......................☫ ﷽ ☫......................
🕌 گزیده ای از بیانات آحجت الاسلام محمد صادق محمدی لائینی در نماز جمعه ۱۶ آذر 1403 شهرستان نکا
🔻 خطبه دوم
✏️ تشییع جنازه شهید خوشنام امروز انجام شد و در روستای استخرپشت به خاک سپرده شد. شهیدی که جان خود را در راه خدا داد تا نظام اسلامی حفظ شود. با خون جوانان، امنیت کشور حفظ شد. حقوق شهدا بر ما بسیار بزرگ است. حق آنها این است که در کارهایمان خوب عمل کنیم. کاری که برای خدا باشد قبول می شود. اهل بیت(ع) غذای خود را به فقیر، یتیم و اسیر دادند. این بخشش برای خدا بود و خدا مُبلّغ خوبی هایی است که برای خدا باشد.
✏️ حاج شیخ عباس قمی ثواب نوشتن کتاب مفاتیح الجنان را اینگونه قرار داد که هرکس این کتاب رامی خواند، ثوابش به حضرت فاطمه زهرا(س) برسد. خیلی ها مزد دنیایی می خواهند اما انسان مخلص، برای خدا کار می کند. کسانی که برای حضرت زهرا(س) مراسم برگزار کردند و زحمت کشیدند، خداوند پاداش آنها را میدهد.
✏️ این همه کشتار در جهان انجام می گیرد صدایی از طرف مسیحیان و پاپ ها بلند نمی شود.
✏️ امروز 16 آذر روز دانشجوست. در سال 32 یک مقام آمریکایی وارد تهران شد. دانشجویان اعتراض کردند و تعدادی از آنها به شهادت رسیدند. دانشجویان حق بزرگی در پیروزی انقلاب دارند.
✏️ دانش، محترم است، همانطور که حامل دانش احترام دارد. اگر حامل دانش احترام دارد ، جایگاه دانش هم احترام دارد. باید مواظب بود دانش در مسیر حقیقت باشد. دانش می تواند ابزاری برای نابود کردن بشریت باشد که در آن صورت، بزرگترین حجاب است.
✏️ سال 70، سازمان ملل، عراق را به عنوان متجاوز جنگ تحمیلی اعلام کرد. این جنگ برکاتی داشت، توان علمی و نظامی و امنیتی کشور بالا رفت هر چند خسارت فراوانی برای کشور داشت. خون شهدا باعث شد که مملکت ما محفوظ بماند.
✏️ جغرافیای ایران، قبل از قاجار بسیار فراتر از الان بود. مملکت را به مرور شاهان بی کفایت از دست دادند. اما خون شهدا باعث شد که حتی یک وجب از خاک کشور کم نشود.
✏️ از استانداران قبلی مازندران تشکر می کنیم، آدم خدوم بود، خیلی خدمت کرد. برای استاندار جدید آرزوی موفقیت داریم. فرق نمی کند، هر دولتی باشد، این پستها، این مسئولیتها، این جابجایی باید باید ملاک و معیار آن، لیاقت ها باشد. خط و خطوط فکری تعیین کننده نباشد، آن حساب و کتاب سیاسی ، گروه بندی ها، حزب بازیها، اینها معیار انتخاب نباشد، معیار جابجایی و مسئولیت نباشد. اگر خطوط سیاسی باشد، همان فکر شیطانی است. کسی ممکن است ادم میدانی فعلا و دلسوز باشد، ممکن است مخالف فکر شما باشد، پس معیار باید این باشد. میزان خدمت چقدر است. تفکرات سیاسی اگر باشد ایرادی ندارد اما معیار خدمت نیست. معیار، میزان خدمت است. هرکسی خدمتش بیشتر باشد و دلسوزتر باشد، شایستگی و تخصص لازم در آن مسئولیت را داشته باشد. برای ما آن چیزی که مهم است و پایه و اساس است، ولایت است. با ولایت نباید زاویه داشته باشد. کسی که ضد ولایت است، آسیب می رساند. نان ما را می خورند و نوکر بیگانه است.
✏️ منطقه دارای تنش های فراوان است. تکفیری های ضد دین در کشور سوریه، فتنه برپا کردند. اگر جلوی این فتنه گرفته نشود، همه جا را فرا خواهد گرفت. کسانی که دم از این می زنند که چرا به آنها کمک می کنیم یقینا خائن هستند.
✏️ امام علی(ع) می فرماید: اگر جلوی دشمن گرفته نشود، باید در داخل خانه های خود با آنها بجنگید که در آن وقت ذلیل می شوید.
@AdinehEntezar
هدایت شده از شبکه امامت
14.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 حکم اعدام صادر شد!
#خراسان_شمالی
#بجنورد
https://eitaa.com/nouri_ir
🏴 #شبکه_امامت | #نماز_جمعه
@shabake_emamat
27.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حماسه حضور
✳️ نماهنگ نماز جمعه 16 آذر 1403 شهرستان نکا
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔅 به شبکه آدینه انتظار (نماز جمعه نکا) بپیوندید:
@AdinehEntezar
✳️ در آئینی با حضور سردار حسینی جانشین فرماندهی انتظامی استان، امام جمعه محترم و مدیران شهرستانی از زحمات ۵۰ ماهه سرهنگ عزیزی در فرماندهی انتظامی نکا تکریم و مجتبی راست خدیو به پیشنهاد سردار مفخمی فرمانده فراجا مازندران و با حکم سردار رادان به مدت سه سال به سمت فرماندهی انتظامی نکا معارفه و منصوب شد.
🔹 سرهنگ راست خدیو پیشتر فرماندهی انتظامی شهرستان میاندورود را بر عهده داشت . وی همچنین فرماندهی انتظامی کیش را هم در کارنامه خود دارد.
🔻 لازم به ذکر است سرهنگ قاسم عزیزی بعد از چهار سال و دو ماه فعالیت در فرماندهی انتظامی دیار نیکان ، هفته گذشته به سمت فرماندهی انتظامی شهرستان عباس آباد منصوب شده بود.
@AdinehEntezar
✳️ جلسه آموزشی کمیته حفاظت خواهران ستاد نماز جمعه با حضور جناب سرهنگ طاهری جانشین نیروی انتظامی شهرستان نکا و جناب سرهنگ محمدی رئیس پلیس پیشگیری و امنیت
🔸 در پایان این جلسه آموزشی، از دو تن از خادمان پیشکوست و زحمتکش واحد حفاظت خواهران ستاد نماز جمعه، با اهدای هدیه ای، تجلیل به عمل آمد.
@AdinehEntezar
✳️ دیدار جناب سرهنگ مجتبی راست خدیو فرمانده جدید نیروی انتظامی شهرستان نکا با امام جمعه محترم
@AdinehEntezar
✳️ نشست کمیته فرهنگی ستاد نماز جمعه نکا با بخشدار هزارجریب جناب مهندس لطف آبادی
🔹 در این نشست در خصوص تعامل، همکاری و اعتلای نماز جمعه شهرستان، گفتگو و تبادل نظر شد.
@AdinehEntezar
✳️ نشست تعاملی کمیته فرهنگی ستاد نماز جمعه شهرستان نکا با رئیس اتاق اصناف جناب آقای حسین اسدی جهت اعتلای برگزاری نماز جمعه
@AdinehEntezar
هدایت شده از شبکه امامت
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 روز حقوق بشر واقعی
#فارس
#استهبان
https://eitaa.com/namazjomeh_estahban
#حقوق_بشر
🇮🇷 #شبکه_امامت | #نماز_جمعه
@shabake_emamat
15.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نکا
🎙 امام جمعه :
✳️ ملاک و معیار پست ها و جابجایی ها، لیاقت ها باشد ... پایه و اساس، ولایت است
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔅 به شبکه آدینه انتظار (نماز جمعه نکا) بپیوندید:
@AdinehEntezar
#اطلاعـیه
#نـمـازجـمعـه_شهرستان_نکا
۩ نمازجمعه 23 آذر 1403 ۩
❏ خطیب: حـجـت الاسـلام و المسـلمیـن محمد صادق محمدی لائینی (امام جمعه نکا)
▪️مجری: علی عالمی نژاد
🔻 میز خدمت : بنیاد شهید شهرستان نکا
⚘️ دیگر برنامه ها:
🔻 برقراری مهد آدینه (ویژه کودکان نمازگزاران)
🔻 ایستگاه سلامت جمعیت هلال احمر شهرستان نکا
🔻 اجرای سرود - گروه سرود دبستان عروج
📌مکان: مصـلی امام خمینی(ره) شهرستان نکا
⏰زمان:
23 آذر 1403
درب مصلی ساعت 10 صبح باز است
✌🏻🇮🇷🇵🇸 منتـظـر حـضـور پرشـور شما مردم ولایتمدار شهرستان نکا در سنگر عبادی و سیاسی نمازجمعه هستیم.
🇮🇷🇵🇸 روابط عمومی
#ستاد_برگزاری_نمازجمعه_شهرستان_نکا
💻 @AdinehEntezar
بارتاب خبری سخنان امام جمعه محترم شهرستان نکا در کانال خبری ستاد نماز جمعه استان و کشور
👇👇👇👇