eitaa logo
🇮🇷افسران جوان جنگ نرم🇮🇷
2.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
7هزار ویدیو
29 فایل
🌏جدیدترین و معتبرترین اخبار و تحلیل های منطقه ای و بین المللی(ایران و جهان) را در کانال "افسران جوان جنگ نرم" دنبال کنید. 🇮🇷 @afsaran_javan_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
4.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️کلاهبرداری با کارتهای حباب دار دروغ تبلیغاتی است. 🔰سردار داود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت: 🔴 ویدیوهایی که با عنوان کلاهبرداری جدید با کارتهای حباب دار در حال انتشار در فضای مجازی است را غیرواقعی دانست و افزود در کمترین زمان ممکن تمامی افرادی که در ویدیوها مدعی بودند با این روش از آنها کلاهبرداری شده است شناسایی و مشخص شد کلاهبرداری کارتهای حباب دار برگرفته از تخیلات ذهنی آنهاست و هدف از تولید این ویدیوها جذب دنبال کننده در شبکه های اجتماعی بوده است.
♦️۵ سناریوی احتمالی آینده سوریه از نگاه روزنامه صباح ترکیه یک روزنامه ترکیه ای ۵ سناریوی احتمالی را برای تحولات اوضاع در سوریه ارائه کرده است. 🔹سناریوی اول: ایجاد جمهوری دموکراتیک سوریه از طریق ائتلاف  احزاب مخالف با جناح ها و ایدئولوژی های مختلف. 🔹سناریوی دوم: اعلام تأسیس «جمهوری اسلامی سوریه» که هسته آن سازمان تروریستی «هیئت تحریر الشام» خواهد بود. 🔹سناریوی سوم: ایجاد یک «دولت ضد شیعی تحت کنترل اسرائیل» در سوریه. 🔹سناریوی چهارم: ایجاد «جمهوری فدرال سوریه» تحت نظارت آمریکا. 🔹سناریوی پنجم: تجزیه سوریه و شروع دوباره جنگ داخلی در آنجا و این در نهایت به فروپاشی کامل این کشور منجر خواهد شد.
2.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥غارت حرم حضرت زینب (س) 🔹کانال تلگرامی صابرین، با انتشار چند ویدئو از یورش شورشیان به حرم حضرت زینب (س) در دمشق و غارت و سرقت اثاثیه این حرم مطهر خبر داد. 🔹این در حالی است که شورشیان حاکم بر سوریه مدعی بودند که به حرم حضرت زینب (س) بی احترامی نخواهند کرد. @afsaran_javan_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا