🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸ظلم دید ولی ضرر نکرد!🔸
اگر انسان خودش را کوچک نکند، هیچ چیز نمیتواند او را کوچک کند. اگر انسان خودش به خودش ضرر نزند، هیچکس نمیتواند به او ضرر بزند. دیگران میتوانند به کسی «ظلم» کنند، ولی نمیتوانند به او «ضرر» برسانند. از سوی دیگر اگر انسان به خودش کمک نکند، هیچکس نمیتواند به او کمک کند و اگر تمام عالم جمع شوند تا به کسی نفع برسانند، تا خودش به خودش نفع نرساند، از سوی آنها نفعی نمیرسد. اینها جزء قوانین اساسی جایگاه انسان است. در #عاشورا به حسین بن علی (ع) سر سوزنی ضرر نزدند، بلکه به خودشان ضرر زدند. از این جهت، قرآن تعبیر میکند «أُولئِكَ هُمُ الْخَاسِرُونَ» (آنانند که زیانکارند). خودشان ورشکست شدند. تمام ظلمهایی که به او کردند، به سودش تمام شد.
🔸 #آئینهتمامنما - صفحه ۱۸
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🏴 خدا چه برکتی به #امام_حسین داده، به این دستگاه داده، به این راه داده که اگر کسی زیارت عاشورا را بخواند و مداومت کند، در روز قیامت محشور میشود درحالیکه مُلَطَّخاً بِدَمِه (آغشته به خون امامحسین علیهالسلام) است.
◾️آیتالله بهجت با گفتن این جملهها، حالش تغییر میکرد و اشک در چشمانش حلقه میزد.
📚 رحمت واسعه، ص ٢٢
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
📸 #عکس_نوشته
🖋 استاد انصاریان
▪️ سرتاپای باطن و اخلاق قمر بنیهاشم از عشق به خدا به حدی شدت داشت که در تمام عمر از خدا عقبنشینی نکرد و به سرعت به طرف خدا حرکت کرد تا به این مقام و منزلت عظیم رسید.
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
🌷 حضرت آیتالله #بهجت :
ما باید اهل #محاسبه باشیم، هرچند اهل توبه نباشیم و تدارک نکنیم، خود محاسبه مطلوب است. اگر بدانیم فلان روز حسینی و فلان روز یزیدی هستیم، بهتر از این است که اصلاً ندانیم یزیدی هستیم یا #حسینی .
سرانجام ممکن است روزی به خود بیاییم و بخواهیم تدارک(جبران) کنیم.
📚 بهجتالدعاء، ص١۴۴ (مجموعه ادعیه، اذکار و دستورالعملهای عبادی مورد توصیه حضرت آیتاللّٰه بهجت)
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
📩 #سخن_نوشت | عزاداری، مصداق بارز ایمان
🔺 #حجت_الاسلام_نظافت
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
📩 #مجله_دینی | به خدا
⚠️ خزائن آسمانها و زمین از آن اوست ...
#جوادی_املی
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
🔴 حکمت عبادت
روزی جوانی نزد حضرت موسی علیه السلام آمد و گفت: ای موسی علیه السلام خدا را از عبادت من چه سودی می رسد؟ که چنین امر و اصرار بر عبادت اش دارد؟
حضرت موسی علیه السلام گفت: یاد دارم در نوجوانی از گوسفندان شعیب نبی چوپانی می کردم. روزی بز ضعیفی بالای صخره ای رفت که خطرناک بود و ممکن بود در پایین آمدن از آن صخره اتفاقی بر او بیفتد. با هزار مصیبت و سختی به صخره خود را رساندم و بز را در آغوش گرفتم و در گوشش گفتم: ای بز ، خدا داند این همه دویدن من دنبال تو وصدا کردنت برای برگشتن به سوی من، به خاطر سکه ای نقره نیست که از فروش تو در جیب من می رود. می دانی موسی از سکه ای نقره که بهای نگهداری و فروش تو است، بی نیاز است. دویدن من به دنبال تو و صدا کردنت به خاطر ، خطر گرگی است که تو نمی بینی و نمی شناسی و او هر لحظه اگر دور از من باشی به دنبال شکار توست.
ای جوان بدان که خدا را هم از عبادت من و تو سود و زیانی نمی رسد، بلکه با عبادت می خواهد از او دور نشویم تا در دام شیطان گرفتار آییم.
وَ مَنْ يَعْشُ عَنْ ذِکْرِ الرَّحْمٰنِ نُقَيِّضْ لَهُ شَيْطَاناً فَهُوَ لَهُ قَرِينٌ و هر کس از یاد خدا رویگردان شود شیطان را به سراغ او میفرستیم پس همواره قرین اوست (زخرف 36)
الانوار النعمانیه
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
📩 #سخن_نوشت | عزت امام حسین علیهالسلام
🔺 #حجت_الاسلام_عاملی
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
هدایت شده از تبلیغات گسترده همراه
❗️زبان شناسی👅 و اصلاح مزاج❗️
⭕️تا حالا شنیدی بشه از روی زبانت بدون اینکه بری پیش دکتر و کلی هزینه ویزیت بدی
میتونی عارضه و بیماری های بدنت رو بشناسی و راهکار درمانی بگیری🤔❓
✅ این کانال توسط مشاور ارشد و محقق و درمانگر طب سنتی مدیریت میشود
✅ ما میتونیم درجهت بهبود بیماریهای مزمن مثل:
❌تیرویید ❌چاقی ❌لاغری ❌یبوست
❌ریزش مو ❌مشکلات پوستی
❌و.....
شماهم دوست دارین رایگان ویزیت بشین؟🤔🤔
یا حداقل عارضه های بدنتون رو بشناسین
زود بیا اینجا 👇👇👇
https://eitaa.com/TEBesonsti
https://eitaa.com/TEBesonsti
🌺 سلامتجویان،افرادجویای کار،محصولات و داروهای گیاهی🌱
✅ دو تذکر مهم شهید مطهری به اهل منبر: عظمت کربلا به جنبه معنویت و روحانیت آن است نه فاجعه بودن آن / قهرمانان اصلی کربلا سیدالشهداء(ع) و یاران ایشاناند نه شمر و ابن زیاد!
🔹معمولاً اهل منبر وقتی که میخواهند قضیه کربلا را بزرگ کنند جنبه فاجعهبودن و ظلم و ستمها را بزرگ میکنند، در جستجوی پیدا کردن و حتی جعل کردن فاجعههایی هستند؛ با بیانهای مختلف و تشبیهات و مجسمساختنها جنبه فاجعه بودن را تقویت میکنند و حال آنکه ما باید از خود بپرسیم: بزرگی حادثه کربلا از چه نظر است؟ آیا از نظر فجیعبودن است؟
🔸قطعاً این فاجعه، فاجعه کمنظیری است ولی فاجعه عظیم و شاید عظیمتر از این در دنیا زیاد بوده. عظمت مطلب از لحاظ سیدالشهداء(ع) و یاران آن حضرت است، نه از لحاظ ابن زیاد و ابن سعد و اتباع و اشیاع آنها؛ عظمتِ سعادت است نه عظمتِ شقاوت.
🔹کربلا بیش از آن اندازه که نمایشگاه شقاوت و بدی و ظهور پلیدی بشر باشد، نمایشگاه روحانیت و معنویت و اخلاق عالی و انسانیت است ولی اهل منبر کمتر به آن جنبه توجه دارند؛ و به عبارت دیگر در این قضیه از آن جنبه باید نگاه کرد که اباعبدالله(ع) و اباالفضل(ع) و زینب(س) قهرمان داستانند نه از آن جهت که شمر و سنان قهرمان داستانند.
📝 استاد مطهری، حماسه حسینی، ج2، ص47
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
💠نامِ حضرت امام حسین (علیه السلام) و ذکرِ مصیبتش کهنه شدنی نیست
✍️شیخ شوشتری (رحمة الله علیه) در کتابِ (خصائص) می فرماید : همان طوری که قرآن را خصوصیّاتی است ، حسین (علیه السلام) را نیز خصوصیّاتی است. آن وقت تطبیق های جالبی می فرماید .از آن جمله همانطوری که خواندنِ زیادِ قرآنِ مجید ، مَلال نمی آورد و یک عمر قرآن می خواند و کهنه نمی شود ، نامِ حسین (علیه السلام) و ذکرِ مصیبتش هم کهنه شدنی نیست. همه ساله محرّم و صفر یا ایّام دیگرِ سال و به خصوص ، شبهایِ جمعه مجالسِ یاد حسین (علیه السلام) برپا می شود و ملال آور نیست.
همانطوری که دستِ خیانت به قرآن راه ندارد ، به آثارِ حسین (علیه السلام) نیز چنین است. چه دست هایِ خیانتکارِ بنی امیّه و بنی عبّاس و دیگران که خواستند ، قبرِ حسین (علیه السلام) را محو کنند یا از مجلسِ عزایِ حسین (علیه السلام) جلوگیری نمایند ، امّا نتوانستند.
در حالاتِ هارون الرّشید ، خلیفه عبّاسی نوشته اند که در آن وقت قبرِ حسین (علیه السلام) بارگاهی نداشت. کنارِ قبر ، درخت سِدری بود که زائرینِ قبرِ حسین (علیه السلام) به آن and نشانی ، خود را به کنارِ قبر حسین (علیه السلام) می رساندند. این موضوع را به گوشِ هارون رساندند ، دستور داد آن درخت را بِبُرند.
آنگاه روایت رسول خدا (صلی الله علیه و آله) واضح شده که فرموده بود : ((خدا بُرنده درختِ سدر را لعنت فرماید)) {لَعَنَ اللَّهُ قَاطِعَ السِّدْرَة} بحارالأنوار (ط - بيروت)، ج45، ص: 398
امّا نور حسین (علیه السلام) را نتوانست خاموش کند و بهتر از درختِ سدر برایِ نشانیِ قبر حسین (علیه السلام) ایجاد گردید.
📚روضه های شهید آیت الله دستغیب (ره) صفحه 142
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
🏴رفتن به روضه یڪ عبادت مهم است
✍️آیت الله مجتهدی تهرانی (ره): حبیب ابن مظاهـر را در خـواب دیدند به او گفتند با این مقامی کہ داری چه آرزویی داری؟
حبیب گفت آرزو دارم زنـده شوم و بہ مجالسی کہ ذکـر مصیبت حضرت اباعبدالله علیهالسلام را میکنند بروم بنشینم و در مصیبت اهل بیت گریه کنم
من در زمان بچگی این را از منبریهای قدیمی شنیدم خود گریه کردن یک چیزی است
« مَنْ اَبْڪـٰی وَجَبَتْ لَـہُ الْجَنَّة»
کسی که گریه کند یا بگریاند مثل منبریها کہ روضه میخوانند و مـردم را میگریاند
یا تباکی کند، یعنی گریه ات نمیآید دستت را جلوی چشمت بگذار به این عمل تباکی میگویند «بهشت بر او واجب میشود»
اینقدر گریه بر امام حسین علیهالسلام ثـواب دارد آیت الله خوانساری رحمت الله علیہ با آن همه علمی کہ دارد باز هم ترس خدا را دارد میگوید من دست خالی هستم و فقط بہ یک عملم خیلی امید دارم و آن این است کہ هـر جا که روضه بود میرفتم و مینشستم و بر مصیبت امـام حسـین علیهالسلام گریہ میکردم
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan