👇تقویم نجومی اسلامی شنبه👇
👇👇👇کانال عمومی👇👇👇
(تقویم همسران)
(اولین و پرطرفدارترین مجموعه کانالهای تقویم نجومی اسلامی)
✴️ شنبه 👈 27 شهریور / سنبله 1400
👈 11 صفر 1443👈 18 سپتامبر 2021
🕌 مناسبت های دینی و اسلامی .
🔘 لیله الحریر " ۳۸ ه.ق " شبی که در صفین سپاه معاویه در اثر سرما و شدت جنگ مثل سگ فریاد می کشیدند .
🌙⭐️ احکام دینی و اسلامی .
❇️ امروز روز مبارک و خوبی است برای :
✅ سفر .
✅ خرید و فروش .
✅ امور زراعی و کشاورزی .
✅ آغاز بنایی و خشت بنا نهادن .
✅ شروع به کار و شغل .
✅ صید و شکار و دام گذاری .
✅ و طلب حوائج خوب است .
✅ برای پیوستن به کانال تقویم نجومی اسلامی و دریافت تقویم هر روز کافی است کلمه "تقویم همسران "را در تلگرام یا ایتا و سروش جستجو کنید و به ما بپیوندید .
👶 زایمان مناسب و نوزادش روزی دار و عمری طولانی دارد و مبارک است . ان شاءالله
🚖 مسافرت : مسافرت خوب و مفید است . ان شاءالله
🔭 احکام و اختیارات نجومی .
🌓 امروز قمر در برج دلو و از نظر نجومی روز مناسبی برای امور زیر است :
✳️ تعمیر خانه .
✳️ ختنه و نام گذاری فرزند .
✳️ آغاز بنایی و خشت بنا نهادن .
✳️ معامله خانه و آپارتمان .
✳️ رفتن به خانه نو .
✳️ و شرکت زدن و امور مشارکتی نیک است .
📛 ولی ازدواج خوب نیست .
🔲 این اختیارات تنها یک سوم مطالب سررسید همسران است بقیه امور را در تقویم مطالعه بفرمایید .
👩❤️👨 انعقاد نطفه و مباشرت .
👩❤️👨 امشب : امشب ( شب یکشنبه ) ، مباشرت برای سلامتی خوب است .
💇💇♂ اصلاح سر و صورت
طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ، باعث غم و اندوه می شود .
💉💉 حجامت خون دادن فصد زالو انداختن خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماه قمری ، باعث خبط دماغ می شود .
😴😴 تعبیر خواب امشب : خواب و رویایی که شب شنبه دیده شود تعبیرش از ایه 12 سوره مبارکه " یوسف " علیه السلام است .
ارسله معنا غدا یرتع و یلعب ....
و از مفهوم و معنای آن استفاده می شود که چیزی عزیزی از خواب بیننده دور افتد و عاقبت آن دور افتاده خیر و نیک باشد .ان شاءالله و شما مطلب خود را بر آن قیاس کنید برای پیوستن به کانال ما کافی است کلمه" تقویم همسران" رادر تلگرام و ایتا جستجو کنید.
💅 ناخن گرفتن
شنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بیماری در انگشتان دست گردد.
👚👕دوخت و دوز.
شنبه برای بریدن و دوختن،#لباس_نو روز مناسبی نیست آن لباس تا زمانی که بر تن آن شخص باشد موجب مریضی و بیماری اوست.(این حکم شامل خرید لباس نمی شود)
🙏🏻 وقت #استخاره در روز شنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۰ و بعداز اذان ظهر تا ساعت ۱۶ عصر.
📿 ذکر روز شنبه : یارب العالمین ۱۰۰ مرتبه
📿 ذکر بعد از نماز صبح ۱۰۶۰ مرتبه #یاغنی که موجب غنی و بی نیاز شدن میگردد .
💠 ️روز شنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_رسول_اکرم_(ص). سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
📚 منبع مطالب :
تقويم همسران نوشته ی حبيب الله تقيان
انتشارات حسنین قم تلفن.
09032516300
0253 77 47 297
0912353 2816
@taghvimehamsaran
AUD-20210812-WA0019.mp3
3.97M
#دقایقی_محضر_قرآن
آیه14
سوره مبارکه آل عمران👆
#قرائتی
🇮🇷 آدابشریعت
@az_sadat53
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🇮🇷 آدابشریعت
http://chat.whatsapp.com/GVK4zGIyuDSL3tNXVcSB64
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام صبح به خیر 🍃
هرروز به رسم ادب *السلام علیک یا صاحب الزمان عج*
*السلام علیک یا ابا عبدالله ع* 🍃
یک آیه از قرآن همراه باتفسیر آن را گوش می دهیم.🌷
14» زُيِّنَ لِلنَّاسِ حُبُّ الشَّهَواتِ مِنَ النِّساءِ وَ الْبَنِينَ وَ الْقَناطِيرِ الْمُقَنْطَرَةِ مِنَ الذَّهَبِ وَ الْفِضَّةِ وَ الْخَيْلِ الْمُسَوَّمَةِ وَ الْأَنْعامِ وَ الْحَرْثِ ذلِكَ مَتاعُ الْحَياةِ الدُّنْيا وَ اللَّهُ عِنْدَهُ حُسْنُ الْمَآبِ
عشق و علاقه به زنان و فرزندان و اموال زياد از طلا ونقره و اسبان ممتاز و چهارپايان و كشتزارها كه همه از شهوات و خواستههاى نفسانى است، در نظر مردم جلوه يافته است، (در حالى كه) اينها بهرهاى گذرا از زندگانى دنياست و سرانجام نيكو تنها نزد خداوند است.
نکته ها
«قَناطير» جمع «قِنطار» به معناى مال زياد است وآمدن كلمهى «مُقَنطرة» به دنبال آن، براى تأكيد بيشتر است. نظير اينكه بگوييم: آلاف و الوف، هزاران هزار.
«خَيل» به معناى اسب و اسب سوار، هردو آمده است و «مُسَوّمة» يعنى نشاندار. اسبهايى كه به خاطر زيبايى اندام و يا تعليمى كه مىديدند، داراى برجستگىهاى خاصّى مىشدند، به آنها «خيل مسومة» مىگفتند.
جلوهكردن دنيا در نظر انسان، گاهى از طريق خيالات شخصى و گاهى از سوى شيطان و گاهى از جانب اطرافيان متملّق صورت مىگيرد. از طريق اوهام شخصى: «يَحْسَبُونَ أَنَّهُمْ يُحْسِنُونَ صُنْعاً» «1» و «فَرَآهُ حَسَناً» «2» و از سوى شيطان: «زَيَّنَ لَهُمُ الشَّيْطانُ أَعْمالَهُمْ» «3» و از طرف اطرافيان متملّق «زُيِّنَ لِفِرْعَوْنَ سُوءُ عَمَلِهِ» «4»
مصاديق جلوههاى دنيا كه در آيه ذكر شده، با توجّه به زمان نزول آيه است و مىتواند در هر زمانى مصاديق جديدى داشته باشد. طلا و نقره، كنايه از ثروت اندوزى، و اسب كنايه از مركب و وسيلهى نقليّه است.
سؤال: با اينكه خداوند زينت بودن مال و فرزند را پذيرفته است؛ «الْمالُ وَ الْبَنُونَ زِينَةُ الْحَياةِ
«1». كهف، 104.
«2». فاطر، 8.
«3». انفال، 48.
«4». غافر، 37.
جلد 1 - صفحه 479
الدنيا» «1» پس چرا اين آيه در مقام انتقاد است؟
پاسخ: زينت بودن چيزى، غير از دلبستگى به آن است. در اين آيه انتقاد از دلبستگى شديد است كه از آن به «حُبُّ الشَّهَواتِ» تعبير مىكند.
كلمهى «بَنين» شامل دختران نيز مىشود، نظير اينكه مىگوييم: عابران محترم از پيادهرو حركت كنند كه شامل زنان عابر نيز مىشود.
امام صادق عليه السلام با استناد به «حُبُّ الشَّهَواتِ مِنَ النِّساءِ ...» فرمودند: مردم در دنيا و آخرت از چيزى بيشتر از زنان لذّت نمىبرند ... اهل بهشت نيز بيش از هر چيز به نكاح تمايل دارند تا خوردنىها و آشاميدنىها. «2»
اين روايت حكمت تقدّم «النّساء» را بر ديگر موارد بيان مىكند.
پیام ها
1- علاقهى طبيعى به مادّيات، در نهاد هر انسانى وجود دارد، آنچه خطرناك است، فريب خوردن از زينتها وجلوههاى آن و عدم كنترل دلبستگىهاست. «زُيِّنَ لِلنَّاسِ ...»
2- جلوهى دنيا براى مردمِ عادّى است، نه افراد فرزانه. «زُيِّنَ لِلنَّاسِ» چنانكه در نظر همسر فرعون كه فرزانهى تاريخ است، كاخ و طلاى او بىارزش است.
«نَجِّنِي مِنْ فِرْعَوْنَ وَ عَمَلِهِ» «3»
3- علاقهى بيش از حدّ به زن وفرزند، بيش از هر چيز مايهى دلبستگى انسان به دنيا مىگردد. «حُبُّ الشَّهَواتِ مِنَ النِّساءِ وَ الْبَنِينَ»
4- مراقب باشيم كه زينتها وجلوههاى دنيا، مقدّمهى غفلت از آخرت است.
«زُيِّنَ لِلنَّاسِ ... وَ اللَّهُ عِنْدَهُ حُسْنُ الْمَآبِ»
5- يكى از عوامل بد عاقبت شدن، شيفتگى و دلبستگى به دنياست. زيرا عاقبت نيكو تنها نزد خداست. «زُيِّنَ لِلنَّاسِ ... وَ اللَّهُ عِنْدَهُ حُسْنُ الْمَآبِ»
«1». كهف، 46.
«2». كافى، ج 5، ص 321.
«3». تحريم، 11.
جلد 1 - صفحه 480
6- يكى از شيوههاى تربيتى، تحقير مادّيات و بيان عظمت معنويات است. «ذلِكَ مَتاعُ الْحَياةِ الدُّنْيا وَ اللَّهُ عِنْدَهُ حُسْنُ الْمَآبِ»
7- بهترين راه براى كنترل علائق مخرّب، مقايسه آن با الطاف جاودانهى الهى است. «وَ اللَّهُ عِنْدَهُ حُسْنُ الْمَآبِ»
#دقایقی_محضر_قرآن
آیه14
سوره مبارکه آل عمران👆
#قرائتی
🇮🇷 آدابشریعت
@az_sadat53
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🇮🇷 آدابشریعت
http://chat.whatsapp.com/GVK4zGIyuDSL3tNXVcSB64
📔 لذت مطالعه (خلاصه کتاب)
🔔 ناقوس ها به صدا در می آیند. (۳۲)
📚 انتشارات عهدمانا
معاویه گفت: تو هیچ یک از این چهار گروه نیستی! تو گروه پنجمی که علی هنوز هم نتوانسته است تو را بشناسد. تو مرا نصیحت نکن ! آن قدر مار خورده ام که افعی شده ام . آنچه را گفتی خود نیز می دانم . بگذریم بگو تو چه کرده ای؟ »
گفتم : « گروههای بسیاری را به سراسر شام گسیل داشته ام. آنها هر یک پیراهن خونین در دست دارند تا به مردم بگویند این پیراهن خونین خلیفهٔ مقتول است که به ناحق به دست علی و یارانش کشته شده و حالا علی قصد دارد با حمله به شام ، همه را از دم تیغ بگذارند ، دین محمد را نابود و قرآن خدا را آتش بزند. شاعران در ذمّ على شعرها می سرایند و سخنرانان به منبر می روند. موجی بر ضدّ علی به راه افتاده است که گمان نکنم کسی بتواند نام او را بر زبان آورد ، مگر اینکه او را ناسزا گوید. جاسوسانی هم به شهرهای کوفه و مدینه رفته اند ، منتظرم خبرهایی از آنها برسد . ما باید هرچه زودتر سپاهیان خود را برای مقابله با علی تجهیز کنیم.
🔹●🔹●🔹●🔹
... کشیش سر راست کرد ، قوسی به کمرش داد و بعد برگ کاغذ را به چشم هایش نزدیک کرد ، ادامهٔ کلمات خوانا نبود، چند سطری بیشتر باقی نمانده بود تا این بخش از نوشته های عمروعاص به پایان برسد. کشیش دوباره مطالعه را پی گرفت.
↩️ ادامه دارد...
ذکری آسان با برکات زیاد
ذکر درمانی
🇮🇷 آدابشریعت
@az_sadat53
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🇮🇷 آدابشریعت
http://chat.whatsapp.com/GVK4zGIyuDSL3tNXVcSB64
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شناخت_امام زمان علیه السلام_قسمت سوم
🔊استاد محمودی
✨آنچه مرا به شناخت امام می رساند این است که من این معرفت را به قلبم بقبولانم و به باور قلبی برسم؛
💫یعنی باور کنم که امام می بیند و می شنود.
🇮🇷 آدابشریعت
@az_sadat53
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🇮🇷 آدابشریعت
http://chat.whatsapp.com/GVK4zGIyuDSL3tNXVcSB64
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر دلتون شکست وقطره اشکی برگونههاتون نشست من حقیر راهم دعا بفرمایید.🤲 🇮🇷 آدابشریعت
@az_sadat53
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🇮🇷 آدابشریعت
http://chat.whatsapp.com/GVK4zGIyuDSL3tNXVcSB64