🔺 اینجا ایستگاه پلیس آمریکاست که به شدت مورد توجه کاربران قرار گرفته است
در واقع در شیکاگو شما اگر به مشکل بخوری باید از بین بی خانمان ها عبور بکنی و بعد خودت رو به ایستگاه پلیس ناحیه ۱۲ برسونی و در حالی که موج افرادی رو می بینی که هیچکس براشون کاری نکرده ، تو انتظار داشته باشی پلیس برات کاری کنه....
کانال آیین حقوقی واجتماعی در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/3317825566C441620a8e1
15.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب خطاب به رئیس جمهور و هیئت دولت: هر تصمیمی میخواهید در زمینه اقتصاد بگیرید ببینید تاثیرش بر نکات برجستهای مانند فاصله طبقاتی، ثبات بازار، نرخ ارز، کاهش تورم، رشد تولید و ... چگونه است. ۱۴۰۲/۶/۸
🌿•🇮🇷https://eitaa.com/basamar🇮🇷•🌿
درختان بیثمر کاج، انواع سرو مانند سرو نقرهای، اقاقیا، زیتونتلخ، عرعر، چنار، افرا، و... در تهران و استانهای شمالی و غربی و مرکزی زیاد کاشت میشوند همچنین شمشاد و نیز چمن در سراسر کشور به فراوانی کشت میشود و درختان اکالیپتوس، کهور و کنوکارپوس در استانهای جنوبی فراوان کشت میشوند اما همانطور که نوشتیم جریان آلودگی هوا و گردوغبار از جنوب کشور بهطرف مرکز کشور حرکت میکند و ازآنجا حتی به استانهای شمالی و شرقی میرسد لذا کاشت کهور و کنوکارپوس و درختان بیثمر مضر دیگر در استانهای جنوبی و حتی در کشورهای همسایه میتواند در آلودگی هوای تهران و سایر استانها هم تأثیر بگذارد.
درختان غیر مثمر مانند کاج، کنوکارپوس، اکالیپتوس، عرعر، کهور (گونه آمریکایی و یا پاکستانی) و... با عملکردهای زیر مسبب آلودگی هوا و کرد و خاک هستند:
1- پخش انواع مواد آلاینده و مولد کرد و خاک
2- پخش انواع مواد آلرژن و ایجاد حساسیت استنشاقی و ایجاد بیماریهای قلبی و عروقی و ریوی حتی آمفیزم ریه و سرطان ریه
3-پخش انواع قارچهای بیماریزا مثلاً در هوای اطراف درختان اکالیپتوس قارچ مرگآور کریپتوکوکوس زندگی میکند که نوعی بیماری مننژیت در انسان ایجاد میکند وجود این قارچ در هوای اطراف درختان اکالیپتوس در ایران به اثبات رسیده است
1- گرد
2-- گرده
3- پرز و کرک رو پشت برگها
4- پوستریزی
5- برگ خشک روی درخت
6- شور کردن آب
7-کم کردن آب
8- خشکاندن رودخانهها
9- خشکاندن تالابها و ایجاد گردوغبار
10- ممانعت از تشکیل آبهای زیرزمینی با سفت کردن خاک و از بین بردن پوشش گیاهی
11- سرد کردن سطح زمین
12-گرم کردن هوا گرمایش کره زمین
13- خشککردن هوای اطراف
14- گرد و خاکستر و دود آتشسوزی خودی خود درختان غیرمثمر
15- پخش گازهای سمی
16- تشکیل باران اسیدی
17-مواد هیدروکربنی
18- خاصیت دگرآسیبی (آللوپاتی) از بین رفتن پوشش گیاهی
19- و...
برای اطلاع بیشتر به بخش دوم کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر رجوع شود
💡باغ، مرتع، مزرعه| قرآنی، روایی، بومی|🇮🇷
✏️ https://eitaa.com/thagalayn 🙏 عضو شوید
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نابغه ایرانی که متاسفانه اکثر مردم ایران او را نمیشناسند!
کودک هفت ساله ایرانی آرش آمرزش، با ضریب هوشی ۱۵۷ اهلِ کاشان و دارای استعدادهای درخشانی است
10.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💔رفیق...
یه روز میاد رفاقتو نشون میدی
شونه های منو تو قبر تکون میدی
شاید توی پیری یا شاید جوونی
باید برام بشینی تلقین بخونی
هل انت علی العهد الذی فارقتنا
امسال بدون من میری به کربلا
یادت نره رفیق منو بین موکبا
یادت نره رفیق منو بین زائرا
🔳به یاد همه درگذشتگان....دوستان
و بازماندگان پیاده روی اربعین .
التماس دعای مخصوص
17.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خبرنگار مزدور منوتو رفته بین راهپیمایی اربعین،میپرسه آیا عراقیا با ایرانی ها بد برخورد میکنند😒
👈🏻ایرانیا هم خوب از خجالتش در اومدن !😎
یه دوربین مخفی جالب ومتفاوت 😁
❌️ حماقت یا خیانت!؟
آموزش و پرورش اول اعلام کرده بود بعد از #اربعین نتایج آزمون دبیری را اعلام خواهد کرد اما دیروز نتایج اعلام شد.
تا اینجای کار اشکالی ندارد ولی نکته مهم و عجیب اینجاست که تنها دو روز برای بارگذاری مدارک فرصت داده اند و این درحالی است که در کشور عراق نمی توان به سایت (سایت اعلام نتایج)
(سایت بارگذاری مدارک) دسترسی داشت.
بدین ترتیب خیلی از افراد مومن و حزب اللهی و انقلابی که به زیارت اربعین رفته اند، از فرآیند استخدام حذف می شوند..!
منتظر پاسخگویی و رفع این مسئله توسط وزارت آموزش و پرورش هستیم!
سایکِدِلیک
اخیرا عکس هایی شبیه این تصویر و تصاویری عجیب و ترسناک در فضای مجازی یا حتی بر در و دیوارها دیده میشود.
این تصاویر نشان از یک جریان انحرافی با عنوان سایکدلیک است.
سایکدلیک صفتی به معنی روانگردان است و ممکن است به یکی از موارد زیر اشاره داشته باشد:
• روان گردان
• موسیقی سایکدلیک
• سایکدلیک راک
• سایکدلیک فولک
• سایکدلیک ترنس
• سایکدلیک پاپ
• سایکدلیک سول
سایکدلیک با تمامی ابعادش، زندگی بدون خدا و بدون مرز را در بین جوانان ترویج میکند.
✅ از عرفان سرخپوستی تا معنویت روانگردان (سایکدلیک) در ایران
◾️معنویتگرایی روانگردان به نوعی از تجربههای معنوی اطلاق میشود که با مصرف مواد روانگردانی همچون: «مِسکالین»، «اِل اِس دی»، «سیلوسایبین»، «دی اِم تی» حاصل میشود. بعضا از این تجربههای معنوی کاذب، با عنوان «اسید تریپ» نیز یاد میشود که به واژه «اسید لایزرژیک دی اتیل آمید» (اِل اِس دی) اشاره دارد. این مدل از معنویتگرایی در طبقه «معنویتهای عصر جدید» و معنویتگراییهای «سایکوناتیکس» دسته بندی میشود.
👇👇👇
استفاده از مواد روانگردان به منظور تجربه حالات عرفانی و ارتباط با خدایان از قرنها پیش و در میان قبایل بدوی، خصوصا بومیان قاره آمریکا، رواج داشته است. منتهی نوع مدرن مصرف این مواد، با هدف دستیابی به «حالات دگرگون آگاهی»[۹] و تجربههای معنوی همزمان با شکل گیری جنبش هیپیها در دهه ۶۰ میلادی در آمریکا و برخی کشورهای غربی آغاز شد.
تجربه انواع روانگردانها، داشتن موی بلند، جمعهای قبیله مانند، شعار برای صلح، ستایش از دنیای عشق و آزادی، علاقه به انواع خاصی از موسیقی راک و… از جمله فعالیتهای این گروه بود که مورد توجه رسانهها قرار گرفت.
بستر اصلی ترویج جریان معنویتگرایی روانگردان، سبکهای خاصی از موسیقی، موسوم به «موسیقی سایکدلیک» هستند. محبوبترین شاخه این موسیقی با عنوان «سایکدلیک راک» شهرت دارد.
استفاده از مواد روانگردان به منظور تجربه حالات عرفانی و ارتباط با خدایان از قرنها پیش و در میان قبایل بدوی، خصوصا بومیان قاره آمریکا، رواج داشته است. منتهی نوع مدرن مصرف این مواد، با هدف دست یابی به «حالات دگرگون آگاهی» و تجربههای معنوی همزمان با شکل گیری جنبش هیپیها در دهه ۶۰ میلادی در آمریکا و برخی کشورهای غربی آغاز شد.
تجربه انواع روانگردانها، داشتن موی بلند، جمعهای قبیله مانند، شعار برای صلح، ستایش از دنیای عشق و آزادی، علاقه به انواع خاصی از موسیقی راک و… از جمله فعالیتهای این گروه بود که مورد توجه رسانهها قرار گرفت.
بستر اصلی ترویج جریان معنویتگرایی روانگردان، سبکهای خاصی از موسیقی، موسوم به «موسیقی سایکدلیک»[۱۰] هستند. محبوبترین شاخه این موسیقی با عنوان «سایکدلیک راک» شهرت دارد.
سبکهای سایکدلیک تلاش دارند تأثیرهایی مشابه استفاده از مواد روانگردان را ایجاد کنند. گروههای موسیقی سایکدلیک غالباً از تکنیکهای بدیع برای ضبط موسیقی بهره گرفته و عناصر موسیقی غیر غربی به خصوص «دْرون» و «راگای» موسیقی هند را در آثارشان به کار میبندند.
با گسترش دامنه تأثیرات موسیقی سایکدلیک به شاخههای دیگر، سبکهایی همچون «سایکدلیک پاپ»، «سایکدلیک راک» در بازه زمانی اواخر دهه ۱۹۶۰ تا اوایل دهه ۱۹۷۰ پدید آمد. در ادامه سبکهای «پراگرسیو راک»، «هِوی متال» و … تحت تأثیر موسیقی سایکدلیک ایجاد یا متحول شدند. موسیقی سایکدلیک در دهه ۱۹۸۰ مجدداً در قالب سبکهای متنوعی از «نئوسایکدلیا» احیا شد که از آن جمله میتوان به «اسید هاوس» و «ترنس» اشاره کرد.
فرهنگ روانگردان (سایکدلیک) محدود به فضای موسیقی نماند و تاثیراتی را در عرصههای دیگر هنری خصوصا نقاشی داشت. نگارههایی رمز آلود و ماورایی، الهام گرفته از تجربیات مصرف مواد روانگردان.
ادامه دارد...