مجری شبکه اماراتی با استیصال تمام از قدرت سازماندهی سیاسی شیعه می گوید که با تفکر مهدویت و انتظار و امام مهدی فراگیر شده و بساط تفکر انفعالی کشورهای سنتی را درنوردیده است. فقط یک سرود جمعی این همه اثر دارد.
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
🏴به مناسبت شهادت #امام_محمد_باقر
سفارش امام محمد باقر علیه السلام به شیعیان برای آمادگی طلوع خورشید ولایت عظمی
🔹امام محمد باقر علیه السلام پس از رسیدن به رهبری جامعه اسلامی، اقدامات مهمی را برای تثبیت امامت خویش و گسترش تشیع در سطح جهان در پیش گرفتند.
1⃣. مبارزه سیاسی با طاغوت زمان و شکل دادن جریان سیاسی در تقابل با جریان های حکومتی و معطوف به قدرت. این مبارزه سیاسی، باعث محدویت ها و فراخوانی حضرت از مدینه به شام توسط هشام بن عبدالملک و زندانی شدن ایشان شد.
2⃣تربیت و حفظ شاگردان. کار فرهنگی و سیاسی بدون کادر سازی و کار تشکیلاتی ممکن نیست. حضرت باقر علیه السلام اولا در تربیت شاگردان کوشیدند. ثانیا حتی الامکان تلاش داشتند این گنجینه های علمی را حفظ کنند.
داستان جابر یزید جعفی از شاگردان بسیار ممتاز و حافظ 90 هزار حدیث معروف است. جابر هیجده سال در مدینه در حوزه درس امام باقر (ع) شرکت کرد و بعد با آن حضرت خداحافظی کرد و به سوی کوفه روانه شد. طاغوت وقت که در صدد آزار به امام باقر (ع) و شاگردانش بود، در کمین جابر قرار داشت تا او را به قتل برساند. حضرت به جابر
فرمودند: خود را به دیوانگی بزن تا از چنگال طاغوت وقت در امان بمانی.
3⃣. تبیین راهبرد شیعه
گروهی از شیعیان، می خواستند از حجاز به عراق بروند، در مدینه به حضور امام باقر (ع) رسیدند و تقاضا کردند تا آن حضرت، آنها را نصیحت کند، امام باقر (ع) در ضمن سفارش هایی، راهبرد شیعیان را اینگونه بیان کردند:
الف. سفارش به مواسات و کمک
- باید توانمندان شما به ناتوانان کمک کنند.
- باید ثروتمندانتان به مستمندان کمک نمایند.
ب.راز داری مذهبی
- راز و امر (امامت) ما را آشکار نسازید.
- وقتی که حدیثی از ما به شما رسید، توجه و دقت کنید که اگر یک یا دو دلیل از قرآن، برایش جستید، آن را بپذیرید و گرنه نسبت به آن توقف کنید، سپس در فرصت مناسب، از ما بپرسید تا صحت آن بر شما روشن گردد.
ج. آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی
آمادگی و کوشش برای رساندن حرکت شیعه به آرمان بزرگش یعنی طلوع خورشید ولایت عظمی ( ارواحناه فداه)از راهبرد های ائمه اطهار علیهم السلام است.
امام باقر در ادامه سفارش به شیعیان می فرمایند:
بدانید که پاداش هر کس از شما که در انتظار این امر (ظهور قائم آل محمد صلی الله علیه و آله) باشد، مانند پاداش روزه دار شب زنده دار است، و کسی که به قائم ما برسد و در رکاب او با دشمن بجنگد، و دشمن ما را بکشد، پاداش بیست شهید را دارد، و کسی که در این مسیر کشته شود، پاداش بیست و پنج، شهید را دارد."
امام باقر علیه السلام در این توصیه پاداش تلاش برای تشکیل حکومت مهدوی را بیشتر از شهادت در رکاب آن حضرت اعلام می کنند.
🔹این آمادگی در زمان غیبت کبری هم از راهبردهای مهم شیعه است. مقام معظم رهبری به این راهبرد در بیانیه گام دوم اشاره کردند.
" دهههای آینده دهههای شما است و شمایید که باید کارآزموده و پُرانگیزه از انقلاب خود حراست کنید و آن را هر چه بیشتر به آرمان بزرگش که ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمیٰ (ارواحنافداه) است، نزدیک کنید"
#امام_محمد_باقر
#موسی_سلیمانی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
عرفان حلقه یا عرفان شیطان؟
در فرقه حلقه گفته میشود، چون خداوند به شیطان امر کرده بود که به غیر خدا سجده نکند، به همین خاطر شیطان به آدم (علیهالسلام) سجده نکرد! طاهری دراینباره میگوید:«خداوند به ابلیس مأموریت داد که بهفرمان سجده برآمد اعتنا نکند و او نیز این مأموریت را پذیرفت!
طاهری دراینباره میگوید: «شیطان اولین معلم بشر است زیرا او را به درخت علم و آگاهی راهنمایی کرد و از بهشت نادانی و بیخبری بیرون آورد.
وی درجایی دیگر میگوید: «ما مدیون شیطان هستیم و ممکن است در یکجایی از زحمات قدردانی هم بکنیم، چون اگر نبود ما نمیدانستیم ارزش کارمان چیست!
ادامه یادداشت را در اینجا بخوانید
@ferghenews_com
هدایت شده از جهاد تحول و تبیین
🔴 یک راهکار ساده برای شناسایی طرفداران عقاید انجمن حجتیه
🔵 سرود #سلام_فرمانده
🌕 از نیمه شعبان گذشته سرود سلام فرمانده به شکل بسیار گسترده در سطح کشور و بعد از آن در جهان تشیع گسترش پیدا کرد به گونه ای که به عنوان مهم ترین فعالیت مهدوی خودجوش مردمی در سطحی گسترش پیدا کرد که هیچ فعالیت مهدوی قابل قیاس با آن نبود.
🔹 ولی طرفداران عقاید حجتیه که فقط ظهور را در دعا و استغاثه می دانند به جهت مشکلی که با برخی فرازهای این سرود داشتند تحت هیچ شرایطی از این سرود حمایت نکردند و به هیچ عنوان این سرود را در مجموعه های خود در فضای مجازی و حقیقی پوشش رسانه ای ندادند. در صورتی که تقریبا اکثر دوست داران امام عصر ارواحنا فداه از خلق این اثر هنری و گسترش آن بسیار خوشحال شدند.
🔺 و از برکات فراوان این سرود این بود که علاوه بر ایجاد شور و نشاط انتظار در میان منتظران باعث رسوایی عده ای شد که اعتقادی به نظام جمهوری اسلامی و سید علی و حاج قاسم ندارند و اعتقاد دارند هر پرچمی قبل از ظهور بلند شود طاغوت است.
🌕 اکنون کافی است بعنوان یک راهکار برای شناسایی این طیف ببینید واکنش آنها در مجموعه های خود نسبت به سرود سلام فرمانده چگونه بوده است ؟
🔺 آری ...
🔹 عهد میبندم که میمونم پای کار این نظام
🔹 عهد میبندم حاج قاسمت بشم
#انجمن_حجتیه
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
سفر از خلق به حق و از حق به خلق در دهه اول #ذیحجه
🔹ارباب معرفت برای آدمی چهار سفر را توصیه می
کنند. مروری به اعمال دهه اول ذیحجه و اعتکاف حضرت موسی طبق آیه شریفه « و و اعدنا موسی اربعین لیله و اتممناها بعشر » نشان از سفر از خلق به حق و از حق به خلق است.
از روز اول ذیحجه توصیه به نظافت، ادعیه ، زیارت، شده است. این توصیه ها با رسیدن به شب و روز عرفه و قربان شدیدتر و زیادتر می شود.در واقع سالک از روز اول ذیحجه با اعمال توصیه شده، روز به روز مسیر استکمالی برای رسیدن به حق را طی می کند.
پس از شب زنده داری ها، روزه ها و راز و نیازها و رسیدن به حق، در روز دهم با دو توصیه مهم اجتماعی برای حضور سالک در میان خلق شاهدیم. توصیه اول اقامه نماز عید قربان که حکایت از وظیفه سالک برای گسترش #روح_تعبد و توصیه دوم قربانی کردن که حکایت از وظیفه #عدالت_توزیعی سالک در جامعه است.
#ذیحجه
#عید_قربان
#موسی_سلیمانی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
هدایت شده از بهداشت معنوی
📌یوگای دراویش، ساختار شکنی در فرقه نعمتاللهی
🔻به گزارش جمن نیوز، فرقه نعمت اللهی گنابادی سلطانعلیشانی از اسفندماه ۹۶ تا به امروز، ایامی بسیار متفاوت از سابق را سپری نموده؛ دوره ا یکه شاید در تحلیلهای جامعهشناسی بتوان از عنوان «گذار» برای آن بهره جست. فاجعه تأسفبار گلستان هفتم اسفندماه ۱۳۹۶، تعطیلی خانقاهها و انزوای فرقه، بیماری و مرگ «نورعلی تابنده»(قطب سابق)، حواشی مربوط به تعیین جانشین و اینک، توسعه و تعمیق شکافهای درونی و جریانهای قدرتطلب، محوریترین وقایع گذشته بر فرقه مزبورند که ماهیت و ساختار آن را دستخوش تحولی اجتنابناپذیر و تدریجی ساختهاند؛ حتی اگر بزرگان و دغدغهمندان فرقه نیز تمام تلاش خود را برای حفظ سنتهای بنیادی به کاربندند.
🔹چالشهای این روزهای فرقه گنابادی، وارد فاز تازهای شده که شاید ساده به نظر رسد یا چهبسا حتی به دیده خیل کثیری از دراویش نیز نرسد! اما حقیقتی ساختارشکن، برنامهریزیشده دارد که اساس فرقه را برای تحقق اهدافی درازمدت، هدف قرار داده؛ سخن از اقدامات تازه مأذون خارج نشین و نسبتاً به حاشیه رفته فرقه، «مصطفی آزمایش» است که با تحرکات اخیر، مهر تأییدی بر منش همواره متفاوت خود از دراویش و درویشی گری سنتی زد.
🔸اقدامات و رویکرد کنونی آزمایش را باید محصول ایام بهظاهر انزوا و کمکاری وی در ماههای منتهی به بیماری و مرگ تابنده تلقی کرد که گویا در تدارک پیادهسازی مقدمات استراتژی تازه خود به سر میبرده است.
🔹مروری بر رسانههای منتسب به نامبرده(کانال تلگرامی و سایت موسوم به اینفوصوفی)، این روزها بیشتر تداعیکننده یکی از رسانههای تبلیغی آیینهای شرقی است که با تصاویری از وی در حالات مدیتیشن و انجام حرکات یوگا، مزین گشته.
🔸آزمایش با تعطیل کردن کلاسهای تفسیر قرآن خود -که با انتقادات زیادی از جمله تفسیر به رأی بودن همراه بود- اینبار بسته آموزشی تلفیق آموزههای ادیان شرقی با آداب طریقتی، تدارک دیده و در حال انتشار آموزههای التقاطی خود در قالب مقالات و فیلمهای آموزشی است.
🔹نکته غالب در این آموزهها، بعد واضح از آداب و مبانی اعتقادی درویشی سنتی و ترویج نهانی شریعت گریزی یا با نگاهی خوشبینانه، ارائه تفاسیر شخصی از شریعت بر پایه مفاهیم موجود در عرفانهای هندی و یوگاست. در یکی از مقالات منتشرشده با نام «یحیی خوشمرام» میخوانیم: «همانگونه که در آیه شریفه بدان تصریح شده است هر قومی و هر آئینی، شرعیات مخصوص به خود را دارا است و باید دانست این شرعیات یعنی مجموعه «باید» ها و «نباید» ها برای اقوام مختلف در زمانهای گوناگون و مناطق مختلف، متفاوت است و ممکن است شرعیات مختص به یک منطقه مکانی خاص یا یک برهه زمانی بخصوص برای دیگران در مناطق یا زمانهای دیگر کارآیی نداشته باشد. اگر این اصول مورد توجه قرار گیرد و تلاش نشود تا شرعیات یک زمان یا یک مکان خاص به زور و جبر در زمان یا مکان دیگری که سازگار نیست، پیاده شود دیگر معضلاتی مانند «عبادت در قطبین» یا «چگونگی» تعیین قبله برای کسی که در ایستگاه قضایی مستقر است و میخواهد اقامه نماز کند و … که مدعیان شریعت را درمانده کرده ، سالبه به انتفاع موضوع خواهند بود.»( ۱)
🔸فحوای این نوشته و حرکات و سکنات آزمایش در تلفیق یوگا و مدیتیشن با آداب درویشی و آنچه «سلوک» میخواند، همه حکایت از طراحی تازه وی در ارائه تفاسیر شخصی از شریعت و طریقت دارد که بیش از گذشته، تمایلات وی و همپالگیهایش را در ارائه قرائتهای نوین از درویشی گری با عنوان «درویشی مدرن» را یادآور میگردد.
🔹تصمیم آزمایش برای عیان ساختن خط فکری متفاوت خود و اشاعه آن در میان دراویش، نشانههایی از حرکت جدیتر این مأذون به حاشیهرفته در مسیر سوق دادن فرقه نعمت اللهی به سمت و سویی متفاوت -و صدالبته مطابق میل نامبرده- و متعاقباً تلاش برای تحقق آرزوی تکیهبر اریکه قدرت دارد. سودای قطبیت بر فرقه با عنایت به کهولت سن و منش متفاوت قطب تازه(علیرضا جذبی) مبنی بر سیاست سکوت، آزمایش و دیگر جریانهای قدرتطلب درونی را به تکاپوهایی تازه واداشته که حاصلش رقم زند چالشهای نوین برای فرقه گنابادی است. تلاش برای ارائه قرائتهای تازه از درویشی گری مبتنی بر همگرایی با ارزشها و هنجارهای مدرنیته را در دیگر جریانهای درویشی نیز شاهد بودهایم که «فرقه اویسی شاهمقصودی»، مصداق بارز آن است و این روزها آن را باید از خانقاههایی با مریدانی از هر دین و مرام در حال انجام حرکات یوگا بازشناخت. آیا فرقه گنابادی نیز چنین سرنوشتی خواهد داشت و شاهد آخرین روزهای حیات درویشی سنتی مبتنی بر شریعت هستیم؟ نتیجه را زورآزمایی درویشی سنتی و مدرن تعیین خواهد کرد.
📖 پینوشت:
«نماز و اسرار یوگا»، اینفوصوفی، ۱۱ آوریل ۲۰۲۰٫
منبع: فرق و ادیان
https://jamannews.ir/139901265333
🕋 وقتی متحجّرین حج را هم مهجور میکنند!
✊امروز تعدادی از حاجیان فریاد برائت از مشرکین سردادند. فریادی که با مبانی اعتقادی برخی از جریانات شبه انجمنی تعارض دارد. امام راحل در پیام حج سال ۶۷، این تعارض را اینگونه توصیف فرمودند:
🖋« یکی از وظایف بزرگ مسلمانان پی بردن به این واقعیت است که حج چیست و چرا برای همیشه باید بخشی از امکانات مادی و معنوی خود را برای برپایی آن صرف کنند؟
⚡️چیزی که تا به حال از ناحیۀ ناآگاهان و یا تحلیلگران مغرض و یا جیره خواران به عنوان فلسفۀ حج ترسیم شده است این است که حج یک عبادت دسته جمعی و یک سفر زیارتی ـ سیاحتی است.
❓به حج چه که چگونه باید زیست و چطور باید مبارزه کرد و با چه کیفیت در مقابل جهان سرمایه داری و کمونیسم ایستاد!؟
❓به حج چه که حقوق مسلمانان و محرومان را از ظالمین باید ستاند!؟
❓به حج چه که باید برای فشارهای روحی و جسمی مسلمانان چاره اندیشی نمود!؟
❓به حج چه که مسلمانان باید به عنوان یک نیروی بزرگ و قدرت سوم جهان خودنمایی کنند!؟
❓به حج چه که مسلمانان را علیه حکومتهای وابسته بشوراند؟ بلکه حج همان سفر تفریحی برای دیدار از قبله و مدینه است و بس!
💠 و حال آنکه حج برای نزدیک شدن و اتصال انسان به صاحب خانه است. و حج تنها حرکات و اعمال و لفظها نیست و با کلام و لفظ و حرکت خشک، انسان به خدا نمی رسد.
✅ حج کانون معارف الهی است که از آن محتوای سیاست اسلام را در تمامی زوایای زندگی باید جستجو نمود. حج پیام آور و ایجاد و بنای جامعه ای به دور از رذایل مادی و معنوی است. حج تجلی و تکرار همۀ صحنه های عشق آفرین زندگی یک انسان و یک جامعۀ متکامل در دنیاست. و مناسک حج مناسک زندگی است. و از آنجا که جامعۀ امت اسلامی، از هر نژاد و ملیتی، باید ابراهیمی شود تا به خیل امت محمد ـ صلی الله علیه و آله و سلم ـ پیوند خورد و یکی گردد و یدِ واحده شود، حج تنظیم و تمرین و تشکل این زندگی توحیدی است. حج عرصۀ نمایش و آیینۀ سنجش استعدادها و توان مادی و معنوی مسلمانان است. حج بِسان قرآن است که همه از آن بهره مند می شوند، ولی اندیشمندان و غواصان و درد آشنایان امت اسلامی اگر دل به دریای معارف آن بزنند و از نزدیک شدن و فرو رفتن در احکام و سیاستهای اجتماعی آن نترسند، از صدف این دریا گوهرهای هدایت و رشد و حکمت و آزادگی را بیشتر صید خواهند نمود و از زلال حکمت و معرفت آن تا ابد سیراب خواهند گشت. ولی چه باید کرد و این غم بزرگ را به کجا باید برد که حج بسان قرآن مهجور گردیده است.»
📘صحیفه امام، ج۲۱، ص۷۶
✅ #افسانه_شخصی و مفهوم آن در آثار #پائولو_کوئلیو
◀️ افسانه شخصی یکی از کلیدواژههای پرکاربرد در مشهورترین آثار پائولو کوئلیو است و رؤیایی است که به زندگی هر کسی در دوران #کودکی یا #نوجوانی شور و #معنا میبخشد.
🔴 افسانۀ شخصی دو جنبه دارد:
🔺نخست، جنبه عینی آنکه تمنای یک شیء یا شخص و یا پدیدهای واقعی در جهان است و شخص آرزوی دستیابی به آن را در دل میپروراند؛
🔺دوم، جنبه درونی آنکه كشف لحظهها زندگی، جستوجوی شور و #شادکامی و پذیرش زندگی است که جنبۀ درونی آن #اصالت دارد و از قدرت جادویی برخوردار است.
🔸« هوشمندی، هوش نامحدود، ارتباط با کائنات، تجسم خلاق، فقط دوست داشته باش… صبح که بیدار شدی، اول به مقابل آینه برو و به خودت سلام کن… هر روز خودت را ببوس… فقط برقص و بخند و شاد باش… بی تفاوت محض باش.. مشکلات دیگران به تو مربوط نیست.. خودت را دوست داشته باش… هیچ چیز را سخت نگیر … گریه کردن ممنوع… همه چیز توهم است… خدا در درون توست… خدا جمع انسانهاست. (معاذالله)… مثبت باش… خبرهای بد را گوش نکن… »
🔹اینها عصاره و فشرده ای از انواع و اقسام کتاب ها، رمان ها، مقالات و مطالبی است که تحت عنوان “مثبت اندیشی”، “راه های موفقیت”، “روان شناسی و درمانگری روحی” و… در جامعه ما رواج یافته است. نوعی لذت گرایی و اپیکوریسم مطلق که با ترجمه و نشر گسترده کتابهای خاصی، تحت همین عناوین جذاب و ظاهرا خنثی، نوعی سبک زندگی جدید را به جامعه ایران و خصوصا جامعه جوان ایران، تزریق کرده است. سبکی از زندگی که در آن، خوشی و لذت گرایی، اصالت دارد و هر آنچه به این اصل ضربه بزند، دورریختنی و زائد است، حتی اگر به مولفه های دینی و هویتی فرد مرتبط باشد.
🔸شروع این موج تغییر سبک زندگی چه زمانی است؟ با چه آثار و بنیه های فکری در ایران پیاده شده و در حال پیاده سازی است؟ چه پیامدهای مثبت و منفی اجتماعی و سیاسی داشته است؟ و راهکارهای رفع آسیب های آن چیست؟ این یادداشت تلاش می کند به این سوالات به صورت فشرده پاسخ دهد.
🔹ریشه اپیکوریسم و لذت گرایی مطلق را معمولا به “اپیکور”، فیلسوف شادکامی در یونان قبل از میلاد نسبت می دهند. عصاره تفکر وی آن بود که برتری انسان نسبت به موجودات زنده دیگر در این است که می تواند با استفاده از ابزار فکری خود، عالی ترین لذت را برای زندگی خود تأمین کند.
🔸اما اپیکوریسم در اپیکور منحصر نماند. از قرن نوزدهم، جریانی در غرب بر پایه همین تفکر، شروع به بازتولید نمود که میتوان سرمنشا آن را در آموزه های “ژوزف مورفی” دید.
🔹حوزه ترجمه و نشر ایران، از دهه هفتاد بدین سو، به تدریج با انتشار آثار نویسنده ها و سخنرانان انگیزه بخش جهانی و همفکران و پیروان مورفی اشباع و تغذیه شد. آثاری از وین دایر، آنتونی رابینز، برایان تریسی، روندا برن، ناپلئون هیل، استیون کاوی، دیل کارنگی، رابرت کیوساکی، اندرو کارنگی و پائولو کوئیلیو که همگی با همین محتوا و نگرش به تدریج وارد عرصه نشر و فکر و فرهنگ ایران شده اند. کتاب هایی همه فهم و عامهپسند، (اصطلاحا کتب تجاری روان شناسی) که هر فردی با هر میزان سواد میتواند بسیاری از این کتابها را بخواند، بفهمد و به دلیل القای انرژی مثبتی که در اینگونه کتابها موج میزند، از خواندن آن لذت ببرد.
🔸“انرژی خدایی”، “انرژی کائنات”، ” تفکر مثبت بدون تلاش”، “لذت گرایی و سرخوشی” و “خودگرایی”، و نیز نسخه نویسی روان شناسانه بر پایه تجربه شخصی (و نه اصول علمی) وجه مشترک همه این آثار است.
🔹این افراد اگر چه ایده های مختلفی را از جمله در روان شناسی و روش های موفقیت و مدیریت و.. مطرح کرده اند، اما یکی از بخش های اصلی اندیشه و آثار آنها، تعلیمات باطنی و برنامه تغییرات روحی و معنوی است. از همین رو، یا به شکل غیرمستقیم بسترساز عرفان ها و معنویت های انحرافی بوده اند و یا مستقیما با ایجاد برخی مکتبها و عرفانهای کاذب با تکیه بر آموزههای کتب روانشناسی موفقیت و مثبتاندیشی، موج مضاعفی در دین زدایی از درگاه روان شناسی را رقم زده اند.
🔸آنها به ظاهر برنامه موفقیت و سعادت عرضه می کنند، اما در بعدی وسیع تر، تفسیرهای جدید از خدا، هستی و کائنات و در نتیجه سبک جدیدی از تفکر و زندگی ارائه می دهند.
در سرویسهای اشتراک ویدئو، آثاری با مضامین خدا ناباوری و استفاده از تفکرات بعضی از فرقهها مانند تسخیر، تناسخ و ترویج عرفانهای جعلی در وی او دیها به چشم میخورد. برای نمونه سریال مستند «درون کرمچاله» که در نماوا دوبلهشده و فیلیمو نیز آن را به نمایش گذاشته است.
هدایت شده از علامه عسکری
💢 دشمنی با حضرت علی(ع)
📖 سَأَلَ سَائِلٌ بِعَذَابٍ وَاقِعٍ * للْكَافِرِينَ لَيْسَ لَهُ دَافِعٌ
👈درخواست کننده ای تقاضای عذابی حتمی کرد،عذابی که برای کافران است و بازدارنده ای ندارد [معارج/۲،۱]
🔹امام صادق(ع) از امام علی(ع) چنین نقل فرموده است:
هنگامی که رسول خدا(ص) ، علی(ع) را در غدیر خم به جانشینی خود منصوب کرد ، فرمود: هر که من مولای اویم ، این علی ، مولای اوست. این فرموده در شهر ها پخش شد.
⚠️«نعمان بن حرث فهری» ، نزد رسول خدا آمد و گفت:
از سوی خدا فرمانمان دادی تا «لااله الا الله» بگوییم و نماز به جای آوریم و زکات بپردازیم و روزه بگیریم. ما همه ی آنها را از تو پذیرفتیم ، ولی تو راضی نشدی تا این جوان را جانشین خود ساختی و گفتی: هرکه من مولای اویم ، این علی مولای اوست.
😱این خواست تو است یا فرمان خدا است؟
پیامبر(ص) فرمود: سوگند به خدایی که معبودی جز او نیست ، این کار از سوی خدا است.
«نعمان» روی برتافت و در همان حال می گفت:
خدایا ، اگر این حق است و از سوی تو است ، پس از آسمان بر ما سنگی ببار یا عذاب دردناکمان فرود آر !!
خداوند ، سنگی از آسمان رها کرد و او را کشت و این آیات را فرستاد : «سَأَلَ سَائِلٌ بِعَذَابٍ وَاقِعٍ * للْكَافِرِينَ لَيْسَ لَهُ دَافِعٌ....»
#غدیر
📗برگستره کتاب و سنت ص ۲۵۸
✅ کانال علامه عسکری 🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
خانقاه دراویش بازگشایی شد؟
دوشنبه ۳۰ بهمن سال ۹۶ بود که غائلهای توسط دراویش گنابادی در گرانترین خیابان پایتخت رقم خورد و با اقدام وحشیانه آنها خون مأموران پلیس بر کف خیابان پاسداران نقش بست؛ جوانانی که گناهی جز پاسداری از آرامش و آسایش مردم نداشتند.
البته این بار اولی نبود که اعضای این فرقه با پشتیبانی سرویس های جاسوسی اقدام به اغتشاش و برهم زدن نظم عمومی می کنند.
به دنبال این آشوب و اغتشاش خانقاه دراویش آشوبگر موقتا بسته شد تا با تشکیل دادگاه افرادی که در این اغتشاش نقش داشتند و باعث شهادت 4 مامور نیروی انظامی و آسیب رساندن به شهر شدند بررسی شود.
اخیرا نصرالله تابنده یکی از اعضای خاندان تابنده با انتشار کلیپی در صفحه شخصی خود خبر از بازگشایی خانقاه امیرسلیمانی داده است.
✅ #عرفانهای_نوظهور و داستان ورود آنها به #ایران
1⃣ اولین نشانههای ورود این عرفانها به کشور را میتوان در دهه ۶۰ ردیابی کرد. ایران به علت درگیری #جنگ و دفاع مقدس در اوج #معنویت قرار گرفته بود.
2⃣ به دلیل آشنایی مردم با آموزههای دینی، همچنین سخنان امام خمینی که الهام گرفته از دین بود، معنویت های نوظهور با استقبال بسیار سرد مواجه گردید.
3⃣ اما بعد از پایان جنگ و در #دولت_سازندگی، اینگونه جنبشهای نوپدید به تدریج و اغلب از طریق ترجمه آثار نویسندگانی از جمله #کارلوس_کاستاندا، #کریشنامورتی، #پائولو_کوئیلو و… توسط مترجمین و ناشرین وارد فضای فکری و فرهنگی کشور گردید.
4⃣ این گروهها و جریانها در آغاز هواداران خود را از بین قشر بیمبالات نسبت به دین جستجو میکردند، زیرا قشر متدین به آموزههای آنان توجهی نشان نمیداد.
✅ ادامه مطلب را در لینک زیر بخوانید:
https://behdashtemanavi.