🔴برای کسانی که فراموش کردند.....
🔹اگر شما این صحنه هارا در ایران هیچگاه ندیدید اگر بازار فروش نوامیس شیعه توسط داعش را ندیدید اگر امنیت حریم خانه تان همیشه مستحکم بود بخاطر سربازان حاج قاسم، حججی ها و صدر زاده ها و...است.
🔹یادتان نرود داعش به چند کیلومتری مرز ایران رسیده بود.....!
#امنیت_اتفاقی_نیست
#آمریکا
#اسرائــــیل🔥🔥
🇮🇷❣جهـــــــــــــــــادتبیین❣🇮🇷
📸شرم بر دنیایی که بعد از دیدن این عکس هنوز سرش بالاست...💔
🇮🇷 @afsaran_javan_ir
🔻رژیم صهیونیستی برای دومین روز متوالی هشدار تخلیه بعلبک و مناطق اطراف آن را صادر کرد
🇮🇷 https://eitaa.com/afsaran_javan_ir
📸 گزارش خبرنگار الجزیره از شرایط داخل بیمارستان کمال عدوان
🔹 زخمی شدن کارگران بیمارستان کمال عدوان بر اثر بمباران مداوم بیمارستان
🔹 نیروهای اشغالگر اسرائیلی ایستگاه نمک زدایی بخش دیالیز، بخش مهندسی و نگهداری و مخازن آب داخل بیمارستان کمال عدوان را بمباران کردند.
🔹 هواپیماهای رژیم صهیونیستی طبقه سوم بیمارستان کمال عدوان را بمباران کردند و بر اثر بمباران، داروها و تجهیزات پزشکی دریافتی 5 روز پیش از سازمان بهداشت جهانی در آتش سوخت.
🇮🇷 https://eitaa.com/afsaran_javan_ir
📸 بازدید هوایی سردار رادان از نقاط کویری و مرزی سیستان و بلوچستان
🇮🇷 @TahaAmin313 دانشگاه پلیس
716.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یک رسانه عبری برای اولین بار ویدیوای از یک دوربین مداربسته در تلآویو منتشر کرد که برخورد موشکهای ایران را به این شهر نشان میدهد.
🇮🇷 https://eitaa.com/afsaran_javan_ir
ریشه تغییر موضع روسیه در قبال محکومیت حمله به ایران چیست؟
روسیه در واکنش به حمله اخیر اسرائیل به خاک ایران موضع محتاطانهای اتخاذ و از محکومیت حمله رژیم صهیونیستی خودداری کرده است، اما نباید فراموش کرد در ماجرای حمله به کنسولگری ایران، این کشور موضعگیری قاطعی در محکومیت اقدام رژیم صهیونیستی نشان داده بود.
🗂منبع: رجا نیوز
🇮🇷 https://eitaa.com/afsaran_javan_ir
📣 بایستی خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی بههم بخورد...⚡️⚡️⚡️
| ﷽ |
🔸کانال سـروش :
https://splus.ir/ravabetomomi.daneshgah
📲کانال روابط عمومی #دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجتبی(علیه السلام)【 #فراجا 】
@TahaAmin313 دانشگاه پلیس
✅
#فوری #مهم | اکانت موساد در توئیتر:
حرکت لانچر موشک های بالستیک ایران‼️🚀🚀🚀
#وعده_صادق۳
🚨#فوری |رئیس دفتر آیت الله خامنه ای حجه الاسلام محمد محمدی گلپایگانی:
پاسخ ایران به اسرائیل تند خواهد بود و آنها را پشیمان خواهد کرد🔥🔥
#وعده_صادق۳
با ما همــــــــــــراه باشید
وعــــــــــــ🇮🇷ــــــــــــدهصادق
🚨سردار رادان: در تعقیب باقیماندۀ تروریستهای منطقۀ جنوب شرق کشور هستیم
🔹انشاءلله در آینده خبرهای خوبی برای مردم منطقه داریم و امیدوار هستیم که به سرعت موضوع تعقیب و هلاکت اشرار مسلح را به اتمام رسانده و به نتیجۀ مطلوب برسیم.🇮🇷💪
| ﷽ |
🔸کانال سـروش :
https://splus.ir/ravabetomomi.daneshgah
📲کانال روابط عمومی #دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجتبی(علیه السلام)【 #فراجا 】
@TahaAmin313 دانشگاه پلیس
واکنش حجت الاسلام سعیدی به سخنان سخنگوی دولت
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا گفت: سخنگوی دولت توجه ندارند که موضوع حجاب هم حکم شرع است و هم قانون و دولت برخاسته از نظام اسلامی موظف است هم احکام شرع را پیاده کند و هم قانون را اجرا نماید.
🇮🇷 ادامه خبر در کانال روابط عمومی پلیس⇩⇩⇩
https://eitaa.com/PR_Police
به گزارش روابط عمومی پلیس، حجت الاسلام و المسلمین "علی سعیدی"، رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا، در واکنش به سخنان سخنگوی دولت پیرامون حجاب و عفاف اظهار داشت: سخنگوی دولت در مصاحبه اخیر خود گفته اند حجاب موضوعی نیست که با زور بشود آن را جا انداخت؛ جناب ایشان توجه ندارند که موضوع حجاب هم حکم شرع است و هم قانون و دولت برخاسته از نظام اسلامی موظف است هم احکام شرع را پیاده کند و هم قانون را اجرا نماید.
وی افزود: آیا نگاه ایشان نسبت به همه احکام الهی و قوانین همین است. نظر ایشان نسبت به قانون بیمه، قانون اخذ گذرنامه برای سفر به خارج، قانون اخذ جواز برای ساخت و ساز و ده ها و صدها موضوع دیگر همین است؟ چرا مردم را به رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی مجبور می کنید و ده ها، صدها و هزاران اجبار همه و همه برای تأمین و تضمین سلامت و امنیت جامعه است.
حجت الاسلام و المسلمین سعیدی تصریح کرد: متأسفانه دولت به جای اهتمام برای اجرای قانون و ایجاد زمینه حجاب در جامعه فرافکنی نموده و از مسئولیت خود سر باز می زند. دولت باید به این نکته توجه نماید که آیین مقدس اسلام دین سهله و سمحه است یعنی آیین سهل و آسان می باشد اما سهله و سمحه با تساهل و تسامح و اباحی گری و ولنگاریسم متفاوت است.
🇮🇷 به کانال روابط عمومی پلیس بپیوندید⇩⇩⇩
https://eitaa.com/PR_Police