✅خصوصیات ماه #رمضان
🔶استاد علی صفایی حائری:
رمضان اين خصوصيات را دارد: ما را پاك مىكند و به اسلام و به پاكى مىرساند، به تمحيص و از آلودگىها جدا كردن و تبريد كردن مىرساند و در نتيجۀ نيروهايى كه به دست مىآيد، به حركت ما منتهى مىشود. «وَ شَهْرَ الْقِيَامِ» و براى اين قيام و حركت، كتابى مىخواهيم. «الَّذِىأُنْزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ، هُدًى لِلنَّاسِ» . قرآن آمد تا به ما ياد بدهد كه چگونه حركت كنيم، كه چه هستيم و چه ابعادى داريم و اين ابعاد را چگونه بايد تغذيه كنيم. «وَ بَيِّنَاتٍ مِنَ الْهُدى» ، و قرآن روشنگرى دارد و روشن مىكند كه چقدر هستيم، چقدر راه در پيش داريم و چه نقشى را بايد اجرا كنيم. «وَ الْفُرْقانِ»، و نيرويى مىدهد كه بتوانيم جدا كنيم و بدانيم كه در هر صحنه چه بكنيم و ميزانى مىدهد كه بتوانيم حركتمان را با او بسنجيم و پيش ببريم.
📚 #بهاررويش ص۶۵
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
🌹مائده های آسمانی
♦️امام خمینی(ره): در این ماه فرق داشته باشیم با سایر ماهها و دنبال این باشیم که انشاءالله «لیلهًْالقدر» را دریابیم، برکات «لیلهًْالقدر» را که قرآن در آن نازل شده است، همه سعادت عالم در آن شب نازل شده است و از این جهت، از همه شبهای عالم بالاتر است، این را بتوانیم ادراک بکنیم، درک بکنیم، خداوند انشاءالله، شماها را توفیق بدهد که با سلامت و سعادت وارد در «ضیافتالله» بشوید و از آن مائدههای آسمانی که قرآن و ادعیه است انشاءالله همه مان مستفیض بشویم و با یک روح سالمی وارد بشویم و «لیلهًْالقدر» [را] هم دریابیم، سَلامُ هِی حَتی مَطْلَعِ الفَجْرِ.
📚صحیفه امام، ج 13، ص 36، تیر 59
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
🖊 # آیت_الله_جوادی_آملی:
🔷 هر كسی براي خود يك سالی دارد، كشاورزان معمولاً اول سالشان اول پاييز است، و برخيها هم اول سالشان فروردين است؛ اما كسانی كه در مسائل اخلاقی كار ميكنند اول سالشان ماه مبارك رمضان است، لذا ماه شعبان آخر سال اخلاقی اينهاست.
🔷 در آخر سال نظير اينكه نزديك امتحانات كنكور ميشود انسان چگونه تلاش و كوشش ميكند مطالعه كند و حضور ذهن داشته باشد, اينها كه سال اخلاقي دارند تمام تلاش و كوشش آنها اين است كه در اين ماه شعبان بدهكاريهايشان را بدهند حقّالله دارند حقّالناس دارند توبهاي بايد بكنند واجبي ترك كردند حرامي مبتلا شدند تمام اين دِيْنهاي حقّاللهي و حقّالناسي را در ماه شعبان بدهند كه وقتي اول سال فرا ميرسد اينها با سود همراه باشند.
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
#رهبر_معظم_انقلاب :
✧ در منطق اسلام، ادارهى امور مردم و جامعه، با هدایت انوار قرآنى و احکام الهى است.» و این هدایت اولا «به یک منطقهی محدودی از زندگی بشر اختصاص ندارد؛ هدایت قرآنی، مربوط به همهی گسترهی عظیم زندگی بشر است.»
و ثانیا «فقط براى سعادت آخرت نیست؛ سعادت دنیا را هم قرآن تأمین میکند.»
اما برخی غافلان «خیال میکنند قرآن به مسائل زندگی، به مسائل سیاست، به مسائل اقتصاد، به مسائل حکومت کار ندارد.» نتیجه این تفکر میشود مهجور کردن قرآن. «هَجر قرآن به این معناست که اسم قرآن وجود دارد و حاکمیت قرآن نیست. به بهانهى جدایى دین از سیاست، حکومت را از قرآن سلب مىنمایند.»
▫️ اما باید توجه داشته باشیم «وقتى قرآن را مهجور کردیم، به مفاهیم قرآن درست نگاه نکردیم، مجموعهى مفاهیم قرآنى را که یک منظومهى کامل براى زندگى انسان است، درست ندیدیم، آنوقت لغزش پیدا مىکنیم.
#بهار_قران #ماه_رمضان
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
🔖منبر کوتاه 🔖
💠سه وصیت حضرت خدیجه سلام الله علیها💠
👇👇
🔻حضرت خدیجه (س) سه سال قبل از هجرت بیمار شد. پیغمبر (ص) به عیادت وی رفت و فرمود: ای خدیجه، اما علمت ان الله قد زوجنی معک فی الجنه: آیا می دانی که خداوند تو را دربهشت نیز همسرم ساخته است!؟
🔻آنگاه از خدیجه دل جویی و تفقد کرد؛ او را وعده بهشت داد ودرجات عالی بهشت را به شکرانه خدمات او توصیف فرمود.
1️⃣چون بیماری خدیجه شدت یافت، عرض کرد: یا رسول الله! چند وصیت دارم: من در حق تو کوتاهی کردم، مرا عفو کن.
پیامبر (ص) فرمود: هرگز از تو تقصیری ندیدم و نهایت تلاش خود را به کار بردی. در خانه ام بسیار خسته شدی و اموالت را درراه خدا مصرف کردی.
2️⃣عرض کرد: یا رسول الله! وصیت دوم من این است که مواظب این دختر باشید؛ و به فاطمه زهرا (س) اشاره کرد. چون او بعد ازمن یتیم و غریب خواهد شد. پس مبادا کسی از زنان قریش به اوآزار برساند. مبادا کسی به صورتش سیلی بزند. مبادا کسی بر اوفریاد بکشد. مبادا کسی با او برخورد غیر ملایم و زننده ای داشته باشد.
3️⃣اما وصیت سوم را شرم می کنم برایت بگویم. آن را به فاطمه عرض می کنم تا او برایت بازگو کند. سپس فاطمه را فراخواند و به وی فرمود: نور چشمم! به پدرت رسول الله بگو: مادرم می گوید: من از قبر در هراسم؛ از تو می خواهم مرا درلباسی که هنگام نزول وحی به تن داشتی، کفن کنی.
🌺پس فاطمه زهرا (س) از اتاق بیرون آمد و مطلب را به پیامبر (ص) عرض کرد. پیامبر اکرم (ص) آن پیراهن را برای خدیجه فرستاد و او بسیار خوشحال شد. هنگام وفات حضرت خدیجه، پیامبراکرم (ص) غسل و کفن وی را به عهده گرفت.
ناگهان جبرئیل درحالی که کفن از بهشت همراه داشت، نازل شد و عرض کرد: یا رسول الله، خداوند به تو سلام می رساند و می فرماید: ایشان اموالش را در راه ما صرف کرد و ما سزاوارتریم که کفنش را به عهده بگیریم.
🔖منبع : بحارالانوار،ج9،ص14
شجره طوبی، ج ۲،ص ۲۳۵ پند تاریخ، ج ۲،ص ۲۲
برگرفته از کتاب حضرت خدیجه(علیها السلام) مادر امت نوشته: محمد محسن طبسی
#حضرت_خدیجه
#رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
سا لروز آسمانی شدن حضرت خدیجه سلام الله علیها تسلیت باد
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
🌙استفاده از ضیافت الهی
🔺این ضیافت، همهاش ترک است؛ ترک شهوات از قبیل خوردنیها، نوشیدنیها و جهات دیگری که شهوات انسان اقتضا میکند. ترک هواها، ترک خودیها، ترک منیها، منیتها. اینها همه در این میهمانخانه است و ما باید حساب کنیم ببینیم که آیا وارد شدیم در این میهمانخانه یا اصلًا، وارد نشدیم، راهمان دادند به این ضیافتخانه یا نه، استفاده کردیم از این ضیافت الهی یا نه.
📆 امام خمینی(ره) | ۲۷ اردیبهشت ۱۳۶۷
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
💠ما #هیچ کداممان یک #آدم حسابی نیستیم!
ماه مبارک رمضان است و درهاى رحمت خداى تبارک و تعالى به روى همه گناهکاران باز است و شما تا دیر نشده است در این ماه #رمضان خودتان را اصلاح کنید. ما همه باید خودمان را اصلاح کنیم؛ ما هیچ کداممان یک آدم حسابى نیستیم. پناه به خدا باید ببریم و خودمان را اصلاح کنیم.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ،جلد ١۵،صفحه ۶٩
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 ببينيد | حقايقی درباره حضرت خديجه(س) در بيانات رهبر حکیم انقلاب
▪️ايشان مظلومه است؛ غريب است
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
✍️استاد انصاریان
رسول خدا(ص) میفرماید: بهشت، مشتاق چهار زن از این عالم است؛ «آسیه» زن فرعون، «مریم» مادر مسیح، امالمؤمنین «خدیجه» که پیغمبر میفرماید: زوجتی فی الدنیا و الاخره، یعنی رابطه بین او و خدیجه تا ابد قطع نمیشود و در نهایت «فاطمه» چهارمین آنهاست...
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
آیتالله بهجت(ره):
🍃آیا نباید به فکر باشیم و از گناهان گذشته که باعث اینهمه بلاها و مصیبتها شده است، توبه کنیم؟ ولی ما توبه نمیکنیم چون کارهای خودرا بد نمیدانیم...
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
💠 دلیل ملقب شدن فاطمه(س) به ام ابیها
شما ببینید آن حضرت[فاطمه(سلاماللَّهعلیها)] چگونه زندگی کرده است! تا قبل از ازدواج که دخترکی بود، با آن پدرِ به این عظمت کاری کرد که کنیهاش را امّابیها - مادرِ پدر – گذاشتند. در آن زمان، پیامبر رحمت و نور، پدیدآورندهی دنیای نو و رهبر و فرماندهی عظیم آن انقلاب جهانی - انقلابی که باید تا ابد بماند - در حال برافراشتن پرچم اسلام بود. بیخود که نمیگویند امّابیها! نامیدن آن حضرت به این کنیه، به دلیل خدمت و کار و مجاهدت و تلاش اوست. آن حضرت چه در دوران مکّه، چه در دوران شعبابیطالب - با آنهمه سختیهاکه داشت - و چه آن هنگام که مادرش خدیجه از دنیا رفت و پیغمبر را تنها گذاشت، در کنار و غمخوارِ پدر بود. دلِ پیغمبر در مدّت کوتاهی با دو حادثهی وفات خدیجه و وفات ابیطالب شکست.
به فاصلهی کمی این دو شخصیّت از دست پیغمبر رفتند و پیغمبر احساس تنهایی کرد. فاطمهی زهرا سلاماللَّهعلیها در آن روزها قدبرافراشت و با دستهای کوچک خود غبار محنت را از چهرهی پیغمبر زدود. امّابیها؛ تسلّی بخش پیغمبر. این کُنیت از آن ایام نشأت گرفت.
🗓 ۱۳۷۳/۰۹/۰۳
#مقام_معظم_رهبری
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan