هندسه روحانی (مجموعه تقریظ های علامه حسن زاده آملی بر آثار علمی)
سی فصل خواجه نصیرالدین طوسی(تقویم نگاری)
متن و ترجمه دو رساله منتشر نشده از ابن سینا
پژوهشکده ادیب فقه جواهری
https://eitaa.com/adibefeghh
تصویر طرح جلد چاپ اول کتاب تشنه دانش
مدیریت در تحصیل براساس زیست نامه علامه حسن زاده آملی
تشنه دانش هم اکنون به چاپ پنجم و ویراست دوم رسیده است.
پژوهشکده ادیب فقه جواهری
https://eitaa.com/adibefeghh
تعادل واژگانی و اهمیّت آن در فهم دقیق متن
یکی از مهمترین مسائل مورد توجّه در فرایند ترجمه، دستیابی به تعادل و برابری در ترجمه است که از طریق مطالعۀ جنبههای مختلف زبان مبدأ صورت میپذیرد و یکی از مهمترین زمینههای مورد پژوهش در تعادل ترجمهای، برابری واژگانی است. هرچند این امر به شکل کامل در بین دو زبان مبدأ و مقصد، به علّت امکانات زبانی مختلف، قابل دستیابی نیست، امّا وظیفۀ مترجم این است که تا آنجا که امکان دارد، بکوشد برابرنهادهای واژگانی دقیقی ارائه نماید. یکی از شیوههای دستیابی به برابری واژگانی در فرایند ترجمه، توجّه به لایهها و آحاد مختلف معنایی واژگان و پدیدههایی همچون شمول معنایی و چندمعنایی و نیز توجّه به بافت و موقعیّت کلام است. از این رو، با تقسیمبندی برابری واژگانی به پنج قسمت، افزون بر شناخت حوزۀ معنایی واژگان، به ترجمهای صحیح و برابر میتوان دست یافت. این پنج قسم عبارتند از: برابری یکبهیک، برابری یک به چند، برابری چند به یک، برابری یک به جزء و برابری یک به صفر.
برای مطالعه مقاله تعادل واژگانی و اهمیّت آن در فهم دقیق متن (موردکاوی پنج ترجمۀ فارسی از خطبههای نهجالبلاغه) به سایت پژوهشکده مراجعه بفرمایید:
B2n.ir/b77919
#ترجمه
پژوهشکده ادیب فقه جواهری
https://eitaa.com/adibefeghh
کتاب گنجینه الاسرار عمان سامانی به همت نشر پژوهشکده ادیب فقه جواهری
https://arabadib.ir/shop/product/view/1/333
https://eitaa.com/adibefeghh
کتاب چیستی پیوند قرآن و عرفان و برهان اثر استاد روح الله سوری در تبیین مساله قرآن و برهان و عرفان از هم جدایی ندارند کتاب چیستی پیوند قرآن و عرفان و برهان اثر استا روح الله سوری در تبیین مساله قرآن و برهان و عرفان از هم جدایی ندارند اندیشه ای که علامه حسن زاده آملی درباره آن رساله ای را تدوین کردند این کتاب پرسشهای بنیادین زیر پاسخ میدهد یکم رابطه گزارههای دینی و عرفانی و فلسفی چیست؟ دوم آیا این سه روش مجزا و تطبیق ناپذیر هستند یا سه طیف از یک نور واحد اند و همگی هدف واحدی را در پی میگیرند؟ در پاسخ به پرسش های یاد شده گروهی به تفکیک گرویده اند اما صاحب نظران بر آنند که دین عرفان و فلسفه از هم جدایی ندارند عرفان از راه شهود و فلسفه از راه عقل اگر درست و طبق موازین حرکت کنند جز به حقیقت نخواهند رسید حقیقتی که وحی با روش فوق بشری خود بدان دست یافته و در قالب نقل از آن سخن می گوید.
خرید آنلاین با پست رایگان:
https://arabadib.ir/shop/product/view/1/27
پژوهشکده ادیب فقه جواهری
https://eitaa.com/adibefeghh