eitaa logo
اخبار جبهه مقاومت
6.1هزار دنبال‌کننده
33.4هزار عکس
27.3هزار ویدیو
97 فایل
کانال آخرین خبرهای جبهه مقاومت _تحولات منطقه اخبار_جبهه_مقاومت @afsaranemam 🎤رسانه باشیم آیدی ادمین ارشد کانال👇👇 و سفارش تبلیغات @f_aaha
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 شهادت ده هزار کودک فلسطینی در یکصد روز اخیر توسط اسرائیل 🇮🇷 رزمندگان جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
🔴 توییت استاد رائفی پور ‏در اینکه ارتش پاکستان احتمالا در ناهماهنگی با دستگاه دیپلماسی این کشور و در اثر فشار افکار عمومی حماقت کرد، تردید نکنید! 🔹بنویسید و یادداشت کنید که پاکستانی‌ها در جریان اخیر پذیرفتند گروه‌های شبه‌نظامی پاکستانی به‌صورت غیرقانونی در نقاط مرزی ایران حضور دارند و لابد هرازچندگاهی علیه نظامیان پاکستانی اقدام کرده و در آینده نیز خواهند کرد! 🔸لذا از این به بعد کنترل و برخورد با گروه‌های تروریستی شبه‌نظامی پاکستانی در ایران منوط به برخورد متقابل پاکستان با تروریست‌های ایرانی تجزیه‌طلبی است که در بلوچستان پاکستان لانه کرده اند. 🇮🇷 رزمندگان جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
🔴 نتانیابو: کی گفته ما به ایران حمله نمی کنیم؟ما حمله میکنیم... ایران سر اختاپوس است، بازوهای اطراف را می بینی، هر چه می بینی، از حوثی ها گرفته تا حزب الله تا حماس، ایران پشت آن هاست. ما می دانیم که با ایران درگیری داریم و به همین دلیل چیزی که ۳۰ سال است می گویم را امروز ما بیشتر درک می‌کنیم. تنها به اینکه ایران می خواهد با ما چه کند، ما را نابود کند، فکر نکنید، تصور کنید ایران در خاورمیانه چه کاری می تواند انجام دهد. سرنگونی رژیم ها، کنترل گذرگاه های دریایی بین المللی، تمام دنیا را تهدید کند ایران اکنون سلاح هسته ای ندارد، تصور کنید تلاش کند این کار را انجام دهد. چقدر حیاتی است که ما آن را از دستیابی به سلاح هسته ای باز داریم؟ ما او را دنبال کردیم، دولت هایی که من رهبری می کردم حداقل برای چند سال خوب آنها را دنبال کردند. برخی می گویند ده سال، اما آنها مراحل بیشتری برای طی کردن دارند و من نمی خواهم جزئیات آن را در اینجا بیان کنم. من به عنوان نخست وزیر اسرائیل موظف هستم برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای هر کاری انجام دهم. نه تنها برای امنیت و هستی ما، بلکه برای امنیت کل جهان. 🇮🇷 رزمندگان جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
🔴 فرمانده کل ناتو در اروپا: حدود 90 هزار پرسنل نظامی در بزرگترین رزمایش ناتو که از هفته آینده آغاز می شود و چند ماه به طول می انجامد، شرکت خواهند کرد 🇮🇷 رزمندگان جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
سلام.... از شما داریم و یک عالی براتون داریم: 🔹تو بحث های‌ شبهه‌دار، سیاسی و اعتقادی‌ کم‌ میاری؟ 🔹 میخوای‌ یاد‌ بگیری‌ چه‌ حرفی شایعه‌ است‌ و‌ چه حرفی‌ درست؟؟ 🔹 دنبال‌ یکی‌ میگردی‌ که‌ به‌ سوالاتت‌ جواب‌ بده؟ ⚠️ برادر و خواهر مسلمان، باید خودتو پرورش‌ بدی‌، تا ناهنجار‌های‌ فرهنگی کشور‌های‌ بیگانه‌ رو‌ باور‌ نکنی!! 🔸 میخوای‌ بدونی‌ چه جوری؟! 🔹 به حول و قوه الهی، کانالی برای رفع شبهات و ابهامات مجازی تشکیل دادیم و در آن واحد بهترین کارشناسان سیاسی، مذهبی، اقتصادی، فرهنگی و..... به ابهامات، پرسش ها و شبهات شما پاسخ می‌دهند. 🔹 تشریف بیارید داخل کانال، اگر به دلتان ننشست از آن خارج شوید. اون‌ چیزی‌ که‌ دنبالشی‌ اینجاست‌↶ 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 🇮🇷 قرارگاه رفع شبهات و شناخت فتنه ها با جهاد تبیین @rafeshobahatemajazi
🔴 لحظه به لحظه با یکصد و پنجمین روز حملات رژیم صهیونیستی به باریکه غزه و کرانه باختری 🔹یکصدو پنجمین روز حملات مستمر رژیم صهیونیستی به باریکه غزه و کرانه باختری در حالی امروز (جمعه) آغاز شده است که بالاخره یک عضو کابینه جنگ این رژیم به غیر ممکن بودن بازگرداندن اسرای اسراییلی از طریق عملیات نظامی اذعان کرد. 🔹بنابر این گزارش،‌ گادی آیزنکوت عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی اذعان کرد که بازگرداندن زنده اسرای اسرابیلی از غزه بدون دست‌یابی به توافق مبادله اسرا غیرممکن است و هر کس غیر از این را بگوید، دروغ گفته‌ است. 🔹تداوم کشتار بی هدف شهروندان فلسطینی از سوی رژیم صهیونیستی بدون دستیابی به اهداف نظامی، در حالی است که طی دیروز (پنجشنبه) بر اساس تازه ترین آمار اعلام شده از سوی وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه، شمار شهدا به ۲۴۶۲۰ نفر و زخمی ها نیز ۶۱۸۳۰ نفر رسیده است. 🇮🇷 رزمندگان جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️پس از آن که اشغالگران بخش کوچکی از تلفات خود را اعلام کردند و حقیقت را به طور کامل اعتراف نکردند، ما در گردان های قدس - تیپ جنین به شما اطمینان می دهیم که تلفات دشمن بیش از این است و این صحنه ها را به شما نشان می دهیم. 🇮🇷 رزمندگان جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تا دقایقی دیگر بیانیه نیروهای مسلح 🇾🇪
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پهپاد آمریکایی MQ-9 Reaper که پس از بلند شدن از کویت در نزدیکی بغداد سرنگون شد. 🔹نیروهای حشد الشعبی به منطقه رسیده و در تلاش هستند تا بقایای پهپاد را در مکانی امن بازیابی کنند. 🇮🇷 رزمندگان جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تصاویری از اشراف اطلاعاتی و پهپادی نیروی زمینی سپاه بر تروریست‌های جیش‌الظلم در پاکستان 🇮🇷 رزمندگان جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
🔴 نتانیاهو در پاسخ به خبرنگاری که پرسید چرا اسرائیل به جای حمله مستقیم به ایران، به حمله به نیروهای نیابتی ایران بسنده می‌کند، پاسخ داد: «چه کسی می‌گوید ما به ایران حمله نمی‌کنیم؟ ما در حال مبارزه با ایران هستیم.» 🔻وی ادامه داد: «ایران مراحل بیشتری را در پیش دارد که در مسیر دستیابی به سلاح‌ های هسته‌ای توضیح نمی‌دهم». من به عنوان نخست وزیر اسرائیل موظفم هر کاری برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای انجام دهم. 🇮🇷 رزمندگان جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.