#حکایت_خوبان
جدل بی جدل
علامه امینی (ره) در کتاب الغدیر خود هرگز جدل نمیکند؛ بلکه به دنبال این است که از روی شواهد یک واقعیت تاریخی را بهدرستی بیان دارد.
استادی در دانشگاه بغداد با علامه آشنا بود. یک بار علامه به خانه این استاد میرود و وقتی صحبت از علم و مباحث علمی میشود، این استاد بغداد با اضافه کردن لقب امیرالمؤمنین بر اسم معاویه، بیان میدارد که من مشغول نوشتن کتابی در رابطه با مناقب امیرالمؤمنین معاویه هستم. علامه به آن فرد میگویند: «من هم درباره معاویه اسنادی دارم؛ اگر دوست داری، میتوانم در اختیارت بگذارم»؛ و نوشتهها و اسناد به دست آورده خود را به این فرد میدهد.
بعد از مدتی، علامه از این استاد در رابطه با کتاب مناقب معاویه میپرسد و آن فرد در جواب مینویسد: «من آن کتاب را آتش زدهام؛ زیرا بعد از مطالعه اسناد شما، چهره واقعی معاویه برایم روشن شد و این فرد لایق منقبت گفتن نیست.»
راوی: عبدالحسین امینی نجفی، نوه علامه امینی
منبع: خبر آنلاین
رحلت مرزبان حریم تشیع، علامه شیخ «عبدالحسین امینی» صاحب کتاب «الغدیر» (12 تیر 1345ش)
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
👈 موضوع "دعا در مشکلات"
امام سجاد (ع) در دعای مکارم اخلاق میفرمایند: «پروردگارا تو در موارد گرفتاری، ناملایمات یا پیشامدهای روزگار پناهگاه منی؛ در صورتی که من محزون شوم.»
در روایت داریم اسلحه مؤمن در گرفتاریها دعا میباشد. از دعا غفلت نکنید به ویژه بعد از نماز. اول چیزی که دعا میکنید فرج امام زمان (عج) را از خدا بخواهید. حل گرفتاریهای خود، دوستان و اطرافیان را از خدا بخواهید.
ما باید در مقدرات الهی تسلیم باشیم. مشکلات، فقر و گرفتاری وجود دارد که باید در همه اینها راضی به رضای حضرت حق (جل جلاله) بود. اگر اینچنین بود، ما عنوان بنده خدا را پیدا خواهیم کرد.
حضرت آیت الله ناصری (حفظه الله)
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
دائم سوره قل هو الله احد را بخوانید و ثوابش را هدیه کنید به امام زمان علیه السلام که این کار عمر شما را با برکت میکند و مورد توجه خاص حضرت قرار میگیرید.
💚آیتالله_بهجت_ره
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
👌دستورالعملی از حضرت آیت الله #وحید_خراسانی درباره #سوره_توحید
💠 "به دیگران هم سفارش کنید، نماز صبح را که خواندید، یازده بار سوره (قل هو الله احد) را بخوانید، وقت خواب هم یازده بار این سوره را بخوانید، بین روز هم که بیکارید، راه می روید، این سوره را بخوانید،
❤️ شما جوانها از حالا شروع کنید، بعد روحتان می شود اکسیر احمر، یک روز می بینی شب شده صد تا سوره (قل هو الله احد) خواندی، آن وقت این صد تا سوره چه می کند؟
💠به حکم روایات متعدده هم از طرق عامه، هم از طرق خاصه، قرائت یک سوره (قل هو الله احد) ثلث تورات، ثلث انجیل، ثلث زبور، ثلث قرآن، حساب می شود، آن وقت سه سوره که خواندی، خدا به رحمت واسعه اش اجر تورات و انجیل و زبور و قرآن را به تو می دهد، این سوره را بخوانید،
❤️ شروع کنید از امروز، همه را هم هدیه به امام زمان کنید، آن هدیه به امام زمان اثرش این است، که این سوره دگر رد نمیشود
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
🔴برای قلبت دری بساز
آیت الله مجتهدی تهرانی:
شخصی خدمت آقای اراکی (ره) رسید و عرض کرد: آقا مرا موعظه میکنید?
آیت الله اراکی فرمودند: چه کاره هستید?
عرض کرد: نجار
آیت الله اراکی فرمودند:
آیا برای دلت هم در ساخته ای?
اگر برای دلت در نساخته ای برو بساز!
📚 در محضر مجتهدی ، جلد 1 ، ص 327
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
#حکایت_خوبان
زیارت امام زمان (عج)
به حاجآقا گفتم: «همه ما آرزویمان است که آقا امام زمان را زیارت کنیم.» گفت: «ما همچنین چیزی میخواهیم؛ حالا زیارت هم کردی، بعدش چه میشود؟ مهم این است که به تکلیف عمل کنیم. بله؛ زیارتش خیلی هم خوب است، امّا مهم به تکلیف عمل کردن است. اینکه تشخیص بدهی که چهکار بکنی و کار صحیح چیست. نه کاری که دوست داری.»
منبع: موسسه مصابیح الهدی، دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی حاجآقا مجتبی تهرانی
آیتالله مجتبی تهرانی
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
#حکایت_خوبان
حمایت از کالای ایرانی
آیتاللهالعظمی بهاءالدینی رحمتاللهعلیه از شاگردان مرحوم بافقی رحمتاللهعلیه میفرمودند:
در تمام ضیافتهایی که از اهل علم میکرد، غیر از اجناس ایرانی چیزی مصرف نمیکرد. آن زمان هنوز بساط قند و چای در ایران دایر نشده بود و از خارج میآوردند، او بهجای قند و چای، خرمای جهرم بین طلبهها تقسیم میکرد. با اینکه افطاریهای خیلی مفصل میداد، از برنج و خورشت و اینها، ولی چای نمیداد.
منبع: کتاب سیری در آفاق، ص 265، به نقل از تارنمای وسائل
آیتالله شيخ محمدتقی بافقي
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
#حکایت_خوبان
مطالعه و تفکر
از خصوصیات پدر بزرگوارم، استاد شهید، این بود که به مطالعه و تحقیق علاقه شدیدی داشتند و از وقت و عمرشان کمال استفاده را میکردند. در یکی از روزهایی که به کتابخانه ایشان رفته بودم و با کنجکاوی و دقت به کتابهای ایشان نگاه میکردم، پدرم به من گفتند: «مجتبی! من در طول عمرم، خیلی کتاب خواندهام. رشد و کمال علمی خود را نیز تا حدی مرهون همین مطالعه و تفکر میدانم.» ناگفته نماند که پدرم در طول روز، هشت تا ده ساعت را به تفکر و مطالعه میگذراندند.
منبع: پایگاه جامع استاد شهید مرتضی مطهری
راوی: آقای مجتبی مطهری فرزند استاد
علامه شهید مرتضی مطهری
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
#حکایت_خوبان
بین فرزندانمان فرق نگذاریم
هانیه میگوید: «شببهخیر»؛ و پتوی کوچکش را روی سرش میکشد. شببهخیر گفتن را تازه یاد گرفته و وقتی میبیند ما با شنیدنش چقدر ذوق میکنیم، خوشش میآید و تکرار میکند. میروم بالای سرش و آرام پتو را کنار میزنم. با اینکه خندهاش گرفته، اما بهزور پلکهایش را روی هم نگه میدارد که یعنی خوابش برده! میبوسمش و پتو را دوباره روی سرش میکشم. ناگهان چشمم میافتد به دختر بزرگترم. نکند بیدار باشد و به دل بگیرد؛ اما سمتش نمیروم. با خودم میگویم: «من که به او هم کم محبت نمیکنم.»
صبح میرسم خدمت آقا، سلام میکنم. بلافاصله بعد از سلام، میپرسند: «انشاءالله تسویه (رفتار برابر) بین اولاد را که رعایت میکنید؟»
منبع: کتاب در خانه اگر کس است، ص 33، به نقل از مرکز تنظیم و نشر آثار آیتالله بهجت (قدس سره)
آیتالله محمدتقی بهجت فومنی
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
#حکایت_خوبان
راز سلامتی و طول عمر
طبیبی از کشوری دیگر به قم آمد و از خادم آیتالله بروجردی درخواست کرد «از آیتالله بخواهید تا ساعاتی را در کنار ایشان باشم، زیرا من در حال تحقیقم که چرا عمر مراجع تقلید اینقدر بالاست.» خادم از آقا وقت گرفت و ایشان از هنگام نهار به بعد را اجازه دادند. هنوز غذای آقا تمام نشده بود که طبیب بلند شد و بیرون آمد. خادم گفت: «مگر نمیخواستی تحقیق کنی.» طبیب گفت: «چرا، تحقیقم تمام شد.» خادم گفت: «چطور؟» طبیب پاسخ داد: «راز طول عمر ایشان این است که غذا را زیاد میجوند. من غذایم تمام شد و ایشان هنوز در حال جویدن لقمه دوم بودند.»
منبع: منبرک
آیتالله سید حسین طباطبایی بروجردی
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
#حکایت_خوبان
بهترین عمل در موقع تحویل سال
اگر کسی در دنیا با الفبای دین بازی کرد، در قبر هم این الفبا یادش نمیآید تا بگوید خدایش، کتاب آسمانی و امامش کیست. باید توجه داشت که در قبر مشکلات علمی را از ما سؤال نمیکنند، بلکه الفبای دین را سؤال میکنند. بهترین چیزها در موقع تحویل، خواندن این دعا، با توجه به معنی است: «یا مقلّب القلوب و الابصار یا مدبّر الّیل و النّهار یا محوّل الحول و الاحوال، حوّل حالنا الی احسن الحال». ای خدایی که همهچیز در دست تو است، سال خوشی به همه ما عنایت فرما.
در لحظه تحویل سال باید به این نکته توجه کنیم که خودمان به دور شمس دین و قرآن و اهلبیت (علیهمالسلام) بچرخیم، نه اینکه تنها به این اکتفا کنیم که زمین به دور خورشید بچرخد؛ زیرا این امر بهخودیخود بلوغ نیست.
منبع: تارنمای تبیان
آیتالله جوادی آملی
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
#قدرشناسی_عجیب_ایت_الله_اراکی_
✨✨آیت الله العظمی محمدعلی اراکی نسبت به اساتید، تواضع و فروتنی داشتند. ایشان خیلی قدرشناس بودند. شخصی نقل می کند:مدت ها در مدرسه ی فیضیه، شب ها اقامه ی جماعت می کردند و ما خیلی از اوقات شرکت می کردیم. من نوع می دیدم بعد از مدرسه فیضیه نزدیک ایوان آینه سر قبری میرفتند و فاتحه می خواندند. یک بار از ایشان پرسیدم: آیا صاحب این قبر ازخویشاوندان شما است؟ فرمودند : نه. گفتم :چرا هر شب برای او فاتحه می خوانید. فرمودند:ایشان برای من داستانی از منقبت علی علیه السلام تعریف کرده! از این رو بر من حق پیدا کرده است.✨✨
کتاب آیت الله اراکی یک قرن وارستگی
ص105
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
◻️یکی از شاگردان آیت الله مجتهدی رضوان الله تعالی علیه میگوید:
.
◻️اگر استاد نمی آمد جایش را پر می کرد، تمام دغدغه حاج آقا مدرسه بود و حتی اگر هزینه سفر حج هم از طرف علاقه مندان برای ایشان تهیه می شد، نمی پذیرفت چرا که مدرسه از همه چیز برای او مهمتر بود؛ حتی اگر طلبه ای در نزد ایشان به دیگری می گفت : فلان عالم به زیارت کربلا رفته ایشان می گفت: غیبت نکن شاید وظیفه او درس و بحث بوده است و این کار او معصیت باشد.
.
◻️بارها تأکید می کرد، درس خواندن عالی ترین و مهمترین وظیفه یک طلبه است، حتی در ایام جنگ هم درس را تعطیل نمی کرد و تعبیری داشت به این مضمون که «این عمامه ها در حکم تانک در مقابل دشمن هستند و در ایام جنگ هم کارخانه تانک سازی تعطیل نمی شود.»
.
◻️بر بزرگ منشی و مناعت طبع طلاب تأکید داشت و می گفت: طلبه های این مدرسه برای درس به مدرسه های دیگر نروند، به علت اینکه اگر طلبه به درس فلان آقا برود آن آقا که درس می دهد سر ماه مقداری شهریه می دهد و... خود به خود آن طلبه گدا بار می آید، ولی من می خواهم طلبه ها آقا بار بیایند لذا ایشان استاد خوب به مدرسه می آورد تا طلبه ها جای دیگر نروند، آیت الله مجتهدی قبول نمی کرد در مدرسه او به صورت متفرقه از طرف مراجع شهریه داده شود، چون ایشان اجازه از مراجع داشت خودشان شهریه می داد و با حفظ حرمت و احترام هم شهریه می داد و می گفت، طلبه نباید شهریه بگیرد بلکه باید شهریه به او بدهی، ایشان شهریه را به طلبه می داد آن هم با کرامت و به این وسیله مقام طلبه را بالا می برد و می گفت : طلبه باید غنی الطبع باشد.
.
◻️ایشان به چند مطلب خیلی توجه می داد از جمله نماز شب؛ همچنین در احترام به مراجع خیلی مصرّ بود به درس خواندن خیلی اهمیت می داد و نسبت به حضور و غیاب طلاب حساس بود و به روش و منش و چهره ظاهری طلبه ها خیلی توجه داشت که متعادل باشد و سعی می کرد توکل طلبه ها را بالا ببرد.
.
◻️در این اواخر بخاطر ضعف بدنی کمتر به مدرسه می آمد و می گفت: من از همه چیز دل کنده ام و به جای دیگر نظر دارم با اینکه مدرسه برای ایشان از همه چیز حتی از فرزندانشان مهمتر بود، ولی در این اواخر کمتر مدرسه می آمد، ولی علی رغم ضعف بدنی و بیماری، توصیه های لازم را به مسئولین مدرسه و طلاب می نمود.
.
◻️ایشان وصیت کرده بودند در مدرسه خودشان دفن شوند، از پول شخصی زمینی خرید و به مدرسه ملحق کرد و قبری ساخت و برای چند نفر دیگر هم قبر آماده کردند؛ می گفت: بعدها شاید کسی را در اینجا دفن کنند تا من هم تنها نباشم.
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
📶 ارتباطی که بهتر و زودتر از هر ارتباط دیگری وصل می شود!
☀️ #بهترین راه ارتباط با خدا، در درجهی اوّل همین نمازی است که میخوانید. از همین حالا، سعی کنید #نماز را #با_توجه بخوانید.
🔍 توجّه یعنی چه؟ یعنی اینکه در حال نماز، احساس کنید دارید با مخاطب عظیم خودتان #حرف میزنید؛ با خدا داریدحرف میزنید؛ این احساس را در خودتان به وجود بیاورید.
✅ وقتی انسان با خدای متعال حرف میزند، هم به او #اعتماد و توکّل میکند، هم از او طلب و درخواست میکند؛ این اعتماد و #توکل به خدا، به انسان شجاعت میبخشد. شما در زندگی باید با #شجاعت حرکت کنید؛ با #اعتماد_به_نفس حرکت کنید.
🌸 حضرت آیت الله امام خامنه ای (حفظه الله)
🗓۹۵/۰۹/۲۳
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
...خود و همسرم
◾️آیتالله العظمی مرعشی نجفی(ره) در رابطه با آیت الله العظمی سید ابوالحسن اصفهانی میگوید: خودم دیدم که در نجف صاحبخانه بارها اثاث ایشان را به داخل خیابان گذاشتند و با اینکه ایشان مرجع تقلید بودند، ولی همچنان اجاره نشینی میکردند. آیتالله العظمی سیدابوالحسن اصفهانی روزی با همراهانش از کنار یک خرابه میگذشت، به یکی از همراهانش گفت: این خرابه را میبینی؟ من ۱۵ روز در این خرابه زندگی کردهام. زمانی که صاحب خانه مرا جواب کرده بود و من مجبور شدم در این خرابه زندگی کنم.
.
◾️هنگامی که آیة الله میرزا محمد تقی شیرازی ازتنگدستی سید ابوالحسن اصفهانی با اطلاع شد، ۵۰۰ لیره طلا برای او فرستاد تا با آن مبلغ ، برای خود منزلی بخرد، ولی آیة الله اصفهانی آن ۵۰۰ لیره را در کمال تنگدستی خود به تعدادی از نانوایان شهر داد، تا با آن مبلغ نان مصرفی طلاب علوم دینی و تهیدستان تهیه شود.
.
◾️دربارۀ دقت نظر ایشان در بیت المال، «شیخ عبدالنبی عراقی»، از همدرس و بحثهای ایشان، نقل میکند که در عصر زعامت سید ابوالحسن، در مضیقه شدیدی قرار میگیرد و با توجه به سابقۀ بین آنها، به ایشان میرساند که در تنگنای شدید قرار گرفته است و نیاز مبرم به مقداری پول دارد. او هم، مقداری پولِ خرد به او میدهد. آن شخص، به دلیل تاریکی شب و گمان اینکه لیره عراقی است با خوشحالی رهسپار خانه میشود؛ اما در روشنایی متوجه میشود، چند فلس پول کم ارزش است و بسیار ناراحت میشود و نامه بلند بالایی به عنوان شکایت و گله برایشان مینویسد به این مضمون که زندگی خوب، رفاه و آسایش، ریاست و مقام برای تو، و فقر، تنگدستی، گرفتاری، درماندگی و سختی برای من؛ اما چرا این چند فلس (پول کم ارزش) را به من دادی...
.
◾️پس از اینکه نامه به دست ایشان میرسد، آیت الله اصفهانی وی را طلب میکند و به او میفرماید: «تمام دارایی من در آن شب، همانی بود که به تو دادم». سپس اضافه میکند: «فلانی! تو دربارۀ من چگونه میاندیشی؟ در همین زمان که مرجعیت بر عهده من است بارها شده است که خود و همسرم برای حمام پول نداشتهایم و غسل واجب خود را نسیه میگذاشتیم. وقتی تو گفتی من پول ندارم، بی پولیهای خودم به خاطرم رسید و با خود گفتم شاید تو هم مثل من برای غسل واجبت پول نداری؛ از اینرو هر چه داشتم به تو دادم و... .»
.
🔺اصلاحیه
پدربزرگم(از نوادگان آسید ابوالحسن اصفهانی) گفتن
ایشون مدتها اجاره نشین بودن و تا بعد از فوت آخوند خراسانی هم اجاره نشین بودن و بعد از مرجعیتشون خونه ای که در نجف مشهور بوده به بد یُمنی و اجنه و کسی اون خونه رو خریداری نمیکرده، اون خونه رو خریداری میکنن و هنگام ساخت در کنار هر ستون دعا میخونن و قربانی میکنن و شرها از بین میره. ولی هیچوقت طوری نشد که صاحب خونه بیرونشون کنه و معمولا پول اجاره به نحوی جور میشد.
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
🖋مرحوم سیّد هاشم حدّاد
آنچه که از بزرگان اهل معرفت، درباره «بالاترین»
«سریع ترین» و «بهترین راهِ خودسازی و سلوک»
رسیده است که هم «جبران کننده گذشته» است و هم
«جلو برنده انسان» ،
«دستگاه حضرت سیدالشهداء علیه السلام میباشد...»
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
علامه طباطبایی:
🍃 ایـــمان به روز #جزا، مهمترین عاملی است که انسان را به ملازمت #تقوا و #اجتناب از #اخلاق_ناپسند وادار می کند، چنان چه فراموش ساختن آن ریشه اصلی هر #گناهی است...
یاد شهدا با صلوات🌹
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
#حکایت_خوبان
مگر من از اجدادم بالاتر هستم؟
اواخر عمرشان که در بیمارستان بستری بودند، باوجود ضعف شدید جسمی، کاملاً از اوضاعواحوال اجتماع باخبر بودند. یک روز تنها در خدمتشان بودم و خواستم عرض کنم: چطور مردم... ولی هنوز جملهام را نگفته بودم که ایشان فرمودند: «مگر من از اجدادم بالاتر هستم؟» واقعاً حیرت کردم که ایشان چطور متوجه شدند چه سؤالی میخواستم بپرسم! حضرت علی (ع) فرمودند: «هیچ فضیلتی نبود که به دشمن و هیچ رذیلتی نبود که به من نسبت ندادند!» گاهی فکر میکنم این جمله چقدر درباره مرحوم پدر مصداق دارد. واقعاً از آزار، اذیت و تهمت، هیچچیزی را درباره ایشان فروگذار نکردند!
منبع: سایت راسخون
راوی: فرزند ایشان
آیتالله سید ابوالقاسم کاشانی
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
#حکایت_خوبان
نیکی به مادر
شیخ حسین مادر پیرى داشتند كه شیخ مراقبت ایشان را بر عهده داشت. مادر به حدى پیر بود كه نمىتوانست براى قضاى حاجت به دستشویى برود؛ لذا آقا هنگام قضاى حاجت براى مادر لگنى قرار میداد. وقتى مادر چند ضربه به لگن میزد، یعنى وقت برداشتن لگن است.
روزى به در منزل آقا رفتم. وقتى آقا در را باز كرد، دیدم لباسشان خیس است. از آقا سؤال كردم چرا لباستان خیس است؟ فرمود: «موقعى كه مادرم ضربه به لگن زده بود، من متوجه نشدم و كمى دیر رفتم، همینکه نزد مادر رفتم، از عصبانیت لگدى به لگن زد و لباس من نجس شد.» گفتم: «مادرتان چیزى نگفت؟» آقا فرمود: «چرا، وقتى مادرم دید كه لباس مرا نجس كرده، گفت: «ننه، حسین، نجست كردم. جواب دادم: مادر چیزى نگفتید؛ حالا هم چیزى نشده؛ اینهمه من شما را در كودكى نجس كردم، شما چیزى نگفتید؛ حالا هم چیزى نشده و عیبى ندارد.»
منبع: تارنمای تبیان
شیخ محمدحسین زاهد
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
#حکایت_خوبان
اگر خلوتت کم شود، به نفاق مبتلا میشوی
یکبار به ایشان عرض کردم که آقا جلسات زیادی به ما پیشنهاد میشود، ما چهکار کنیم؟ خلوت را کم کنیم و به جلوت بپردازیم؟
فرمودند: «اگر جلوت زیاد شود یعنی اینکه اگر شما زیاد قول دهید ولی خودت خلوتت کم شود، خدایینکرده به نفاق مبتلا میشوی.» خوب الآن ما این را چگونه به مداح جوان بگوییم؟!
دور و برم از اینهمه خلوت شلوغ شد
کی میکنند خلوت و جلوت برابری
منبع: خبرگزاری مشرق
راوی: حاج سعید حدادیان
آیتالله خوشوقت
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
#اهتمام_ایت_الله_تهرانی_به_اخلاق_
✨ حجه الاسلام والمسلمین واله شاگرد
آیت الله میرزاجواداقای تهرانی نقل
می کند:
روزی میرزاجواداقای تهرانی ازمنزل
بیرون آمده بودند، واز حاشیه خیابان
درحال گذرکردن بودندناگهان،
دوچرخه سواری باشدت به ایشان برخورد
می کند به نحوی که عبا وعمامه وعصا
ونعلین ها هر کدام طرفی پرت می شود
واعضاوجوارح ایشان زخمی می شود.
پس ازلحظه ای ایشان ازجای خود بلند
می شوند قبل ازاین که به سوی عبا و
عمامه وعصا بروند به سراغ دوچرخه
سوارمی روند درحالی که خودشان،
بیشتراسیب دیده بودندبا این حال
دوچرخه سوار را ازجای بلند می کنند
وگردوغبارازصورتش پاک می کنند
وپشت سرهم تکرارمی کردند:
که پسرجان حالت چطوراست؟
آیا جایی ازبدنت در می کند؟
آیا صدمه واسیب دیده ای؟
دوچرخه سوارباشگفتی و تعجب باخود
می گفت :این آقای مهربان ودلسوز کیست؟
من به ایشان زدم امادرعین حال ایشان
عذرخواهی می کند. ✨
سپس باخجالت وشرمندگی عذرخواهی
کردوسواردوچرخه شدورفت.
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
✨✨در تشرفی که آیت الله عراقی خدمت امام زمان علیه السلام داشته اند می فرمایند:بعد از دیدن حضرت دوباره خواستم خدمت حضرت برسم و پاسخ سوال های خود را بگیرم. گفت :آقا تشریف برده اند اما نایب او هستند. گفتم ممکن است ازنایبشان بپرسم. گفت: بفرمایید. وارد شدم، نگاه کردم دیدم آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی جای حضرت مهدی بر روی همان تخت نشسته است.✨✨
ارواح مهربان ص1
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
#سید_محمد_مجاهد
هنگامی که مرحوم سید محمد مجاهد برای جهاد با شوروی از عراق به ایران آمد پس از ورود به قزوین به مسجد شاه قزوین و از حوض مسجد وضو گرفت اهل قزوین فورا آب آن حوض را برای تیمم و تبرک و استشفا بردند به طوری که آب حوض تمام شد
سیمای فرزانگان ص214
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
آیت الله مجتهدی فرمودند:
✨✨عالمی( بعضی گویند شیخ انصاری بود و بعضی گویند تفتازانی بوده است) از فرزندش پرسید :میخواهی چه کاره بشوی؟ و به کجا برسی؟ پسر گفت: میخواهم مثل شما بشوم، پدر گفت: پس بدان هیچ نمی شوی. من میخواستم امام صادق بشوم این شدم، توکه میخواهی مثل من بشوی هیچ نمی شوی.✨✨
آداب الطلاب ص225
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan
✨✨آیت الله العظمی سید احمد خوانساری بیش از ۹۰ سال عمر کردند. ایشان بیماری زخم معده داشتند که احتیاج به عمل جراحی داشت، از طرفی ایشان سالخورده و از لحاظ جسمی ناتوان بودند و تحمل جراحی بدون بیهوشی نیز ممکن نبود. پیش از آنکه عمل جراحی آغاز شود، ایشان اجازه بیهوش کردن را به پزشکان ندادند( چون به نظر ایشان در صورت بیهوشی، تقلید مقلدین شان دچار اشکال می شد) از این رو به پزشکان معالج فرمودند: هرگاه من مشغول قرائت سوره مبارکه ی انعام شدم، شما مشغول عمل شوید من توجهم به قرآن است و در این صورت هیچ مشکلی پیش نمیآید. (ایشان آن چنان به قرآن توجه پیدا میکردند که احساس درد نمی کردند) همان طور هم شد و با تمام شدن عمل جراحی قرائت سوره مبارکه ی انعام نیز به پایان رسید.✨✨
مردان علم درمیدان عمل 189،188/4
------------------
در محضر عارفان(ایتا، سروش ،روبیکا)
@aflaakyaan