شبکه ادیان
🚫 عرفان تقلبی و خدای پر گناه!! 🔶 عرفان #پائولو_کوئلیو نشات گرفته از افکار سطحی وعدم آشنایی با ادیان
#پائولو_كوئلیو
🔸کوئلیو هم مثل ميليون ها نفر از اهالي عصر مدرن، آواي روح را در فراق از وطن ملکوتی خويش شنيده و از معدود كساني است، كه این نالۀ دردمندانه را جدي گرفته و براي التيام زخم های روح انسان كاري كرده است.
🔹ولي اي كاش او هم مثل ميلياردها بشري كه نالة روح را ميشنوند و كاري نميكنند، خاموش ميماند و دست به كاري نميزد!
اي كاش نام خدا و ياد عالم غيب از راه آثار او به فرهنگ جهانی راه پیدا نمی¬کرد! و اي كاش نويسنده¬اي چيره¬دست نبود يا دست¬كم از خدا و معنويت نمي نوشت؛ زيرا اين خدايي كه در آثار كوئلیو زنده شده، همان خداي ناتوان و خطاكاري است، كه در آثار نيچه مُرده است.
🔸رابطه با عالم غيب كه به نام جادو در آثار کوئلیو مطرح ميشود، همان خرافات و توهّماتي است، كه در دوران رنسانس مردمان را از دينداري و معنويتگرايي ملول و رميده ساخته بود و به انکار خدا و معنویت منتهی شد و حالا در عصر فقدان معنویت و عطش روح، کوئلیو دوباره ما را به مرداب فراموش شدۀ پیشین فرامی خواند.
🔹كوئيلو ميكوشد با طرح نمادین عالم غیب به عنوان جهان نامرئی و #سحر و جادو به عنوان راه ارتباط با عالم غیب و افسانة شخصی و ندای درون به عنوان رابطة وجودی انسان به سوی عالم غیب، به مصاف با رنج نيازهاي پاسخ نایافتۀ معنوي برود. به گمان او اگر بُعد جادویي و سحرآميزي به زندگي اضافه كنيم، مشكل ارزش و معناي زندگي حل ميشود و شور و نشاط به زندگي پوچ ساکنان تمدن غرب باز ميگردد.
🔸تمایل فطری انسان به کشف راز هستی و ارتباط نزدیک با قدرت بی کران هستی بخش، حقیقتی انکار ناپذیر است. اگر این نیاز ناگزیر و جاودان را جدی نگیریم و پاسخی جذاب و راستین به آن ندهیم، تاریخ حیات بشر در چرخه ای از انکار و اقبال سرگردان خواهد شد. پس از هر انکاری عطش و اشتیاق معنوی سرمی کشد و پس از هر اقبالی دوران سرخوردگی و سردی فرامی رسد.
🔹راه نجات بشر از این چرخۀ بی پایان اتیاق و ناکامی معنوی، یافتن راهی روشن و مطمئن به سوی معنویت است. راهی که از درون انسان می گذر و به خالق هستی بخش می رسد. اگر این راه گشوده شد، روح به رشد و رهایی می رسد، در غیر این صورت معنویت به هوس های آتشینی فروکاسته خواهد شد، که شراره های دوزخ را می افروزد و قلب ها را در حسرت و ناکامی می سوزاند.
🕊🍃 استاد #حمیدرضا_مظاهری_سیف
#شبکه_ادیان
#عرفان_های_نوظهور
@mazaheriseyf
🌐 @adyan8
هدایت شده از کلاس چرا حجاب
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سیر تاریخی تغییر #پوشش #حضرت_مریم علیه السلام در هنر #مسیحی در گذر زمان
#باز_نشر
#ناگفته_های_مسیحیت
#مسیحیت
#تاریخ
#استاد_سیدمحمدرضا_طباطبایی
🌐 @adyan8
کلاس چرا حجاب
🌺 eitaa.com/Kelasecherahejab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مسلمان_شدن_راهب_مسیحی
🔶روزی #امام_حسن_عسکری (علیه السلام) شخصی را نزد بختیشوع بزرگ پزشکان دربار عباسی ، فرستاد و از او خواست تا یکی از شاگردان خود را نزد حضرت بفرستد.
🔶در آن روزگار امام حسن عسکری (علیه السلام) در شهر #سامرا به سر می برد بختیشوع که از شخصیت امام آگاه بود، بهترین شاگرد خود را انتخاب می کند و هنگام فرستادن به او می گوید:
برو ولی بدان که در میان مردم زمین او [ امام حسن (علیه السلام)] از همه عالم تر است. پس مراقب باش که در مورد آنچه به تو دستور می دهد، اعتراض نکنی.
🔶شاگرد عمل فصد (خون گرفتن) را طبق دستور امام (علیه السلام) به شیوه ای شگفت انگیز انجام داد و در طی یک روز چند بار از حضرت مقدار زیادی خون گرفت.
🔶هنگامی که شاگرد شگفت زده چگونگی عمل را برای استادش، گزارش داد او نیز سخت متحیر ماند.
🔶او به اتفاق شاگرد ممتازش سه روز کتاب های طبی را مطالعه کرد ولی راه به جایی نبرد و از چگونگی عملی که شاگرد در مورد امام حسن عسگری (علیه السلام) انجام داده بود، سر در نیاورد.
🔶لذا به این فکر افتاد تا از استادش که راهبی در دیر العاقول بود و سرآمد دانشمندان مسیحی آن روزگار به شمار می رفت، در این موضوع نظر خواهی کند. او طی نامه ای ماجرا را گزارش کرد و شاگرد نامه را به دیر العاقول برد.
🔶این راهب، سالیان دراز در این دیر به عبادت و گوشه نشینی پرداخته بود. تا راهب نامه را مطالعه کرداز شاگرد پرسید:
– آیا کسی که آن عمل را انجام داده است، تویی؟
– آری.
-خوشا به سعادت مادرت.
🔶آنگاه راهب باسرعت بر مرکبی سوار می شود و همراه شاگرد عازم سامرا، منزل امام حسن (علیه السلام)، می شود.
🔶هنگامی که شاگرد و راهب به در خانه حضرت رسیدند، در باز شد و خدمتکاری بیرون آمد و گفت: راهب دیرالعاقول به درون خانه بیاید. و در بسته شد و دیگر از راهب خبری نبود.
🔶شاگرد می گوید: «صبح روز بعد چون راهب از منزل حضرت خارج شد، دیدم صلیب خود را باز کرده، لباس های رهبانیت را از تن در آورده و لباس های مسلمانی به تن کرده و اسلام آورده است تا آخر عمر در خدمت حضرت بود.
#مناسبت
#رهیافته
🌐 @adyan8
✍ #یک_نکته_از_این_معنی..💯
زیبا نیست؟
روزگاری در این پادگان سازمان #منافقین خلق حضور داشت. حالا پادگان اشرف به پادگان
شهید ابو منتظر محمداوی تغییر نام داده و جوانان عراقی برای مبارزه با تفکر تکفیری در آن آموزش میبینند. نکته جالب تر روحانیونی هستند که در تصویر مشاهده میکنید، منافقین در این پادگان برای مبارزه غیر مستقیم با اسلام و نفرت پراکنی علیه نمادهای اسلامی، سالها از واژه ی "رژیم آخوندی" استفاده میکردند. حالا "آخوندها" در این پادگان از جهاد با داعش سخن میگویند.
#تحلیل
#منافقین
🌐 @adyan8
📢 #بیدار_باش📌
این تصویر☝️با شیطنت مبلغان بهایی به عنوان نمادی از سفره ایرانی در شب یلدا پخش می شود در حالی که هیچ ارتباطی به یلدا ندارد و فقط تصویر یک خانواده بهایی است با نمادهایی از فرقه بهائیت بر دیوار آن
#استاد_عبدالقاهر_همایون
#شب_یلدا
#یلدا
#حقیقت_بهائیت
#بهائیت
🌐 @adyan8
🍲 در بسیاری از فروشگاههای کشورهای دیگر سبزیجاتی که برای ساخت یک وعده #سوپ لازم است را اینطور بستهبندی میکنند. اتفاقاً خیلی هم خوب است و از #اسراف جلوگیری میشود.
🌽🌶🍅🍋🍲
🌐 @MarkazeDonya
🌐 @adyan8
12.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پادکست متناقض گویی #آقا_میری
حتما ببینید.
سوای تناقضاتی که آقا میری در صحبت هاش داره و به نمونه هاش در این کلیپ اشاره میشه، بارها گفته ایم خطابمان در #مرگ_بر_امریکا گفتن، همه ی مردم امریکا نیست و این مبرهنه..ما آرزوی مرگ بر نظام حاکم بر امریکا و اندسته از مردمی میکنیم که جزء سیاستمداران امریکایی هستند تا با نابودیشان تمام مردم از جمله مردم خودشان از ظلم حاکمان زرو زورشان رها شوند..
مردم امریکا بارها پرچم کشور خودشون رو در اعتراض به سیاست های خونخوارانه ی حاکمانشان به آتش کشیده اند؛ این همان مرگ بر امریکای ماست..
#اسلام
#تحلیل
#آقا_میری
🌐eitaa.com/joinchat/1524760576C064e1bdcc3
💠شبکه ادیان
پنجره ای رو به آگاهی 🌅
واژه عرفانی «اُم» در #هندوئیسم🕉
اُم (ॐ) یک مانترا(آوایی برای رهایی ذهن)و واژه عرفانی سانسکریت مربوط به هندوئیسم است که در آیینهای دیگری همچون بوداگرایی، ساناتانی و جینیسم نیز مقدس شناخته میشود. هجای آنرا با نام «اُمکارا» یا «آاومکارا» به معنی هجای اُم نیز شناخته و در سانسکریت ، آنرا پراناوا (praṇava) به معنی «آنچه که صدای بلندی دارد» میخوانند. اُم در ابتدای بیشتر متون مذهبی هندوئیسم وجود داشته و معمولاً خواندن کتاب «وداها» با اُم شروع شده و با آن نیز پایان یافته و در ابتدای دعاها یا مانتراها نیز آن را به زبان میآورند.🕉
#شبکه_ادیان
#هندو
#بودا
🌐 @adyan8