eitaa logo
🇮🇷افسران جوان جنگ نرم🇮🇷
2.5هزار دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
6.9هزار ویدیو
29 فایل
🌏جدیدترین و معتبرترین اخبار و تحلیل های منطقه ای و بین المللی(ایران و جهان) را در کانال "افسران جوان جنگ نرم" دنبال کنید. 🇮🇷 @afsaran_javan_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
تظاهرات ضد نتانیاهو در شهرهای مختلف
ولادیمیر کبیر در سال٩٨٧ ، برای تعیین دین رسمی روسیه قصد داشت اسلام را انتخاب کند اما وقتی که از ممنوعیت نوشیدن الکل و خوردن گوشت خوک در اسلام باخبر شد، دین ارتدوکس را دین رسمی کشور کرد.
⭕️توی این 43 سال چی‌ کار کردید آخه؟ 👆یه قلمش این بود که اون روز پزشک هندی و پاکستانی باید بالا سرت میومدن و قطره بهت میدادن، الان خودت به کشوراشون، ربات جراح صادر میکنی و میاری آموزششون میدی، اما خب چشم برانداز، قدرت دیدن نداره، چون در برابر انقلاب، کوری ارادی دارن
11.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ خاخام‌های یهودی: جموری اسلامی نباید ۴۰ سالگی‌ش رو ببیند اگر به ۴۰ برسد قدرتش چندین برابر خواهد شد و یهود را نابود خواهد کرد 🔻برژینسکی در جلسه ناتو آتلانتیک شمالی : دنیا وارد یک پیچ تاریخی شده که تابلوهای این پیچ را خمینی و خامنه ای نصب کرده‌اند! چند دقیقه مهم و حیاتی حتما ببینید
⭕️ارتش دلاور و سپاه مقتدر پاسداران در حال کمک‌رسانی به مناطق زلزله‌زده خوی
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پهلوی به روایت پهلوی- ▪️شاه کاری نمی‌کرد که انگلیس و آمریکا نپسندند 🔹«ابوالحسن ابتهاج» رئیس سازمان برنامه در دهه ۳۰ و از مدیران وقت اقتصادی در دو دهه ابتدایی حکومت شاه بود. 🔹او مناصب مهمی در اقتصاد ایران داشت و از نزدیک در جریان مسائل ریز و درست سیاسی و اجتماعی ایران قرار می‌گرفت. 🔹ابتهاج بعد از پیروزی انقلاب، در مصاحبه با پروژه تاریخ شفاهی هاروارد می‌گوید شاه ممکن نبود کاری را قبل از حصول اطمینان از طرف غربی‌ها انجام دهد. 🔹وی معتقد است شخصیت شاه به‌گونه‌ای بود که هیچ‌کاری را نمی‌کرد که ممکن باشد آن‌ها نپسندند و در تمام تصمیماتش این‌طور عمل می‌کرد.
⭕️پلمب یک داروخانه به دلیل کشف حجاب و عدم ارائه خدمات به آمر به معروف در شهرستان آمل رئیس کل دادگستری استان مازندران: حسب گزارشات واصله مردمی مبنی بر توهین و اهانت پزشک متصدی داروخانه‌ای در آمل نسبت به فرد آمر به معروف و ناهی از منکر که صاحب داروخانه آن عامدانه کشف حجاب کرده بود، ‌داروخانه با دستور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان پلمپ و در این خصوص پرونده قضایی در یکی از شعب دادسرای آمل تشکیل شد. با توجه به تشکیل پرونده قضایی برای این واحد صنفی متخلف، بدون شک با متخلفین آن در چارچوب قانون برخورد خواهد شد.
♦️آذربایجان سفارت خود در تهران را تخلیه می‌کند 🔹رویترز به نقل از وزارت خارجه جمهوری آذربایجان نوشته کارکنان سفارت باکو در تهران و اعضای خانواده آن‌ها امروز ساختمان این سفارتخانه را تخلیه می‌کنند.
975.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️‌ وقوع آتش سوزی مهیب در اربیل عراق 🔹‌ وبگاه «شفق‌نیوز» از آتش‌سوزی در یک انبار تجاری در بازار بزرگ نزدیک قلعه باستانی در مرکز شهر اربیل خبر داده و نوشته این انبار حاوی مواد بهداشتی بود. 🔹‌ هنوز جزئیاتی از دلیل آتش‌سوزی یا میزان خسارات مالی و جانی منتشر نشده است. تیم‌های آتش‌نشانی اعزامی به محل حادثه در تلاش هستند آن‌را مهار کنند.
4.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠پیامبر فرمودند: «خانه‌های خود را گورستان نکنید»