آیا نوشته های #عهد_جدید به صراحت از #تثلیث سخن می گوید؟
🔸 بررسی شواهد موجود و صحبتهای #اندیشمندان_مسیحی نشان می دهد در هیچ کجای عهد جدید به صراحت از تثلیث سخنی گفته نمی شود.
دائره المعارف دین می گوید: عالمان خداشناسی موافق هستند که عهد جدید نیز حاوی عقیده صحیحی درباره تثلیث نیست.
🔸 فرتمن عیسوی چنین اظهار می کند: نگارندگان عهد جدید... عقیده ای معین و یا قاعده ای وضع شده درباره تثلیث در اختیار ما نگذاشته، هیچ آموزش صریحی در این مورد که در یک خدا، سه شخص الهی مساوی وجود دارد نیز به دست نمی دهند... در هیچ کجا عقیده تثلیث موجود مستقل با حیات و فعایت الهی در یک الوهیت را نمی یابیم.
🔸 در دائره المعارف جدید بریتانیکا آمده است: نه واژه تثلیث و نه عقیده صریح آن، هیچ یک در عهد جدید نیامده است.
🔸 برنهارد لزه در کتاب خود با عنوان تاریخچه #اعتقادات_مسیحی چنین می گوید: تا آنجایی که به عهد جدید مربوط می شود، عقیده واقعی تثلیث در آن یافت نمی شود.
🔸 فرهنگ جدید بین المللی خداشناسی عهد جدید نیز اظهار می کند: عهد جدید حاوی عقیده توسعه یافته تثلیث نیست کتاب مقدس فاقد بیان صریح این مطلب است که پدر، پسر و روح القدس از جوهری مساوی هستند.
🔸 پرفسور ا. واشبرن هاپکینز از دانشگاه یال، این موضوع را چنین تایید کرد: ظاهرا عقیده تثلیث برای عیسی و پولس ناشناخته بوده است. آنان هیچ سخنی در این باره نگفته اند.
🔸 آرتور ویگال تاریخ نویس، می نویسد: عیسی مسیح هرگز اشاره ای به چنین پدیده ای نکرد و در هیچ کجای عهد جدید واژه(تثلیث) نیامده است. این عقیده سیصد سال پس از مرگ سرور ما(عیسی) به وسیله #کلیسا پذیرفته شد.
🔸 آلوِن لَمسُن نیز در اثر خود با عنوان کلیسای سه قرن نخستین شواهد تاریخی را خلاصه کرده و می گوید: اعتقاد نوین و رایج تثلیث . . . از هیچ پشتیبانی در اظهارات یوستینوس [شهید] برخوردار نیست؛ و این ملاحظات درباره کلیه پدران پیش از نیقیه قابل تعمیم است؛ یعنی، همه نگارندگان مسیحی در طول سه قرن پس از تولد مسیح.
🔸 درست است که آنان از پدر ، پسر و . . . روح القدس سخن میگویند، معهذا اینان را نه مساوی میدانند ، نه از لحاظ تعداد یک ذات و نه سه شخص در یک شخص ، آنطوری که هواداران تثلیث هم اکنون ادعا می کنند. واقعیت قضیه کاملاً عکس این است.
🔸 این شواهد نشان می دهد در هیچ کجای از عهد جدید به صراحت از تثلیث سخن گفته نشده است.
رهپویان هدایت 📚
🌐 @adyan8
✨🌹 #پای_منبر_اهل_بیت
امام #محمد_باقر (ع) فرمودند:
از #دشمني بپرهيزيد ، زيرا #فكر را مشغول كرده و مايه #نفاق مي گردد .
📚بحارالانوار ، دار احياء الترا العربي ، ج 2 ، ص (301)
🌐 @adyan8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆
♨️ اینجا #آمریکاست ،
#کعبه_آمال_غرب_پرستان
#غرب_زدگی_درد_بی_درمان
🌐 @adyan8
شبکه ادیان
عاشوراء( 1) گریه با فریاد و صدای بلند #پیامبر(ص) بر سید الشهداء ۵۰ سال قبل از #شهادت !!!! چه سری در
ماجرای گوش بری کودک کار توسط شهرداری؛ صحنه سازی بود و قصه چیز دیگری بوده و ارتباطی به شهرداری نداشته..
تجاوز سریالی به 40 دختر ایرانشهر هم دروغ بود!
تجاوز گروهی به دختر افغان در خمین هم!
ماجرای خانه های فحشا در مشهد هم!
.
.
.
بخش قابل اعتنایی از تلخی این روزها، ازین دست است!
باور کنیم فقط ناشی گری است؟!
بی تحقیق منتشر کننده ی شایعات نباشیم خواهشأ..
تأسف باره که خیلی از این اخبار رو تو کانالای بزرگ نسبتأ موجه که ملت دنبالشون میکنند مشاهده میکنیم.🙁
🌐 @adyan8
#اینفوگرافیک روز #مباهله
❤️🌺امام رضا علیه السلام:🌺❤️
روز #مباهله مزیتی است که هیچ کس بر اهل بیت (علیه السلام) در آن پیشی نگرفته است.
🌐 @adyan8
شبکه ادیان
#اینفوگرافیک روز #مباهله ❤️🌺امام رضا علیه السلام:🌺❤️ روز #مباهله مزیتی است که هیچ کس بر اهل بیت (علی
#روز_مباهله در #روایات #اهل_سنت
👇🌸🍂
امروز، روز حقانیت اهل بیته.
بسيارى از دانشمندان اهل تسنّن اين حديث زيبا را نقل كرده اند. جلال الدين سيوطى در تفسير الدر المنثور اين گونه مى نويسد:👇🌸🍂
ابن ابى شِيبه، سعيد بن منصور، عبد بن حميد، ابن جرير و ابونعيم نقل كرده اند كه شَعْبى مى گويد: اعتقاد #مسيحيان نجران درباره حضرت عيسى عليه السلام، از گفته ديگر مسيحيان مبالغه آميزتر بود. آنان همواره با پيامبر خدا صلى اللّه عليه وآله درباره او مجادله مى كردند و از اين رو خداوند اين آيات را در سوره آل عمران نازل فرمود: (إِنَّ مَثَلَ عيسى عِنْدَ اللّهِ... فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ اللّهِ عَلَى الْكاذِبينَ).
پس از اين رسول خدا صلى اللّه عليه وآله آن ها را به مباهله و ملاعنه فرا خواند. آنان بر اين كار فرداى آن روز را وعده كردند. بامداد فردا پيامبر خدا صلى اللّه عليه وآله به همراه على، فاطمه، حسن و حسين عليهم السلام به سوى وعده گاه رهسپار شدند.
پيامبر خدا صلى اللّه عليه وآله فرمود:
لقد أتاني البشير بهلكة أهل نجران حتّى الطير على الشجر لو تمّوا على الملاعنة;
بشارت دهنده اى نزد من آمد و اعلام كرد: اگر نجرانيان به ملاعنه مبادرت مى كردند، همه آنان حتّى پرندگان روى درختان نابود مى شدند.
بشارت دهنده اى نزد من آمد و اعلام كرد: اگر نجرانيان به ملاعنه مبادرت مى كردند، همه آنان حتّى پرندگان روى درختان نابود مى شدند.
سيوطى در ادامه مى نويسد: مسلم، تِرمذى، ابن منذر، حاكم نيشابورى و بيهقى ـ در السنن الكبرى ـ نقل كرده اند كه سعد بن ابى وَقّاص مى گويد:
هنگامى كه آيه: (قُلْ تَعالَوْا نَدْعُ أَبْناءَنا وَأَبْناءَكُمْ) نازل شد، پيامبر خدا صلى اللّه عليه وآله #على، #فاطمه، #حسن و #حسين عليهم السلام را فرا خواند و فرمود:
اللهمّ هؤلاء أهلي
بارالها! اينان خاندان من هستند.
وى در ادامه مى نويسد: در اين باره حاكم نيشابورى حديثى نقل كرده و آن را صحيح دانسته است. ابونعيم اصفهانى در دلائل النبوه هم چنين ابن مردويه نقل كرده اند كه جابر مى گويد:
عاقب و سيد از #بزرگان_مسيحى نزد پيامبر خدا صلى اللّه عليه وآله آمدند... رسول خدا صلى اللّه عليه وآله بامدادان در حالى كه دست على، فاطمه، حسن و حسين عليهم السلام را گرفته بود به وعدگاه روانه شد. آن گاه كسى را در پى عاقب و سيد فرستاد; ولى آن ها از حضور در اين محفل خوددارى كرده و در مقابل ايشان تسليم شدند. پيامبر خدا صلى اللّه عليه وآله فرمود:
والّذي بعثني بالحقّ لو فعلا لأمطر الوادي عليهما ناراً;
سوگند به كسى كه مرا به حقّ به پيامبرى مبعوث كرد! اگر اين كار را انجام مى دادند، اين سرزمين بر آن دو آتش مى باريد.
جابر در ادامه مى گويد: اين آيه درباره اهل بيت عليهم السلام نازل شد كه: (تَعالَوْا نَدْعُ أَبْناءَنا وَأَبْناءَكُمْ...).
الدرّ المنثور: 2 / 69.
🌐 @adyan8