هدایت شده از جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
⚠️نوشین هاشمی و پروژه نفوذ کارآفرینی در ایران
⛔️در آوریل سال 1394 (2014) یک تبصره ای به قانون تحریم ها در آمریکا اضافه شد که مسأله آموزش را از موارد دیگری که تحریم ها جلوی آن را می گیرد، مستثنی می کند.
‼️در همان سال، دانشگاه برکلی تحت برنامه ای به نام Berkeley Program on Entrepreneurship and Development in the Middle East (برنامه دانشگاه برکلی در مورد کارآفرینی و توسعه در خاورمیانه)، کنفرانس پُل یا ibridge را برای اولین بار، در دانشگاه برکلی کالیفرنیا برگزار می کند؛ رویدادی با شرکت مدیران شرکتهای بزرگ آیتی ایرانی و دره سیلیکون.
👈🏻در اين کنفرانس تعدادی از کارآفرينان و مديران شرکتهاي ايراني، استادان دانشگاههاي استنفورد، واشنگتن، برکلي، اوريما و شريف طي سخنراني يا حضور در پنلهاي مختلف، صنعت آيتي در ايران و آمريکا را مورد تحليل قرار داده اند.
❌نکته ای که در مورد برنامه دانشگاه برکلی وجود دارد، این است که گروه ای به نام MENA که مخفف Middle East and North Africa (منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا)، در دانشگاه برکلی تشکیل می شود که با استفاده از دانش پژوهان دانشگاه کالیفرنیا برکلی، به مدیران و سازمان های منطقه MENA مشاوره هایی در مورد افزایش بهره وری و اثر بخشی کسب و کارها و موسسات غیرانتفاعی و استارت آپ های می دهد تا به ادعای خودشان از چالشهای استراتژیک، عملیاتی، مالی، فرهنگی، بوروکراتیک و مقرراتی همپوشانی و متمایز، عبور کنند. مدیر موسس این گروه در دانشگاه برکلی، شخصی به نام داریوش زاهدی هست.
👈🏻دومین کنفرانس ibridge در تاریخ 14 تا 16 خرداد 94(2015) در برلین آلمان برگزار شد که حامی اصلی آن نیز دانشگاه برکلی بوده است. در این کنفرانس، دکتر علی نقی مشایخی استاد رشته مدیریت و اقتصاد در دانشگاه صنعتی شریف که از سخنرانان روز دوم بود، طی سخنانی زیر عنوان «اکوسیستم اقتصاد ایران: نقشآفرینان و عرصههای مختلف» در یک نمایش «پاورپوینت» به چالشها و جهتهای این اکوسیستم پرداخت. ردّپای ایشان در پروژه بچه های شیکاگو مشهود هست.
⛔️اما اتفاقی که می افتد این است که روزنامه کیهان در طی دو گزارش در تاریخ 6 مهر و 25 آبان 94 به عنوان های « شکار نخبگان پشت پرده استارتآپ ها» و «استارت آپ آمریکایی ورود پنهان به عرصه اقتصاد»، پرده از یک پروژه نفوذ در ایران در قالب کارآفرینی، برمی دارد و همین مساله باعث می شود که سومین کنفرانس ibridge در بارسلونا اسپانیا که قرار بود در اواخر سال 94 که اوایل سال 2016 بوده است، برگزار شود، تشکیل نمی شود که در ابتدای مستند شب نامه، به آن اشاره شده است. البته در آذر 95 این کنفرانس در بارسلونا اسپانیا برگزار شد.
👈🏻دبیرخانه جشنواره پُل در ایران، انجمن بین المللی مدیران ایرانی می باشد؛ سازمانی غیرانتفاعی که در سال 1384 در کانادا با هدف ایجاد شبکه ای از مدیران و محققان حوزه مدیریت واقتصاد با همکاری ایرانیان مقیم خارج از کشور در راستای توسعه آموزش مدیریت در ایران تاسیس شده است.
⚠️نکته قابل توجه این است که نوشین هاشمی همانطوری که در linkdin خودش قرار داده است، جزو هیئت مشورتی برنامه دانشگاه برکلی در مورد کارآفرینی و توسعه در خاورمیانه و در سال 2013 مبلغ قابل توجهی از طرف بنیاد HAND که جزو موسسین آن می باشد، به این برنامه کمک کرده است.
⛔️پروژه نفوذ در ایران، از شبکه های مختلفی تشکیل شده است که یکی از افراد مهم آن، نوشین هاشمی می باشد.
✅مستندات را در کانال جبهه (@jebhetse) مشاهده کنید.
#نوشین_هاشمی
#بنیاد_HAND
@jebhetse
🔶مصاحبه با خبرگزاری حوزه به مناسبت میلاد فرخنده امام رضا(ع)
🖊کارآفرینی اسلامی از دیدگاه امام رضا(ع) و نقش آن در سیاستگذاری کسب و کار جمهوری اسلامی
🖇https://hawzahnews.com/xbLKN
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
🔶مصاحبه با خبرگزاری حوزه به مناسبت میلاد فرخنده امام رضا(ع) 🖊کارآفرینی اسلامی از دیدگاه امام رضا(ع)
🔶کارآفرینی اسلامی از دیدگاه امام رضا(ع) و نقش آن در سیاستگذاری کسب و کار جمهوری اسلامی
احمد بن ابی نصر بَزَنطی می گوید: «به امام رضا(ع) گفتم: کوفه به من نمی سازد و زندگی در آن همراه با مضیقه است. زندگی ما در بغداد بود و در آنجا درِ روزی بر مردم گشاده است. حضرت فرمود: «اگر می خواهی بیرون بروی، برو؛ چرا که امسال، سال آشفته ای است و مردمان را چاره ای جز طلب روزی و کوشش برای به دست آوردن معیشت خوب نیست. پس طلب و کوشش را برای به دست آوردن امکانات زندگی از دست مده».
از دیدگاه امام رضا(ع)، ارزش معنوی کار چنان است که مقام کارگر را فراتر از مقام مجاهدین فی سبیل الله (جهادگران در راه خدا) می داند و می فرماید: «اِنَّ الَّذی یطْلُبُ مِنْ فَضْلٍ یکفُّ بِهِ عِیالَه، اَعْظَمُ اَجْراً مِنَ الْمُجاهِدِ فی سَبیلِ الله؛ آن که با کار و کوشش، در جست وجوی مواهب زندگی برای تأمین خانواده خویش است، پاداشی بزرگ تر از مجاهدان راه خدا دارد».
«تنها تن آدمی نیست که به کار نیاز دارد، بلکه رشد روح او و قوای معنوی و فکر و فرهنگ و تربیت او نیز بستگی به کار دارد و بی کاری، بر معنویت آدمی نیز آثاری زیان بار می گذارد. اگر آدمی، هر چه را که نیاز دارد، در اختیار داشت و طبیعت، آماده و ساخته پرداخته به او می داد و در نتیجه، اوقات خود را پیوسته به بی کاری و فراغت می گذراند، به فساد و تباهی کشیده می شد و ناگزیر نیرو و انرژی خود را در راه هایی صرف می کرد که به نابودی خود و هم نوعانش می انجامید.
⭕️تعریف شومپیتری از کارآفرینی، دست انداز بزرگ پیشرفت اقتصادی در کشور است.
تعریف و مبنای رایج واژه ی کارآفرینی در ادبیات امروز اقتصاد کشور برداشتی از تعریف شومپیتر تحت عنوان خلاصه ی "خلق ارزش جدید و نوآوری در محصول در سطوح مختلف" می باشد که به عنوان مبنای حاکمیت در قانونگذاری ، مبنای تدریس در دانشگاه ، مبنای دریافت حمایت و تسهیلات در شتابدهنده و ... شده است .
یا فرضا در عرف جامعه کارآفرین موفق کسی هست که فرضا دویست کارمند زیردست خود داشته یا چندین میلیارد سود ماهیانه کسب نماید .
یک سرچ ساده اینترنتی با عبارت کارافرین جوان ایران شما را به مالکین دیجی کالا و علی بابا و سایر اپلیکیشن ها ارجاع می دهد یا در گستره ی جهانی با خلق تصویری کاریکاتوری و غیرواقعی از دستاوردهای افرادی مثل استیو جابز ، زاکربرگ و امثالهم به عنوان موفقیت فردی یاد می شود در حالیکه تمام قدرت اقتصاد سیاسی حاکم بر آن دستاوردها نادیده گرفته می شود .
اصلا صداوسیما جمهوری اسلامی انگاره ای از مصاحبه با یک جوان نجار در کارگاهی کوچک با درآمدی متوسط به عنوان یک جوان کارآفرین موفق ندارد و اصلا حتی طبق تعریف رایج او را کارآفرین نمی داند .
سیاستگذار امروز در مسیری اشتباه قرار دارد ...
⚠️همین تعریف اشتباه، مبنای حاکمیت در قانونگذاری، مبنای تدریس در دانشگاه، مبنای دریافت حمایت و تسهیلات در پارک علم و فناوری و .. است.
⁉️در ادبیات عمومی نیز کارآفرین کسی هست که صدها کارمند و میلیاردها درآمد داشته باشد.
❗️تصویر کارآفرینان معروف جهان، یک تصویر کاریکاتوری و بدون در نظر گرفتن اقتصاد سیاسی حاکم بر رشد آنهاست.
✳️تعریف کارآفرینی مناسب با ادبیات اقتصاد مقاومتی و هدف جهش تولید:
با توجه به سیره ثامن الائمه امام رضا(ع) و ترجمه ی آن به ادبیات کارآفرینی امروز متناسب با اقتصاد مقاومتی و نیازهای روز اقتصادی جمهوری اسلامی، می توان تعریف جدیدی از کارآفرین برای مبنا قرار گرفتن در سیاستگذاری ها داشت.
بنابر این
کارآفرین یعنی هر فردی با هر میزان درآمدی با هر تعداد نفری در هر حوزه ای و به هر روشی ، کسب و کاری را به نیت تامین معیشت و رفع نیازی از جامعه راه اندازی نماید .
🔆اگر این مبنای تعریف باشد ، سیاستگذاری چرخشی مثبت به نفع تمام اقشار جامعه و نه صرفا حوزه ی های تک تکنولوژی محور خواهد داشت .
با این مبنا میتوان دستفروشی ، فریلنسری ، کارگاه خیاطی ساده ، فعالیت پژوهشی و ... را نیز کارآفرینی و خوداشتغالی دانسته و آنان را هم به زمین بازی حمایت های دولتی و تسهیلات حامی وارد نمود .
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
در آمریکا "وزارت امور کهنه سربازان"داریم.
میشه همون بنیاد شهید و امور ایثارگران ما
اما بودجه ای که آمریکا
برای سال آتی پیشنهاد داده 300میلیارد دلار
معادل 7.5برابر کل بودجه جمهوری اسلامی است.
آمریکا 18میلیون جانباز داشته
که سرانه هر نفر 530میلیون تومان در سال می شود.
پس از جنگ جهانی دوم،
سازمانهای کهنهسربازان،
لایحه GI را به تصویب رساندند
که به جانبازان اجازه دسترسی به
آموزش و مراقبتهای بهداشتی
رایگان یا یارانهای را میداد.
تا سال 2019، حدود 6.45 میلیون جانباز
به مدرک کالج یا کاردانی رسیده اند
و بیش از 5 میلیون جانباز مدرک لیسانس
با کمک دولت ایالات متحده،
کهنه سربازان توانستند مسکن بخرند
و خود را به عنوان بخشی از طبقه متوسط معرفی کنند.
در سال 2019،
حدود 8.1 میلیون جانباز 65 ساله و بالاتر،
درآمدی بالاتر از سطح فقر داشتند ،
در حالی که تقریباً 494 هزار جانباز
در همین گروه سنی زیر خط فقر زندگی می کردند.
در این وزارتخانه خدماتی از جمله
مسکن، بهداشت و درمان
آموزش و کمک هزینه تحصیلی، بیمه عمر،
خدمات تدفین،اشتغال، حقوق بازنشستگی،
پرداخت حقوق و مزایا به بازماندگان و ..
تدبیر شده است.
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
بسم الله الرحمن الرحیم
جهت هماهنگی اقتصادی دولت
مدافع افزایش حقوق کارگران
خار چشم مفسدین اقتصادی دولت
دشمن بانیان وضع موجود
حافظ سفره بازنشستگان
استعفا داد.
نئولیبرال های محترم
هماهنگ تر سفره مردم را کوچک کنید.
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از راه مردم
🔹براساس نمودار، فروردین تا خرداد ۹۷ همزمان با فیلترینگ تلگرام، تعداد کاربران تلگرام افت محسوسی کرده، یعنی فیلترینگ اقدامی موفق بوده است.
🔹کاهش تعداد کاربران تلگرام از خرداد تا شهریور ۹۷نیز ادامه داشته اما با شیبی ملایم❗️ زیرا در این بازه هاتگرام و تلگرام طلایی با هدف شکست فیلترینگ تلگرام در حالی که متعلق به وزارت اطلاعات روحانی بودند، با حمایت سنگین آذری جهرمی به میدان آمدند.
🔹از مهر ۹۷ سیر نزولی تعداد کاربران تلگرام متوقف و سیر، صعودی می شود، زیرا در سایه حمایتهای دولت از هاتگرام و تلگرام طلایی، کاربران احساس کردند دولت بنای فیلتر تلگرام را ندارد لذا مهاجرت معکوس به تلگرام شروع شد.
✅و اما آمار خیره کننده ای که در نمودار نیامده: فروردین تا خرداد ۹۷، پیام رسان سروش ۱۰ میلیون کاربر جذب کرد -که البته اشکالات و نواقص فنی سروش قابل کتمان نیست- اما تلگرام ظرف مدت قریب به ۴ سال فعالیت، توانست ۴۰ میلیون کاربر جذب کند❗️
🔴نتیجه:
1⃣ گزاره «مردم به پیام رسان های داخلی اعتماد ندارند» خلاف واقع است.
2⃣گزاره «شکست فیلترینگ تلگرام نشان داد، فیلترینگ همواره محکوم به شکست است» خلاف واقع است زیرا دولت وقت به دلیل زد و بندی که با تلگرام داشت، اساسا بنای فیلتر تلگرام را نداشت و تعمدا به نحوی عمل کرد که فیلترینگ شکست بخورد❗️
3⃣ در همان مقطع اگر دولت صدها سروری را که در اختیار هاتگرام و تلگرام طلایی گذاشت، به پیام رسان های داخلی داده بود امروز شاهد اشغال کشور توسط سکوهای آمریکایی صهیونیستی نبودیم.
4⃣رفقای انقلابی توجه کنند❗️ به جای اینکه سیاست معقول و منطقی کشور در مسدودسازی نرم افزار بزه خیز را که الگوبرداری شده از مواجهه ابرقدرتهای سایبری با سکوهای معارض است، شماتت کنند، لعن و نفرین خود را نثار فیروزآبادیها، جهرمیها و روحانیها کنند که کمر به استمرار اشغال سایبری کشور بستند❗️
✍محمد کرباسی
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
هدایت شده از راه مردم
این نمودار یعنی:
⬅️مردم به پیام رسان های داخلی اعتماد دارند❗️
⬅️فیلترینگ سیاستی محکوم به شکست نیست❗️
⬅️شکست فیلترینگ تلگرام نتیجه خیانتها در دولت قبل بود❗️
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
هدایت شده از مدرسه انقلاب ۱
📌 نفوذ و ما ادرئک نفوذ
از عدالتخانه که با غوغای باغ میکده، مشروط شد
از رضا قزاقِ سینه زن ارباب که سینه زنان را اربا اربا کرد
از نهضت نفت که با شعار مقاومت به وابستگی مطلق ختم شد
از حسینیه ارشاد که از مطهری به شریعتی رسید
از بازرگان مفسر قرآن که با مشتی لیبرال، کشور را تا لبه پرتگاه برد
از فقیه عالیقدر و استاد ولایت فقیه که نزدیک بود ولایت فقیه را بی اعتبار کند
از مبارزی که بارها تا مرز شهادت رفت اما سرمایه سالاری را در کشور باب کرد
از دولت عدالت و مهرورزی که دست برادران مهربان خود را گاز گرفت..
🔹 از تاریخ آموختیم که در هر شرایطی #بصیرت داشته باشیم، ببینیم دوست و دشمن کجاست و بدانیم که سپردن کار به دست طیف مذهبی یا انقلابی، پایان کار نیست. #نفوذ، بارها به شکست یک نهضت و دولت انقلابی کشیده شده است.
#بچههای_شیکاگو #بصیرت_تاریخی #دولت_رئیسی
💥ویژه ها در مدرسه انقلاب
🆔 @darseenghelab