🔻دحوالارض چه روزی است؟
🔹فردا یکشنبه، بیست و پنجم ذیقعده، هم زمان با دحوالارض یعنی روز گسترش یافتن زمین است.
از امیرالمومنین علیه السلام روایت شده است که فرمودند:
🔹«نخستین رحمتی که از آسمان به زمین نازل شد، در بیست و پنج ذی القعده بود. کسی که در این روز روزه بگیرد و شبش را به عبادت بایستد، عبادت صد سال را که روزش را روزه و شبش را عبادت کرده است خواهد داشت.»
🔹همچنین در برخی از روایات این روز به عنوان روز قیام امام زمان مهدی موعود عجل الله تعالى فرجه الشريف معرفی شده و خاتم المحدثین، شیخ عباس قمی (ره) روز دحوالارض را از چهار روز معروفی ذکر کرده که روزه آن ثواب هفتاد سال عبادت را دارد.
🔹روز دحوالارض از روزهای پر برکت خدا برای بندگان
در کتاب شریف «المراقبات» روایت است که امام رضا علیه السلام فرموده اند:
🔹در شب بیست و پنجم ماه ذى القعده حضرت ابراهیم عليه السلام و حضرت عیسى عليه السلام متولد شده اند.
🔹در این روز، پيامبر خدا صلى الله علیه و آله به قصد حجة الوداع از مدینه با یكصد و چهار هزار یا یكصد و بیست و چهار هزار و حضرت فاطمه سلام الله عليها و تمامى اهل بیت خود از راه شجره به مکه عزیمت نمودند.
🔹توبه، استغفار، عبادت و شب زنده داری از اعمالی است که در شب دحو الارض سفارش و تأکید بسیاری برای انجام دادن آنها شده است.
🔹روز دحوالارض نمازها و ادعیه مخصوصی دارد که کیفیت آنها در کتاب مفاتیح الجنان مرحوم شیخ عباس قمی (ره) آمده است.
Eitaa.com/saveh_adineh1
به اطلاع همشهریان فهیم ساوجی میرساند.
طبق درخواست امام جمعه محترم شهرستان ساوه حجت الاسلام والمسلمین دکترسیدابراهیم حسینی، مبنی بر کاهش آمار طلاق واعتیاد و تربیت نسلی مهدوی، خدمات مشاوره رایگان جهت بهبود روابط زوجین، والدین و فرزندان، مشاوره قبل از ازدواج و مسائل مربوط به جوانان و نوجوانان و تدابیر دوران بارداری و قبل ازآن با همکاری استاد مشاور مجرب به بانوان محترم در دفتر امام جمعه به صورت فعال و هدفمند روزهای یکشنبه ساعت 9 الی 12 ارائه می گردد. .لطفا اطلاع رسانی کنید.
با تشکر دفتر امام جمعه ساوه
Eitaa.com/saveh_adineh1