🔎معرفی شخصیت| پروفسور رجینا آستین
🔹 پرفسور آستین بهعنوان یک طرفدار بیمحابای تفکیک نژادی، #تعارضات_نژادی، طبقه اجتماعی و جنسی را محور دورههای خود قرار میدهد، که در آن با دیدی محدود به سیاستهای هویتی، مسائل حقوقی را بررسی میکند.
🔸 نمود رویکرد #پروفسور_آستین در سمینار مشهور او (جرائم پیشرفته: جرائم عمدی و برخوردهای نژادی، جنسی و طبقه اجتماعی) است.
🔹پروفسور آستین تفاوت بین اعمال قانونی و غیرقانونی را بهعنوان یکی از محدودیتهای تحمیلشده از جامعه ظالم سفیدپوستان در نظر میگیرد و جامعه سیاهپوستان را به نپذیرفتن این تفاوت تشویق میکند.
🔸 یکی از ویژگیهای برجسته دورههای پروفسور آستین عدم پذیرش هرگونه تحریف حقایق علمی، به نفع برنامههای شدیداً #سیاسی است.
📌برای آشنایی بیشتر اینجا کلیک کنید:👇
🌐 khbn.ir/fde1c
#نقد_و_بررسی_مسیحیت
#معرفی_شخصیت
🔰 @adyanuniv 🔰
📋گزارش| ورزشکاران ایرانی ضد صهیونیست؛ بخش اول
🔶ما با نمایندگان رژیم #صهیونیستی مسابقه نمیدهیم؛ این قهرمانی است؛ اینکه قهرمان ما و پهلوان ما حاضر نشود برود با این کشتی بگیرد یا مسابقه بدهد یا هر مسابقهی دیگری، این « #قهرمانی» است.
🔷 کریمی نخستینبار در سال ۱۳۹۲، در مرحله نیمهنهایی کشتی با حریفی از رژیماشغالگر قدس برخورد کرد و حاضر نشد با او به رقابت بپردازد.
🔶 غلامی بعدصرف نظرکردن از رویارویی با رقیب اسرائیلی گفت: «هدف بزرگی برای این کارم داشتم که برایم مهمتر از هر عنوانی بود. هدفم این بود که از مردم مظلوم #فلسطین حمایت کنم.»
🔷 محمد رهبری بعد عدم رویارویی با رقبای اسرائیلی گفت: «طبق فرموده امام خمینی(ره)، اسرائیل را به #رسمیت نمیشناسم و اسلام و مردم فلسطین برای من از مدال #طلای_المپیک بیشتر اهمیت دارند.»
📌ادامه #گزارش را از اینجا بخوانید:👇
🌐 khbn.ir/XpMK
#نقد_و_بررسی_مسیحیت
#ورزشکاران_قهرمان
🔰 @adyanuniv 🔰
📚 #معرفی_کتاب | صنعت هولوکاست
✍️ فینکلشتاین معتقد است که #هولوکاست یک ایدئولوژی منسجم بوده و به یک سلاح ایدئولوژیک تبدیل شده است تا به وسیله آن یکی از قدرتهای نظامی که تاریخچهای متناقض با #حقوق_بشر دارد، خود را دولتی مظلوم جلوه دهد.
✍️ من در کتاب #صنعت_هولوکاست گزارش میدهم که چگونه سازمانها و موسسههای یهودی و اشخاص یهودی در آمریکا، از هولوکاست به منظور دفاع از اسرائیل استفاده کردهاند.
✍️ از مانور #فرهنگی بر روی هولوکاست بیان میکند که تا سال ۱۹۸۰م. در زندگی مردم آمریکا، جنگ علیه یهودیان و کشتار آنها اهمیتی بیشتر از جنگ داخلی در آمریکا پیدا کرده بود.
✍️ او معتقد است گروههای امدادی در سال ۱۹۵۴ شمار افراد بازمانده را از صدهزار نفر به یکمیلیون نفر افزایش دادهاند.
📌معرفی بیشتر این#کتاب در لینک زیر:👇
🌐 khbn.ir/Q5Jlpgf
#نقد_و_بررسی_مسیحیت
#هلوکاست
#یهود
🔰 @adyanuniv 🔰
🔆 روشنگری هایی درباره نشانه های ظهور🔅
♻️ این فصل دارای پنج مبحث است
💠 #مبحث اول :👇
🔰 نشانه های ظهور را می توان به همان دو دسته مشهور، تقسیم بندی کرد:👇
✳️ دسته اول : علامات حتمی
✳️ دسته دوم : علامات غیر حتمی؛ یا علامات موقوفه؛ همچنانکه در برخی روایات بدین نام آمده است
⭕️ تفاوت میان دسته اول با دوم، اینچنین است که:
1️⃣ اولاً نشانه های حتمی در واقع، نشانه هایی هستند که رخ دادنشان، ضروری هستند و از خلال روی دادن این نشانه ها می توان از فرارسیدن روز ظهور امام زمان آگاه شد.
2️⃣ اما نشانه های غیر حتمی، در واقع نشانه هایی هستند که تحقق و عدم تحققشان در ترازوی احتمالات است ؛ به طور مساوی احتمال دارد این علامت، رخ دهد و احتمال دارد بداء حاصل شده و رخدادش، به کلی دگرگون شود.
♻️ به عبارت دیگر: تفاوت میان این دو نشانه، تفاوت میانِ وجوب و امکان است؛ بدین صورت که نشانه های دسته اول واجب الوقوع هستند و ثبوت محمول نسبت به موضوعش ، الزامی و ضروری است؛ اما نشانه های دسته دوم، ممکن الوقوع بوده و محمول می تواند از موضوعش، سلب شده و می تواند بدون ضرورت، روی دهد.
⚜️ پس علائم غير حتمی نسبتِ ایجاب یا سلب در وقوع، متساوی بوده و احتمال وقوع، یا عدم وقوعش، مساوی است.
🔆 این تقسیم بندی طبق روایات شریفه صورت گرفته و در قالب علامات حتمی و علامات غیر حتمی ، عنوان شده است :👇
〽️ این تقسیم بندی از طرفی حصر عقلی هم دارد؛ به گونه ای که علامات به خودی خود یا واجب الوقوع بوده اند و یا ممکن الوقوع؛ و حالت سومی ندارد که بخواهیم دسته سومی فرض بگیریم مثلا علامتی ممتنع الوقوع باشد و ضرورت بر عدم وقوعش باشد، در حالیکه وقوعش هم جزو علامات بر شمرده شده باشد!
💡 لذا با توجه به این نکات، آن نشانه ای که وقوعش ضروری است، با عنوان علامات حتمی یاد شده، و بر آن نشانه ای که ممکن است رخ دهد، علامات غیر حتمی اطلاق می شود.
📚بخشی از کتاب المهدوية الخاتمه
#مهدویت
🔰 @adyanuniv 🔰