⭕️ ضربه دردناک یمن به هواپیمای فرماندهی ناو «هری ترومن»
یک منبع آگاه در دولت صنعاء به شبکه المیادین گفت که نیروهای مسلح یمن موفق شدند هواپیمای «E2» ویژه فرماندهی و کنترل، ناو هواپیمابر آمریکایی «هری ترومن» را هدف قرار دهند.
به گفته این منبع، این حمله باعث از دست رفتن فرماندهی ناو «ترومن» شده و کاخ سفید و پنتاگون تحقیقات خود را در این باره آغاز کردهاند.
هواپیمای «E2» مسئول ارائه اطلاعات مهم و حساس درباره تهدیدات احتمالی علیه ناو «ترومن» بوده و از کار افتادن آن، قدرت دفاعی ناو را در برابر حملات پهپادی و موشکی یمن کاهش داده است.
این هواپیما دارای پنج خدمه شامل دو خلبان و سه متخصص در امور رصد و تعقیب است.
@afsaran_javan_ir
هم اکنون تیتر یک KHAMENEI.IR :
💪شرارت کنید، ضربهِ متقابل محکم خواهید خورد....
#ایران_قـوی
@afsaran_javan_ir
❌️خبرگزاری عراقی نایا تصویری از پایگاه نواتیم رژیم صهیونیستی را منتشر کرد
🔻نایا مدعی شد که ساختمان مشخص شده در تصویر در حمله وعده صادق 2 به طور کامل تخریب شده است
@afsaran_javan_ir
🔻توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه
🔹 روابط عمومی منطقه دوم دریایی سپاه: دو نفتکش خارجی با نام های "استار۱" و "وینتگ" از سرشبکههای قاچاق سوخت در آبهای میانی خلیج فارس توقیف شدند.
🔹 این دو نفتکش با ۲۵ خدمه در آبهای میانی خلیج فارس بصورت سازماندهی شده اقدام به قاچاق سوخت میکردند که در مجموع حامل بیش از سه میلیون لیتر سوخت قاچاق گازوییل هستند.
🔹 این نفتکشها با رصد اطلاعاتی رزمندگان منطقه دوم دریایی امام حسن مجتبی بوشهر شناسایی و اکنون با حکم مرجع قضایی و به منظور تخلیه سوخت قاچاق در حال انتقال به اسکله نفتی بوشهر به منظور ضبط و تخلیه سوخت هستند.
@afsaran_javan_ir
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴تصاویری از حمله موشکی به پایگاه هوایی حتسریم و شهرکهای صهیونیستی اطراف نوار غزه که سرایا القدس منتشر کرد.
@afsaran_javan_ir
🔻#فوری وزیر تندروی کابینه اسرائیل استعفا داد!
🔹«بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی و عضو کابینه جنگ این رژیم به دلیل اختلافها با «ایتمار بن گویر» دیگر وزیر افراطی این رژیم و همچنین «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل از سمت خود استعفا داد.
@afsaran_javan_ir
عیدی همراه اول با شماره گیری #1*1404*
(ستاره۱۴۰۴ستاره ۱ مربع)
با فرا رسیدن عید فطر از ده هزار تا صد هزار تومن اعتبار مکالمه رایگان دریافت کنید
عیدتان مبارک
@Police_university
اولین بمب اتمی ایرانی آزمایش می شود ؟
علی لاریجانی مشاور رهبر معظم جمهوری اسلامی امشب در برنامه گفتگوی ویژه خبری به صراحت از ساخت بمب اتمی در صورت حمله آمریکا و اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران خبر داد.
این سخنان که برای اولین بار توسط یک مقام رسمی نظام جمهوری اسلامی به صراحت بیان می شود، چند نکته را در بطن خود دارد.
لاریجانی تاکید کرد که ایران قصد ساخت بمب اتم را ندارد اما در صورت حمله علیه برنامه اتمی خود، برای امنیت و دفاع بمب اتمی را خواهد ساخت و این امر به یک مطالبه عمومی تبدیل خواهد شد.
مشاور امام خامنه ای ساخت سلاح اتمی را "توجیه ثانویه" نامید که احتمالا منظورش قرار دادن ایران در شرایط اضطراری و غیر عادی است که می تواند این کشور را مجبور کند مسیری غیر صلح آمیز را در برنامه اتمی خود لحاظ کند.
این میزان صراحت از چهره ی متعادل جمهوری اسلامی که معمولا با ادبیات دیپلماتیک صحبت می کند، نشان از توانمندی قطعی و فنی ایران برای ساخت سلاح اتمی است که فعلا توجیهی برای آن وجود ندارد ولی حماقت ترامپ و نتانیاهو می تواند تولید این سلاح را اجتناب ناپذیر و توجیه پذیر گرداند.
نگارنده در سابق نیز تاکید کرد که قصد ایران ساخت بالفعل سلاح اتمی نیست و سعی دارد قابلیت بالقوه آن را در اختیار بگیرد که صرفا در شرایط لزوم از قوه به فعل تبدیل گرداند.
لاریجانی از واژه حفظ امنیت جهت توجیه پذیر شدن ساخت سلاح اتمی نام برد که نشان می دهد برخلاف ادعای بسیاری از تحلیلگران، ایران برنامه اتمی را یکی از عناصر و مولفه های لازم برای حفظ امنیت و بقای خود و جلوگیری از تجاوز دشمنان می داند.
از لحاظ فنی جمهوری اسلامی ایران اکنون می تواند حداقل ۶ بمب اتمی را بسازد و پس از روی کارآمدن ترامپ نیز سرعت غنی سازی خود را ۳ برابر کرده تا این قابلیت را روز به روز گسترش دهد.
نکته دیگر اینست که بخشی از برنامه اتمی ایران زیر کوه مکان سازی شده و موفقیت نابودی آن از طریق بمباران در هاله ای از ابهام قرار دارد.
نکته دیگری که استعداد اتمی ایران را برای غرب و اسرائیل خطرناک می سازد ، برنامه موشکی آن است که به کارگیری بمب اتمی احتمالی ایرانی را علیه اهدافی در هرنقطه جهان ممکن می کند.
غرب خوب می داند از لحاظ فنی کشوری که دارای ماهواره بر ۳ مرحله ای باشد و محموله ها را تا ارتفاع ۷۵۰ کیلومتری ارسال کند ، می تواند موشک قاره پیمایی بسازد که هرکجای کره زمین را مورد اصابت قرار دهد.
در پایان باید گفت ایران از نقطه گریز مدنظر دشمنانش در عرصه اتمی عبور کرده و مواد غنی شده ای برای ساخت چند بمب هسته ای در اختیار دارد که هرگونه اقدام نظامی ترامپ و نتانیاهو مشروعیتی بی سابقه به تهران می دهد تا با آزمایش یک بمب اتمی ، کشور خود را در برابر حملات نظامی بیمه کنند.
حال توپ در زمین ترامپ است ؛ گزینه های او متنوع نیست اما انتخاب با اوست.
آزمایش اولین بمب اتمی ایرانی یا احترام به منافع ملت ایران
@afsaran_javan_ir
🔻#فوری مجله تایمز اسرائیل: عربستان سعودی، کویت، امارات و قطر "مخفیانه به تهران اطلاع دادند که به پنتاگون اجازه استفاده از پایگاه های هوایی آنها را برای حمله به ایران نخواهند داد؛ این خبر از سوی خبرنگار عربستانی درحالی افشا شده، که به محض فهمیدن کاخ سفید، دونالد ترامپ قصد دارد به عربستان سفر کند!
@afsaran_javan_ir