🚨 یک پیشنهاد ویژه برای این روزها
📌هیچ چیزی مثل یاد امام حسین(ع) به ما قوّت، نشاط و حال خوب نمیدهد.
🔸امام خمینی فرمود: «ما را سیدالشهدا این طور هماهنگ کرده...این هماهنگی که در تمام ملت ما در قصۀ کربلا هست، این بزرگترین امر سیاسی است در دنیا. و بزرگترین امر روانی است در دنیا. تمام قلوب با هم متحد میشوند. اگر خوب راهش ببریم، ما برای این هماهنگی پیروز هستیم. و قدر این را باید بدانیم. و جوانهای ما توجه به این مسائل داشته باشند.»
🔸یاد امام حسین(ع) همانطور که اقشار و سلایق مختلف را با هم هماهنگ، متحد و قوی میکند و یک کشور را نجات میدهد، قوای درونی ما را نیز، هماهنگ، متحد و قوی میکند و به ما نیرو، حالِ خوب و نشاط منحصر به فردی میدهد.
🔸با یادآوری «قدرت و عظمت حسین(ع) و تجلی این قدرت در حماسۀ پیادهروی اربعین»، هر روز خود را آبادتر و زندهتر کنیم.
به ویژه که امام صادق(ع) -قطعا برای اینکه زندگی بهتر، کمرنجتر و لذتبخشتری داشته باشیم- توصیه کردند روزانه برای یاد امام حسین(ع) وقت صرف کنیم.
#از_حسین_نیرو_بگیر
#حسین_آرام_جانم
Eitaa.com/saveh_adineh1
❌پیام امام جمعه شهرستان ساوه حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسینی در باره مبارزه با کرونا
بسم الله الرحمن الرحیم
ضمن تقدیر و تشکر وافر از مسئولین محترم بهداشتی و پزشکی شهرستان، بویژه مسئولین محترم بیمارستان های شهید مدرس و شهید چمران و کادر پزشکی و پرستاران خدوم و صبور، پرسنل محترم اورژانس و نیز فرماندار محترم و روحانیت معظم و رسانه ها بخاطر تلاش برای حفظ جان و هدایت مردم از باب امر به معروف و نهی از منکر در حوزه رعایت بهداشت عمومی، در باره مبارزه با کرونا نکاتی را معروض می دارم.
۱- تاکید بر نقش مهم فرهیختگان، روحانیت و رسانه ها در چگونگی مقابله با کرونا و نقش آفرینی فعال و تلاش برای حفظ آرامش معنوی جامعه.
در شرایطی که جامعه تحت هجمهی سنگین رسانهای با هدف آشفتگی و هرج و مرج عمومی است، روشنگری عمومی صحیح بسیار کارساز بوده و همچنین تخریب و شایعه سازی رسانههای دشمن و بی اعتمادسازی مردم به نظام اسلامی و آشفتگی و بی سامانی بازار و اقتصاد و اختلال کسب و کار را خنثی میکند.
پرواضح است ارائه اخبار و اطلاعات و آموزش های صحیح و افزایش سواد رسانه ای عموم مردم، و جلوگیری از سیاه نمایی و ایجاد تشویش و دلهره، مسئولیت خطیر دینی و ملی امروز ائمه محترم جماعات، روحانیون و روشنفکران و رسانه ها است.
۲- از منظر دین رعایت بهداشت عمومی فردی، اجتماعی و محیطی برای حفظ جان خود و دیگران و مبارزه با آلودگی های ویروسی واجب شرعی است.
۳- سهل انگاری و بی مبالاتی در رعایت بهداشت اگر موجب ابتلای عدهای و فراگیر شدن آن شود ضمان آور و مجازات تعزیری شرعی و عقاب اخروی دارد.
۴- آموزش فراگیر بهداشت عمومی و تذکر مداوم لزوم رعایت نکات بهداشتی ضرورت شرعی دارد.
۵- رعایت دستور العملهای وزارت بهداشت و مدیران مربوطه مبنی بر ضد عفونی کردن محیط و عدم شرکت در اماکن عمومی اعم از آموزشی حوزوی و دانشگاهی و اماکن مذهبی الزام شرعی دارد و ضروری است.
۶- باید با بسیج عمومی بهداشتی ویروس کرونا را از بین ببریم و تهدید بهداشتی را به فرصت بزرگ فرهنگ سازی، رعایت بهداشت و صیانت وحدت و یکپارچگی جامعه تبدیل کنیم.
۷- عموم مردم و خانواده ها در برابر کرونا هراسی ایستادگی کنند و به لطف و عنایت الهی امیدوار باشند اما در عین حال نباید احتمال بروز فاجعه بهداشتی و تهدید زندگی جمعی را در صورت سهلانگاری مردم و نیز عدم مدیریت صحیح مقابله با کرونا توسط مراجع بهداشتی و دولتی وامنیتی نادیده گرفت.
۸- سودجویی عده ای در گران کردن لوازم بهداشتی، خلاف شرافت انسانی و اسلامی است و همگان بویژه مسئولین امر باید مانع سوء استفاده آنان گردند.
۹- تضعیف دستگاهها و مقامات مسئول بویژه زیر سوال بردن کادرهای پزشکی و پرستاران فداکار هم مضر است و هم شرعا جایز نیست.
۱۰- توکل به خدا و توسل به ائمه اطهار علیهم السلام و استفاده از حرزها و ادعیه و نماز در هرحال بویژه هنگام سختی ها وبلایا رهگشا است. با این وصف ارتباط با خدا منافاتی با کمک گرفتن از اسباب علمی و رعایت بهداشت عمومی در مقابله با کرونا نیست؛ بلکه راه حلهای طبیعی و علمی وظیفهای شرعی است.
۱۱- توصیه میشود از فرصت معنوی رجب، ماه ولایت و رحمت و استغفار برای خودسازی و عبادت در خانه استفاده کرد و به جای اعتکاف های عمومی روزه و دعاء وارتباط باخدا را در محیط خانه انجام دهیم.
۱۲_ پیامهای مراجع معظم تقلید وبزرگان ومسئولان حوزه باید برای مردم در مبارزه با کرونا، به عنوان پیامهایی الهام بخش، امید آفرین، سازنده، رهگشا و اثر بخش از رسانههای عمومی به ویژه صدا و سیما ترویج شود.
۱۳_ در تزاحم بین حفظ جان خود و دیگران با توجه به توصیههای بهداشتی و یا حضور در اماکن عمومی زیارتی و اعتکاف و تجمعات عمومی مذهبی اگر مخاطره آمیز باشد، بدون شک رعایت توصیههای بهداشتی ضرورت دارد و در صورت لزوم باید از حضور در امکان زیارتی و اعتکاف و تجمعات مذهبی پرهیز کرد و با هماهنگی و همکاری مشترک مقامات بهداشتی و اماکن مذهبی سیاستگذاریهای لازم انجام شود.
۱۴- نماز جمعه هفته گذشته تعطیل شد نسبت به نماز جمعه آینده اطلاع رسانی خواهد شد. اما آنچه همگان باید بدانند آن است که ملت قهرمان ایران که در همه صحنه ها در برابر دشمنان پیروز شدند، بر کرونا هم بزودی غلبه خواهند کرد. شعار همگانی آن است که:
کرونا را شکست خواهیم داد.
علیه التکلان
سید ابراهیم حسینی
امام جمعه شهرستان ساوه
۱۳۹۸/۱۲/۱۱
Eitaa.com/saveh_adineh1
⭕️ فتوای مقام معظم رهبری درباره غسل، کفن و نماز میت بر اثر کرونا
🔻مجرد ابتلای به این بیماری، موجب سقوط احکام واجب مربوط به میت نمیشود؛ بنابراین با مراعات کامل نکات بهداشتی و استفاده از تجهیزات ایمنی –هر چند با صرف هزینه – باید حداقل واجب در مورد غسل، حنوط، کفن، نماز میت و دفن انجام گیرد.
🔻 در صورت عدم امکان غسل ترتیبی، باید به صورت ارتماسی، غسل داده شود و در صورت عدم امکان غسل، با دست میت، میت را به ترتیب، بدل از غسل با آب و سدر، غسل با آب و کافور و غسل با آب خالص، تیمم داده و حنوط کنند و - هر چند از روی لباس - کفن کرده و دفن نمایند.
✍ در صورتی که در شهرستان، خلاف این دستور شرعی عمل شود، مسئولین مربوطه در شهرداری و علوم پزشکی باید پاسخگو باشند.
🔻با توجه به اینکه گزارش شده است که نه تنها افرادی که کرونا داشتند بلکه حتی افرادی که مشکوک به کرونا بودند نیز بدون رعایت آداب شرعی دفن کردند!
همشهریان عزیز در صورت مشاهده تخلف، مراتب را به دفتر امام جمعه شهرستان گزارش کنند تا پیگیری شود.
دفتر امام جمعه شهرستان ساوه
Eitaa.com/saveh_adineh1
11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آمریکایی ها در عراق چه غلطی می کنند
eitaa.com/saveh_adineh1
دیدار اساتید حوزه علمیه حضرت ولی عصر (عج) با امام جمعه ساوه
اساتید حوزه علمیه حضرت ولی عصر (عج) با حجت الاسلام دکترحسینی امام جمعه ساوه دیدار و در خصوص نحوه آموزش در ایام تعطیلی حوزه های علمیه رایزنی کردند.
Eitaa.com/saveh_adineh1
🔸12 اسفندماه 1363؛ شروع جنگ شهرها توسط عراق در جریان جنگ تحمیلى
✳️جنگ شهرها؛ تجربهاى عبرت آموز براى حفظ و ارتقاء توان موشكى كشور
💠مقاومت ایثارگرانه رزمندگان در جبهههاى جنگ و نیز حمایتهاى بىدریغ مردم ایران از رزمندگان خود در پشت جبههها كه كه نه تنها منجر به بازپسگیرى مناطق اشغالى كشور شد، بلكه منجر به پیروزى در عملیاتهاى مختلف دفاع مقدس گردید؛ این موضوع خشم صدام را برانگیخت و موجب شد تا به جنایتهاى تازهاى دست بزند. او در آبان۱۳۶۳ بهطور رسمى اعلام كرد كه اماكن و شهرهاى غیرنظامى ایران را هدف حمله قرار خواهد داد.
🔹با اعلام این خبر، او شهرهاىبىدفاع را مورد حمله و هجوم جدى قرار داد و حمله موشكى به شهرها با هدف شكستن روحیه مقاومت مردم ایران توسط عراق آغاز و جنگ وارد مرحله جدیدى شد. برخورد نخستین موشك دشمن به تهران در اسفند۱۳۶۶بهمنزله آغاز مرحله جدیدى از حملات نیروهاى صدام به مردمبىدفاع و اماكن غیرنظامى ایران بود... .
برای مطالعه متن کامل مقاله مراجعه کنید به:
http://ejna.ir/shu23855822
eitaa.com/saveh_adineh1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویروس عدم تعادل
Eitaa.com/saveh_adineh1