود بدهم به صاحب جان
🌺 که یک دقیقه ببینم رخ دلگشای مهدی
#ای_امام_زمانم💐
#دلتنگتیم_آقا_جان💔
#زودتر_بیا_ای_عزیز_زهرا🌷
🌷 اَللّهُـمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّـکَ الفَــرَج