هدایت شده از حسین زمانی میقان
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی وزیر اقتصاد درسآموختهٔ آمریکاست، نباید تعجب کرد که بهجای «اسقاط دلار»، تمام تدبیرش معطوف به «اسقاط ریال» باشد!
وقتی متولی اقتصاد علناً مردم را به فرار از پول ملی و خرید ارز خارجی حواله میدهد، پیامش روشن است: بالا بردن رسمی پرچم تسلیم اقتصاد ایران در برابر حمله اقتصادی آمریکا!
@hzamanim
«ادامه فتنه بنزینی با حذف سهمیه خودروهای نوپلاک!»
درحالیکه با سیاستهای غلط ارزی منجر به دلار ۲۳۰ هزار تومانی، ایجاد تورم افسارگسیخته ۸۹ درصدی و خصوصیسازیهای بیرویه و عمدتا غیرقانونی منتهی به شوکهای قیمتی خودرو و افت تولید؛ دیگر خودروی زیر ۱ میلیارد تومان تولید، مونتاژ و وارد نمیگردد، با سیاستی ضدمعیشتی و غیرعلمی که منجر به نارضایتی و اعتراض و بحران میگردد، سهمیه بنزین خودروهای نوپلاک بالای ۱میلیارد تومان قطع شده است!
یعنی عملا کلا هیچ خودروی جدیدی سهمیه عادی بنزین نخواهد داشت!
دقت کنید این ماجرا هیچگونه ربطی به جنگ نداشته و مصوبه اصلی آن برای آذرماه پارسال و در پیوست جراحی اقتصادی خونین منجر به جنگ و کودتای دیماه تصویب گردیده است.
هر روز ادامه فعالیت دولت و بویژه تیم اقتصادی آن چیزی جز خسارت محض نخواهد بود.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از رسانه رهبر انقلاب اسلامی
📊 نقشه راه پیشرفتِ اقتصاد
🗒 مروری بر مطالبات اقتصادی مطرح شده از سوی رهبر معظّم انقلاب در پیام به مناسبت هفته دولت | ۶/شهریور/۱۴۰۵
🖨 نسخه کیفیت اصلی
💻 Rahbar.ir | 📲 @Rahbar_ir
جابجایی امیدآفرین در بخش اقتصادی دفتر امام انقلاب!
خبر عزل آقامحمدی و انتصاب دکتر خاندوزی در بخش اقتصادی دفتر امام انقلاب یکی از تحولات اقتصادی مهم این سالهاست که با جوانگرایی و کارنامه قابل دفاع منجر به تقویت سیاستهای مبتنی بر گفتمان اقتصاد انقلاب اسلامی مبتنی بر عدالت اجتماعی در سطح اندیشه و اجرا خواهد شد.
مزیت دکتر خاندوزی این است که بعنوان نماینده گفتمان اقتصاد اسلامی و اقتصاد مقاومتی در کسوت وزارت اقتصاد و وکالت مردم در مجلس همزمان با حضور فعال در دانشگاه و جوامع اندیشکدهای، آشنایی و تجربه خوبی با مسائل اقتصادی، جریانات فکری و اجرایی اقتصاد ایران و فراز و فرودهای سیاستگذاری اقتصادی دارد.
مواضع و عملکرد این روزهای دکتر خاندوزی حاکی از آن است که ایشان با عبرت و درس گرفتن از گذشته، از برخی اقدامات، مواضع و افراد نادرستی که در زمان مسئولیتهای اجرایی بنابر مصالحی داشته نیز عبور کرده و اکنون با کارنامه، تجربه و مواضع درستی در مسئولیتی بسیار حساس قرار گرفته است.
امیدواریم این انتصاب باعث شود تا دست جریانات لیبرال اقتصادی از مناصب فکری و اجرایی اقتصادی کشور قطع شده و بساط گزارشات پوچ و مهمل اقتصادی جمع شده و پس از سالها، اصول اقتصادی قانون اساسی و اندیشه ناب اقتصادی امامان انقلاب اسلامی و متفکران بزرگ اقتصاد اسلامی، سرلوحه سیاستگذاری اقتصادی جمهوری اسلامی قرار گیرد.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco