May 11
💠 بهنام خداوند انقلاب اسلامی
🔆 تا آنگاه که صبحِ فروزان از پرده شب برآمد
و حق نقاب از چهره برکشید!
زمامدار دین به سخن درآمد
و فریاد اهریمنان خاموش گردید
خار نفاق از سر راه برداشته شد
و گرههای کفر و تفرقه از هم گشوده گردید
و دهانهای شما به کلمه اخلاص باز شد...
و شما بر کناره پرتگاهی از آتش قرار داشته!
و مانند چکهای آب بوده
و در معرض طمعِ آزمندان قرار داشتید
همچون آتشزنهای بودید که بیدرنگ خاموش میگردید،
لگدکوب روندگان بودید!
از آبی مینوشیدید که شتران آن را آلاییده بودند
و از پوست درختان به عنوان خوراک بهره میبردید،
خوار و پسافکنده بودید!
میترسیدید که مردمانِ پیرامون، شما را بربایند
تا خدای بزرگ پس از چنین حالاتی شما را به دست آن حضرت رهایی داد
📚 بخشی از خطبه فدکیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ امنیت ایرانی،قربانی اندیشه پرتقالی
کسانی که در برجام، منافع ملی را مانند تکههای پرتقال، مجانی به دشمن دادند، اینک با همان پندار، دستاورد سدهها خوندلِ شیعه را بهنام «دولت وحدت ملی» حراج خواهند کرد؟
🔺مدارای قومی_مذهبی
با اینکه غربآسیا همواره بستر تنش مذاهب و اقوام بوده است، ولی جمهوری اسلامی در این فضا، به یاری خدا توانسته از امتیاز «رواداری قومی_مذهبی» به مثابه یکی از مؤلفههای اصلی قدرت و امنیت ملی بهره ببرد؛ البته برخی نسنجیدگیها، گهگاه این شاهکار استادانه را تهدید میکند.
🔺دولت وحدت ملی یا آش شله قلمکار؟
میگویند سهمیه بندی قدرت برای اقلیتها در مناصب حاکمیتی، «وحدت ملی» را نیرومند، و انگیزه تجزیهطلبی را خاموش میسازد! درحالیکه وارونه این ادعا درست است! یعنی این گفتمانِ نپخته و سادهلوحانه، با برجستهسازی گسلهای قومی_دینی، و ایجاد چشمداشت در اقوام و اقلیتها برای سهمخواهی، پیامدهای بدشگونی برای امنیت ملی بهجا خواهد گذاشت. ازطرفی باید این «وحدتِ سکولاری» را مسلخ «وحدتِ ایرانی_اسلامی» در بدنه نظام بدانیم.
🔺لوسبازی گلوبالی
ایده «دولت وحدت ملی» و مانند آن، رهاورد فکری گلوبالیزم است که نتیجه آن، تسامح، رسمیتبخشی و میدان دادن به همه اندیشهها، حتی گونههای باطل آن میباشد؛ که این یعنی همان «شرک سیاسی».
⛔️ بهرهگیری از کدام وسیله برای دستیابی به اهداف سیاسی (مانند پیروزی در انتخابات) #خیانت است؟
آ. بازی با تمامیت سرزمینی و امنیت ملی
ب. التماس به بیگانگان (البرادعی)
ج. توافق کردن به هر قیمتی!
د. همه موارد
✍ اَفروز @af_rooz
🟢 نظام رسانهای امویان ۱:
سنجش «توان» و «ارزش» رسانه
«...جزیره کیش به چین فروخته شد.
بیشترین آمار مهاجرت را ایران دارد.
هر سه روز یک جوان اعدام میشود.
حمله به شاهچراغ کار نظام بود...»
🔺تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها؟
خیلی وقتها این ضربالمثل نادرست است. مردم این «چیزها» (اخبار و دانستنیها) را از #رسانهها میشوند. نیروی «چیرگی رسانهای» میتواند نسبت به کوهسازی از کاه (بزرگنمایی/سیاهنمایی) و یا کاهسازی از کوه (کوچکنمایی/سفیدنمایی) نیز فراتر برود. میشود از «هیچچیز»، چیزهایی سراسر دروغین آفرید، یا پدیدهها را وارونه، فرورفته یا برجسته نشان داد؛ حتی میتوان مانند #ماهوارههای_اموی، «نور» را در پیش چشمها ناپدید کرد!
در سال ۱۳۲ه.ق هنگامی که عبداللهبنعلی به شام رفت و بزرگان و شیوخ اموی را به سوی عبدالله سفاح فرستاد، آنها نزد خلیفه عباسی سوگند خوردند که: «ما هرگز نمیدانستیم که پیامبر، فرزندان و خویشاوندی بهجز یزید دارد، تا اینکه اکنون بهواسطه قیام شما آگاه شدیم!» مروج الذهب، ج۳ص۳۴
و نیز از یک انديشمند شامی پرسيدند اين ابوتراب كه بالاى منبر او را لعن مى كنند كيست؟ گفت: «گمانم يكى از راهزنان فتنه گر باشد!» مروج الذهب، ج۳ص۳۳
هندو شاه نخجوانى نیز در كتاب «تجارب السلف» میگوید:
«هفتاد كس از مشايخ دمشق به طلاق و عتاق و حج سوگند خوردند كه پيغمبر(ص) را بهجز يزيد خويشاوندی نمیشناختیم! و همه از امام سجاد(ع) پوزش خواسته و گریستند، و او نيز همه را بخشید.»
⚠️ بنیامیه، نیرو و ارزش رسانه را تا جایی دریافتند که ازآن بهمثابه یک بازوی راهبردی توانا برای فضاپروری و آموزش، ادارهی فرهنگ، جنگ روانی، و گسترش پندارهای باطل مانند جبرگرایی و اندیشه مرجئه سود میبردند.
🧨 اکنون ما این راه را وارونه میرویم؛ یعنی نهتنها ف.مجازی را برای خود زین نکردهایم، بلکه آن را فرش قرمز اهریمنان قرار دادهایم که این بهگونه گسترده، زمینه دروغپردازی و دستاندازی دشمن بر ذهن و قلب مردم بیگناه را فراهم آورده و جانِ جگرگوشههای ما را به #ماشین_کشتارجمعی_مجازی سپرده است.
🗂 ثبت رکورد ۳۸۰۰۰دروغ در۴۶روز برای ۵ رسانه ضدایرانی
🗂 چهار دهه جنگ ۲۵۰ رسانه علیه ایران
🗂 ایرانیها ۱۸۰ برابر متوسط جهان، شایعات اخبار دروغ و اخبار ناامید کننده دریافت میکنند.
✍ اَفروز @af_rooz
🟢 نظام رسانهای امویان ۲:
«زمینه ترور» (ذهنی)، تا «ترور زمینی» (عینی)
فاجعه عاشورا، پیش از دشت کربلا، در ذهن شامیان رخ داد. تخریب شخصیت سیدالشهداء در وبگاههای خبری و تحلیلی اموی، نفرتها را برانگیخت و تاختن بر پیکر پاکش را آسان نمود.
از همینرو، دیدن خاندان اسیرِ پیامبر در شام، برای مردم شگفت آمد! زیرا دستگاه خبرپراکنی امویان به قدری ژرف و گسترده کار میکرد که آنان میپنداشتند حسین(ع) یک دشمن خارجی است، و یزید و پدرش یگانه خاندان و جانشینان پیامبرند.
معاویه در کار تبلیغات رسانهای و بیاعتبارسازی حریف خبره بود. در صفین بسیاری از شامیان به پشتوانه این پندار که علی(ع) بینماز، کافر و قاتل عثمان است دربرابر او صف بستند. همچنین او پافشاری زیادی بر فضاسازی و پروپاگاندا برضد اهلبیت داشت. گفته میشود بنیامیه، امیرالمؤمنین را ۶۰ سال تمام در ۷۰هزار شبکه (منبر)، لعن میکردند! گویا این تخریبها، هم در ویران نمودن غیرت یاران، و هم در برّان کردن تیغ ابنملجم کارساز شد.
🔺امروزه غربیها همین شیوه را در یک فرآیند سهگانه، برضد «سوژه ترور» بهکار میگیرند:
۱_ نامدار کردن/ برجستهسازی Naming
۲_ رسواسازی/ ترور شخصیت Shaming
۳_ کشتن و حذف شخص Shooting
⚠️ برای نمونه: جنایتکاران امریکایی دستکم از سال ۲۰۰۳، حاجقاسم را خار چشم خود میدیدند؛ ولی «ترور زمینی» او آنگاه ممکن گشت که «زمینه ترور»ش فراهم شد، و میزان نفرتپردازی نسبت به او در افکار عمومی غرب به حدنصاب رسید، و رسانهها او را تروریست و عامل مرگ سربازان امریکایی و انگلیسی، معرفی کردند.
🔺خودکُشی ملّی با ف.مجازی ضدملّی:
دولتی که با مرزهای مجازی باز، مغزهای مردمش را پیشکش دشمن میکند، گویی امتیاز ترور آرمانها،نهادها و عناصر ملّی خود را به او هدیه کرده است؛ زیرا دشمن میتواند بسیار ساده، نخست سوژهها را بهگونه مجازی در ذهن مردم بومی ویران ساخته، و پس از نابودسازی انگیزه دفاع و ایستادگی، با خیال آسوده به کشتار واقعی آن سوژهها دست بزند!
✍ اَفروز @af_rooz