هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 رهبر انقلاب در دیدار نخست وزیر عراق:
قرائن نشان میدهد آمریکاییها بدنبال تثبیت و گسترش حضور خود در عراق هستند
باید در مقابل این اشغالگری با جدیت ایستاد
حشدالشعبی از مولفههای مهم قدرت در عراق است و باید بیش از پیش به حفظ و تقویت آن اهتمام داشت
✏️حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی عصر امروز در دیدار آقای «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق با قدردانی از اقدامات خوب آقای السودانی در جهت آبادانی و امنیت گفتند: عراق هر مقدار که آبادتر و همراه با امنیت بیشتر باشد به نفع جمهوری اسلامی ایران نیز خواهد بود.
✏️ایشان با اشاره به ارتباط خوب میان دولت و ملت عراق، وحدت و انسجام میان مذاهب و قومیتهای مختلف عراق را بسیار ضروری و مهم برشمردند و خطاب به اقای السودانی افزودند: همانگونه که جنابعالی تصریح کردید، حشدالشعبی نیز یکی از مؤلفههای مهم قدرت در عراق است که باید در جهت حفظ و تقویت بیش از پیش آن اهتمام داشت.
✏️رهبر انقلاب اسلامی حضور نیروهای اشغالگر آمریکایی در عراق را غیرقانونی و برخلاف منافع مردم و دولت عراق خواندند و تاکید کردند: قرائن و شواهد حاکی از تلاش آمریکاییها برای تثبیت و گسترش حضور خود در عراق است که باید در مقابل این اشغالگری با جدیت ایستاد.
✏️رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به تحولات منطقه بهویژه شرایط سوریه تاکید کردند: نقش دولتهای بیگانه در این قضایا کاملاً مشهود است.
🔹در این دیدار که آقای پزشکیان رئیس جمهور نیز حضور داشت، آقای «شیاع السودانی» نخست وزیر عراق با ابراز خرسندی از مذاکرات خود در تهران اظهار امیدواری کرد این مذاکرات و توافقهای انجام شده در تهران، روابط دو کشور را بیش از پیش گسترش و تعمیق دهد.
🔹نخست وزیر عراق، «مردم» ، «حشد الشعبی»، «وحدت و انسجام ملی» و «مرجعیت» را از مؤلفههای قدرت در عراق برشمرد و با اشاره به تجاوزگریهای رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان تاکید کرد: موضع اصولی عراق حمایت از مردم غزه و لبنان و مقاومت در منطقه بوده است.
🔹آقای السودانی همچنین با اشاره به تحولات سوریه و نقش بیگانگان در این تحولات، خاطرنشان کرد: موضع عراق همواره حمایت از اراده مردم سوریه و حفظ استقلال و تمامیت ارضی این کشور و تشکیل حکومتی فراگیر بوده است. ۱۴۰۳/۱۰/۱۹
💻 Farsi.Khamenei.ir
🟡 خانمی بدحجاب جلوی یکی از علما رو گرفت و از ایشون سوال کرد:
❓اگه یک تار موی من بیرون باشد،
دنیا به آخر میرسه؟!
چرا اینقده شماها گیر می دین؟
عالم جواب داد:
اگــر یــک تــار مــو در غذایــی خــوب و خوشــمزه باشــد، آیــا دنیــا بــه آخــر
میرسه؟ قطعا خیـر.
ایـن تـار مـو حتـی مـزه و طعـم غـذا رو
هـم تغییـر نمیده، امـا بسـیاری از افراد طبیعتـا در چنیـن حالتـی دچـار دلزدگـی شـده و اون غـذای خـوب و خوشـمزه از چشمشون میافته.
🟢 عالم اضافه کرد: حالا بذار یه داستان قشنگ تاریخی هم برات بگم...👇
📜 روزی یکــی از یــاران امــام صادق
( علیه السلام ) خدمــت ایشــان رســید
و گفــت در یــک کــوزه روغــن یــک مــوش افتــاده، آیــا میشود آن روغــن را خــورد؟
امــام صــادق (علیهالسلام) فرمودنــد:
نمیتوانی آن را بخـوری.
➖مـرد گفـت آقـا یـک مـوش کوچکتـر از آن اسـت کـه باعـث شـود غـذای خـود را کنـار بگـذارم و از خیـر روغنهای گـران قیمـت بگـذرم!
🔹 امـام صــادق (علیهالسلام) فرمودنـد:
آن چیـزی کـه در نظـر تـو کوچـک اسـت، مـوش نیسـت، ایـن دیـن اسـت کـه در نظـر تـو کوچـک اسـت
🔹 پیامبر اکرم (ص):
لا تَتظُروا اِلی صَغیرِ الذّنبِ و لَکنِ انظُرُوا اِلی ما اجتَرَأتُم؛
به کوچکی گناه نگاه نکنید بلکه به چیزی [نافرمانی خدا] که برآن جرات یافته اید بنگرید.
📚 وسایل الشیعه باب جهادالنفس، ح ۴۰۵
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
همراه ما باشید ↙️
https://eitaa.com/adelhamidinasab313
15.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 قطب نما
غیرت دینی و تغییر خطای محاسباتی
🔻یوم الله نوزدهم دی ماه 1356 به یقین مبدا تاریخ تحولات جدید دنیاست. دهم دی ماه سال ۵۶ بود که رئیسجمهور آمریکا در تهران نطق غرّائی کرد و در تمجید اغراقآمیز و دروغین از محمّدرضا گفت «ایران جزیرهی ثبات است»؛ یعنی خیال آمریکا از ایرانِ وابسته و مسئولان نوکرمَآب ایران آسوده است؛ همین خطای محاسباتی امریکا، رژیم را هم به خطا انداخت. رژیم که به شدت از احیای نام امام خمینی عصبانی بود، تصمیم گرفت برای منزوی ساختن امام اقدامی انجام دهد.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
همراه ما باشید ↙️
https://eitaa.com/adelhamidinasab313
بصیر || عادل حمیدی نسب
🎬 قطب نما غیرت دینی و تغییر خطای محاسباتی 🔻یوم الله نوزدهم دی ماه 1356 به یقین مبدا تاریخ تحولات ج
✍ فرماندهان و مدیران بسیج در کنار برگزاری برنامه ها و فعالیت های خود ، چه در پایگاه یا مساجد (بین الصلاتین) از کلیپ های قطب نما ، حتما استفاده کنند.
در تهیه ی این نماهنگ نظرات و پیشنهادات کارشناسان خبره سیاسی گرفته و به مرحله اجرا می رسد و محتوای آن کاملا مورد تائید می باشد
ان شاءالله سعی خواهیم کرد جدیدترین نسخه ی قطب نما را در این کانال بارگذاری نمائیم
#و_العاقبه_للمقاومة
#عادل_حمیدی_نسب
✍ نظر به در پیش بودن سنت حسنه ای اعتکاف و ایام البیض از امروز احکام مربوط به آن را بارگذاری می کنیم
#عادل_حمیدی_نسب
🔖 معنا و حکم اعتکاف
🔹سؤال
❓اعتکاف به چه معناست و حکم آن را بیان نمایید؟
پاسخ:
یک تعریف جامع از اعتکاف
عبارتست از: «اقامت کردن برای حداقل سه روز در مسجد به قصد عبادت با مراعات شرایط لازم .»
🔸 ارکان اعتکاف
ارکان عبادت ، یعنی اجزایی که اگر به طور عمد یا به طور سهو ترک شوند ، عبادت باطل می شود.
اعتکاف نیز ارکانی دارد که عبارت اند از : ۱_ نیت ۲_ توقف در مسجد جامع شهر یا مساجد چهارگانه معروف ۳_ کمتر از سه روز نبودن اعتکاف ۴_ روزه دار بودن معتکف در ایام اعتکاف
#و_العاقبه_للمقاومة
#عادل_حمیدی_نسب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این هم کلیپ اعتکاف که یکی از اعضای محترم کانال ارسال کردند
💡 یک نمونه آموزش رسانه ای توسط رهبرانقلاب
❗️رهبرانقلاب تبحر ویژه به جهت بیان رسانه ای دارند. اما اجازه دهید یک نمونه اخیر را مرور کنیم که برای فعالان حوزه رسانه بسیار آموزنده است.
🔻عنوان درس را می گذارم سوژه و معنابخشی به پیام.
🔻به دیدار 19 دی با مردم قم توجه کنید. بخش ابتدائی درباره رابطه ایران و آمریکاست. دقت کنید موضوعی که انتخاب کردند رابطه ایران و آمریکاست. یعنی نسبت دشمنی آمریکا با ایران. اما سوژه ای که انتخاب کردند چیست؟
🔻فعالان رسانه می دانند که بین موضوع و سوژه تفاوت است. به بیان ساده، "موضوع" مساله و هدف شماست و "سوژه" نقطه آغازین برای رسیدن به هدف. نقطه شروع باید واجد ویژگی های خاص باشد. از مهمترین ها اینست که باید بدیع و متفاوت باشد. از این مهمتر ساده و روان و تصویری باشد. تصویری یعنی ذهن مخاطب با آن آشنا و همراه است. من تا بگویم ببر در ذهن شما تصویر یک ببر ساخته میشود.
1⃣ یکم. موضوع وسوژه
ابتدا به موضوع و سوژه رهبرانقلاب توجه کنیم. موضوع را به این دلیل انتخاب کردند که مساله این روزها است. یعنی موضوع را به اصطلاح امروزی ها ترند انتخاب کردند که البته مساله راهبردی و نیاز این روزهای ماست.
🔻اما سوژه چیست؟ "ایران مطلوب آمریکا چه شکلی است؟" سوژه را کاملا تصویری انتخاب کردند. رجوع کردن به تاریخ، به تصویری شدن پیام در ذهن کمک می کند. از این نقطه شروع کردند: کارتر سال 56 از حکمت پهلوی تمجید کرد. در ادامه فرمودند: اما ببینیم آنروزها چه شرایطی داشتیم که موجب تمجید آمریکا شد.
🔻دقت کنید برای تحلیل رابطه ایران و آمریکا سراغ مباحث عمیق ایدئولوژیک نرفتند. از کلیشه ها و سخنان تکراری و کلی هم استفاده نکردند. شعار هم ندادند که آمریکا چه هست و چه نیست. یک سوال ساده مطرح کردند. کارتر از پهلوی تعریف کرد و حالا ببینیم حکومت مورد علاقه او چه حکومتی است. سادگی و روانی در انتخاب سوژه خودش یک شاخص کلیدی است.
2⃣دوم. معنا بخشی
🔻دیتا و داده در پیام باید معنا شود. فرق داده و اطلاعات در همین معناست. فرق اطلاعات و آگاهی نیز در روایت شخص از معناست. بازگردیم به سخنان رهبری انقلاب.
🔻بعد از موضوع و سوژه نوبت چینش محتوا است. اولا پیام شان دارای دسته بندی است. دسته بندی موجب ساخت اینفوگرافی در ذهن می شود که نقش کلیدی در نظام بخشی ذهنی و اقناع دارد. لذا چهار شاخص از تصویر را آنروز انتخاب کردند.
🔻اول به سیاست خارجی اشاره کردند. ظاهرا شاخص کیفی است، اما برای بیان آن با استفاده از مدل تحلیلی استقرا، سراغ یک نمونه خاص رفتند و آن نمونه را فرآوری رسانه ای کردند تا در ذهن مخاطب به سادگی معنا پیدا کند؛ توضیح می دهم.
فرمودند 50 هزار مستشار نظامی آمریکایی آنروز در ایران بودند. در ادامه توضیح دادند که : "یعنی این مستشارها از خزانه مردم حقوق می گرفتند." بعد ادامه دادند که این عدد از بودجه آموزش پرورش آن روزها هم بیشتر بود.
دقت کنید که تحلیل یک شاخص "کیفی" مثل سیاست خارجی را ابتدا "کمی" کردند و بعد همان کمیت را معنا دادند. چطور معنا کردند اول متصل کردند به خزانه و جیب مردم و دوم در مقایسه با بودجه آموزش پرورش آنرا معنا بخشیدند. انتخاب آموزش پرورش نیز خودش قابل اعتناست. نهادی که همه مردم با ان مرتبط هستند و خدماتش محسوس است.
🔻شاخص دوم را سیاست داخلی انتخاب کردند. برای تحلیل این شاخص سراغ دیکتاتوری رفتند که باز هم فصل مشترک است و همه مردم نسبت به آن موضع و مرزبندی دارند. در ادامه توضیح دادند که از نهضت آزادی تا چریک فدایی تا انقلابیون توسط نظام این دیکتاتورها سرکوب شدند. یعنی در معنا بخشی و بیان این شاخص، جائی ایستادند که همه مردم با آن ارتباط می گیرند. یک مدل تحلیلی قیاسی. یک تصویر کلی از دیکتاتوری که برای همه تلخ است و بعد توجه دادن به چند مصداق جزء برای شاهد مثال.
این مدل استدلال را بگذارید کنار اینکه برخی خیال می کنند وقتی گفته میشود پهلوی ها فاسد بودند، یعنی تنها زن باره و فساد اخلاقی داشتند.
🔻در شاخص سوم و اقتصاد هم مجدد سراغ فصل مشترک همه مردم رفتند. توضیح دادند که در آن روزها 6 میلیون بشکه نفت فروخته میشد. برای اینکه معنادار شود با رقم فروش نفت در این روزها مقایسه کردند که یک و نیم ملیون بشکه است. در ادامه روی تبعیض ایستادند. جائی که همه مردم با هرگرایشی نسبت بدان تنفر دارند. اینکه پول نفت به جیب گروه خاص از طبقه خاص میرفت.
🔻در بحث علم و فناوری هم به شاخص رتبه ایران در دنیا اشاره کردند که همه فهم و ساده و بدون چالش است.
🔶 در نهایت با زبان ساده و استفاده از ابزارهای اقناعی رسانه ای توضیح دادند که آمریکا زمانی شما را می پسندند و مورد حمایت قرار می دهد که به این نقطه از فروپاشی برسید. کدام نقطه؟ سال 56 را ببینید؛ همان. یک بیان تصویری که همه می فهمند و اگر توجه کنند می پذیرند.
محسن مهدیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 پدافند ایران در دل کویر
همراه ما باشید ↙️
https://eitaa.com/adelhamidinasab313
🌹هرنفس بوی سیب میآید
از مسیر شلمچه این شبها
🌹زنده شد یاد کربلای پنج
یاد سربندهای یا زهرا (ع)
🌹یاد و خاطره شهدای عملیات غرور آفرین کربلای ۵ گرامی باد.
به روح مطهر شهدای کربلای ۵ صلوات
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
همراه ما باشید ↙️
https://eitaa.com/adelhamidinasab313
تصویر هوایی از #جهنم در منطقه ثروتمند نشین لس آنجلس ...!
همراه ما باشید ↙️
https://eitaa.com/adelhamidinasab313