از من پرسیدند چرا قالیباف؟
این متن تنها یکی از دلایل انتخابمهو
پس اسمش رو میذارم بخش اول دلایلم:
قسمت اول:
این متن یک مرور گذری بر صرفا کارنامه «خدمات شهری» دکتر محمدباقر قالیبافه:
فقط مال دوران شهردار تهران بودنشون:
- سال ۱۳۸۴ با رای شورای شهر تهران به عنوان هفتمین شهردار پس از انقلاب پایتخت برگزیده شد
- در همان سال اول به پایان رساندن تونل ۲ کیلومتری رسالت انجام شد که در اولین سال فعالیت مدیریتی او به بهره برداری رسید.
- در سال ۱۳۸۷ برابر با سال ۲۰۰۸ میلادی از طرف سایت شهرداریهای جهان به عنوان هشتمین شهردار برتر دنیا معرفی شد. ، از میان ۲۰۰ هزار شهردار جهان
- انتخاب شهر تهران به عنوان یکی از ۵ شهر برتر جهان در زمینه حمل و نقل و ترافیک شهری در سال ۲۰۱۱
- احداث روز شمار در پروژه های شهری و همچنین خوش قولی و وفای به عهد در افتتاح به موقع طرحها براساس زمان شمار، یکی از مهمترین ابتکارات و اقدامات قالیباف در مدیریت شهری تهران بود، امری که رضایت مردم را نیز درپی داشته است.
- سه پروژه برج میلاد، میدان رسالت و میدان کلاهدوز از جمله پروژههایی بوده است که زمان اجرای آنها بسیار طولانی شده بود و چندین شهردار برای اجرای آنها عوض شده بود، اما با هدایت تیم تحت امر قالیباف به بهره برداری رسید.
- دوران مدیریت قالیباف بر شهرداری دورانی بوده که شورای شهر تهران مرکب از طیف های مختلف بوده اند و رئیس دولت نیز همکاری کمی را با نهاد شهرداری انجام و حتی در برخی موارد نیز پرداخت بدهی های خود به شهرداری را با مشکلات زیادی مواجه می نمود.
- Brt
- شفاف سازی حسابهای مالی
- ساماندهی شرکتها و موسسات پرتعداد تابعه شهرداری
- افزایش سرانه فضاهای فرهنگی
- تسریع روند توسعه جنوب تهران برای کم شدن فاصله شمال و جنوب
- توسعه مبادلات بینالمللی و برگزاری اجلاس شهرداران آسیایی
- یافتن منابع سرمایهگذاری خارجی
- توجه به هویت معنوی شهر و توسعه مسجد محور محلات
- اهتمام به هویت محلهای و کارکردهای همبستگی ساز محلات نه به عنوان کالبد صرف که به عنوان مجموعهای ذیروح و بالنده
- توسعه ورزش شهروندی
- پروژه های بلند پروازانه مانند تونل توحید و نیایش و صدر
- افتتاح اولین آبنمای موزیکال کشور
- افتتتاح سینما آزادی به عنوان بهار سینمای ایران
- دریاچه چیتگر
- پارک پرندگان و دهها و صدها پروژه ی عمرانی، خدماتی، فرهنگی دیگر و مواردی متعدد از این دست و افتتاح دهها تونل چندین ده کیلومتری و بزرگراههای شریان ساز در قلب پایتخت، توسعه پرشتاب شبکه مترو و خطوط حمل و نقل سریع و السیر در پایتخت
- سامانه های ارتباط مردمی 137
- توسعه حمل و نقل عمومی
- در حوزه مترو: ازسال ۱۳۸۴ تا کنون ، ۳۷ کیلومتر مسیر و ۲۷ ایستگاه جدید ، طول خط مترو از ۷۹ کیلومتر به ۱۱۶ کیلومتر بالغ گردیده و میزان سرویس دهی از حدود ۲۶۲ میلیون نفر مسافر در سال ۱۳۸۴ به حدود ۵۰۰ میلیون نفر در سال ۱۳۸۹ ارتقاء یافته است. سهم سفرهای روزانه با مترو نیز به ۸% در سال ۸۹ بالغ گردیده است.
- در حوزه اتوبوس: از سال ۱۳۸۴ تا کنون تعداد ۴۴۳۴ دستگاه اتوبوس جدید وارد این ناوگان گردیده و همچنین تا کنون ۳۰۱۷ دستگاه اتوبوس فرسوده ، از رده خارج شده استو این نوسازی نسبت به سال ۱۳۸۴ تا ۱۸۰% رشد داشته است. در همین زمینه طرح ویژه کارت بلیط الکترونیکی مشترک ناوگان اتوبوسرانی و مترو در سال ۸۸ طراحی و به مرحله اجرا رسیده است که تا کنون بیش از ۴۹۰۰ دستگاه اتوبوس از اتوبوس های شرکت واحد مجهز به سیستم کارت خوان گردیده اند و در نتیجه آن سرعت استفاده از حمل و نقل عمومی افزایش یافته
- بهره برداری از ۵ خط سامانه اتوبوسرانی تند رو BRT به طول ۸۵ کیلومتر و ۱۱۲ ایستگاه ، امکان جابجایی ۲۷۰۰۰۰۰۰ نفر مسافر در ماه
- افزایش ۳۰۰ خط جدید و نوسازی بیش از ۳۱هزار دستگاه تاکسی از سال ۸۴
- احداث و توسعه خطوط BRT و ارتقای خدمات رسانی در شبکه اتوبوسرانی و ورود ناوگان جدید اتوبوسهای تندرو (BRT) به شهر تهران، ازسوی محمد باقرقالیباف نقطه عطفی در تغییر نگاه مدیریتی نسبت به تحقق کرامت انسانی تلقی شد.
- همچنین اضافهشدن ۱۰۰واگن مترو، احداث ۷ ایستگاه جدید، افزایش سرعت، توسعه خطوط یک، ۲ و ۴ در قالب راهاندازی ایستگاه قیطریه، میدان تیراندازومیدان شهدا ومیدان انقلاب ایستگاه میدان تجریش وچهارراه تهرانپارس
- حجم بالای عملیات دردست اجرای شهرداری تهران در اعماق زمین و دور از چشم شهروندان که در قالب تونل توحید
- کانالهای جمع آوری آبهای سطحی وایستگاههای مترودرجبهههای مختلف فعال است تا به آنجا بود که قرارشد تا برای اطلاع شهروندان ازنحوه وحجم عملیات عمرانی دردست اجرای شهرداری دراعماق زمین، مانیتورهایی بالای سراین طرحها نصب شود، تا بهطورمستقیم عملیات حفاری وعمرانی کارگران برای عموم به نمایش گذارده شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 چرا روابط جنسی آزاد اشتباهه؟!
🔻 چیزی که تو دین خودمون هم گفته شده!
💬 نظر این دکتر ژنتیک جالبه حتما ببیند!
🔹 هر زنی با هر رابطه جنسی، DNA اون مرد رو تا آخر عمر در خون، پوست، استخوان، مو، چشم و تمام بدن حمل میکنه و تمام DNA های پارتنرهای سابقش رو در مغز و قلب خودش تا روز مرگ همچنان نگه میداره و این باعث تغییر بنیادی جسم و شخصیتش میشه.
👆صورت مجلس تفکیکی چیست؟
شرحی پیرامون صورتمجلس تفکیکی منتشر شده توسط سایت سازمان ثبت
اللهم عجل لولیک الفرج 🌸🍃
13.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 چه ابعاد مبهمی از حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی موجب تاخیر در اطلاع رسانی قضیه شد؟
📍 سردار #حاجی_زاده:
آن روز نمیتوانستیم بگوییم گوشهای از حادثه بر عهده دیگری است، پس همهی مسئولیت را پذیرفتیم. بعد از آن تاریخ متولی بررسی، قوه قضائیه شده است.
‼️آیا علوم انسانی غربی توانسته جامعه غربی را نجات دهد که الان ما در ایران منتظر اصلاح و نجات مردم توسط این علوم ذاتا مسموم هستیم؟!
اگر این علوم به سعادت بشر کمک میکرد الان شاهد افزایش موج افسردگی، طلاق ، خیانت ، اعتیاد و خودکشی .... در اروپا، آمریکا، ژاپن .... نبودیم !
🔻رک و بی پرده عرض میکنم، دوره ها و کلاس ها و دروسی که برمبنای #روانشناسی غربی بنا شده هر چند که از نظر تکنیکی تا حدودی جذاب است و شاید موقتاً هم جواب هم بدهد، مثل توسعه فردی و مبانی یونگ و....که متاسفانه دل جماعت مذهبی را برده ، همگی از جهان بینی غیر توحیدی پیروی میکنند .
⁉️مگر نه اینکه خداوند انسان را آفریده و نسخه دردهایش را هم در قرآن کریم قرار داده پس چرا آب در کوزه و ما تشنه لبان گرد جهان می گردیم؟
✨حضرت آقا می فرمایند:
این #علوم_ذاتاً_مسموم است یعنی مانند قارچ سمی، سم در ذاتش هست و نمی توان مثلا آن را خوب شست و یا پوست کند و یا قسمت های خوبش رو از بدش جدا کرد ، این علوم مثل #روانشناسی ، مدیریت ، اقتصاد ، جامعه شناسی و... ذاتا مسموم هستند مثل قارچ سمی و نه مثل سیب سم زده شده که می توان پوست آن را کند و از قسمت های سالم آن مصرف کرد ❗️
🔻نمی دانم چه بلایی سر خانمها و آقایان حزب الهی آمده که مبانی انسان ساز #قرآن را رها کرده اند و برای نجات دین و خانواده سراغ مبانی الحادی روانشناسانی مانند یونگ، فروید، پل اِکمان، پیاژه ، نیچه و.... میروند. این دانشمندان غربی بارها اعتراف کرده اند که کافر هستند و خدا مرده است، آنگاه شما توقع دارید از آموزه های اینها فلاح و نجات برای مردم دربیاید؟
🔻از ظلمت نور خارج نمی شود این کلام خداوند است در قرآن کریم است
از باطل، نور حق و هدایت ساطع نمیگردد.
🔹اولین مبنا در دین اسلام لا اله الا الله است و توحید این نیست که بگوییم خدا یکی است
اسلام با( لا) شروع می شود یعنی همه آنچه به عنوان اله و الهه هستند باید زوده شوند چه اله درونی و هوای نفس چه الهه ها و آرکی تایپ های یونگ و ....
🔹آیه 52 سوره فرقان همین (لا) و تَغیُر داشتن و تغیُر کردن نسبت به قواعد غربی و کفار را جهاد کبیر دانسته .
فَلا تُطِعِ الكافِرينَ وَجاهِدهُم بِهِ جِهادًا كَبيرًا﴿۵۲﴾ فرقان
حضرت آقا مهمترین ویژگی انقلابی بودن پیروی نکردن از قواعد غیر قرآنی و غربی می دانند. که انقلابی بودن و هضم شدن در مبانی غربی یک جا جمع نمی شود .
یعنی از قواعد (علوم ، سبک زندگی، ....) کفار پیروی نکنید که این کار #جهاد_کبیر است و از موشک زدن به اسرائیل هم سخت تر و هم پر اهمیت تر است.
🔹حضرت آقا در سال 89 و حتی قبل تر فرمودند علما، حوزویان ، دانشگاهیان باید علوم ناب را از مبانی قرآن استخراج کنند و آنها را مبنا قرار دهند چه در مدیریت کشور چه در خانواده و زندگی ...
✍مینا تارخ
#علوم_ذاتاً_مسموم
#علوم_الحادی
#روانشناسی
#حیوان_انگاری_بشر
#دست_نوشته
ali fani - ziarat ashura [320].mp3
28.44M
زیارت عاشورا با صوت زیبا و دلنشین استاد فانی🌺
برای اینکه در دنیا و آخرت سعادتمند شویم و در عالم قبر و قیامت امام حسین (ع) شفیع و دستگیر ما باشند سعی کنیم حداقل روزی یک مرتبه حتما زیارت عاشورا بخوانیم
گوشت کودکان زیر دندان ولگردهای بیقانون!
🔹ضحی فقط داشت جلوی در خانهمان با دوستانش بازی میکرد اما چند دقیقه بعد وقتی برگشت سگ گونهاش را کنده بود و دستو پایش را زخمی کرده بود. » این بخشی از صحبتهای مادر ضحی دختر ۸سالهای است که هفته پیش یک قلاده سگ ولگرد به او حمله کرده است.
عصر روز گذشته ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ ضحی دختر بچه اهل نکا در بیمارستان به دلیل ابتلا به بیماری هاری جان خود را از دست داد.
🔹آمار دقیق از کودککشی سگها در ایران در دسترس نیست اما فقط در خردادماه سال جاری ۴ کودک در اثر حمله سگهای ولگرد جان باختند. مطالعات جهانی نیز نشان میدهد که ۵۰ درصد کشتهشدگان بیماری هاری در جهان کودکان هستند.
🔹فعال محیط زیست عباس محمدی معتقد است طرح جمعآوری سگهای ولگرد آنطور که باید اجرایی نمیشود و میگوید که «درسالهای اخیر هیاهو و جنجال آفرینی در موضوع کنترل جمعیت سگهای ولگرد باعث شده است که شهرداریها و دهیاریها دچار نوعی عقبنشینی و تردید شوند. »
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
📰 قدیری ابیانه: الگویی برای انتخاب رئیسجمهور آینده
📰 سرمقاله روزنامه همشهری پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
رقابت کاندیداهای چهاردهمین انتخابات ریاستجمهوری در حالی داغتر از گذشته جریان دارد که با توجه به تحولات منطقهای و بینالمللی، مردم ایران انتخاب حساسی پیشرو دارند؛ حساسیتی كه ضرورت انتخاب «گزینه اصلح» را دوچندان کرده است. باید در نظر داشت که در شرایطی قرار گرفتهایم که جهان در حال تحول تاریخی و گذار از نظم تکقطبی بهسوی جهان چندقطبی با نقشآفرینی قدرتهای نوظهور است. در چنین شرایطی، انتخاب رئیسجمهوری که ویژگیهای لازم بهمنظور پیشبرد راهبردهای ترسیمی در این عرصه را داشته باشد، از اهمیت ویژهاي برخوردار است. در این میان معتقدم تطبیق «الگوی شهیدرئیسی» با کاندیداها، میتواند رأیدهندگان را به سوی انتخاب «رئیسجمهور صالح» هدایت کند. امروز استراتژیستهای دوست و دشمن معتقدند جمهوری اسلامی به یکی از مهمترین محورهای تحولات منطقهای و بینالمللی تبدیل شده است و ارزیابیهای موجود از آینده درخشان ایران در نظم بینالمللی پیشرو نشان میدهد مردم ایران انتخاب حساسی در پیش دارند. با توجه به این موضوع، الگوی شهیدرئیسی میتواند بهمثابه معیاری برای انتخاب رئیسجمهور آینده باشد.
«مدیریت کارآمد» ازجمله مهمترین ویژگیهای شهیدرئیسی است که استمرار آن در دولت چهاردهم، میتواند راهگشای بسیاری از مشکلات و چالشها باشد. خوب به یاد داریم که دولت سیزدهم در شرایط سخت اقتصادی فعالیت خود را آغاز کرد، اما مدیریت کارآمد شهیدرئیسی، سبب بهبود وضعیت و احیای بسیاری از کسبوکارها شد. احیای چیزی در حدود 9هزار واحد صنعتی و تولید 3سال گذشته از دستاوردهای مهم دولت شهیدرئیسی بهحساب میآید که استمرار چنین روندی ضروری است. از سوی دیگر انجام اقدامهای مؤثر بهمنظور خنثیسازی تحریمها، وجه دیگری از مدیریت کارآمد دولت سیزدهم است که میتواند بهعنوان شاخصی برای انتخاب رئیس دولت چهاردهم مطرح شود.
«تشخیص اولویتها» از دیگر شاخصهای عملکردی شهیدرئیسی در دولت سیزدهم بود که معتقدم رئیسجمهور آینده نیز باید دارای چنین ویژگیهاي مهمی باشد. این شهید بزرگوار با شناسایی مسائل کلیدی کشور در عرصههای مختلف و تدارک راهحلها و راهکارهای مناسب، توانست کشور را از بسیاری از گردنههای سخت اقتصادی عبور دهد. بررسی روندهای اقتصادی کشور طی سالهای اخیر نشان میدهد دولت شهیدرئیسی در شناسایی اولویتها و گرهگشایی از مشکلات آنها، کارنامه قابل دفاعی داشته است و این ویژگی از دیگر شاخصهای مدنظر برای انتخاب رئیس دولت چهاردهم بهحساب میآید.
«همگرایی میان قوا» را میتوان از راهبردیترین گزارهها در منظومه ویژگیهای چندوجهی شهیدرئیسی دانست که معتقدم باید در انتخاب رئیسجمهور آینده از سوی رأیدهندگان مدنظر قرار گيرد. حدود 3سال فعالیت این شهید بزرگوار در رأس قوه مجریه، نموداری از همگرایی و همسازی دستگاهها و نهادهای مختلف کشور است. این رویکرد توانست گرههای زیادی را از کار کشور بگشاید. دوری از حاشیهسازی و دامن زدن به برخی اختلافها میان قوا در دولت سیزدهم الگوی مناسبی است که باید مدنظر رأیدهندگان باشد.
«دشمنشناسی» از دیگر ویژگیهای بارز شهیدرئیسی بهحساب میآید. این شهید بزرگوار دشمنان ایران و ایرانی را به خوبی شناخت و به لبخندهای آنان دل نبست و توانست به فراخور چنین رویکردی، کلانراهبرد «خنثیسازی تحریمها» را پیش ببرد. بنابراین معتقدم اکنون ایران به رئیسجمهوری مانند شهیدرئیسی نیاز دارد که «مرعوب» و «مجذوب» غرب نباشد و بهجای تکیه به بیرون از ایران، به مردم ایران تکیه کند و باور داشته باشد که با همراهی و همگامی مردم، میتوانیم بر همه سختیها و مشکلات فائق آییم و آینده روشنی برای ایران رقم بزنیم.
https://newspaper.hamshahrionline.ir/id/227416
http://ghadiri.ir/post/7536
📱 به کانال جدید دکتر قدیری ابیانه دعوت میشوید.
https://eitaa.com/GhadiriLink
لطفا برای دیگران هم ارسال فرمایید.